Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Η παιδική του ζαππείου δεν κλείνει (βέβαια στις 8.30 σκοτεινιάζει πλέον)

Εγώ μπορώ από τις 7 περίπου

για πειτε λοιπον που ακριβως ειναι??? Τι ωρα λεμε?

Eλίζα δεν δείχνει το λινκ....

Δεν μου λετε μηπως μπορείτε και αυριο? κανουμε βαψιματα και κηπουρικαι εργασίαι....

Και οκ τα παιρνω κι ερχομαι, αλλα αργει να σχολασει ο βαγγελης αυτη την εβδομαδα...

Καλα θα δω τι θα κανω, κατι θα σκεφτω, αν γινόταν αυριο ομως θα ητνα σουπερ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Eλίζα δεν δείχνει το λινκ....

Δεν μου λετε μηπως μπορείτε και αυριο? κανουμε βαψιματα και κηπουρικαι εργασίαι....

Και οκ τα παιρνω κι ερχομαι, αλλα αργει να σχολασει ο βαγγελης αυτη την εβδομαδα...

Καλα θα δω τι θα κανω, κατι θα σκεφτω, αν γινόταν αυριο ομως θα ητνα σουπερ

Α,τη βλακεία!!! Για να βάλει τη διαφήμιση σε πετάει αλλού γι'αλλου :evil:

Πατήστε αριστερά μου λέει "παιδική χαρά ζαππειου" και θα σας πάει

Εγώ μπορώ και αύριο -νο προμπλεμ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ηθελα να σου εδινα και το μαξιλαρακι Μυρτω, αλλα ειναι στης μαμάς μου και δεν θα προλαβω σημερα....καλα αυτο να μου πεις το κανονιζουμε και το σκ αν θες!

Ενταξει να πουμε για σημερα, απλα ενδεχεται να αργησω λιγο , οποτε λεμε παιδικη χαρα ζαππειου?

7?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι περάσατε υπέροχα. Συγνώμη αλλά μου ήταν αδύνατο να έρθω είναι πιεσμένη και πάρα πολύ κουρασμένη... ο γιωργακος να ρχετε αργαμιση απο γαλέρα, νικολα να τραβάει ζορια και μυρσινη κρεμασμενη και θοδωρη να βοηθάει πολύ όταν δεν ενθουσιαζετε και τσιτωνει. Έχω αποδειχτει εξαιρετικά ανεπαρκής σε όλα αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθιες όμως για την ωρα δεν επαρκουν...

φιλια σε όλες απο μακρια και κάποια στιγμη απο κοντα

Καλημερα κοριτσακι τι κανετε? Πως περασατε χτες?

Εμεις τελικα δεν πηγαμε σινεμα ακυρωσαμε τα εισητηρια για σημερα μαλλον ( κοριτσια εχω λαλησει εχω κουραστει τοσο πολυ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου) αν εχω κουραγια. Ειδαμε τελευταια στιγμη πως ειχε στο Τριτσης στο θεατρακι παιδικη παρασταση τα ρουχα του βασιλια κ πηγαμε εκει. Ο Μητσος περασε καλα του αρεσε πολυ,ο Νικολας στην αρχη μου αλλαξε τα φωτα δεν καθοταν πουθενα κ μετα ταυλιαστηκε με αποτελεσμα μολις πηγαμε σπιτι περασμενες 10 να ξυπνησει κ μετα δενβ κοιμοταν με τιποτα κ ετσι πηγε ολη η νυχτα ..Γι αυτο περισσοτερο το φοβαμαι το σιινεμα σημερα μην μου κοιμηθει παλι κ εχω παρτακυ κ αποψε...αλλα αντε να υποφερω την γκρινια του Μητσου αν δεν παμε.

Αθηνα για πες καλο εγινε το δωματιο?

Ρε γμτ ηθελα πολυ να βρεθουε εχω να σας δω πριν καμ μεινω εγκυος στον Νικολα ελεος....Αλλα το κεντρο μου ειναι λιγο δυσκολο να παρκαρω κ με συγκοινωνιες δεν βολευομαι ..

