Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aθηνά καλώς ήρθατε! Τι έγινε?

εμείς πήγαμε λίγες μερούλες Ευβοια και περάσαμε όμορφα και τώρα περιμένουμε να πάμε να ξεκουραστούμε στην Ξάνθη για 3 (!!!) βδομαδούλες μετά τον δεκαπενταύγουστο...να δροσιστούμε και λιγάκι ελπίζω.

Άντε καλές βουτιές!!!:D

Βρε καλως τα κοριτσια!!!

Εμεις φευγουμε σημερα για Ευβοια κ γυρναμε 26 Αυγουστου! Μακαρι να κανει καλο καιρο να κανουμε μπανακια!!

Θα τα πουμε τοτε κοριτσακια φιλακια πολλα κ καλες διακοπες σε ολες!

Kαλές διακοπές Τζενάκι!

Εμας οι διακοπες ειχαν ψιλοπεριπετειες, λεω ψιλο γιατι εν τελει καλα περασαμε....

τι να πω καποιος μας γλωσσοφαγε που λεει και η γιαγια μου! χαχαχαχαχα

1η μερα αναχωρησης..... μου ερχεται περίοδος (ποτε δεν εχω καθυστερηση ειχα ομως 10 μερες και πρωτη πρωτη μερα αδιαθετησα δεν προλαβα να βουτηξω δαχτυλακι στη θαλασσα!)

Δε βαριεσαι σιγα.... ειχα τρομερο πρηξιμο-κατακρατηση υγρων και πρηστηκαν και τα ποδια μου, με επιασε πονοκεφαλος και αδυναμια δεν αισθανομουν καλα, παω στο φαρμακειο πιεση...17!

ειχα να το παθω 2 χρονια απο τοτε με τον Αλεξ....

τις επομενες 3 μερες ενιθα σκατα επινα ομως κατι τσαγια κλπ και επεσε καπως, εκοψα και αλατια κλπ και το περπατημα βοηθησε.

το ιδιο βραδυ, η Ειρηνη εβηχε...

επομενη μερα Ειρηνη 38 πυρετο.... ευτυχως περασε

επομενη μερα παω να κανω κατι αιτησεις αναπληρωτων (συνεπεσανα οι προθεσμιες με τη ζακυνθος) πεφτω οοοοολη τη σκαλα με τον πωπό(σικ!) στο τσακ να σπασω την ουρα...μια μελαναρα να!

η Ειρηνη λαιμο και βηχα, ευτυχως απυρετη και συνεχισε τα μπανακια

επομενη μερα τσιμπαει ενας σκουρκος-νταβανος, διιστανται οι αποψεις για την ονομασια, μεσα απο το μαγιω μεσα στη θαλασσα τον βαγγελη!!!!

πολυς πονος και τεραστιο σημαδι, κρεμες παρακρεμες κλπ

επομενη μερα, παθαινω δηλητιριαση-ευτυχως μονο εγω- απο κατι αυγα που ηταν πιο παλια, λεω να φτιαξω μια ομελετα και εδωσα τα φρεσκα στα παιδια....

εμετο διαρροια και ολο το πακετακι ευτυχως κι αυτο εξπρες

επομενη μερα γυρνωντας απο το μπανιο.... ο Αλεξ καπως ζεστος...40! παρακαλωωωωω

τρελαθηκα τον πηγμαε παιδιατρο το βραδυ, βασικά φοβηθηκαμε για ηλίαση γιατι τη συγκεκριμενη μερα ειχαμε αργησει να παμε για μπανιο,

να ειναι καλα ο ανθρωπος πολυ μας εξυπηρετησε, ητνα ιωση που κολλησε απο την Ειρηνη 3 μερες πριν, μονο κοκκινο λαιμο ειχαν και τα 2....

μας ειπε οτι θα αρησει να το ξεπερασει θα εχει πολυ ψηλο πυρετο για 3-5 μερες και μετα πρεπει να μεινει απυρετοσ 2 24ωρα πριν κανει μπανιο στη θαλασσα να μην το γυρισει σε πνευμονια

τεσπα τελικα ο αλεξ μια φορα μονο ανεβασε ξανα και το ξεπερασε σε 2 μερες...

Απλα καθοταν ο ενας με τον Αλεξ ο αλλος εκανε το μπνιο του στη θαλασσα με την Ειρηνη... οποτε η 1 εβδ εφυγε καπωσ δυσκολα και τοπικα, παρολαυτα αυτα βολτουλες καναμε οσο γινόταν και τα μπανια της η Ειρηνη δεν τα εχασε....

