Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελίζα τους κατέβασαν του πινακες και θα αναρτήσουνε λεει καινουργιους διορθωμένους, το λινκ εχει ηδη ανεβει το διορθωμέναο αλλα οι πινακες ειναι ακόμη της 7/9/2012

.....

Παντως δεν νομιζω να εχεις θεμα, εγω αγωνιώ γιατι ειμαι κυριολεκτικα η τελευταια του σταθμου μας... με 15,64 μορια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε μπράβο!!!! Πολύ χάρηκα!!!! Καλή αρχή! Έλεν βλέπεις, γυρνάει! Υπόμονη και θετική σκέψη! Και όλα θα γίνουν!

Και τώρα θα αρχίσει το θέμα της προσαρμογής... Και ρωτώ τί τους λέμε αν δεν θέλουν κάν να βγουν από το σπίτι? τσουβαλιάζουμε? και άντε να πείσεις πόσο ωραίο είναι το σχολείο!

Η φιφη εχει το θέμα ετσι? Χμ..,..ναι, αναγκαστικα μπιρι μπιρι και οταν τα πραγματα ξεφευγουν, ψυχραιμια, οχι φωνες και "ειναι ωρα να φυγουμε, θα πρεπει να παμε στο σχολείο.... "

Εμενα πιανει το " εισαι ετοιμη να με ακουσεις" στην υστερια.... και οταν ηρεμησει και με κοιταξει οι εξηγησεις πιανουν λιιιιγο καλυτερα, αλλα κι εμενα ειναι γενικα αρνητικη, δνε θελει να παει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αναστασάκι δώρο μου κανες με το έσπα γιατί ήμουνα σιγουρη ότι δεν θα μας παίρνανε και δνε το είχα στο μυαλό μου να δω ποτε θα βγουν οι συμπληρωματικές λίστες. Βέβαια μας είχαν πάρει ήδη απλά τώρα δεν θα πληρώνουμε τροφεία.

Ελίζα μου μπραβο που σας πήρανε!

Αθηνά μου όλη η θετική ενέργεια για να σας πάρουνε ρε κοριτσάκι!!! Άντε να δουμε τι θα δείξουν οι νέες λίστες...

Λενιω, η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα με κανένα παιδι προσαρμογή δύσκολη. Μια φορά στο άσχετο είχε φάει μια φρίκη ο νικολάκης και έκλαιγε που αποχωριζότανε τον γιώργο. Αυτό που εφαρμοσαμε ήταν το πανιγυρικό κλίμα. Πρέπει να το χω ξαναγράψει... τι καλαματιανά χορεύαμε, τι στου μανώλη την ταβέρνα τραγουδάγαμε... με καραμουζες και τσάμικα έμπαινε στο σχολικό.

Δεν ξέρω αν βοηθάω γιατί είναι διαφορετική η προσαρμογή και είναι άλλο μια φρίκη στη μέση της χρονιας. Εγώ με το μυρσινιώ μου είμαι σίγουρη ότι θα έχω θέματα όταν θα την αφησω είτε σε γυναικα είτε σε παιδικο.

Αναστασάκι γλυκό, δεν εχει σημασία μας εδωσες μεγάλη χαρα!

Περασαμε τελικά ευτυχως δεν αλλαξε κατι!!!! φφφφφφφ κ τελικα ειμαι προτελευταια χαχαχαχαχα

Ελιζα κι εσείς!!!!!!!!!!!!!!! Γ Ι ΟΥ ΠΙ!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο σας κοριτσακια για το ΕΣΠΑ! Μεγαλο ξαλάφρωμα!

Εμεις πήγαμε αγιασμο. 30 παιδακια με μια δασκαλα... Ωραια θα περάσουμε! Δεν μπορω να πω οτι συγκινήθηκα, δεν με αφησε η κορη μου που ηταν αγριμι. Αυριο απεργια, οποτε απο Πεμπτη!

