Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κορίτσα για την Τεχνόπολη επιφυλάσσομαι να το επιβεβαιώσω, γιατί κάπου το πήρε το μάτι μου κι ενθουσιάστηκα και τώρα δεν το βρίσκω....:confused: το γκουγκλάρω αλλά το μόνο που βρίσκω είναι το παζάρι του ΚΕΘΕΑ που κι αυτό χριστουγεννιάτικο είναι με στολίδια και άλλα δωράκια χειροποίητα, αλλά χωρίς παιδικό θέατρο και ξυλοπόδαρους....:-( πρέπει να το δω.... Μα είμαι σίγουρη πως κάπου το είδα γμτ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερούδια και καληνυχτούδια..έχω έναν πονοκέφαλο,ακόμα και το φως της οθόνης με ενοχλεί...αποσύρομαι,παώ για νάνια,νωρίς..Είστε όλες καλα???Γέννησε καμιά (βλ.Φελίνι!!!)Αλλά είπαμε,την Πέμπτη που θα χαλάει ο κόσμος!!!!!!

Αλήθεια,η Λαμπρινή πού χάθηκε,η Χλόη???Έχετε κανά νέο τους???

Καληνύχτα:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Κορίτσα για την Τεχνόπολη επιφυλάσσομαι να το επιβεβαιώσω, γιατί κάπου το πήρε το μάτι μου κι ενθουσιάστηκα και τώρα δεν το βρίσκω....:confused: το γκουγκλάρω αλλά το μόνο που βρίσκω είναι το παζάρι του ΚΕΘΕΑ που κι αυτό χριστουγεννιάτικο είναι με στολίδια και άλλα δωράκια χειροποίητα, αλλά χωρίς παιδικό θέατρο και ξυλοπόδαρους....:-( πρέπει να το δω.... Μα είμαι σίγουρη πως κάπου το είδα γμτ....

Μαριλού, ο εν λευκώ το διαφιμίζει συνέχεια... Το έχω ακούσει κι εγώ οπότε δεν είσαι τρελή! Μακάρι να είναι καλά ο ασθενής μου και να ρθούμε!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΚΓΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ? ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΗΡΘΑ ?

Η ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ?

Ξεχνιέται η Λέγκω?

Μαμαλευτεράκι στο σωστό καφέ έχεις έρθει.

εγώ πάλι σε θυμάμαι....

Κι εγώ σε θυμάμαι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια και καληνυχτούδια..έχω έναν πονοκέφαλο,ακόμα και το φως της οθόνης με ενοχλεί...αποσύρομαι,παώ για νάνια,νωρίς..Είστε όλες καλα???Γέννησε καμιά (βλ.Φελίνι!!!)Αλλά είπαμε,την Πέμπτη που θα χαλάει ο κόσμος!!!!!!

Αλήθεια,η Λαμπρινή πού χάθηκε,η Χλόη???Έχετε κανά νέο τους???

Καληνύχτα:D

Περαστικά!

Ύπνο γρήγορα!

Αλήθεια θα χαλάει ο κόσμος την Πέμπτη? Κι έχω κανονίσει μουσείο Ακρόπολης!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Περαστικά!

Ύπνο γρήγορα!

Αλήθεια θα χαλάει ο κόσμος την Πέμπτη? Κι έχω κανονίσει μουσείο Ακρόπολης!

Να σε χαρώ με τις εξόδους σου σούπερ μαμυ...

Είναι αλήθεια, θα ρίξει καρέκλες και ελπίζω και κανένα μπέμπη γιατί καταλαβαίνετε έχω γίνει γραφική πλέον...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπερα , ευχαριστω για τις πληροφοριες , να σται καλα , α και αν δεν βρω αυτα τι θα κανω , καμια βοηθεια για απογευματινο , ειμαι πρωταρα και πολυ ανχωμενη γιατι ο Οθωνακος μου δεν τρωει και πολυ... Σημερα πηγα να του παρω κρεμα και ηταν μεσ'την ζαχαρη φου!!!

