Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!!!

Αθηνακο καλο κουραγιο , βλεπω εμπλεξες γι ατα καλ α!! Μονο που τα διαβαζω κουραζομαι!!

Κοριτσια εγω ειλικρινα ωρες ωρες ειμαι τοσο πολυ πιεσμενη κ κουρασμενη απο δουλεια,αυπνια ,σπιτι μαγειρεματα κλπ ,ατελειωτες ωρες βολτας που πραγματικα νευριαζω κ δεν μπορω να κρατηθω,αρχιζω κ φωναζω κ μετα το μετανοιωνω.Αλλα δεν γινεται διαφορετικα.Το μονο που ζηταω μιση ωριτσα το μεσημερι να κοιμηθω η εστω να αραξω να ξεκουραστω την ωρα που κοιμαται ο Νικ κ ερχεται ο Μητς κ το κανει επιτηδες κ με ξυπναει 11432152 φορες κ μετα ξερενεται κ κοιμαται .Να μην πω για το ποσο μεταλαχτεικε στο χωριο προς το χειροτερο ,ποσο πολυ τον κακομαθε η γιαγια κ τι βλακειες αρχισε να κανει ....Αφηστε κ την ζηλεια προς τον Νικ.Τοσο καιρο δεν τον ενοιαζε κ πολυ γιατι ο μικρος δεν εκανε κ τιποτα.Τωρα ομως που ο Νικ ειναι ενεργος μελος της οικογενειας δειλα δειλα τον εχει ταραξει τον καημενο.Κ δεν φτανει η ζηλεια του Μητς εχουμε κ την ζηλεια του Νικ..... ουφφφφ

Ναι βρε κοριτσακια να κανονισουμε ξανα συναντηση θελω κ εγω πολυ να ερθω!!!!!

Τατιανα που εισαι βρε!!!

Αναστασακι εγω αυτο το θα μεγαλωσουν κ θ αστρωσουν δεν το βλεπω.Εμεις ειμαστε καθε περσυ κ καλυτερα καθε φετος κ χειροτερα.... σε ολα τα επιπεδα ομως!!

Βλεπω πως ολα τα παιδακια ολο κ καπου βοηθανε εμενα ο δικος μου με εχε τσακισει.Αντι να κανει κατι να βοηθησει λιγο την κατασταση ολη την ωρα πεταει κατω οτι βρει κ κλωτσαει τα παντα .....

Μυρτω υπομονη την Τριτη ξεκινανε νομιζω τα σχολεια!! Αχ κ εμεις θα ξερουμε σημερα οριστικα αν παρουν το Μητσο στο δημοσιο.... ουφφ

Καλα Σοφακι για σενα τι να πω ηρωας!!!

Λεγκουλι παλι καλα που εχεις τοσο καλα φιλαρακια ομως να λες κ παντα σας στεκονται κ σας καταλαβαινουν κ σας βοηθανε!! Απο οτι εχω καταλαβει εσυ το μεγαλο ζορι το περνας με Νικ ε? ΓΦι ατο Σοζωρακη λεγαμε που ηταν πολυ ζωηρος αλλα περα απο αυτο τουλαχιστον ειναι κ λιγο συνεργασιμος κ βοηθαει οσο μπορει . Ετσι πιστευω κ εγω μολις χρονισει κ λιγο μετα η Μυρσινη κ αρχισει κ περπαταει θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα βρε Λενιω.Οσο για τον Γιωργο τα ιδια περασαμε κ εμεις περσυ την Ανοιξη που αρχισαν κ βαζαν τον Τ μηνες μεσα απληρωτους στην δουλεια.Εβγαλε ερπη ζωστηρα κλπ κ γενικα ειχε ολο θεματα με την υγεια του.. Μας εχουν καταντησει να μην βλεπομαστε καθολου κ οταν βλεπομαστε να μην προλαβαινουμε να πουμε μια κουβεντα απο τις υποχρεωσεις κ τις δουλειες...

Ασχετο, αλλα η Γιουπι που χαθηκε οεο???? Ακομα στα πεθερικς στην Κερκυρα ειναι???

