Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες μου

Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί και ετοιμάζομαι για που αλλού, για κουνιες :-)

Αθηνάκο μου θα είναι καλα τα αποτελέσματα απ'τον δήμο θα δεις γιατί είναι επανεγγραφή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη γιατι δεν ειναι ευχαριστημένα τα παιδια με την κυρια? Εινι καινουργια να υποθεσω... εσυ πως τη βλεπεις?

Ευτυχως αυτη τη βδομαδα φαινονται καλύτερα τα πραματα. Φαινεται καλη κυρια απλα δεν μου φαινεται να το πολυεχει με τα παιδια... Ή για την ακριβεια η νοοτροπία της ειναι αρκετα διαφορετική απο την δική μου. Ειδικα η Δαναη μου παραπονιοταν πολυ (με τον δικιο της γιατι την επρηζε στη συγκριση με τον αδερφο της) αλλα τωρα φαινονται καλυτερα τα πραματα. Τες παντων αυτη κ αλλες 2 εβδομαδες ειναι στην ουσία, ελπίζω να πανε ολα καλα!

Λεγκουιν, καλως γυρίσατε! Τι κανει ο λόχος σου? Πως περάσατε?

Τζεν καλες διακοπές!

Αθηνα και Ροζι φιλάκια!

Ελένη πως παει η μεση?

Ουφ μιαμιση βδομαδα ειμαι έδω και ονειρευομαι αποδρασεις... Το απογευμα εταξα στην οικογενεια βολτα στα καραβακια στο Πέραμα. Καλη εποχη και για ζωολογικό κήπο ειναι επισης, ε? Ευτυχως σχολάω νωρις και δεν εχουν πρωινο ξυπνημα τα πιτσιρικια και μπορουμε κανουμε καμια βολτα.

Φιλάκια, Αφροδίτη!

Με καινούρια γυναίκα λογικό να υπάρχει μια μικρή περίοδος προσαρμογής... με τα δικά μου δεν μπορώ να φανταστώ μέρα να τα αφήσω έτσι..... θα έτρωγα τρελή γκρίνια!

Ζηλεύω ζωολογικό πάρκο! Φέτος δεν προλάβαμε να πάμε Αττικό... επιλέξαμε Μακ άρθουρ...;)

Λέγκω, που είσαι, βρε? Τελικά πήγες μόνη σου κάμπινγκ που έλεγες?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα πολυαγαπημένες!!!!

Στέλνω άπειρα φιλιά προς όλες τις κατευθύνσεις... και ναι μετά απο 2 μέρες στην δουλειά οι διακοπές αρχίζουν και απομακρύνονται αλλά δεν πειράζει, ποια το είπε, 11 μήνες είναι αυτοί θα περάσουν...φέτος ευχαριστήθηκα διακοπές, φίλους, μπάνια, ανήψια... επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι ξεσκιστήκαμε να βγαίνουμε με τον Μικ, σχεδόν κάθε βράδυ, ουτε ως σινγκλ δεν βγαίναμε έτσι...

φέτος αποφάσισα να καταπιαστώ εκτός από το τρέξιμο και με τις καλλιέργειες έτσι λέω να ξεκινήσω έναν λαχανόκηπο.... (χ..κατε θα μου πείτε, νταξ το ξέρω!)

Ελενικατ, πως πάει το λουμπάγκο;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Φελίνι, ότι συμβουλή θες για τα λαχανικά σου πες μου... γεωπόνος γαρ, σε κάτι θα φανώ χρήσιμη θέλω να πιστεύω!