Πως παει η Φιφη? Να πω οτι δεν το καταλαβαινω το παιδακι, ψεμματα θα πω... Εκει που ηταν σπιτακι της αρχηγος να παει σε νεο μερος με ασχετους ανθρωπους... ζοριζεται. Γνωμη μου ειναι να μην προσπαθεις να την πεισεις οτι ειναι ωραια στο σχολειο, απλα οτι ειναι κατι που πρεπει να γινει και οτι οντως θα της κακοφαινεται στην αρχη, αλλα σιγα σιγα θα γνωρισει τα παιδακια θα κανει δικους της φιλους που θα την καλουν σε παρτυ και οτι σιγα σιγαι θα της αρέσει. Ισως και να βοηθουσε να της αναφερεις οτι ολα τα παιδια ζοριζονται και δεν θελουν να πανε τον πρωτο καιρο, αναφερε της ισως τα γνωστα της παιδια που εκλαιγαν στην αρχη (τον Αλεκο τον Αγγελο κτλ). Το σημαντικο ειναι να καταλαβει οτι αναγνωρισεις τα αγχη της, ρωτησε την πως νιωθει και βοηθησέ τη (πες της εσυ τις λεξεις) να σου πει για τον φοβο της, το αγχος της το οτι δεν ξερει καποιον εκει, πες της οτι ολα τα παιδακια ετσι ειναι... Ισως να της πεις οτι πολλα παιδακια νομιζουν οτι τα παρατανε οι γονεις τους αλλα στη πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι και μπουρου μπουρου... Ολα αυτα σε ασχετη φαση, οχι το πρωι που θα εχει ηδη τσιτωσει... Ειναι ζορι μωρε και για αυτα, εχουν μεγαλη ανασφάλεια... Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Καλημέρα κοριτσακι τι κανετε?

Μπραβο βρε κοριτσακι που σας πηρανε με το ΕΣΠΑ!!! Καλη αρχη σε ολα τα παιδακι λοιπον κ καλη σταδιοδρομια.

Εμεις ξεκινησαμε χτες με την κυρια καλη μας φαινεται για αρχη αλλα ο χρονος θα δειξει.Αυτη την βδομαδα ειναι κ ο συξυξ μαζι αλλα απο βδομαδα θα δουμε τι θα δουμε , γαι να δουμε πως θα παει το Νικολιο μου ....Τον Μητσακο τον πηρανε στο δημοσιο αλλα στο κλασικο οποτε κλαην. Ξεκινησε απο σημερα στο ιδιωτικο που πηγαινε απο 2 χρονων κ ειναι μες στην καλη χαρα.Δεν ηθελε με τιποτα να παει στο "καινουριο"σχολειο γιατι ηθελε τους φιλους του κ τις κυριες του.Αντε να καταλαβει την οικονομικη κριση κ το δεν εχουμε λεφτα .. Οποτε καταλαβαινετε το σκ@τ@ μας παξιμαδι θα κανουμε φετος για να μπορεσουμε να τα βγαλουμε περα με τοσα εξοδα. Τι να κανουμε καλα να ειναι τα παιδακια μας ....

Λενιω δυσκολη μας βγηκε η Φιφη ε? Ε ενταξει εδω που τα λεμε δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα.Σκεψου εδω εμεις που ειμαστε μεγαλοι κ αν αλλαξουμε πχ δουλεια τον πρωτο καιρο μας κακοφαινεται. Εγω πιστευω πρπ να βρεις κατι να την κανεις να θελει να παει σχολειο κατι καλο ,δελεαρ ας πουμε. Δεν εχω κ μεγαλη ιδεα με προσαρμογη ρε γμτ γιατι ο Μητσος δεν μασησε καθολου.Τωρα ο τζουνιορ ειναι πιο ευαισθητος σιγα μην κατσει στο σταθμο. Μονο αν ειναι με Μητσο στην αρχη αλλα μεχρι του χρονου βλεπουμε.Τα καναμε μαμοθρεφτα τα μικρακια μας Λεγκουλι... Ο Μητσος ηδη τον φωναζει μαμακια .....

Αφρο ,στις απεργιες τι θα την κανεις την Δαναη οεο? Πρωτη θα παει φετος ε?

Οχι, οχι, νηπιαγωγειο φετος! Νηπιαγωγειο, στο ολοήμερο ομως!Του χρονου πρωτη!

ΣΤις απεργιες αμα ειμαι σε νορμαλ κατασταση στο γραφειο θα την παιρνω μαζι (αν οι απεργιες δεν αφορουν και μας ωστε να απεργω κ γω) ή θα παιρνω ρεπο μιας και θα εχω μπολικα λογω του οτι δουλευω ΣΚ.

