Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γυρίσαμεεεεεεεεεε...........!!!!!!

Ελάχιστα διαγωνιως διαβασα..κατι οτι όλο αρρώστη ηταν η γκαλατοοικογενεια κάτι οτι τρώει φρικες το λεγκούλι πήρε το ματι μου...

Μουτς μουτσ κοριτσάκια μου!!!

Χρόνισε κ το βελουδινακι στις διακοπες, του καναμε μπιτσ πάρτυ με τα ούλα του, περπάτησε κ παρολιγο πριν 1 εβδομαδα να της κανω ραμματα κατω από το φρύδι με τα ούλατου...ας όψεται που στην εφημερια ήταν μια κοπελα που ετρεμε κ μονο στην ιδεα να ραψει το μωρο κ εγω ετρεμα περισσοτερο από αυτη οπότε το αφήσαμε..καλυτερα αφού εθρεψε μονο του....

Καλή αρχη στα πιτσιρικακια μας....τη Δευτερα ξεκιναει κ η δική μου σε δημοσιο (ουφ) κ καταρχας το θέλει.....να δουμε στη συνεχεια!!!

Σας φιλω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τελεια για την Αννουλα και γω σε ενα τετοιο σχολείο θελω να παω... Τοσο δυσκολο ειναι ρε γμτ να μπορουν οι δασκάλες να προσεγγιζουν τα παιδια γμτ τα πτυχία μου???

Ωχ ρε Αφροδιτη.... και να σου πω, θα σχολαει δηλ 2? θα κοιμαται στο σχολικο στανταρ στην επιστροφη.... φφφφ και μετα θα εισαι σπιτι εσυ σχολας νωριτερα?

Ναι, δυο και κατι θα φευγουν απο κει, 3 και μιση χοντρικα θα μου τον φερνουν οποτε λογικα στην επιστοφη θα τον προλαβαινω, αφου σχολαω 3. Και στανταρ θα κοιμαται στην επιστροφη, αφου εκει δεν τα βαζουν για υπνο. Αρκει να μην κατσει ακριβως πανω στην ωρα που πρεπει να παιρνω την Δαναη απο το ολοήμερο... Και για το πρωινο δρομολογιο, κανω τωρα μια προσπαθια μπας και αλλαξει τπτ αλλα και να μην αλλαξει θα τον βαζω εκεινη την ωρα, υπνωμενος θα μπαινει ετσι κ αλλιως.... Ειναι πολυ μεγαλη παρακαμψη να τον πηγαινω εγω, θα αργω και στη δουλεια, συν τα εξοδα της αττικης οδου... Ετσι μου ερχεται να τον σταματησω και να τον παω σε κανα ιδιωτικο κοντα στο σπιτι μου, αλλα εχει προσαρμοστει καλα τωρα πια εκει περα...

Και γω νυσταζω απιστευτα. Ειχε η Δαναη εφιαλτες και ο Αγγελος κατουρηθηκε για δευτερη συνεχη βραδια! Το καλο ειναι οτι ο μικρος δεν φερνει καμια αντιρρηση για το σχολειο ειναι πολυ συγκαταβατικός, τα απογευματα βγαζει καργα γκρινια παλι, επανηλθαμε στο παλιο καλό μας τσιρκο!

Γιουπιδι, γουελκαμ μπακ! Χρονια πολλα στη βελουδενια και καλα τρεξιματα τωρα, ξεκινησατε βαρβάτα!

Καλημέρα!

Αφροδίτη, μεγάλο πακέτο! Πώς και πάει τόσο μακριά ο Άγγελος; Το ολοήμερο θα σχολάει στις 3.45-4.00, λογικά θα παίρνεις πρώτα τον Άγγελο και μετά θα παίρνετε μαζί τη Δανάη. Αν αργήσει το σχολικό θα έχεις πρόβλημα, αλλά πιστεύω για λίγα λεπτά θα μπορούν να περιμένουν οι δασκάλες, μέχρι να φύγουν όλα τα παιδάκια θα έχεις πάει κι εσύ! Σίγουρα ο μικρός θα κοιμάται στο σχολικό, αλλά αυτό βγάζει γκρίνια στα παιδιά γιατί ξυπνάνε με άσχημη διάθεση... Αλλά τι να κάνεις...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφία της επιδοτει τον συγκεκριμενο παιδικό η δουλειά της , της Αφροδίτης για αυτο...ε φυσικα οτι πηγαινε και περυσι κλπ...

Πολλες ωρες ομως ρε γμτ ο ερμος...3 ωρες σχεδον στο πηγαινελα...