Και μια και σε πετυχαίνω...έχει ο μικρός ένα κοκκίωμα στο φρύδι που πρέπει να αφαιρεθεί με μια μικροεπεμβασούλα. Το πως έγινε, άστο, μάλλον από κουνούπι... τουλάχιστον έτσι μας είπαν στο Παίδων Πεντέλης ο διευθυντής του χειρουργικού... Ήταν σαν σπυρί, το άνοιξε δερματολόγος και έγινε κοκκίωμα. Μας είπε παιδοχειρούργος ότι θα τον κοιμήσουν για 15 λεπτά, θα κάνουν τοπική μετά στο σημείο και θα το αφαιρέσουν. Είναι καθαρά επιδερμικό. Μας είπε όμως 6 ώρες πριν να μην φάει και πιεί τίποτα λόγω νάρκωσης.ψ Είχαμε κλείσει ραντεβού τον Ιούλη και το ακυρώσαμε και ήταν αιτία αυτό το 6ωρο χωρίς νερό, γιατί μιλάμε τώρα ο Παναγιώτης το καλοκαίρι πίνει λίτρα και ιδρώνει και πολύ... Φαντάζομαι ότι αυτό ισχύει για όλους τους αναισθησιολόγους... Επίσης να πάω καλύτερα σε κρατικό νοσοκομείο? Πρέπει να δώσω πολύ σημασία στον αναισθησιολόγο να ξέρει από παιδιά? Γιατί είχαμε πάει σε ιδιωτικό παιδοχειρούργο και θα μας πήγαινε σε ιδιώτική κλινική με ούτε ξέρω ποιον αναισθησιολόγο, αλλά φαντάζομαι με κάποιον που συνεργάζεται μαζί του στα χειρουργία.....

Από την μία σκέφτομαι ότι είναι κάτι πολύ απλό και τζάμπα αγχώνομαι, από την άλλη μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός.....!:roll:

Διαφημίσεις

γεια ροζι...

έκανα ένα σοκολατένιο κεικ και βγήκε μάπα...

γιατί θες να πας σε ιδιωτικό; τεσπα, ο παιδοχειρουργός έχει και παιδοαναισθησιολόγο οπότε όπου και αν πας καλά θα είσαι...

αλλά μου φαίνεται ότι απλά αυτός θέλει να σου πάρει λεφτά, αν πρέπει να αφαιρεθεί και σε οποιοδήποτε δημόσιο θα σε εξυπηρετήσουν...

4 ώρες από νερό, 6 ώρες από μητρικό γάλα .... η νηστεία πριν από εγχείρηση

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Alt!

θα τον πας στο Ηράκλειο; γιατί δεν του το έβγαλε στο Π. Πεντέλης αυτός;

αν είναι να το πας εκεί, πήγαινε τον κάπου που να κάνουν παιδιατρικά, εγώ σκεφτόμουν αθήνα και αναρωτιόμουν γιατί δεν το πας το παιδί σε ένα Παίδων... btw δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνο του;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

καλησπέρα κορίτσια!! Επέστρεψα κι εγώ χθες το απόγευμα!

Ωραία περάσαμε, ιδίως στο κάμπινγκ!

Χορτάσαμε μπάνια σε θάλασσες, λίμνες και καταράκτες!

Άντε και του χρόνου!

Περαστικά Έλεν.... πακέτο η μέση.... έχω μείνει δύο φορές στο κρεβάτι και σε καταλαβαίνω....

Χρόνια Πολλά σε όσους είχαν γενέθλια αυτές τις μέρες!:D

Άντε και καλή επάνοδο!

Alt!

θα τον πας στο Ηράκλειο; γιατί δεν του το έβγαλε στο Π. Πεντέλης αυτός;

αν είναι να το πας εκεί, πήγαινε τον κάπου που να κάνουν παιδιατρικά, εγώ σκεφτόμουν αθήνα και αναρωτιόμουν γιατί δεν το πας το παιδί σε ένα Παίδων... btw δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνο του;;;

Αλτ ισί!!!:lol: Μ'άρεσε αυτό!!

Στο Παίδων Πεντέλης πήγαμε για 2η γνώμη. Μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μπορούσαμε να πάμε μετά από 6 μέρες αλλά εμείς φεύγαμε την ίδια μέρα για το χωριό. Ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι που επείγει.. προτιμώ να μην το κάνουμε καλοκαίρι. Αν είναι θα πάμε ή στον ιδιωτικό παιδοχειρούργο που ξέρουμε (είχαμε πάει για τον χαλινό όταν ο Παναγιώτης ήταν 3 μηνών) ή στο πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο... Να ανεβαινουμε για κάτι τέτοιο Αθήνα μου φαίνεται τραβηγμένο. Στο πανεπιστημιακό θα έχουν παιδιατρικό τμήμα υποθέτω και παιδοχειρούργο ο οποίος θα έχει και παιδοαναισθησιολόγο.......ε?

