Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μα που ειστε??? Τζενη μπραβο που βρηκατε γυναίκα!

Εμένα τελικά δεν την πήραν την Ειρηνη στον παιδικό....

Τελευταία ελπίδα το προνηπιο αν και δεν νομίζω....

Θα βρεθουμ τελικα? Να πουμε Τεταρτη απογευμα καπου! Πειτε καλε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τετάρτη θα καθυστερήσω αλλά θα τα καταφέρω... Αθηνά λένε ότι θα πάρουν και άλλα παιδάκια μέσω ΕΣΠΑ πάντως... Αυτά ξέρω και τίποτε παραπάνω... Πότε και πώς δεν έχω ιδέα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας!

Για πείτε για Τετάρτη :)

Από το σταθμό μας έμαθα ότι πήραν από 63 μόρια και πάνω στο ΕΣΠΑ και μάλλον θα δώσουν και άλλες θέσεις αλλά όχι πολλές -οπότε αν είστε μακρυά από τα 63...χλωμό.

Επίσης είδα αυτό http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231211484 Ίσως για αυτές τις μιλάνε

DPYUp2.png EYukp3.png

Χελόου χελόου!

Δεν προλαβαινω να γραψω γιατι εχω συνεχεια και τα 3 αλλα για τεταρτη θα με ενδιεφερε αν και δεν ξερω πως θα ερθω. Για που;

θα σε βόλευε εσένα καπου, να προσανατολιστούμε προς τα εκει???

Δεν ξεκίνησαν τελικα χτες, ε?

Εγω αυριο λέω να ξεκινησω τον Αγγελο, οποτε θα παρω ρεπουλι για την "προσαρμογη". Δειχνει να ανυπομονει :confused::rolleyes:.

Μυρτω πήγε ο Μαριος? πως ηταν η πρωτη μερα.

Τζενη σουπερ ακουγονται ολα, θα παει καλύτερα αυτη η χρονια, πιο ξεκουραστα σιγουρα!

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από δω!!Γυρίσαμε και μεις προχτές από διακοπές (Αράχωβα-πεθερικά) περάσαμε πολύ ωραία -κουραστικά, αλλά ωραία. Από βδομάδα ξεκινάει και ο Κων/νος προνήπιο, μας πήραν και είναι και ακριβώς δίπλα στο σπίτι. Αν δω ότι δεν την παλεύει θα τον ξαναστείλω στο σταθμό που πήγαινε πέρσι. Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια. και σε μας βέβαια...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αντε κορίτσια πέστε για Τετάρτη. Λέγκω που βολεύει καλύτερα λες; κέντρο; να πούμε εθνικό κήπο; ή καλύτερα στη δίπλα στο Ζάππειο; τι λέτε κορίτσια; κατά τις 6-6.30;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ο εθνικος ειναι ανοιχτος μεχρι τη δυση του ηλιου αν δεν κανω λαθος, οπερ μεχρι τις 8 παρα 10! Αυτη που ειναι διπλα, στο ζαπειο κλεινει επίσης?

Αμα ειναι για ζαπειο και γω θελω στιγμα και συντεταγμενες.

Εγω δεν πηρα ρεπο, δεν ξεκινησε και ο Αγγελος σχολείο.... Εις αυριο λοιπον τα σπουδαια...

Τονια γιατι φοβάσαι οτι δεν θα την παλευει? Μια χαρα θα ειναι, αφου ειναι κ διπλα σας, θα ειναι κ με πιο μεγαλα παιδακια και θα του αρέσει, μην αγχωνεσαι!

Α, και επειδη μπήκαμε πολυ στα σοβαρα, για παρτε αυτο να δωσουμε λίγο ρυθμό

Σοφάκι????? Ολα καλα?

καλημέρα

Εγω δυσκολα για κεντρο κοριτσια αλλα σημερα εχουμε κλεισει εισητηρια για το Μαγαδασκαρη 3. Αν θελετε αυριο . Εθνικο κ Ζαππειο κλεινουν πολυ νωρις κ μεχρι να μαζευτουμε θα πρεπει να φυγουμε ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...