Αθηνα , τωρα το θυμηθηκα, μην μου πεις πως τον Αλεξ τον εχεις ακομα στο αυγο ???? Εμεις τον εχουμε βγαλει τον Νικ απο 9 μηνων γιατι δεν χωραγε , το ιδιο ειχαμε κανει κ με Μητσο,απορω ο Αλεξ πως βολευεται ρε συ κοτζαμ αντρακι τωρα!!! Εγω τον Νικ τον εχω στο Tobi κ τον Μητσο σε ενα της Chicco μπουστερ αλλα με πλατη γιατι μας βολευει κ στα ταξιδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Λέγκω κουράγιο!!!!! Πραγματικά κολυμπάς σε πολύ βαθιά νερά! Αλλά το ξέρουμε όλες πια..."Δε φοβάσαι. δεν είσαι δειλή!!!" :wink:

Λεγκω επειδη εγινα και μπογιατζής, υπαρχει καποιο οικολογικό που θα ταίριαζε στην περιπτωση σας, αλλα τα πιο χαρντ κορ σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικα

http://vechro.gr/displayITM2.asp?ITMID=165&LANG=GR

Για την υγρασία πρέπει να σας πω ότι με όοοοοοο,τι και να βάψετε, θα πάψει παροδικά να είναι μαύρος ο τοίχος αλλά η υγρασία πάντα θα ξαναβγεί στο τέλος...δυστυχώς...Τα πιο ελαστικά χρώματα μπορεί να μην σκάσουν πολυ γρήγορα, σιγουρα όμως θα φουσκώσουν. Όποιος σας πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα ή δεν έχει ιδέα.

Αθηνά-μπογιατζή το χρώμα που έβαλες λέει ότι είναι πολυ΄καλό για υγρούς χώρους που σημαίνει ότι εμποδίζει ρτην υγρασία να εισχωρήσει στον τοιχο ΑΠΟ το δωμάτιο. Την υγρασία μπορείς να την εμποδίσεις να μπει όχι να βγεί.

Kολυμβητηριο....τι καλά Αναστασία που τους αρέσει! Εμενα ουτε που να το δει! χαχαχα

θα προσπαθησω και φετος για τριτη φορά (βεβαια καθε χρονια δεν ηθελα να την πιεσω να μην στραβωσει εντελως)

Γιατί δεν δοκιμάζεις κατι άλλο? χορό, μουσικοκινητική? Δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά το κολυμβητήριο και αν το έχει απορριψει ήδη 2 φορές παιζεί να το ξανακάνει. Βασικά ρώτα την, είναι αρκετά μεγάλη πια

DPYUp2.png EYukp3.png

Eχω δοκιμασει μουσικοκινητική, το ιδιο.... δεν.... πηγαμε 3 φορες συνολικα οοολη τη χρονια (ηταν μια προσφορα βεβαια και ειχα πληρωσει 30 ευρω για ολητη χρονια οποτε ενταξει δεν το κηνηγουσα παραπανω) θα δούμε φέτος μηπως κανουμε καποιο προγραμματάκι συνδυαστικό (ειχα δει ενα κεντρο δημιουργικης απασχολησης που ειχε διαφορα εργαστηρια, ζωγραφικη, κηπουρικη, μαγειρικη, θεατρικο παιχνιδι κλπ αν βρε το λινκ θα σας το βαλω) επισης ενα φεγγαρι εεγε οτι ηθελε μπαλετο για να δουμε φετος τι θα θελει....

Νομιζω οτι θα της ταιριαζε παντως κανα τζουντο, ταεκ βο ντο κλπ χαχαχα ολο τετοια κανει μονη της χα χου κλωστσιες στον αερα κλπ χαχαχαχα

Για την υγρασια πραγματικα αν δεν βρεθει η αιτία κ να αντιμετωπιστεί, και ειναι ζορι, δεν κανει τιποτα ο,τι και να βαλεις...

Επιτελους το τελειωσα το δωματιο, οκ το χρωμα δεν βγηκε οπως το ονειρεμενο αρχικο, αλλα λιγο πιο μουντο σκοτεινο πρασινωπο, αλλα δε βαριεσαι βαριεμαι αν ασχοληθω αλλο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Η υγρασία σε εμάς είναι απ'το έδαφος και δεν αντιμετωπίζεσαι... ο κύριος που μας είχε βάψει δύο τοίχους με υγρασία μας ενώ είχε βάλει ειδικές μπογιές έκανε τρελή δουλεια που του πήρε μέρες (και με λεφτά ξεφτίλα επειδη δεν είναι λέει δικό μας το σπίτι) μας είχε πει ότι βαρια ένα χρόνο για να ξαναπετάξει υγρασία και είχε δίκιο.

