Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σοφία μεγάλη και τρανη, να σε χαιρομαστε! Αντε περιμένουμε την ανακαμψή σου! Φιλιά πολλα κοριτσάρα!

Σοφακι μικρο, πολυχρονη, ευτυχισμένη και πάντα κούκλα!

Παρτε και τραγουδάκι:

φιλιά!

Kαλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Ελίζα να χαίρεσαι κι εσύ την κουκλίτσα σου!

Αφροδίτη, καλά που βάζεις κι εσύ κανένα τραγουδάκι, γιατί εγώ το έχω χάσει τελευταία το θέμα... Δεν προλαβαίνω ούτε να ακούσω μουσική!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημεραααα

Χρονια πολλα Σοφια μας να σε χαιρομαστε!!! Πολυχρονη να εισαι κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Χρονια πολλ ακ στο μικρο Σοφακι , Ελιζακι να την χαιρεστε!

Τι νεα τι κανετε?

Διαφημίσεις

Είμαι απαράδεκτη ξέχασα τα Σοφάκια... Χρόνια πολλά στο φανταστικό γειτονάκι μου και συμβουλατορα μου! Χρονια πολλά και στο μικρό Σοφάκι με τα υπέροχα καρβουνοματάκια!

Καλημέρα μικρές σπανακοπιτες...

Καλημερούδια!

Σοφούλα μας χρόνια πολλά!!!

Ελίζα και σε σένα για το μελαχροινάκι σου!

Επιτέλους μπήκαμε σε πρόγραμμα. Το ολοήμερο λειτουργεί, βρήκα και άλλες δύο μαμάδες και μαγειρεύουμε εναλλάξ (χαχαχαχα σιγά μη μου γλύτωναν, το πολύ πολύ όταν είναι η σειρά μου τα πιτσιρίκια να παραγγέλνουν πιτσα από το νηπειαγωγείο!) και μπορούμε να δουλέψουμε απερίσπαστοι! Να'χαμε και δουλειά καλά θα'ταν!!!!

Αλλάααααααα δεν απογοητευόμαστε, όχι! Σας έχω και τραγουδάκι. Πούντο; Μισό λεπτοοοοο....έφτασε!!!

e9Xtl22x5Sg

Τα απογεύματα μας είναι φουλ, μες στη δραστηριότητα, χοροί τραγούδια κολύμπια κλπ κλπ, οπότε μόνο παρασκευή απόγευμα και ΣΚ μας βλέπω να μπορούμε να συναντηθούμε....Μπορείτε αυτό το ΣΚ;

Διαφημίσεις

Εγω φετος δενλεω να μπω σε προγραμμα παντως απο τοτε που γυρισαμε απο διακοπες ολο ειμαι 2 βηματα πισω χαχαχαχα

Εγω σιγουρα μπορω Παρασκευη απογευμα και κυριακη πρωι.... ισως και Κυριακη απογευμα αλλα δεν το ξερω απο τωρα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας κόρες!

Χρόνια πολλά και στο Σοφάκι της Ελίζας και στις μεγάλες Σοφίες!

Πως μπορείτε να συμφωνείτε για φαγητά με άλλες μαμάδες? Πως ξέρετε αν θα τρώνε τα φαγητά τους τα παιδιά???? Μάλλον έχετε καλόφαγα παιδιά, γιατί στον δικό μου μικρόκοσμο αυτό είναι αδύνατον! Σχεδόν ούτε της μάνας μου τα φαγητά δεν τρώνε...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπερα

χρόνια πολλά στην σοφούκα και στο σοφάκι!

πήγαμε λοιπόν σε μια μαραθώνιο συνέλευση στο σχολείο μας, όπου μας κάνανε παρουσίαση της διδακτικής χρονιάς (χμμμμ), μας είπανε πολλά για τις υποχρεώσεις μας και λίγο για το τί θέλουν να επιτύχουν μέσα από την διδαχή (!), επίσης μας είπανε ότι το ιταλικό σύστημα δεν προβλέπει εκμάθηση γραφής και ανάγνωσης στο νηπιαγωγείο, και δεν θα κάνουν κάτι τέτοιο γιατί το κάνουν οι δασκάλες στην πρώτη. καλό είναι αυτό γιατί προτιμώ να παίζουν παρά να γράφουν, αν και η άννα γράφει ελληνικά, μάλλον θα τα ξεχάσει μέχρι το τέλος του χρόνου...

αυτό που μου άρεσε είναι ότι όσα υλικά χρησιμοποιούν είναι οικολογικά που έρχονται από την ιταλία, επίσης κάνουν ααααπειρες χειροτεχνίες και ζωγραφική και γλυπτική με ζυμάρι. η άννα είναι πολύ ενθουσιασμένη, περπατάει 2 μέτρα πάνω από την γη, ο αντρίκος κλαίει όταν πηγαίνει αλλά μετά του περνάει. το τρελό που μου είπε η άννα είναι ότι της αρέσει πολύ ο κήπος στο καινούργιο σχολείο (παρεπιμπτόντως ο κήπος στο παλιο ήταν υπερπαραγωγή, πραγματικά πανέμορφος) και όταν την ρώτησα γιατί μου είπε "είναι μικρός και έχει μικρά παιχνίδια και άμμο!" ζντοινγκ, κουφάθηκα αλλά αυτό επιβεβαιώνει την διαφορετική αισθητική αντίληψη που έχουμε εμείς και τα παιδιά.

μετά είχαμε συνεδρίαση του συλλόγου γονέων όπου έπεσε ΤΟ ξεκατίνιασμα, και τελικά είπαμε πολύ λίγα πράγματα....

μυρτω το τραγούδι είναι φοβερό, είναι σαουντρακ στο τρέξιμο!

α και που σαι νομίζω ότι το γεγονός που βρήκες και άλλες μαμάδες σε έχει κάνει πολύ περήφανη, το είπες δυο φορές!

εμείς πάλι συμφωνήσαμε να κάνουμε μία φορά την εβδομάδα ημέρα φρούτου. καληνύχτα σας

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...