μετα τρεχαμε να προλαβουμε να δουμε λιγο το νησι, κατι εγινε....

ετσι δεν συναντηθηκα και με γνωστους, επειδη ητνα μεταδοτικο για 3 μερες και ειχαν παιδακια...

μετα σταματησαμε πατρα 2 μερες καλα περασαμε ειδαμε γνωστους και συγγενεις...

στο δρομο γυρνωντας παλι ανεβασα πιεση και σημερα πηγα ωνασειο ειχα 18 παλι...

εκανα καποιες εξετασεις, δεν φαίνεται κατι προς το παρον ανησυχητικό, το κρδιογραφημα βεβαια ειχε κατι ψιλοανωμαλιες αλλα οχι κατι πολυ σοβαρο... εχω κλεισει ραντεβου να κανω εναν υπερηχο καρδιας και καποιες εξετασεις ακόμα σε μια εβδομαδα...

και εχω χεθτειιιιιιιιιιιιι ειμαι τρε φοβιτσιαρα, νομιζω οτι θα πεθανω και τετοια

Αυτααααααα και τωρα προσπαθω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα, ο πατερας μου ο καημενος κρατησε τα παιδια 5 ωρες και οταν γυρισα ειχει σκουπισει και σφουγγαρισει το σπιτι!!!!

αν το πω στη μανα μου θα τον χωρισει, δεν νομιζω να εχει κανειο ποτε την παραμικρη δουλεια σπιτιου στο πατρικο μου! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

εχω τρελα νευρα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

η Ειρηνη μου εριξε ενα ποτηρι νερο στην πλατη και επεσα πολυ ασχημα πισω, με εχει πιασει το ισχυο και δεν μπορω να περπατησω καλα καλα.....και το ρητο ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο ταιριαζει απολυτως στην περιπτωση μου διοτι εχουμε οικογενειακως μια ξεγυρισμενη διαρροια απο χθες!!! δεν προλαβαινουμε να παμε τουαλετα

Το κυριοτερο, στην ετα με το εσπα τα εκαναν μπουρδελο, εξιουζ μαη λανγκουατζ, αλλα εχω κρανιαστειιιιιιιιιιιιιιιιιι

εννοειται δνε μας πηραν, δεν θα με εαπιρναν φετος ουτψως η αλλως, αλλα απο 85 θεσεις πχ στον παιδικο εδωασν 11!!!! στην αλλη επιλογη μου απο 50 θεσεις 1 !!!!

εχει γινει χαμός τωρα και καλα δεν εφτασε ο προυπολογισμος και κατι τετοια, προς προκυρρησεις θεσεις αφου ο προυπολογισμος ειναι δεδομενος μετρημενα κουκια!!!!

τα εχω παρει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αλητες ε αλητες!!!!! αι στο διαολο πια γελοιοι....

Και ουτε τη Λεγκω πηραν απο οτι ειδα και εχω στεναχωρηθει το εχει και πιο πολυ αναγκη η κοπελα με 3 παιδια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Aχ, βρε, Αθηνούλα! Τι σας βρήκε καλοκαιριάτικο!!

Περαστικά για το πέσιμο, την διάρροια και φυσικά για την πίεσή σου!!!

Εμείς χωριό ακόμα. Ευτυχώς έχει 3G και είναι γρήγορο το ίντερνετ, απλώς σπάνια προλαβαίνω να μπω!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

κοριτσια καλησπερα

συγνωμη για τη σφηνα

για οσες μανουλες μεινανε εκτος εσπα για τους παιδικους σταθμους εχει ανοιξει θεμα με επιστολη διαμαρτυριας

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8198

ευχαριστω για το χρονο σας

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Επιστροφή στα θρανία!

περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ, γεμίσαμε μπαταρίες και είμαστε έτοιμοι για να συνεχίσουμε το καλοκαίρι!

Προς το παρόν θα κάνουμε ένα διάλλειμα 11 μηνών για δουλειά αλλά σύντομα και πάλι διακοπές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ουιιιιι γκαλατουλα! Επεισοδειακα!!! Αντε περαστικα σε ολα, φου φου να φυγει η κακια ενεργεια!!!