Τα έλεγα και στην άφρο, πήρα μια τρομάρα σήμερα απο την επιληψία του νικ έχω να φοβηθω έτσι. Μετά τον παιδικο πήγα κουνιες με τα μικρά κάθομαι στη μία άκρη με μυρσινη να παίζει και ο νικ είναι στην άλλη άκρη... μάλλον χτύπησε και τον βλέπω να κλαίει και να προχωράει αρχίζω να πηγαίνω προς το μέρος του, όμως άρχισε να μελανιάζει και να παραπατάει, άρχισα να τρέχω και να τον φωνάζω για να συνέλθει αλλά μέχρι να τον φτάσω λιποθύμησε και έσκασε με το στόμα στο αλογάκι το παιδάκι μου. Εντομεταξύ χθες μίλαγα με το νευρολόγο και λέγαμε να κάνουμε πάλι αιματολογικές και μετά ανάλογα ένα επαναληπτικο εγκεφαλογράφημα.

Στείλτη τζουντο Αθηνά θα της πηγαίνει γάντι! Είναι τρελό αλάνι το ρηνάκι:D

Κι εγώ τζουντο σκεφτόμουνα τον θοδωρίκο ή κουμφου αλλά στο τζουντο πυ είναι εδω δίπλα δεν θέλω να πάει για κάποιους λόγους και στη σχολη κουμφου που ήταν να πάει είναι μετά τα 5,5 και σκέφτομαι ενόργανη που έχει εδώ στο δήμο. Τι λέτε; Θα του αρέσει νομίζω... Τα αρνητικά που έχω ακουσει έχουν να κάνουν με πρωταθλητισμό άρα κλάην...

Το μυρσινάκι μου βγάζει δοντια και ταλαιπωριέται. Έχει βγάλει ένα κάτω αλλά όχι απ'τα μπροστινά το ανωμαλο το πλάσμα:tongue:

Και η δαναη μας έχει καιρο να μπει να μας πει νέα. Το γιουπάκι φαντάζομαι θα επιστρέψει κι εκείνη.

Τζένη πως πάει στη δουλεια; Ο γιώργος κάθε μέρα μνημονεύει το μαγαζάκι σας και τον καιρό που ήταν εκεί και γιατί έφυγε. Δεν την παλεύει καθόλου εκεί που είναι το επόμενο διάστημα και τουλάχιστον μέχρι τον γενάρη θα έρχεται κάθε μέρα μετά της δέκα... πάει θα μου σαλτάρει αν δεν βλέπει καθολου τα παιδια. Εχθες συνέχεια ξεφύσαγε και δεν το είχε καταλάβει:rolleyes:

OYFFFF!!! Λενιω απο δουλεια καλα παμε δοξα το Θεο λεπτο δεν καθομαι ολη μερα :):) αλλα τα ωραρια ωραρια.Τωρα εχω κ μειωμενο οποτε φευγω στην ωρα μου!! Μας εχουν κοψει κ υπερωριες κ μας ειπαν οτι γενικα δεν θελουν να καθομαστε παραπανω.... καταλαβαινεις ... Κ ο φιλος μου που ειναι μαζι με το Γιωργακο εχει λαλησει δεν τον εχω ξαναδει ετσι ποτε .... αυτος παει κ ταξιδια αστα να πανε κ του φερονται να μην χαρακτηρισω σαν τι ..... θα σε παρω κανα τηλε να τα πουμε... Ρε συ τι τρομαρα πηρες με το Νικολα Χριστε μου, δεν καταλαβα τι επαθε ρε συ κ λιποθυμησε απο τα αιματολογικα?

Εμενα με εβαλε στο τρυπακι η παιδιατρος να παω να τους κανω εξετασεις κ στα δυο γιατι δεν εχουμε κανει ποτε κ καλο λεει ειναι να ξερουμε τι γινετε.

Σημερα θα βγαινανε λεει τα αποτελεσματα αν μας πηρανε στο προνηπιο.Πηγε Τασος κ κοντεψε να τσακωθει με τις δασκαλες. Του ειπαν απο Δεφτερα γιατι δεν ειχαν κανει συσκεψη ακομα οι διεθυντες των νηπιων με τους δημους δεν καταλαβα καλα κ τους ειπε μεχρι να αποφασισετε τι θα τα κανουμε τα παιδια κ του βαλαν χερι γιατι αφου δουλευουμε κ οι δυο δεν τον γραψαμε στον παιδικο....αχ αν τον παρουνε στο δημοσιο καταλαβα τι μας περιμενει ολο το χειμωνα.Αν δεν τον παρουνε παλι μας περιμενει γιατι θα δινουμε αλλα 160 αο την τσεπη μας γι αιδιωτικο σταθμο.... το ψωμι ψωμακι θα πουμε

Αθηνα με γεια!

