Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλή μας σχολική χρονιά!!!

Καλά τα πραγματα στο νηπειαγωγείο, λίγα παιδάκια και συμπαθητικές οι δασκάλες. Από Δευτέρα αρχίζει και το ολοήμερο! Αλληλούια!!!!

Δε μου λέτε βρε παιδιά, δεν φτάνει το φρούτο για δεκατιανό; Αν φάει ή Λήδα στις 10 κέικ ή πίτα, συν φρούτο δεν υπάρχει καμια περίπτωση να φάει μετά φαί στις 12.30 που τρώνε. Αυτές τις δύο μέρες που τρώνε μόνο δεκατιανό στο σχολείο τις έχω βάλει μπανάνα και σταφύλια ή βανίλιες. Εϊναι λίγο;

Ευτυχώς βρήκα άλλες δύο μαμάδες για να μοιραστούμε το μαγείρεμα, βγάλαμε και μενού!!! Να δούμε τι απήχηση θα έχει και στους ενδιαφερόμενους....

Ουφ....γαμώτο...αισθάνομαι σαν να είμαι σε νάρκωση. Ελπίζω τώρα που θα γυρίσω στα κανονικά ωράρια και στην αλληλεπίδραση με ενήλικες να ισιώσω!

Σας φιλώ όλες, εκείνη η συναντησούλα τι έγινε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ Μυρτω το ξεχασα τελείως!!! εχω μπλεξει με τα βαψιματα χαχαχαχα

Εγω μπορω τα απογευματα μπορω και αυριο αν θες! και Σαββατο απογ επισης, Κυριακη εχω επισκεψεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλή σχολική χρονιά!!!!! Ο Γιάννης άρχισε σήμερα ολοήμερο. Η δασκάλα που τους πήρε είναι κούκου και παλεύουμε να την αλλάξουμε, στο ολοήμερο σήμερα ο δάσκαλος εκεί δεν εμφανίστηκε στο σχόλασμα να δούμε τη φάτσα του (πως μου τη βιδώνει αυτό!!Τα έστειλε τα παιδιά με την διευθύντρια έξω...!)

Ο Μάνος την πρώτη μέρα ούρλιαζε! Μας άκουσε όλη η γειτονιά! Μετά από λίγο απ'όταν έφυγα συνήλθε και ηρέμισε και τελικά πέρασε σούπερ και έφυγε με χαμόγελο. Οι δασκάλες του είναι ίδιες με του Γιάννη στο νήπιο, οπότε γνώριμα πράγματα.

Ο Παναγιώτης στον γνώριμο παιδικό, ζορίζεται λίγο το πρωί ειδικά όταν δεν ανοίγει την πόρτα η δασκάλα του, αλλά οκ!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

περι σχολειων..... τσ τσ τσ αυτη η Σουηδια..... μας αντιγραφει ρε παιδι μου!

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21212%3Aena-sxoleio-sti-soyidia-apagoreyontai-oi-sygkriseis&catid=42%3Aenviroment&Itemid=115

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν τρελενομαι με την ιδεα να ειναι μπροστα απο μια οθονη, ξετρελαίνομαι όμως με τους χωρους!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και μας κάπως έτσι είναι........

Τι να λέμε!!! Εδώ η δασκάλα που έλεγα που πήρε το Γιάννη είναι ακατάλληλη εώς επικίνδυνη, επειδή δεν μπορεί να ελέγξει καν τα παιδιά, και διδάσκει κανονικά, λες και δεν συμβαίνει τίποτα! Δεν μπορούν καν να την αλλάξουν πόστο... όχι! Εκεί! Να παίρνει χρονιές παιδιά που την επόμενη χρονιά φτύνουν αίμα να αναπληρώσουν τα κενά! Αχ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ μωρε Ροζυ.... τουλαχιστον ο Γιαννης θα αναπληρωσε σε 20...λεπτα τα κενα μιας χρονιας χαχαχαχααχα πιστευω οτι κάτι θα γίνει με τη δασκάλα...γενικά πλέον ολοι μας ειμαστε πιο κινητοποιημενοι και πιο φορτωμενοι οποτε δεν θελουμε και πολυ να παρουμε μπρος...

Δωστε της να καταλαβει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αύριο θα μας δώσει απάντηση ο προιστάμενος της πρωτοβάθμιας του νομού... για να δούμε... Όχι ότι αν μας αλλάξουν θα είναι σίγουρα η τέλεια δασκάλα, αλλά να μην είναι και αυτό το χάλι! Πρώτη μέρα το μόνο που έκαναν ήταν να γράψουν 10 προτασούλες και μάλιστα τους είπε να πουν στη μαμά να διορθώσει τα ορθογραφικά γιατί δεν πρόλαβε....... έλεος!

Χα χα να διορθωσουν τα ορθογραφικα οι μαμάδες... Κορυφαιο!!!

Καλα για τα φρουτα εμενα δεν παιζει δυστυχως... Ουτε να τα φτυσει...

Ψιτ θα ηταν πολυ τολμηρο να βγαιναμε σημερα το βραδυ μονο μαμαδες? Ετσι μια ιδεα μου ηρθε... Ή καποια μαζωξη εστω...

χμμμ, εγω σημερα ΚΑΙ αυριο εχω κατι γενεθλια να παω ρε γμτ, να μου πεις παιδικα ειναι, αλλα δυσκολο να ακολουθησω και μετα.

Να κλεισουμε ενα απογευμα την αλλη εβδομαδα για να συντονιστουμε καλυτερα? Και εξοδο βεβαιως βεβαως οτι θελετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και εγώ θέλω μπαρότσαρκα, αλλά που τέτοια τύχη με τον μικρό τυπάκο που έχω μπλέξει!

Τελικά αλλάξαν τη δασκάλα στον Γιάννη και φέρανε αναπληρώτρια. Οπότε όλα καλά! Μακάρι να είναι αυτή της προκοπής τουλάχιστον!

Διαφημίσεις

Μακάρι! Βέβαια λυπηθήκαμε που είδαμε την άλλη δασκάλα να κάθετε στο γραφείο χωρίς τάξη, μια γυναίκα που λένε ότι είναι κατα τ''αλλα συμπαθέστατη, χαμηλών τόνων, ευγενικά και που αγαπάει τα παιδιά. Αλλά όταν ακούς ότι τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο την ωρα του μαθήματος και ότι δεν την πάνε ολοήμερο με το φόβο μην της φύγει κάνα παιδιά, αυτό τοα λέει όλα... είναι και θέμα ασφαλείας πια και κανόνων συμπεριφοράς σε τάξη στα παιδιά!

χαχαχαχαχ ε ρε ντερτια , μερακλωσε η αφρο!

Μυρτουλααααα

Επειδη βλεπω δυσκολο να συντονιζομαστε, και ειμαι λιγο λασκα αυτη την εβδομαδα(αρχισε το σχολειο για αυτο χιχιχ) οποτε θες να βρεθουμε να σου δωσω και το μαξιλαρακι!

και σημερα δηλ μπορω και αυριο κι οποτε θες, προτεινω να ερθεις προς τα εδω να ξεκουνησουμε και τη κατσαφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...