Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεν, που τα είδες τα αποτελέσματα; Πήρες τηλέφωνο; Μου είπαν ότι τα οριστικά βγαίνουν αύριο!

πήρε τηλ ο Νικος ναι και σε μας ειπαν οτι βγαινουν τα οριστικα αυριο αλλα οκ δεν παιζει να αλλαζει πολυ το αποτελεσμα, σιγα μην αρνηθει κανεις

Ελένη για το εισόδημα, μετράει το εκκαθαριστικο του οκ ετους 2011 δηλ εισοδηματα του 2010. Ο,τι ειχες δωσει ακι περυσι δηλ!

Επίσης παρτε τη Λεγκω τηλ, να δειτε ποτε επιστρεφει γιατι ενδιαφερόταν απο ότι θυμάμαι!

Μπορείς και με κουριερ να τη στείλεις την αίτηση.

Μυρτω κι εσύ να κάνεις , φέτος ειανι περισσότερες οι θεσεις από ό,τι ειδα και εχει με΄σα και ιδιωτικούς...

Το συνολικό δηλωθεν εισοδημα δεν πρεπει να ξεπερναει τις 40.000, (εισοδηματα του 2010)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια ερώτηση!!Δίνω στη μικρή πού και πού χαμομηλάκι το βράδυ (απο μόνη μου) επειδή ζεσταίνεται κι καμιά φορά που έχει γκρίνια κ ζορίζεται με τα κακά.Μήπως είναι κακό για το θηλασμό?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ναι, καλύτερα να μην το δίνεις. Θελουμε θερμίδες να πινει το μωρό οχι νεροζουμια, δεν εχει αναγκη λόγω ζεστης, αν διψασει θα θηλασει περισσοτερο. Ετσι ισως χασει καποιο γευμα.

Να πίνεις εσυ πολυ νερό.

Το μονο θετικό που εγω προσωπικα βρισκω , ενω κανονικά δεν ειναι καλο για το θηλασμό, ειναι που ετσι που και που παίρνει μπουκάλι και το συνηθίζει. Γιατι ο μικρός μου που θηλασε αποκλειστικα με τιποτα δεν επινε απο μπιμπερο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως κι ας δοκιμασα ολες τις θηλες, με μητρικο γαλα, να το δίνει αλλος κλπ. και μπορει πχ να χρειαστεί να λείψεις για λίγο κλπ..... καλά βεβαια συνηθως δεν χρειαζεται ποτε, αλλα καλο ειναι να το εχεις ως εναλλακτικη.

Το χαμομηλι σταατησε το παντως δεν βοηθάει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη θες να το πας εναλλακτικα η με χημεια να ξεμπερδευεις?

Αν θες εναλλακτικα τη μπλαστρωνεις με ζελε για μαλλι ή με μαγιονεζα ή με κοκονατ οιλ

και το αφηνεις αρκετη ωρα, και μετα χτενιζεις. Αλλα κανενα παιδι δεν καθεται σε αυτη την ηλικία!

Οποτε παίρνεις το παρανιξ ή το φλεριανα-που ειναι φυτικο- ακολουθεις οδηγιες και ξανακανεις τη θεραπεις σε μια εβδ με9 μερες.

Συμβουλη χρησιμοπτατη που με αυτη ξεμπερδεψαμε ευκολα

αναμεσα στις θεραπειες μετα το λουσιμο χτενιζεις ή με το χερι αφαίρεις σχολαστικα (μια μια τριχα μη σου πω) τις κόνιδες...

Για μενα αυτο ειναι το βασικο γιατι οι ψειρες και τα περισσοτερα αυγα σκοτωνοντια με την 1η φορα, εστω κι ενα ομως αν μεινει ζωντανο-σκανε αν τα σπασεις - ξαναγεμίζεις.

Συμβουλη 2 αν κοιμαται με καποιον η Φιφη ισως πρεπει να κανει κι αυτος τη θεραπεια, παρολαυτα ελεγχθειται ολοι και ιδιως ο Αλεκός, με χτενακι, με το ματι δεν καταλαβαίνεις....