Λεγκουλι μια απο τα ιδια ειμαστε κ εμεις , τι να πω υπομονη θα μου πεις ποσο καιρο ακομα θα την κανω αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη δυστυχως.Το οτι εισαι ανεπαρκης μην το ξαναπεις ενας ανθρωπος εισαι με 2 χερια κ δυο ποδια , τι να πρωτοκανεις μονη σου βρε κοριτσι? Ειναι δυσκολη φαση ρε γμτ αλλα αν περπατησει κ το Μυρσινακι νομιζω θα ησυχασεις λιγο απο την αποψη οτι δεν θα θελει συνεχεια αγκαλια.Ειναι πολυ πακετο να μεγαλωνεις παιδια κ να μην εχεις βοηθεια απο κανεναν δεν ειναι ευκολη υποθεση. Κ δεν τα εχεις ολη μερα μεσα κλεισμενα με την τηλεοραση ολο εξω τα εχεις να περνανε καλα να ξεδινουνε κ να ξερεις δεν το κανουνε πολλοι αυτο

Κοριτσάκια πήγατε στη συνάντηση;

Μου έστειλε μήνυμα το Λεγκώπουλο, αλλά δεν προλάβαινα με τίποτα χθες, ξεκίνησε το Ευτυχάκι κολυμβητήριο και ήμασταν εκεί μέχρι τις 7.00 και μετά ήμουν ψόφια, ούτε στην κοντινή μας παιδική δεν τα πήγα μετά!

Λεγκόπουλο, μην ακούω χαζά! Όπως τα λέει η Τζένη! Άκου εκεί ανεπαρκής! Να σου πω... Τα 3 σε τόσο κοντινές ηλικίες είναι μεγάλο πακέτο, εγώ όταν είχα τα 3 αγόρια έτσι τα είχα φτύσει, μέχρι να γίνει ο Έκτορας 2,5-3 ήταν πολύ κουραστικό! Υπομονή και να μειώσεις τις προσδοκίες σου και τις απαιτήσεις από τον εαυτό σου! Μόνο τα πολύ βασικά θα κάνεις.

Σας έχω χάσει, έχω εξαφανιστεί, αλλά ήταν ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, με τρεχάμτα, νοσοκομεία (ο παππούς-πεθερός, αλλά εντάξει τώρα είναι σχετικά καλύτερα και εκτός νοσοκομείου), ετοιμασίες βάπτισης της μικρής κλπ.

Είχα κι ένα ζόρι αυτή την εβδομάδα γιατί πήραν στον παιδικό του δήμου τις 2 μικρές, αλλά τις έστειλαν σε έναν πολύ μακριά μας. Τελικά έκανα ένσταση και τις έφεραν κοντά και ξεκινάνε τέλος του μήνα, οπότε όλα καλά!

Φιλάκια πολλά, έχω χάσει γιορτές, γεννέθλια και πολλά άλλα, είμαι γαϊδούρα, δεν έχω ευχηθεί, οπότε σας στέλνω συμπυκνωμένη την αγάπη μου και θα προσπαθήσω να ανακάμψω τώρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Υπομονή και να μειώσεις τις προσδοκίες σου και τις απαιτήσεις από τον εαυτό σου! Μόνο τα πολύ βασικά θα κάνεις.!

Ποσο δικιο εχεις!!! Αυτο κ τιοτα αλλο!!!

Καλη αρχη στα κοριτσακια στον παιδικο!! Ωχχχ τωρα καταλαβα οτι θα παει κ το νινι !!!! Αυτο θα πει προσαρμογη !!!! Τουλαχιστον θα ειναι μαζι με την αδερφη της, αν κ φανταζομαι θα ειναι σε αλλο χωρο. Μηπως τελικα εκανα βλακεις που δεν εγραψα το Μητσο παιδικο κ τον εγραψα προ-νηπιο? Στον παιδικο εχουν κ τροφεια τωρα πρεπει αν τελικα τον παρουν να μαγειρευω κλπ ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...