Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρονια πολλα και στον Αλεκο βρε Ελενη!!!!!!! Αναστασία μια χαρά η βολούλα σας!!!

Γραφω απο τη μπακατελα-παλιο υπολογιστη και μου κακοφαίνεται!

Ελενη περαστικά για τη μέση, κι εμενα με ποναει παρα πολυ αυτες τις μέρες.... και σαν να μαγκωνουν τα ισχυα, σκουριασα εντελως...

Τουλάχιστον εχεις αδεια ακόμα? Περαστικα κι ελεγα να βρισκόμασταν καμια βολτα όταν γινεις καλα καλα το κανονιζουμε....

ξου ξου ξου παλιο γκαντεμιαααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι καλύτερα τώρα με τα χάπια που μου έδωσε... Αλλά πονάει ακόμα...

Θα πάρω αναρρωτική... Ήταν να πάμε σήμερα Τυρό και να γυρίσω με Φώτη αύριο και να αφήναμε τα παιδιά μέχρι την Παρασκευή στη γιαγιά οπότε και θα ξαναπηγαίναμε για σκ. Τώρα έφυγε Φώτης με παιδιά και θα ξανάρθει σήμερα, να με κάνει μπάνιο να με ντύσει κτλ...

Και ίσως πάει η Ναταλία την Παρασκευή και να κάτσουν εκεί μια και θέλει κι εκείνη να κάνουν κανένα μπανάκι.... Λέει ζέστη πάλι από την άλλη βδομάδα...

Με λίγα λόγια δεν εχω παιδιά και είμαι στο κρεβάτι... Και ο γιατρός είπε να μην ταξιδέψω με το αυτοκίνητο... Αν είμαι καλύτερα λέω να την σκαπουλάρω την άλλη βδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή και να πάω κι εγώ...

Άδειο σπίτι, άδεια Αθήνα, κατάθλιψη θα με πιάσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αθηνούλα, έχω σούπερ γιατρό βελονιστή που θα πάω με το που γυρίσει από διακοπές γιατί δεν λέει ούτε να το ξαναπάθω ούτε να παίρνω φάρμακα...

Παρεπιπτόντως ο Χριστόπουλος μου απάντησε αμέσως σε σμς που του είχα στείλει γιατί είχε πει η Φίφη κάτι για πόνο στο αυτί... Δεν χρειάστηκε τελικά αλλά αμέσως απάντησε. Εγώ έχω σωθεί με τα σμς. Και όταν είναι εδώ μέσω της γραμματέως του...

κι εγω παντα σμσ στελνω, και τρελενομαι για τον σπαρτιατικο τροπο απαντησης χαχαχα ειναι πολυ κουλ ο τυπος!

το ασειο σπιτι, αδεια Αθηνα μονο καταθλιψη δεν μου προκαλει χαχαχαχαχα

Χαλαρωσε Λενιω και ξεκουρασου απολαυσε και λιγο παιδο φρι χρόνο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασια Χρονια πολλα στις κουκλίτσες σας! Βασσουλα και Αθηνα χρονια πολλα στα αντρακια σας! Πολυχρονα και ευτυχισμενα τα παιδακια σας!

Η γκαντεμιά μετατοπίστηκε στα Βριλήσσια!

Είμαι στο κρεβάτι με τη μέση μου! Οξεία οσφυαλγεία είπε ο γιατρός στο νοσοκομείο ευτυχώς όχι κύλη δίσκου όπως αρχικά είχε πει...

Σπίτι λοιπόν και ξάπλα... Δεν είχα ξαναπάθει ποτέ τη μέση μου και είναι όντως χάλια...

Ελα βρε Ελεν, τι πραμα και αυτο? Φου φου και ξανα φου... Τι σημαινει δλδ οξεια οσφυαλγεια? Απο τι προήλθε? Με ξεκουραση φευγει ή αφηνει ευαισθησία? Υπαρχει περιπτωση να φταιει το καμπινγκ?

