Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!

Είμαι πολύ καλύτερα, με αυτά και μ'αυτά παρατάθηκε το καλοκαίρι μας!

Επιστρέψαμε όμως όλοι πια και ξεκινάμε με χαρά.... Καλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας!

Άντε να γεμίζει το καφέ μας γιατί πολύ ερημιά είχε πέσει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρονια πολλα στους Αλέξανδρους!

Αθηνά και Ελένη να τους χαιρεστε και να σας χαιρονται!

Εγω σουρνομαι, πολυ κουραση αλλα ελπίζω σε πιο ξεκουραστες μερες! Ας κανονίσουμε τιποτα να αλλάξουμε παραστασεις, γιατι οι εικονες απο το γραφειο μου δεν μου αρεσουν καθολου...

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Μια γιορτή και γράφτηκανι 3 αράδες... πάει αργοπεθαίνει το καφέ

Χρόνια Πολλά στον Αλέκο και τον Αλέξανδρο :P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χαχαχαχαχ ακι εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά αισιοδοξώ για Σεπτ,,,,,

κανονιστε εγω εχω βλεψεις να συζηταμε μεχρι την εφιβεια τους! χαχαχαχαχα

Να σας πω κι ενα νεο, βρεθηκα πριν μια εβδομαδα (μετα απο κανα χρονο!!!!!! )με τη Βασουλα, παιξαν τα μικρα εδω σε μια παιδικη χαρα και μετα ηρθαν απο το τσαρδι μας και φαγαμε!

Μεσα σε ολη αυτη τη φασαρια και τη ταλαιπωρια δεν εκανα γενεθλια στον Αλεξ, οποτε η Βασουλε εφερε τουρτιτσα και εγραψε και πανω ευχες και τη στολισαν στο ζαχαροπλαστειο κανονικα, με κερακια και σπιθες και απο όυλα! Τι γαματο παιδι που ειανι με συγκινησε πολυ!!!!

Και ετσι καναμε μινι γενεθλια με τη συμμορια! χαχαχαχα ωραια ηταν

Η Στεφανία ειναι κουκλα πραγματικά! Καο ο Σταματης το ιδιο τρελο αλάνι με φοβερα μπουκλάκια πολυ γλύκας και μαυρισμενος απο τη θαλασσα! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε Αθηνούλα για Βασούλα μας λες και Βασούλα δεν βλέπουμε!

πού είσαι ρεεεε? Μόνο με φωτός θα σας βλέπουμε?

Δεν κανονίζουμε καμιά μάζωξη σε κανένα πάρκο όσο είμαστε ακόμα χαλαρές?

Τώρα πριν αρχίσουν τα σχολεία ίσως μπορούμε και καθημερινή?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Να πουμε Δευτερα??

Αυριο βαφω!!!! Αποφασισα να ανακαινισω την κρεβατοκαρα, καθοτι ειχαμε ενα παναθλιο στρωμα και θα αλλαξω και κρεβατι, θα βαψω εναν τοιχο, κουρτινα, κομοδινα..... αχαχαχαχαχ θα βγαλω τα σπασμενα κόντρα στην κριση!

Κυριακη πρωι παει ποδηλασια ο β, και απογευμα ειμαστε καλεσμενοι, οποτε οποιοδηποτε αλλο απογευμα απο εβδομάδα εγω μπορω!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στον Αλέκο, στον Αλέξανδρο και την Αλεξανδρα μας!!

Άντε καλά λέτε βρε κορίτσια, χαθήκαμε! Άντε να κανονίσουμε μια συναντησούλα! Κι εγώ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη μπορώ...

Καλημέρα κ καλη βδομαδα να εχουμε!!

Ναι βρε κοριτσακι να βρεθουμε!!! Κ εγω μπορω καθε απογευμα καθημερινες. Ελεν να σου δωσω κ το σλινγκ σου!!!

Χρονια πολλα σε Αλεκο , να τον χαιρεσαι Λενιω μου!!! Επισης κ σε ολες/ολους οσους γιορταζανε εστω κ καθηστερημενα!!

Τα νεα μας εν ολιγης.

1) Βρηκαμε γυναικα να μας κραταει το Νικ.Το απογευμα θα της τηλεφωνησω να το οριστικοποιησουμε!!!!! :):):):):):)

2)Μας ειπαν σημερα απο το προνηπιο του Δημου πως ο Μητσακος ειναι μεσα στις λιστες αλλα για 100% σιγουρια θαμας πουν Παρασκευη (σ επεριπτωση που μαζευτουν απο αλλα νηπια παιδακια για κανονικο νηπιο τοτε τα παιδακια του προ-νηπιου αναγκαστικα θα μεινουν εκτος).

Αυτα ξαλαφρωσα λιγακι,περιμενω πως κ πως να μπουμε σε σειρα κ παλι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...