Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!

Εδω ακομα, αλλα που θα παει λίγο εμεινε ακομα! Τρεχουμε βεβαια, να "κλεισουμε" τη χρονια χωρις πολλες εκκρεμμοτητες αλλα ειναι ωραιο τρεξιμο αυτο!

Τζενουλα, περαστικα σας ρε συ καλοκαιριάτικα!

Στο άλσος βεικου πήγαμε δεν θυμαμαι το ονομα, ισως σινε γαλατσι? Το παιζει σε παρα πολλα θερινα, απλα εχε το νου σου να ειναι μεταγλωτισμένο, γιατι το παιζει και με υποτιτλους.

Γεια σου ρε συμπεθερα! Τι τυχερες που ειστε που εχετε κοντα θαλασσα!

Αθηνα, να περασετε σουπερ!

Κατσαφιτο, βαζελίνη!!!! Σιγουρα αποτελέσματα και για ψειρες και τα αυγα επιτοπου!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αθηνούλα καλές διακοπές!

Ετοιαζόμαστε πυρετωδώς κι εμείς! Η Λέγκω τί έκανε γύρισε?

Της έβαλα βαζελίνη και εξαφανίστηκαν! Βέβαια τώρα είναι σαν γλυμμένο ....

Ο Άλεκ έχει το λαιμό του μετά από ολοήμερο ξεσάλωμα στην παραλία το Σάββατο.

Περαστικά στο Μήτσους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γειά σας!!!!

Για πείτε μου γιατί πρέπει να τρέχουμε σαν τους τρελούς πριν τις διακοπές;

Χαμός γίνεται!!!

Έτσι για να μας φανούν ακόμα πιό γλυκές....

Έφυγα.....Σας φιλώ!!!

Ευχαριστω πολυ Αφροδιτακι!! Εκλεισα τηλεφωνικα γι ααυριο στο Στερ διπλα μας μεταγλωτισμενο.Το μονο αρνητικο ειναι ορτι η προβολη ειναι 9:20 αρα θα τελειωσει κατα της 11 αλλα δεν ειχε νωριτερα.Να μου πεις τωρα κ τι σκαω λες κ θα κοιμηθει κανενα τους πριν της 12!!!

Ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσακια !! Ηταν της μιας μερας αυτη η ιωση αλλα μας εστειλε κανονικα ομως με τα τερτιπια της!!

Πωπω με αγχωσατε τωρα με τις ψειρες αυτο μας ελειπε τωρα!!!

Γεια σας ομορφες

Να πω χρόνια πολλά ετεροχρονισμένα στο Ληδάκι το όμορφο και ντελικάτο που αντι να σβήνει κερια έτρεχε στην τουαλέτα... αδικη η ζωη για πριγκιπισσες

Γυρίσαμεεεε με περιφάνεια που τα καταφέραμε... Ήταν πολύ όμορφα αλλά δεν περιγράφετε η κουραση παρόλο που τα πιτσιρίκια μου ήταν εξαιρετικά τυπάκια. Το κάμπινγκ είναι γαμάτο Γνωρίσαμε πολύ κόσμο... Ήρθε μεσοβδόμαδα και το μαριλενάκι με τον ιάσωνα και ήταν μεγάλη βοήθεια. Ο ιασωνάκος κόλησε με τον θοδωρή και κάνανε πολύ ωραίο παρεόνι. Αν εξαιρέσεις ότι χάναμε το νικόλα καναδυο φορές μέσα στη μέρα... μα το σκασμένο βάζει το κεφάλι κάτω και φεύγει προς άγνωστο προορισμό και δεν ακουει τίποτα.

Του χριστόφορου πρέπει να του ανάψω λαμπάδα, ψόφησε ο καημένος!

Σήμερα κατέθεσα τα χαρτια για το έσπα... βέβαια ενώ είμαστε κάτω απ'το όριο που βάζει, λόγο της αποζημίωσης είναι ανεβασμένη η φορολογική δήλωση αλλά βλέπουμε. Ααα επίσης εγινε τροποποιητική και άμα σε συμφέρει καταθέτεις το οικονομικό έτος 2011!

Σε ευχαριστω πολύ αθηνούλα μου που με σκέφτηκες :-)

Τέλεια ιδέα το θερινό σινεμαδάκι!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Που χαθηκαετε ολες βρε? Αχ ποσο βαριεμαι να δουλεψω σημερα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη ...