Ευκαιρια για διαβασμα και ιντερνετι λοιπον....

Βαρα κανα τηλ βρε κοριτσι, εγω απο το μεσημερι και μετα ειμαι διαθεσιμη για ότι και αν χρειαστεις.

Παντως και μενα μου επιστεφει η καταθλιψουλα, 3 βδομαδες διακοπες και χρειαστηκαν μονο 3 μερες στην καθημερινοτητα... σνιφ... Και ειναι και η μερα τετοια σημερα που δεν λεει καθολου να εισαι στη δουλεια. Με πηρε και η δαναη πρωι πρωι και μου δηλωσε όλο παραπονο οτι το Σκ που μας ερχεται δεν πρεπει να παω για δουλεια! Πως να της εξηγησω οτι ολα τα επομενα σκ-αργιες δουλευω κ δεν μπορω ουτε καθημερινη να παρω ρεπο? Ετσι μου ερχεται να κανω προσωπικο εγγραφο να με απαλλαξουν απο αυτο το πακετο... Μετα σου λενε δυσκολοι καιροι κτλ...

ωχ Αφροδιτη δουλευεις σημερα ε? Υπομονη κορίτσακι!! Μπηκα να ευχηθω σε όλους και όλες που γιορταζουν να σας χαιρομαστε και να τους χιαρεστε!

Πηγαμε και εκκλησια σημερα με απαιτηση της Ειηρηνης(καμια γιαγια θα της το ειπε!) Ωραία ήταν όμως ήταν ενας πολυ νεαρος-μοντερνος παπας και πιασαμε και κουβεντα!

Το απογευμα λεμε να παμε γα κανα μπανακι, εχουμε 2 εβδομαδες να κανουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλά σε όλους! Και στο Μαριάκο, στη Ντου, στον Παναγιώτη και σε όποιον μου ξεφεύγει...

Καλύτερα σήμερα, έχω κοιμηθεί άπειρες ώρες και είδαμε και ταινία το μεσημέρι, εργένικη ζωή!

Περίεργος ο Αύγουστος στην Αθήνα!

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιόρταζαν!

Ελένη περαστικά με τη μέση! Δεν μπορείς να χαρείς και την εργένικη ζωή βρε παιδί μου...

Αφρο, μεγάλο πακέτο! Άντε να περάσουν γρήγορα αυτές οι μέρες της συνεχόμενης δουλειάς! Μα ούτε ένα ρεπό βρε παιδί μου;...

Εμείς φέτος περνάμε το καλοκαίρι της ταλαιπωρίας! Συμβαίνουν διάφορα που μας ζορίζουνε, αλλά δεν φοβόμαστε, δεν είμαστε δειλοί που λέει και μια φίλη μας! Θα τα ξεπεράσουμε όλα!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα!

Τι παθατε βρε Σοφακι? Ελπίζω να ειστε καλα και να τελειωνουν οι ταλαιπωριες συντομα.

Δυστυχως ουτε ρεπο γιατι λειπουν ολοι και δεν θελουμε να αφησουμε το γραφειο μονο του!!! Ασε που και να θελαμε δλδ εχει αρχισει να εχει τοση δουλεια που θα ερχοταν το γραφει να με βρει... Υπαρχει ενα φως στο τουνελ να παρω ρεπο απο τις 27 και μετα. Περισσοτερο με ζοριζει οτι τα πιτσιρικια μου δεν τα εχουν βρει πολυ καλα με την κυρια που τα κραταει...

Παιζει και μεις να παμε μπανακι το απογευμα!

Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Για σας κοριτσούδια! Απ'ότι βλέπω πολλές γυρίσατε, πολλές ακόμα λείπετε και μερικές πονάτε!! Περαστικά!!!

Μπράβο, Αθηνά, για την καρδιά! Όλα καλά!