Για προσπαθησε το μπας και βρουνε ακρη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι μωρε ειναι της ΔΕΗ ο παιδικος. Και ειναι καλος σταθμος σε γενικες γραμμες (απο κτιριακά, καθαριοτητα κτλ ειναι σουπερ- αλλα και σε προσωπικο ειναι ενταξει) και ειναι και δωρεαν. Ειναι μακρια ομως. Κατι παει να γινει τωρα, υπαρχει ενα δρομολογιο που περναει σχετικα κοντα απο το σπιτι μου στις 7,20 και κοιταμε μηπως μπορει να τον πηγαινει ο αντρας μου σε ενα σημειο συναντησης. Μλκ ειναι να μην τον παιρνει απο το σπιτι αλλα θα γλιτωνει σχεδον μια ωρα τη μερα! Και θα κανει και βολτες τη Δαναη για να μην την αφησει μονη στο σπιτι, μιας και πρωινη ζωνη δεν προκειται να κανουν στο νηπιο- εκαναν πως δεν ηξεραν τιποτα χτες που εκανα μια κουβεντα στις δασκάλες της για το αν μπορουν να τα παιρνουν λιγο πριν τις 8... Λογικα με το μεσημεριανο δεν θα εχουμε προβλημα, μεχρι 3,30 θα τον φερνουν και θα πηγαινουμε μαζι να παιρνουμε τη Δανάη στις 4 παρα 15, ειναι κοντα το νηπιαγωγειο. Αγχωνοματσε λιγο τωρα, αλλα θα μπουμε σε πρόγραμμα, θα βολευτουμε και θα προσαρμοστουμε που θα παει... Παντως πολλες φορες σκεφτομαι ποσο πιο ανετα θα ηταν τα πραματα αν υπηρχε κοντα καμια γιαγια... Αλλα ας μην παραπονιεμαι, όλα καλα θα πανε.

Διαφημίσεις

Τρελό πακέτο περνάμε εεε?

Θα μπούμε σε πρόγραμμα!

Το Νήπιο εμάς καλό δεν μπορώ να πω, μας δώσαν τη λιστα με τα υλικά, τί πρέπει να έχουν κτλ και ο Αλέκος όλο χαρά... Οπότε εκεί καλά...

Η τσιριδίτσα έδειξε τη χάρη της αλλά τελικά καλό της έκανε που την άφησα το ότι έμενα εκεί ήταν άχρηστο.

Μου έκανε και η δ/ντρια την καρδιά περιβόλι με την κάλτσα και την αντιμετώπιση της Φίφης και ξεκινάμε με χαρά.

Ήταν καλύτερα τώρα που την πήρα πάντως μίλησε και για φίλους, δεν έφαγε τίποτα βέβαια το οποίο σημαίνει ότι ζορίστηκε! Για τη Φίφη είναι μεγάλη υποχώρηση...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

2η μερα σημερα, Άννα: σήμερα γνώρισα τον Νικόλα και θα είμαστε φίλοι για πάντα.

ιδέες για λαντςμποξ;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι μωρε ειναι της ΔΕΗ ο παιδικος. Και ειναι καλος σταθμος σε γενικες γραμμες (απο κτιριακά, καθαριοτητα κτλ ειναι σουπερ- αλλα και σε προσωπικο ειναι ενταξει) και ειναι και δωρεαν. Ειναι μακρια ομως. Κατι παει να γινει τωρα, υπαρχει ενα δρομολογιο που περναει σχετικα κοντα απο το σπιτι μου στις 7,20 και κοιταμε μηπως μπορει να τον πηγαινει ο αντρας μου σε ενα σημειο συναντησης. Μλκ ειναι να μην τον παιρνει απο το σπιτι αλλα θα γλιτωνει σχεδον μια ωρα τη μερα! Και θα κανει και βολτες τη Δαναη για να μην την αφησει μονη στο σπιτι, μιας και πρωινη ζωνη δεν προκειται να κανουν στο νηπιο- εκαναν πως δεν ηξεραν τιποτα χτες που εκανα μια κουβεντα στις δασκάλες της για το αν μπορουν να τα παιρνουν λιγο πριν τις 8... Λογικα με το μεσημεριανο δεν θα εχουμε προβλημα, μεχρι 3,30 θα τον φερνουν και θα πηγαινουμε μαζι να παιρνουμε τη Δανάη στις 4 παρα 15, ειναι κοντα το νηπιαγωγειο. Αγχωνοματσε λιγο τωρα, αλλα θα μπουμε σε πρόγραμμα, θα βολευτουμε και θα προσαρμοστουμε που θα παει... Παντως πολλες φορες σκεφτομαι ποσο πιο ανετα θα ηταν τα πραματα αν υπηρχε κοντα καμια γιαγια... Αλλα ας μην παραπονιεμαι, όλα καλα θα πανε.

Άφρο, μην κάνεις κουβέντα στις δασκάλες για πρωινή ζώνη, κάνε σε άλλες 4 μαμάδες. Αν μαζευτείτε 5, τότε μπορεί να γίνει πρωινή ζώνη http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/olohmero/55-organwsh-leitoyrgia-olohmero-nhpiagwgeio.html. Αν το ζητήσετε 5 γονείς και σας πούνε δεν γίνεται, να απευθυνθείτε στην πρωτοβάθμια, καλύτερα και εγγράφως, δηλαδή να κάνετε αίτηση οι γονείς στο σχολείο για λειτουργία πρωινής ζώνης και να κοινοποιηθεί στην πρωτοβάθμια.