Και μεις γυρισαμε χτες το απογευμα, ειμαι γραφειο και μου κακοφαινεται, αλλα περασαμε σουπερ, γεμισαν οι μπαταρίες, χορτασαμε μπανια, ταξιδια, φαγητο, αλκοολ, οικογενεια, φιλους, εικονες... Οπου και να πηγαμε ηταν σουπερ! Τελικα λεει πολυ να παιρνεις μαζεμενες τις διακοπες, 3 βδομαδες συνεχομενες φανήκανε! Πάντα τετοια!

Τωρα κεφαλια μεσα, μεχρι τέλος αυγουστου δουλευω κάθε μερα, ελπιζω να κατησουν οι μπαταριες και να μη φρικάρω...

φιλια πολλα!

Kοριτσάκια μου!!!! Είμαι πολυυυυυυυυ χαρούμενη....

Πέρασα 10 εφιαλτικές μερες, εφιαλτικότατες όμως ειχα τρελα ψυχωσωματικά απο το φοβο μου τι θα δειξει ο υπερηχος καρδιας, νομιζα οτι θα πεθανω οτι εχω καρδιοπαθεια βαρυα και οοοολα τα σεναρια.

τι πονος στο στηθος φρικτός και συνεχομενος τι πλακωμα.... και ημουν σιγουρη πως δεν ειανι ιδεα μου! στο τσακ ημουν να παω στο νοσοκομειο.

Τελικα σημερα πηγα ωνασειο εκανα τον υπερηχο και δοξα το θεω ειναι υγιεστατη η καρδια! φιου..... οσο για την πιεση θα το παρακολουθησουμε 2 μηνες, στο μεταξυ θα πρεπει να χασω βαρος και να περπαταω καθημερινα, και βλεπουμε προς το παρον αποφυγαμε τα χαπια...

Φυσικά η γκαντεμια συνεχιστηκε, μας τρακαρανε, μου καηκε ο σκληρος στο καινουργιοοοοο λαπιτοπι (καλα εγω την εκανα μαλλον τη βλακεια αλλα μου τον αντικατεστησαν) χμουι χμουι και αλλα διαφορα....

και οπως λεει και μια φιλη οποιος μας γκαντεμιαζει να του καει το βιντεο!!!!!!!1

Αφροδιτη κι εμεις φετος ετσι το καναμε και καπως ξεκουραστηκαμε ευτυχως που ειχαμε και 3 εβδ αδεια γιατι με ολα αυτα που συνεβησαν αν πηγαιναμε 7-10 μερες τιποτα δεν θα καναμε!!!!

τελικα κατοχυρωνεται Ιουλιος διακοπες, αυγουστος εχει δροσισει και η αδεια Αθηνα ειναι ονειρο!

Να πω και χροναι πολλα στον σταματακο της Βασουλας 10 αυγουστου ειχε γενεθλια, και ο δικος μου σε λιγες μερες εχει αλλα μαλλον θα τα κανω αργοτερα...να ηρεμισουεμ λιγακι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Η γκαντεμιά μετατοπίστηκε στα Βριλήσσια!

Είμαι στο κρεβάτι με τη μέση μου! Οξεία οσφυαλγεία είπε ο γιατρός στο νοσοκομείο ευτυχώς όχι κύλη δίσκου όπως αρχικά είχε πει...

Σπίτι λοιπόν και ξάπλα... Δεν είχα ξαναπάθει ποτέ τη μέση μου και είναι όντως χάλια... Μπράβο Αθηνούλα! Όλα καλά! Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας! γυμναστική χρειαζόμαστε ανελλιπώς!

Χρόνια πολλά στα λιονταράκια! Και οι διδυμούλες γιορτάζουν!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κοριτσακια!

βλεπω σιγα σιγα επιστρεφετε απο τις διακοπες σας!

περαστικα αθηνουλι και ελενη...

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια μας που γενεθλιαζουν αυτες τις μερες!...

εμεις ειχαμε χθες γενεθλια αλλα δεν καναμε τπτ καθοτι οι περισσοτεροι λειπουν διακοπες... ισως αργοτερα κανουμε κατι... πηγαμε ομως βολτα στο λουνα παρκ και μετα για καφε κατω στην παραλια που την εχουν πεζοδρομισει για το καλοκαιρι.... ηπιαμε εμεις καφεδακι και τα παιδια χορτασαν ποδηλατο και πατινι...

φιλια πολλα σε ολες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...