Κοριτσια να σας ρωτησω .Πηγα παιδιατρο κ μου ειπε πως τωρα που χρονισε ο Νικολας να του δινω φαγητο κανονικο απο τα δικα μας αλλα με αλατι ελαχιστο μια πρεζα μου ειπε κ με ελαιολαδο μετρημενο μια κουταλια ανα μεριδα κ να το προσθετω στο τελος του μαγειρεματος.Επισης μου ειπε να τα παταω με το πιρουνι κ να τα δινω.Αυτος εντομεταξυ δεν τρωει τιποτα μη αλεσμενο.Οτι κ να του δωσω στα χερια τα κοιταει ξινιζει την μουρη του κ τα πεταει κατω.Μια φορα μονο εφαγε ενα μπισκοτακι.Οτι κα να εχουμε προσπαθησει να του δωσουμε σε κομματακι το κοιταει κ βαζει τα κλαμματα.Εσεις τι κανατε οταν χρονισανε τα ζουζουνια σας? Ο Δημητρης δεν ειχε φαει ποτε αλεσμενα ετσι δεν ειχα τετοιο θεμα ,τωαρ πιστεω οτι καθε παιδακι ειναι διαφορετικο κ δεν ειναι ετοιμα ολα την ιδια χρονικη περιοδο ,δηλαδη οταν χρονισουν,να σταματησουν τα αλεσμενα. Ουφφφ ...Καλα για το κοινο φαγητο απο Σεπτεμβριο το βλεπω γιατι σε λιγες μερες θα φυγουμε για διακοπες κ σιγα μην αναγκαζω κ τους γονεις μου να τρωνε αναλατα αλαδωτα ....

Γεια σας, γεια σας!!!

Τζενάκι, δεν χρειάζεται να τρώτε όλοι ανάλατα! Μπορείς να ξεχωρίζεις τη μερίδα του παιδιού και να ρίχνεις μετά το αλάτι. Φαγητά που γίνονται σε κατσαρόλα είναι εύκολο να γίνουν έτσι, γιατί μπορείς να τα ανακατέψεις στο τέλος και να πάει το αλάτι παντού. Εγώ έχω δώσει και ντομάτα γεμιστή στην Αριστέα, απλά σε μία ντομάτα δεν έβαλα αλάτι (τη γέμισα πριν ρίξω αλάτι στη γέμιση) και την έβαλα στη μία γωνία του ταψιού. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με μπιφτέκια κλπ.

Τώρα για τα αλεσμένα, είναι καλός τρόπος να μεταβεί σε μη αλεσμένα το να τα λιώνεις με το πηρούνι. Και αν δοκιμάσεις και δεν τα θέλει, μπορείς πάντα να τα ρίξεις στο μούλτι και να τα αλέσεις τελείως. Δοκίμαζε κάθε τόσο και όποτε είναι έτοιμος θα φάει. Άλλος τρόπος είναι να κάνεις με το πηρούνι μόνο τα μαλακά (πχ πατάτες-κολοκύθια κλπ) και τα πιο σκληρά να τα περνάς στο μούλτι για αρχή και μετά σιγά σιγά να τα κάνεις όλα με το πηρούνι.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πωωωω ερημιαααααα!

Τζενάκο δεν πολυκατάλαβα τον προβληματισμό με τα αλεσμένα. Αφού δεν τα τρώει γιατί να του δίνεις; Εγώ της μικρής απ'την αρχή συνήθως της τα πατάω με το πιρούνι και συχνα της δίνω φρουτάκια μαλακα ή χαλανικα και τα τρώει σιγα σιγα ολόκληρα. Αν και αυτή τα τρώει και αλεσμένα και ολοκληρα, είναι πολύ λιχούδα.

Εχθές γύρισα απο κουνιες κατα τις 9,30 και πήγαν τα αγόρια να κάνουν μπάνιο μέχρι να τους τηγανισω αυγουλάκια... πήγα να δω αν ήταν όλα οκ και βλέπω άπειρες σαπουνάδες και μία πολύ γνωστή μοιρωδια... άβα για τα πιατα... τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρριζουν απο καθαριότητα χαχαχαχα

Ασε που ο νικολάκης έχει φάει κόλημα να αδειάζει τα πάντα... τις τελευταίες δυο μέρες έχει αδειάσει το γάλα, την σουντοκρημ, την κριλεν, το ειδικο σαπουνι της μυρσίνης για τις αλεργειες, το αφρολουτρό μου, το κωλοχαρτο και αλλα

ggenακι, το καλύτερο είναι να τον αρχίσεις σιγά σιγά, όπως είπε η Σοφούκα! Δώσε και κανά ψωμί, ρυζογκοφρέτα, θα μάθει σιγά σιγά. Εδώ ευτυχώς ο Παναγιώτης είναι ο μόνος που τρώει μη αλεσμένα από πριν χρονίσει... Οι άλλοι 2 μεγάλοι μου είχαν βγάλει την ψυχή και μάθανε στον παιδικό τα μη αλεσμένα.

