Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραίο το σχολείο σας, αλλά σιγά, τίποτα δε συγκρίνεται με το αθάνατο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, που βγάζει επιστήμονες που διαπρέπουν σε όλο τον πλανήτη, γιαυτό άλλωστε όλοι μας ζηλεύουν και μας επιβουλεύονται, τα ξέρουμε αυτά, αλλά εμείς δε μασάμε, μπορεί να μην έχουμε βιβλία στα σχολεία αλλα κοιμόμαστε με τον Πλατωνα κάτω από το μαξιλάρι και αντί για παραμύθια απαγγελουμε κάθε βράδυ το προοίμιο της Οδυσσειας, άντε από κει με τους κουτοφραγκους, να μην αρχίσω και για τις βελανιδιές!

Ααααααχ τα είπα και ξεθύμανα!

Και να σου πω σπασικλακι, τι εννοείς "μέρα φρούτου";

Δηλαδή εκείνη τη μέρα θα τρώνε μόνο φρούτο;

Ωραία θα το καθιερώσω κι εγώ να πέφτει στη δική μου μέρα!

Μπορώ να προτείνω κι άλλα προχώ για να γλυτώνω το μαγείρεμα:

"μέρα ωμοφαγίας", "μέρα αποτοξίνωσης", "μέρα νηστείας και περισυλλογής".......

Διαφημίσεις

o μον ντιε τί άλλο θα ακούσω; εγώ σπασικλάλο;;;

και γιατί δηλαδή, δεν κατάλαβα; εγώ δεν το πρότεινα, άλλη μαμά το πρότεινε, τί να της πω όχι;;; και ναι το κονσεπτ είναι ΜΟΝΟ φρούτα. γιατί φρούτα τους δίνω, ούτως ή άλλως...

και να σου πω εγώ δεν βρήκα πολλές μαμάδες, βρήκα μία που μου πρότεινε να βάζει και για τα δικά μου παιδιά λαντσμποξ για να μην κουράζομαι! νια-νια-νια σε σένα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μπονζούρ!!!!!

Τι κάνετε πως πήγε το ΣΚ;

Μουσικούλα;

AybFQtc-56w

Βρε τρελή γιατρίνα, δε σε είπα σπασικλάκι για τα φρούτα, σε πειράζω γιατί σου αρέσει να διορθώνεις!!! Φιλί!

Καλημέρα!

Πήγαμε λοιπόν κι εμείς εχθές μια βόλτα από τη 'μικρόπολη'...δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστηθήκαμε:|

Για ό,τι είχε λίιιιγο περισσότερο ενδιαφέρον έπρεπε να περιμένεις στην ουρά (σιγά μην περιμένανε τα πιτσιρίκια) και τα υπόλοιπα...μούφα. Δλδ οκ μπορούσαν τα παιδιά να ζωγραφισουν σε διάφορα σημεία αλλά αυτό δεν τους έλεγε και τίποτα φοβερό, το κάνουμε και σπίτι μας...Τα ρομποτάκια του ΕΜΠ που είχαν κινήσει το ενδιαφέρον του Κωστή ήταν μια σκέτη απογοήτευση επίσης...

Είπαμε πάντως ένα 'γεια' (στην κυριολεξία αφού όλοι τρέχαμε πίσω από πιτσιρικιά για να μην τα χάσουμε στο πλήθος) με Μάρλε, Αφροδίτη, Μυρτώ...Ελένη σε είδα από μακρυά αλλά δεν κατάφερα ποτέ να πλησιάσω.

Αυτά! Τα είπα και ξεθύμανα! Το κακό είναι ότι τα περίμενα όλα αυτά αλλά παρόλα αυτά πήγαμε :rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Χμμμμ, ας μην αρχίσω για τη ''μικρόπολη''....Αποθέωση της διαφήμισης....Όλοι κάτι διαφήμιζαν...''εκπαιδεύοντας τους πολίτες του αύριο''...καλάαααα....γράψε καλύτερα εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές του αύριο.....

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά Μυρτούλα και Μυρσίνη!!!!!

Να σας χαιρόμαστε!

Μικρόπολη αίσχος... Θυμήστε μου να με σφαλιαρώσετε αν πώ να ξαναπάμε...

Ελίζα κι εγώ τα ίδια... Ούτε Άφρο χαιρέτησα το μόνο που ήθελα ήταν να φύγουμε...

Το πρωινό κλάμα συνεχίζεται! Αύριο έχουμε Συνέλευση γονέων για τον Αλέκο...

Για να δούμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πεμπτη απογευμα τι κάνετε/ Εχει παρουσίαση η Στελλίτσα το βιβλίο της! Ισως το συνδυασω με εθνικο κηπο αν προλάβω ή ακομα καλυτερα να παω μονη ανευ πιτσιρικιων να ειμαι και πιο ηρεμα.

https://www.facebook.com/events/403532309713002/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...