Διαφημίσεις

Λεγκω επειδή ξέρω απο τζούντο, και ειχα την εντυπωση οτι ο συλλογος σας εκεί είναι απο τους καλούς, για πες τι λογους? Βεβαια προπονητες κλπ ισως αλλαζουν και εχω καιρο να μπω στον κυκλο, μπορω να μαθω αν θες να ρωτησω βεβαια αν ειναι καλα τα πραγματα εκει για παιδάκια....

Παντως το αγορακι μιας φιλης μου που ειναι εντελως Θοδωρίκος, δηλ εχει αυτο το αεικινητο με την πρωτη ανασα το παει σερι μεχρι να ψοφησει απο κουραση το βραδυ! χαχαχαχα πηγε ταεκβοντο και ειναι ..... αλλο παιδι πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα δεν το πιστευα τον Νικό,α λεμε, ισως ειναι που μεγαλωνουν τι να πω αλλα πραγματικα τερααααααααααστια διαφορα, και εκτονωνοντια και μαθαίνουν να αυτοπειθαρχουνται καπως δεν μπορω να το περιγραψω, δηλ ειναι πιο υπομονετικα στο να περιμενουν τη σειρα τους, να σε ακουσουν κλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

ωραίο κ το κουμφου.... ο Θοδωρίκος ειναι πολυ προστα κινητικά πάντως θα τα παει περίφημα! Όσο για την ενόργανη, μπορείς να το τσεκάρεις δεν νομιζω να τα πιπιλίζουν απο τώρα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Δεν τα κατάφερα την Τετάρτη.... Η Φίιφη πήγε χθες σχολείο και γύρισε με σχολικό και δεν της έκατσε καλά... Σήμερα ο Χαβιέ τη γύρισε πίσω στα μισά του δρόμου... Φανταστείτε πώς έκανε... Τώρα από Τρίτη πάλι προσαρμογή... Λέω κι εγώ τόοσο ανώδυνα δεν γίνεται...

Κατά τα άλλα τρέξιμο, έκανα βελονισμό για μέση,είναι μυϊκό τελικά, ευτυχώς,δεν σκούριασα ακόμα...

Φιλάκια καλό σκ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κοριτσια!

βγηκαν συμπληρωματικοι πινακες απο την εεταα για τους παιδικους... οσες δεν ειχατε περασει ριχτε μια ματια...

Λεγκω περασαν τα αγορια σου!! καλη αρχη!

Περιφέρεια Αττικής Νομός Αττικής Φ******* ΕΛΕΝΗ 73579 38.15 ********* ΘΕΟΔΩΡΟΣ 21598 Α2 - 7ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 02 Περιφέρεια Αττικής Νομός Αττικής Φ*******Η ΕΛΕΝΗ 73579 38.15 Κ********\ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 21598 Α2 - 7ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία το ήξερα αυτο για τις εξτρα θέσεις αλλα επειδη εχω πολυ λιγα μορια εω δεν υπαρχει περιπτωση, ομωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Θελω να σε φιλησω κοπελαρα μου γιατι με αφορμη το ποστ σου, μπηκα απο περιεργεια ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σαι καλα ρε αναστασία δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Και Λεγκω τελεια νεα!!!!!!!!!!!! Τωρα δεν θα πληρωνεις ουτε τα τροφεια που δεν ειναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για 2 παιδιά!

Αναστασία!!! Για σένα!

1539-curcuma_bouquet.jpg

Και για όλους τους υπόλοιπους!!!

ice_cream.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

αθηνουλι σε ευχαριστω πολυ!

η αληθεια σε σκεφτηκα κι εσενα αλλα δεν μπορουσα να σε βρω...

την λεγκω την ειχα πολυ εννοια μια και ξερω πως ειναι να εχεις 3 ζουζουνακια ολη μερα σπιτι...

συγχαρητηρια λοιπον!

φιλια πολλα στα ζουζουνακια και καλη αρχη!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Άντε μπράβο!!!! Πολύ χάρηκα!!!! Καλή αρχή! Έλεν βλέπεις, γυρνάει! Υπόμονη και θετική σκέψη! Και όλα θα γίνουν!

Και τώρα θα αρχίσει το θέμα της προσαρμογής... Και ρωτώ τί τους λέμε αν δεν θέλουν κάν να βγουν από το σπίτι? τσουβαλιάζουμε? και άντε να πείσεις πόσο ωραίο είναι το σχολείο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζα! Γυρίσαμε (δυστυχώς)! Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι!:D

Μπράβο για τα παιδάκια σας που τα πήραν....εμείς ακόμη περιμένουμε αποτελέσματα, αύριο είπαν τώρα...τρώω τα νύχια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...