Και εμείς επιστρέψαμε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ροζαλιτάκι τι κάνουν τα κρητικάκια μας? πολλα φιλιά! Ναι, όλα καλα ευτυχως, απλα γενικως ειμαι στα νταουν μου και ακομα αρκετα στρεσαρισμενη και δεν πολυ εχω ορεξη να μπαινω στο ινετρνετ,,,, λιγο σκεφτομαι και απο Σεπτεμβρη τι θα γινει με την Ειρηνη... περιμενω κατι αποτελεσματα και απο προνηπιο και δημο τελος του μηνα και βλεπουμε...

Αφροδίτη γιατι δεν ειναι ευχαριστημένα τα παιδια με την κυρια? Εινι καινουργια να υποθεσω... εσυ πως τη βλεπεις?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Tα κρητικάκια μια χαρά! Ντούρασελ όσο δεν πάει!

Δεν σας είπα με τα εσπα. Η αδερφή μου είχε 84 μόρια, σίγουρη για να πάρουν τα παιδιά, πήραν τα μεγάλα για δημιουργική απασχόληση και τον μικρό που ήταν για παιδικό(3 ετών) ούτε τον απέρριψαν ούτε τον δέχτηκαν. Δεν κοίταξαν καν την αίτηση γιατί της είπαν από τα ΚΔΑΠ να βάλει στον ίδιο φάκελο άλλη αίτηση για παιδικό και άλλη για ΚΔΑΠ....τους βρήκε με τα πολλά μετά την προθεσμία για ένσταση και της είπαν ότι το έγραφε η προκήρυξη να είναι όλα τα παιδιά μαζί! Το λέει στους υπεύθυνους εδώ κάτω, βρίσκουν την προκήρυξη, λέει σε διαφορετική.....γραφειοκρατία του κερατά!!!!!! Άφησε αυτούς να το ψάξουν.... δεν ξέρω ακόμα τι έγινε.... Μπάχαλο!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα από τα πάτρια εδάφη!

Οι δικές μας μεγάλες διακοπές των 3 βδομάδων ξεκίνησαν προχτές και προς το παρόν απολαμβάνουμε την δροσούλα του βορρά.

Εύχομαι όλα καλά Αθηνά να πάνε και με παιδικό και με υγεία.

Καλή επιστροφή στις υπόλοιπες!

Geia σου ρε Ευγενία απο την όμορφη Ξανθη!!! Κι εδώ εχει ψυχρα σημερα, δηλ μια χαρα τελεια είνι, η ΕΕιηρνη μου ζητουσε να στρωσουμε χαλι γιατι ηρθε ο χειμωνας χαχαχαχαχα

Λοιπον, ευχαριστα νεα για Λεγκούλι τα πηρνα τα αγορια στον παιδικό, μεσω δήμου, με πηρε τηλ και πολυ χαρηκα που τα ειπαμε, και επισης χθες τελευταια στιγμη καταφερα και συναντηθηκα με τη Βασω στο φλοισβο. Ωραια ηταν αλλα λιιιιγο τα ειπαμε συνεχεια τα κυνηγούσαμε!!! Η Στεφανία ειναι κουκλα! Και ο Σταματης ειναι απιστευτη φατσούλα εχει μπουκλάκια, και ενα χρωματακι σοκολατι απο τοπν ηλιο, σκετος μαραντονα! χαχαχαχαχαχα γλυκας!

Σημερα τα πηγα βολτα εξω και γυρισαμε κακην κακως απο τις κουνιες, γιατι γρατζουνιστηκε η Ειρηνη και εκανε σαν υστερικο....μα δεν την σταματαει τιποτα δεν φοβαται τιποτα και κανεναν και σε τετοια ειναιιιιιιιιιιιιιιι παναγια μου καμια ψυχραιμια! χαχαχαχα(κατι μου θυμιζει τωρα που το σκεφτομαι! )

Πολυ γκρινια σημερα και τα δυο δεν ξερω γιατι, ελπιαω να μην τα περιτριγυριζει τιποτα καλοκαιριατικα δνε θα το αντεξω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...