Διαφημίσεις

Για το αν θα φύγει μόνο του, μας λένε όχι... ούτως ή άλλως δεν δείχνει να υποχωρεί. Κοκκίωμα είναι πλέον. Πάντως δεν έχω καταλάβει αν πειράζει να μείνει. Ο ιδιωτικός μας έλεγε ότι όσο πιο μικρός το βγάλει τόσο μικρότερο θα είναι και τόσο μικρότερη ουλή. Οι δερματολόγοι μας παρέπεμψαν σε παιδοχειρούργους κατευθείαν.

φέτος αποφάσισα να καταπιαστώ εκτός από το τρέξιμο και με τις καλλιέργειες έτσι λέω να ξεκινήσω έναν λαχανόκηπο.... (χ..κατε θα μου πείτε, νταξ το ξέρω!)

Κατσε τωρα γιατι μπερδέυτηκα:tongue:... Αληθινο λαχανόκηπο ή ψηφιακο?????:rolleyes:

Τι κανεις πολυαγαπημενη μου? Χαιρομαι που περασες καλα!

Μαριλού, διαλεξες παλι σουπερ μερη,ε? Φτιαξε κανα ταξιδιωτικό οδηγο να μας προτεινεις προορισμους!

Ροζι καλη επιτυχια με την επεμβασουλα!

Αθηνά που χάθηκες?

Εγω αρχιζω να τα παιζω με τη δουλεια και τη ζεστη... Και οσο σκεφτομαι οτι απο αυριο γυριζει και ο λαος "ορεξατος" με πιανει πανικός! Τουλάχιστον απο μεθαυριο δροσίζει!

φιλιά!

Μαριλού, διαλεξες παλι σουπερ μερη,ε? Φτιαξε κανα ταξιδιωτικό οδηγο να μας προτεινεις προορισμους!

Αφροδιτούλι μου ξεγελιέσαι! :D εκεί που πήγα και πέρσι πήγα και φέτος!

κατι σαν το εκεί που έίσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα'ρθεις :confused: (άσχετο αλλά μου'ρθε...)

Ελένη Φακωτάκη τσέκαρες τη συνταγή για τους λουκουμάδες;:rolleyes:

Επιστρέψαμε κι εμείς!!!

Μετά από 3 εβδομάδες, μια οικογενειακή βρογχίτιδα, 2 βασικούς προορισμούς (Ολυμπία και Κεφαλονιά) και πολλάαααααα χιλιόμετρα αυτοκινητάδας στα πέριξ αυτών.

Τα κεφάλια μέσα τώρα....

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις χτες το μεσημερι απο τις διακοπουλες μας κ πολυ μας κακοφανηκε.

Πηγαμε στα γνωστα μερη περασαμε πολυ ωραια καναμε μπανακια ,βολτες, βαγαμε.ειδαμε φιλους αλλα τωρα επιστροφη στην ρουτινα μας.

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε -γεννεθλιαζανε.

Αθηνακο ουτρε να τα σκεφτομαι αυτα που παθατε.μα καλα τοσα πολλα μαζεμενα ? χαρας το κουραγιο σας.

Ελενη περαστικα με την μεση βρε κοριτσι.

Οχι οτι κ εμεις δεν ειχαμε ατυχιες.Πρωτη μερα αδειας ξυπναω με το δοντι πρησμενο μια βδομαδα αντιβιωση.Μετα εμεινα χωρις κινητο μικρο το κακο.Κ πριν απο μια βδομαδα επαθα διαστριμα στον αριστερο μου αστραγγαλο κ ειμαι ολιγον κουτση.....Αυτα τα ολιγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...