Marle αυτο το επερνες? http://img.alibaba.com/photo/100619240/Quaker_White_Oats.jpg

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Jen καλη ιδεα αλλα εδω δεν μου τα τρωει το μεσημερι θα μου τα φαει το απογευμα , και τι αλλο μππορω να του δωσω εκτος απο τα συνιθησμενα κολοκυθα μπορω?

λογικα μπορεις σχεδόν τα πάντα εκτός και αν εχει σε καποιο αλλεργία....

παντζάρι, καροτο, πατατα, γλυκοπατατα, κοκκινη κολοκυθα, αρακα, φασολακια, μπροκολο και ότι αλλο θέλεις

σπανακι αστο για λίγους μηνες αργοτερα (εγω τωρα του το δινω)

ας θελεις δες εδω για καθε λαχανικο ξεχωριστα http://www.wholesomebabyfood.com/

YIOUPI.......

Πού είσαι καλέ? Το Σάββατο θα δω τη Κ. Μιχαηλίδου!!! Καλή μου φαίνεται από το τηλ, ε?

ειναι οντως πολυ συμπαθητικη και οποτε την εχω χρειαστει και απο το τηλ ειναι πολυ εξυπηρετικη, εχουμε βρεθει απο κοντα νομιζω τρεις φορες αλλα ειναι πραγματι στην τιμη λιγακι τσιμπημενη, αλλα εχει να κανει και με το που μενεις, εγω που μενω στην ανω γλυφαδα μου ειχε παρει (αν θυμαμαι καλα) στην πρωτη επισκεψη 70euros.

Αντε για λιγο..

Πως την πειθω να φαει

1) με νιαου νιαου ρε γατουλα κ ολα της βουγιουκλάκη..(αναμενομενο για μωρο)

2)Με συνθηματα πορειών!!!:o

Θα περάσειιιιιι?

ΟΧΙ

Θα περάσειιιιιιιιιιιιιιιιιι?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ(συνοδευεται κ με χοροπηδητα)

Το σουξε μας όμως ειναι το

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!

ΣΗΜ:Δεν θελω σχολια παραμονο αν ειναι θετικα!!!!:tongue:

....καλα δεν εχω λογια .....εισαι απλα ΘΕΑ!!!!!LOLOLOLOLOLOLOLOL

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΚΓΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ? ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΗΡΘΑ ?

Η ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ?

οπως εχω πει και παλιοτερα αλλωστε, καποιες θηλαζουν, καποιες θηλαζαν, καποιες περιμενουν να θηλασουν το νουμερο 2 και καποιες θηλαζουν το νουμερο 1 περιμενοντας να θηλασουν και το νουμερο 2 ;):D

εγω σε εχω "δει" μαμαλευτερακι σε αλλα θεματα...σε εχω παρακολουθησει....;)

Ααα ξέχασα να σας πω ότι η τσουλουφίτσα είναι 6.100 και 60 πόντους!!!!!

σοβαρα????μπραβο μπόι η τουλουφιτσα!!!!!! ποσο ειχε γεννηθει????

Jen καλη ιδεα αλλα εδω δεν μου τα τρωει το μεσημερι θα μου τα φαει το απογευμα , και τι αλλο μππορω να του δωσω εκτος απο τα συνιθησμενα κολοκυθα μπορω?

πριν κανενα μηνα εμενα μου προτεινε να προσπαθησω να της δωσω κολοκυθα η συμβουλος, της εδωσα καποια στιγμη μαζι με το ρυζι που της δινω το απογευμα (εφτιαξα μια ενιαια κρεμα) και της αρεσε!!

σημερα λειπει ο καλος μου και ειμαι πρωτη φορα μονη βραδυ με τη μικρη....:(

πηγε στην πελοποννησο για μια δουλιτσα....ειπαμε να κανουμε καμια προβα πριν το φανταριλικι μη μας ερθει πολυ ξαφνικο το "χώρια".

ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι επρεπε να βγαλω και το σκυλο βολτα εχοντας τη μικρη στο mei tai, και με τραβαει και αυτος ο ατιμος και με εχει πεθανει η μεση μου....:(:(:(

τελος παντων...felinidoc απο οτι βλεπω ακομα

εδω....;)

dafaki πηρα το request

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...