Να τον πηγαίνει ο μπαμπάς, μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα, όπως πχ μπορεί να λείπει ο μπαμπάς, να αρρωστήσει, να αργήσουν να ξυπνήσουν και να γίνει σουμάχερ για να προλάβει το σχολικό ή δεν ξέρω τι άλλο... Νομίζω καλύτερα να περνάει από το σπίτι σας, είναι πολλή η ώρα, αλλά όλα συνηθίζονται σ' αυτή τη ζωή. Και στους παιδικούς που μπορεί να είναι μόνο 15 λεπτά απόσταση παίζει κάποια παιδάκια να μείνουν πολύ περισσότερο στο σχολικό, γιατί δεν βολεύει η ώρα για να βγει δρομολόγιο, οπότε τα παίρνουν στην αρχή του δρομολογίου και τα βολτάρουν μέχρι να μαζέψουν και τα υπόλοιπα! Παίζει δηλαδή να είναι ο παιδικός στη γειτονιά σου και να περνάει το παιδί στο σχολικό πάνω από μισή ώρα για απόσταση πχ 10-15 λεπτών.

Ελένη, δεν κατάλαβα τι γίνεται με την κάλτσα;;; Πάντως μην πολυμασάς με το τι λένε οι δ/ντριες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ελενη την καλτσα τη θελει να να κοιμαται το μεσημερι? Η γενικα να την κραταει στη διαρκεια της μερας?

Φελινι, για δοχειο φαγητου ψαχνεις ή για ιδεες κολατσιου?

Εχει στα cookshop μεταλλικα ανοξειδωτα που κλεινουν πολυ καλα με καπακι. και νομιζω χωρισουν σε δυο θηκουλες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι η κάλτσα πάει παρέα με το δάχτυλο στο στόμα... Και την έχει παντού.... Μου είπε ότι αυτό είναι απομόνωση και δεν αντιμετωπίζει πράγματα που δεν θέλει. Δεν έχει άδικο... Να είναι για τον ύπνο μόνο γιατί είναι εξάρτηση.

Τα κλασικά. Απλά εμείς δεν έχουμε προσπαθήσει καθόλου επί του θέματος. Θέλει δουλειά αυτό...

Γενικά μίλησε σωστά, και την ψυχολόγησε σωστά. Η Φιφη αλμα θέλει κάτι το διεκδικεί και έχει πιάσει το νόημα για το πως να περνάει αυτά που θέλει.

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα καραβάνες από ένα μαγαζί με οικιακό εξοπλισμό, και κλείνουν καλά. Για δεκατιανό εκτός από τόστ βάζω κέικ, αν έχω φτιάξει, πίτα, ψωμί και ελιές ή ταχίνι, γιαούρτι και πάντα ένα φρούτο. Παίρνω ιδέες και από το περυσινό πρωινο του σταθμού του Άλεκ.

όχι ιδέες θέλω έχω κάτι ανοξείδωτα και κάτι μπιπιει φρι πλαστικά, μας κάνουν, ζεστό φαί δεν βάζουμε...

εγώ σκέφτομαι ένα κάτι από αυτά που είπες χελεν και ενα φρούτο, για την ώρα βάζω σταφύλια ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

δηλαδή και τί σας πρότεινε ελεν; να την κόψετε την ημέρα;

και τόσο κακό είναι δηλαδή το δάχτυλο, η πιπίλα, η κάλτσα, το νανι; μεγαλώνοντας δεν κόβονται αυτά; εγω κοιμόμουν όλη μου τη ζωή με ένα κουκλάκι, το κοψα όταν άρχισα να έχω τον μικ μόνιμο στο κρεβάτι μου... οκ, αντικαθιστάς κάτι που σου λείπει με κάτι άλλο..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

ωραιο σνακ αγαπημενο ειναι κασιους με σταφιδες αλλα δεν ξερω μην στραβωσουν με ξηρους καρπους μηπως φοβουνται πνιγμο κλπ....

Και τα υπολοιπα ειναι πολυ ωραια...και κεικ μπορεις να φτιαχνεις μονο με φρουτα, μπανανοκεικ η με αχλαδο η χυμο μηλο κλπ κ γλιτωνεις τη ζαχαρη...

εγω της εβαζα και δαμασκηνα ξερα αμια φορα, χμ τι αλλο εχω κολλησει...(για ενα μηνα που πηγαινε ιδιωτικο το εκανα για αυτο δεν θυμαμαι)

και ποπ κορν σπιτικο της ειχα βαλει μια φορα!

Καπου ειχα βρει μια λιστα με ωραι και υγιεινα σνακς....

θα την ψαξω σε λιγο αν μπορεσω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...