Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενάκι, νομίζω καλύτερα είναι να πηγαίνουν προνήπιο. Για την Ευτυχία μας είπαν δεν υπάρχουν θέσεις στο σχολείο που ανήκουμε για προνήπια. Αν στην πορεία αδειάσει θέση θα δω μήπως τη στείλω κι εγώ προνήπιο. Αυτή βέβαια ζητάει να πάει παιδικό σταθμό, γιατί της έχει κολλήσει ότι στο προνήπιο θα έχει διάβασμα και ενώ μας έχει πρήξει όλο το καλοκαίρι ότι θέλει να διαβάζει και θέλει βιβλία κλπ, τώρα αποφάσισε ότι δεν θέλει να διαβάζει! Χαχα! Ό,τι κι αν της λέω ότι δεν θα έχει διάβασμα, δεν με πιστεύει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια περασαμε αλλα ητνα λιγο και ολιγον σκοτεινα απο ενα σημειο και μετα και τα χαναμε τα ζουζουνια!!!!

Με την Ελιζα δεν καταφερα να τα πολυ πω, αλλα χαρηκα που ειδα ποοοοσο πολυ μεγαλωσαν ολα τα παιδακια!!!!

Τζενη το δωματιο σκατταααααα εχω μεγαλο θεμα, ευτυχως που τα χρωματα τα αγοραζω απο τον αδερφο μου(δουλευει σε χρωματοπωλειο, οχι οτι δεν πληρωνω αλλα μου φτιαχνει ο,τι του πω και τα φτιαχνει σωστα) και το βαψιμο ο φαδερ...

Ομως δυστυχως το χρωμα αυτο βγηκε αποτυχια γιατι ακομα και το δαχτυλο να ακουμπησεις αφηνει σαν "λαδια" σημαδι που δεν στεγνωνει...

Για να το διορθωσουμε αυτο, μου εφτιαξε ενα αλλο χρωμα πολυ ακριβης μαρκς ο αδερφος μου που πλενεται κλπ....οκ....περναει τον μισο τοιχο ο φαδερ σκυλοβρωμουσε. κοιταω, με δουλεψε κανονικα ο μπραδερ, καθε αλλο παρα οικολογικο ηταν!!!

ο πατερας μου να επιμενει οτι τα οικολογικα δεν στρωνουν κλπ κπκλπκπ και οποιο και να βαλω θα κανει το ιδιο κλπ, εγω κρανιαστηκα και το εχυσα το χρωμα, τωρα ειμαι με μισο τοιχο βαμενο με μη οικολογικο....γκρρρρρρ

μου αρεσει που εδωσα τα μαλλικοκεφαλα μου για μη τοξικο στρωμα.

αυριο λεει θα το ξυσουμε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το δωματιο, να περασουμε ασταρι , και μετα οικολογικα στο φουλ.

τα νευρα μου το εχουμε αρχιει εδω και 2 εβδ το κ@λοδωμστιο για εναν τοιχο εχει γινει τεραστια ιστορια....

αλλα τεσπα τι σκαω με βλακειες!!!! καλα να μαστε

((((Λεγκουηννν)))) κι εγω ετσι ανεπαρκης νιωθω και συνεχεια εχω τυψεις, και εχω 2 μονο.... η Ειρηνη αρχισε εκ νεου να βαραει κρισαρες, ακολουθει και το μομολακι με τσιριδες, δεν τη παλευουν γενικως τα παιδακια οσο ειναι μεσα, να δω απο Σεπτ τι θα κανω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσάκια μου,

Καταρχάς να σας πω ένα γεια αξιοπρεπές, γιατί χθες μπήκα ίσα ίσα για να δω πως θα βρεθούμε!

Έχω ένα θεματάκι με το που να αφήσω τα παιδιά, τώρα είμαι με τη Λήδα στο γραφείο, και γενικά μετρώ τις μέρες μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία! Θα φτιάξω έναν ανδριάντρα για την ανώνυμη νηπειαγωγό-βρεφονηπιοκόμο!!!!

Στις διακοπές περάσαμε πάρα πολύ ωραία ευτυχώς....αααααααααααχ.......

Χθες δεν προλάβαμε να τα πούμε πολύ αλλά χάρηκα πολύ που σας είδα και είναι ντροπή να βλεπόμαστε κάθε δύο χρόνια! Μες στην επόμενη βδομάδα θα κάνουμε κι άλλη συνάντηση προς της Αθηνάς τα μέρη οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Άντε, καλό φθινόπωρο και ελπίζω να συντονιστούμε ξανα!!!!

Ααααα, Αθηνούλα τα οικολογικά όντως δεν στρώνουν! Εγώ έβαψα των παιδιών με οικολογικά, μάλλον όλο το σπίτι, αλλά για την τοιχογραφία στο παιδικό παιδεύτηκα πάαααρα πολύ, την έβαφα ξανά και ξανά και ξανά....Μπορεί να πέρασα τα σχέδια και 4 φορές!