Να δω τι θα κανω με τον Αγγελο... με πήραν απο τον παιδικο και μου ειπαν οτι το σχολικο θα ερχεται στις 6:20 στο πρωι να τον παιρνει... Θα πρεπει δλδ να ξυπναει το τριχρονο απο τις 6 παρα και να κανει και 1,30+ ωρα ταξιδι μεχρι να φτασει και να μενει και μεχρι τις 3μιση... Ενταξει, το λυπαμαι το παιδακι... Προβληματιστηκα ρε γμτ...

Αντε καλα κουραγια...

Διαφημίσεις

Τι λες τωρα βρε Αφροδιτακι?? Πωπω τον ερμο!!! Ουτε σε φαμπρικα να δουλευε !!! τρελο πακετακι ..... Κ Υστερα στεναχωριεται ο Τ που θα ξυπναει ο Μητσος για μια βδομαδα το μηνα 8 παρα αντι 9 παρα .....

χαλόου! να μαστε κι εμείς

σήμερα πρωτη μέρα για την άννα, ο ανδρέας από πέμπτη

χτες το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου, ο ανδρέας έβλεπε εφιάλτες (μάλλον καμιά δασκάλα να τον καταβροχθίζει), η άννα εκνευρίστηκε και έφυγε μου λέει πάω να κοιμηθώ με τον μπαμπά, μετά ο ανδρεάς σηκώθηκε για κατούρημα (2η φορά στα χρονικά, πρέπει να είχε τρελό άγχος) με αυτά και με αυτά μας βρήκε το πρωί, ετοιμαζόμαστε, η άννα βαράει παραλήρυμα γιατί ο μικ την είχε πρήξει "θα πας στο καινούργιο σχολείο που μιλάνε ΜΟΝΟ ιταλικά" και έπαθε παράκρουση μου λέει "δεν ξέρω καλά ιταλικά, πως λένε το παρακαλώ στα ιταλικά;;;;""δεν θα ξέρω να συννενοηθώ, οι δασκάλες ξέρουν ελληνικά, τα άλλα παιδιά τι γλώσσα μιλάνε;" οπότε ξεκινήσαμε και οι 4 μες την τρελή χαρά...

φτάνουμε εκεί η άννα δεν ήθελε να πάει, ο ανδρέας δεν ήθελε να φύγει, γαμαουαουα.

γνωρίζω την δασκάλα της άννας, γεια σας είμαι η σάντρα, (50αρα κοτσονάτη) παίρνει την άννα από το χέρι και αρχίζει στα ιταλικά "εδώ θα βάζεις την τσάντα σου, εδώ είναι αυτό, εδώ εκείνο, χαιρέτησε την μαμά και έλα μαζί μου να παίξουμε" με φοβερή πειθώ (ήμουν έτοιμη να την ακολουθήσω κι εγώωωωωω), η άννα την ακολούθησε με ανοιχτό το στόμα και εγώ ξεκρέμαγα τον αντρίκο από κάτι καναπέδες γιατί δεν ήθελε να φύγει ... το μεσημέρι η άννα ήταν τρισευτυχισμένη, είπε σε όλους τί καταπληκτικό που είναι το καινούργιο σχολείο της (!) και ετοίμασε ήδη την τσάντα της για αύριο! ουφ, πολύ καλή αρχή κάναμε!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

αφρονταιτ συμπάσχω, και σε μας αν βάλουν σχολικό τελικά (που το θέλουμε) άγρια χαράματα θα περνάει από εμάς (που δεν το θέλουμε)...

πάντως καμία συγκίνηση δεν είχα για το νηπιαγωγείο, ελπίζω στην πρώτη να αποδείξω και εγώ με δάκρυ κορόμηλο ότι είμαι μάνα "το σπλάααααγχνο μου μεγάααααααλωσε... μπουυυυυ"

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας!

ειχαμε κι εμεις τον αγιασμο στο νηπιαγωγειο!

ολα καλα... αυριο θα ειναι τα δυσκολα φανταζομαι που θα καθισει μονος του κανονικο ωραριο..

τα κοριτσια πηγαινουν απο την προηγουμενη εβδομαδα οποτε εχουν ηδη προσαρμοστει... σημερα υπογραψαμε και την εντολη τοποθετησης του εσπα...

αφροδιτουλα οντως λιγο βαρβαρο το ωραριο.. αν δεν υπαρχει αλλη λυση θα προσαρμοστει... τι να κανουμε..

τατιανα τελεια η προσαρμογη της αννας!

αθηνουλι ελιζακι και τζενακι ολα μια χαρα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...