Λέγκω, άκου τρίιιιιιιζουν!!! Πέθανα!!!!!!!!!αχαχαχαχαχα

Ανεβαίνουμε το άλλο Σάββατο Αθήνα, στις 28... Θα κάτσω καμιά βδομάδα λογικά! ΘΑ συναντηθούμε με όποιες δεν λείπουν διακοπούλες?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Πωπω σαν ταινια του σχωρεμένου του αγγελόπουλου έχει καταντίσει το καφε... γράφει ο ένας μια αράδα και μετα απο μια δυο μέρες απαντάει ο άλλος...

Φύγατε όλες λεπόν;

Ροζάκι εγώ 28 θα την κάνω μάλλον, θα πάρω τα κουτσούβελα και θα ξαναπάω κάμπινγκ εκει που χαμε πάει και πέρσι αλλά χωρις χριστόφορο αυτή τη φορα. Σκιάζομαι αλλά κι εδώ τι να τα κάνω... οι κουνιες αδειάζουν σιγά σιγά, ο γιωργάκης έρχεται κατα τις 11, τουλάχιστον εκεί θα κάνουν και κανα μπάνιο.

Διαφημίσεις

Κάπου εδώ είμαι και εγώ! Την άλλη βδομάδα πάμε πάλι λίγες μέρες Εύβοια (Λίμνη-Τρούπι, Τζένη θα είστε εκεί κοντα?).

Μια Κυριακή κάναμε το λάθος και πήγαμε στην πούντα Ζέζα γιατί μου είχατε εξάψει την περιέργεια και πέσαμε πάνω σε λαοθάλασσα, κακός χαμός, ο ένας δίπλα στον άλλο...χάλια...οκ ίσκιο φυσικό είχε αλλά τι να το κάνεις αν είναι να τον μοιράζεσαι με τόσο κόσμο? Μήπως εσείς πάτε σε άλλη απόμερη παραλία?

Λέγκω δηλαδή θα είσαι μόνη μου με τα 3 μικρά στο καμπινγκ? Σου βγάζω το καπέλο!

Αλήθεια πότε θα κανονίσουμε συνάντηση να γνωριστούν οι νέες τσούπρες αλλά και οι παλιές?:D

Καλά Έλεν τί να πω! 3 και μία στο κάμπινγκ! Ρισπέκτ, μετά από αυτό το βουλώνουμε όλες!

Εδώ όλα τέλεια, μια χαρά, έκανα χωρίς καμία πίεση τις ετοιμασίες για τις διακοπές, ευτυχώς μόλις τώρα τελείωσα τη δουλειά, όλα καλά....

Και να σου πω κυρία μου, γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας; Εγώ δεν ήξερα ότι θα πας τώρα διακοπές, νόμιζα όταν θα γυρνάγαμε ότι θα πηγαίνατε... Για πες, τί σκέφτεσαι το ελεύθερο; Αφού θα είμαστε όλοι! Για ξανά σκέψου το!

Οι υπόλοιπες καλά να περάσετε, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ξανανιώσετε!

Φιλιά

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα καλημερα!!

Τι κανετε βρε κοριτσια απο τωρα φυγατε ολες βρε?

Εμεις θα φυγουμε 3 Αυγουστου για Ευβοια κ γυρναμε 27.Τζενακι εσεις μεχρι ποτε θα ειστε εκει?

Τωρα θα πημε κ αυτο το ΣΚ εννοειται μπας κ κανουμε κανα μπανακι γιατι ψηνομαστε.

Λεγκουλι σου βγαζω το καπελο/μπαντανα/τραγιασκα/ψαθα οτι φορας τελος παντον!

Εμας εκλεισε κ ο παιδικος την Παρασκευη κ να δω τι θα κανει σημερα ο Τ με τα δυο παιδια σπιτι.... Τουλαχιστον την αλλη βδομαδα θα μεινει στο χωριο παλι καλα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλά έιπα κι εγω θα εχω διαβασμα μόλις γυρισω χαχαχαχαχα

Καλό μήνα, καλά να περνάτε!

Περασαμε καλά, επεισοδιακά θα σας τα γραψω, προς το παρόν προσπαθω να φερω σε μια σειρα το σπιτι.... κανα πλυντήριο,μαζεμα κλπ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...