Αστα εχω θεμα τωρα,...και βριστηκα και με φαδερ και αδερφο που με βγαζουν περιεργη και τρελη! χαχαχααχα

τωρα δεν ξερω τι να κανω πραγματικα....το ξυσιμο ολο του τοιχου και ασταρωμα το τρρρρεμω θελει ντυσιμο οοοοοολ το δωματιο επιπλα κουρτινες εξω κλπ.................

και καλα να το ανεχτω το μη οικολογικο, ελα που βγηκε πιο σκουρο καπως....πιο μπλε! Καμια σχεση με το ωραιο χακι-λαδι που ειχα πετυχει, παει προς πρασινο μπου ου ου ου ου

τεσπα τι σας πρηζω χαχαχα

Τωρα μου λεει ο φαδερ "πως θελετε να κινηθουμε αυριο ωραιοτητατη"

!

Σαμπως και ξερω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Xαααααα, κι εγώ όταν έβαψα το σπίτι, ήμουν έγκυος στη Λήδα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με το πόσο πήγαν τα χρώματα....αφού έκλαιγα (ορμόνες που κάνουν πάρτυ κλπ κλπ) και έλεγα ''μπουουουουου το μωρό μου θα έχει ζωγραφισμένο δωμάτιο αλλά δε θα έχει να φάααααει....μπουουουοου''.

Πάντως πληροφοριακά, τα χρώματα που με παίδεψαν πιο πολύ ήταν τα πράσινα.....

Αστα....θα το βαψω κανα κουρασμενο μπεζ παλι να ξεμπερδευω μου φαίνεται χαχαχαχαχα (οχι θα το παλεψω το εχω ερωτευτει αυτο το χρωματακι)

παρτε κι ενα αρθράκι και γενικώς ολα τα αρθρα που εχει στη δεξια στηλη ειναι καλογραμενα,,,,, απο θεωρία σκίζω στην πραξη δυσκολεύομαι!!!

διαχειριση θυμού απενταντι στα μουλάκ

και για τα τάιμ αουτ, γιατι είναι λάθος....

http://www.ahaparenting.com/parenting-tools/positive-discipline/timeouts

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας... ύστερα απο άπειρο καιρό έχω πριν τις έντεκα χρόνο άνευ παιδιων χαχα Μόλις ξεραθήκανε και τα τρία. Αν δεν είναι αυτό λαϊκή επιτυχία τι είναι;

Δεν με νοήσατε όταν λέω ότι δεν επαρκώ κυριολεκτώ. Ένας γονιος με τρία παιδιά σ'αυτές τις ηλικίες πρακτικά δεν επαρκει ακόμα και χέρια δύο έχουμε. Σοφούκι μου τα ξέρεις απ'την καλή κι απ'την ανάποδη, για την Αναστασία δεν το συζητώ καν, ακόμα πιο χαρντ κορ. Λίγο μεγαλύτερα αν ήταν τα δύο θα ήταν πιο εύκολο το πρώτο τουλάχιστον διάστημα, πιο μετα θα είναι καλα γιατί θα πλακώνονται και θα απασχολούνται. Πάντως εγώ πιστεύω ότι σε κανα εξάμηνο θα βελτιωθούν τα πράγματα (το τρίχρονο μου φαίνεται τρομαχτικό σαν προοπτική βελτίωσης).

Παρολα αυτά όντως προσπαθώ πολύ και παλεύω καθημερινά με τον εαυτό μου και σε σχέση με το πως χειρίζομαι τις συμπεριφορές τους και τις δικές μου. Για ένα μεγάλο διάστημα βάραγα πολλές υστερίες. Και νομίζω ότι παρόλο που, μετά την πρώτη βδομάδα αυγούστου που ήταν η βδομάδα διακοπών, είναι παρα πολύ δύσκολο διάστημα δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου στο πως πρέπει να μην ξεφεύγω και να μην χάνω τον έλεγχο.

Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα άρθρα γιατί είναι στα αγγλικά... όμως το ταιμ αουτ το γουστάρω και μου κάνει σαν μέθοδος και για μένα και για τα παιδιά. Όταν εκνευρίζομαι παααρα πολύ τελευταία τους λέω τι νοιώθω και ότι πάω να ηρεμίσω. Είναι το καλύτερο νομίζω γιατί και εγώ δεν καταπνίγω τα συναισθηματα μου και είμαι ειλικρινης στο τι νοιώθω και ηρεμώ για να μην τα πνίξω.

Ο νικ έχει σκίσει το θοδωρή στις δαγκωνιές, προχθες τον πέταξε απο ένα πεζουλι και χθες του άνοιξε τη μύτη με μπουνια. Την μυρσίνη την έχει κάνει άλογο στις φάπες και στις κλωτσιες αλλά χθες τον άρπαξε κι αυτή.