Και μετα τη θεραπεια σεντονια μαξιλαροθηκες χτενακια κλπ με καυτο νερο, και πλυσιμο στους 60. Οι πιο χαρτνκορ λενε και σκουπισμα με σκουπα και πεταμα τη σακουλα μετα, αλλα σιγα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπορεις να βρεις και διαφορα φυτικα απο iherb η αμαζον για το μελλον, πτος το παρον μπορεις να παρεις του κορρε (αν και δεν ειανι αθωο) μια προληπτικη λοσιον να βαζεις ενδιαμεσα σρτη θεραπεια και σε σας να μην κολλησετε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας κορίτσια! Ντρέπομαι που έχω τόσο καιρό να μπω!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Είδα ότι ασχολείστε και εδώ με τα ΕΣΠΑ. Εγώ θα γράψω τον Γιάννη για Δημιουργική απασχόληση. Για τον μικρό έχει 3 παιδικούς εδώ κάτω που θα μπορούσα να κάνω αίτηση, αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ο καθένας για άλλους λόγους, οπότε θα μείνουμε εκεί που είμαστε.... αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε που λέει και η διαφήμιση!!!!!

Εμείς καλά είμαστε. Θάλασσα συχνά πυκνά, βολτούλες και ζέστη αφόρητη αυτές τις μέρες. Έκανε και ο μικρός ένα πυρετό σήμερα, ελπίζω να περάσει γιατί πυρετός με καύσωνα δεν παλεύεται με τίποτα!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Κοριτσάκια σας χαιρετουμε προσωρινώς!!! παμε τις διακοπουλες για 2 εβδ στο ζαντε το φιορο του Λεβαντε!

Καλα να περάσετε οσες φυγετε και όσες μεινετε επίσης!!!!!

Φιλιααααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις καλα ειμαστε νομιζω τωρα,περασαμε μια τρομαρα την Κυριακη αλλα ευτυχως θελω να πιστευω τελειωσε.Ξυμερωματα της Κυριακης στο χωριο ανεβασε ο Μητσος σχεδον 40αρι κ μεχρι το απογευμα δεν επεφτε με τιποτα.Στην αρχη κατεβαινε λιγο αλλα ανεβαινε σχετικα γρηγορα ενω απο το μεσημερι κ μετα δεν επεφτε ουτε με αντιπυρετικα ουτε με κομπρεσες ουτε με μπανια... Χεστηκαμε κοινως εχοντας κ το ιστορικο της πνευμονιας... Τον πηραμε κ ηρθαμε Αθηνα αρων αρων παλι καλα το βραδυ αρχισε κ επεφτε ανεβασε μονο μια φορα κ απο τοτε εκανε μονο λιγα δεκατα χτες.Τον πηγαμε κ στην παιδιατρο ιωσουλα μας ειπε.Πηγαμε κ ενα Παιδων χτες τον ειδε κ ο ΩΡΛ τον βρηκε μια χαρα.Βγηκαν κ τα αποτελεσματα απο τις αλλεργιες κ παλι καλα δεν εχει πουθενα απο οτι φαινετε.Για την μυξα μας ειπε ειναι προδιαθεση για ρινιτιδα σαν τον πατερα του.ΟΥΦΦΦΦ .Τωρα μονο φοβαμαι μην εχει κολλησει κ ο μικρος κ εχουμε αλλα....

Κατα τα αλλα το απο Παρασκευη απογευμα κ το Σαββατο ειμασταν με τις ωρες στην θαλασσα με παρεα κ το καταευχαριστηθηκαμε!!! Σημερα δουλεια κ παλι κ δεν εχω καμια ορεξη.

Αφροδιτακι να σε ρωτησω,σε ποιο θερινο σινεμα πηγατε τις προαλλες κ ειδατε του παγετωνες ???

Γκαλατακαι καλες διακοπουλες να περασετε σουπερ !!!

Που εισαι βρε Ροσαλιτακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...