Για πράγματα πέρα απ'τα απολύτως απαραίτητα δεν συζητάμε. Και να ήθελα δεν... Το Σάββατο ήρθανε καμια δεκαρια φιλαράκια μας και μόλις μπήκανε σοκαριστήκανε απ'την κατάσταση και χωρις να πουνε κουβέντα άρχισαν να κάνουν δουλειες, εγώ πάλευα να κοιμήσω τη μυρσίνη και κάθε που εβγαινα έβλεπα και ένα δωμάτιο μαζεμένο και καθόμουνα και κοίταζα σαν ηλίθια χαχαχα Συμμαζέψανε, βάλανε πλυντήρια, απλώσανε, διπλώσανε... αλήθεια σας λέω συγκινήθηκα!

Σοφάκι όλο το καλοκαίρι σε σκεφτόμουνα και έπαιρνα δύναμη!

Ο γιώργος συνεχίζει και δουλεύει πάρα πολύ και έχει φτάσει στα όρια του. Στη μία βδομάδα που είχε διακοπές έπαθε απ'το άγχος και την κουραση έρπη ζωστήρος και αντι να πίνει τις ρακές του χαπακωνοτανε και δεν τον χάλασε καθόλου.

Αυτά τα νέα μας στο περίπου

Αθηνάκο καλά κουράγια με το βάψιμο κι εγώ πρέπει να δω τι θα κάνω γιατί οι τοιχοι στις κρεββατοκάμαρες είναι ήδη μαυροι και φέτος δεν θέλουμε να ανάψουμε θέρμανση όσο γίνεται και δεν θέλω να μας πέφτουν τα ντουβάρια ούτε να επιβαρυνθουν τα αναπνευστικά των πιτσιφρικιων.

Για το ταιμ αουτ τυπου "στο δωματιο σου!" "κατσε στο καρεκλακι να σκεφτεις" κλπ των παιδιων αναφερεται το αρθρο, μολις βρω λιγο χρονο θα γραψω το ρεζουμε χαχαχα

Αυτο που κάνεις θεωρώ οτι είναι σωστό, και μάλιστα τις περισσότερες φορές, εμένα προσωπικά με κοιτούν σαν ουφο και ηρεμουν άμεσα. (δεν γινεται συχνα ομως και σου λεει κατσε να κουλαρουμε λιγο αυτη βαρεσε μπιελα)

Ενταξει εγω σε καταλαβαίνω απολυτα μιας και ειμαστε στην ιδια κατηγορία των παιδιων στη πρίζα χααχαχχα αλλα τι να γίνει, κι εγω προσπαθω να ηρεμησω και αναδιοργανωθω, να βγαλω το χειμωνα.... βαρεσα κι εγω κατι υστεριες το καλοκαίρι άλλο πράγμα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας η χαρωπή νοικοκυρά, εφτιαξα μαφινς με τα βατόμουρα που μαζέψαμε την κυριακή

κοπιάστε να σας δηλητηριάσω!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλησπερα!

βλεπω γεμιζει το καφε σιγα σιγα!

προς Λεγκω και λοιπες συναγωνιστριες....

ΥΠΟΜΟΝΗ!!! τα παιδια μεγαλωνουν γρηγορα και τα πραγματα καλυτερευουν....!

εμενα τωρα παιζουν μονα τους...ενταξει μαλλιοτραβιουνται που και που αλλα πολλες φορες παιζουν ομορφα και με αφηνουν σε ησυχια... χθες ξεκινησαμε κολυμβητηριο! και οι τρεις! ηταν απιστευτη εμπειρια... τα μικρα ξετρελλαθηκαν.... δεν πιστευα στα ματια μου οτι τα μικρα εκεινα παιδακια που ηταν κυριολεκτικα κολλημενα πανω μου με αφησαν τοσο ευκολα και το καταχαρηκαν κιολας!..... γι αυτο σας λεω... υπομονη... ο χρονος περναει και τον θυμασαι με νοσταλγια...!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kολυμβητηριο....τι καλά Αναστασία που τους αρέσει! Εμενα ουτε που να το δει! χαχαχα

θα προσπαθησω και φετος για τριτη φορά (βεβαια καθε χρονια δεν ηθελα να την πιεσω να μην στραβωσει εντελως)

Λεγκω επειδη εγινα και μπογιατζής, υπαρχει καποιο οικολογικό που θα ταίριαζε στην περιπτωση σας, αλλα τα πιο χαρντ κορ σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικα

http://vechro.gr/displayITM2.asp?ITMID=165&LANG=GR

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και μεσα σε ολα πρεπει να παρω καρεκλάκι για την Ειρηνη....ολο στην ερευνα ειμαι!

ο μικρός ειανι ακόμα στο

αυγο" αναποδα και εχει αρχισει να ζοριζεται, δεν γκρινιαζει, αλλα δεν χωραει καλα....ειανι πιο ασφαλες βεβαια αναποδα αλλα τι να γινει, ασε που ητνα και δανεικο και πρεπει να το επιστρεψω καποια στιγμη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...