Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Νανουρισματάκι, παίζει να πνίγεται από τη ροή του γάλακτος. Δοκίμασε αυτά που είπε η γιούπι ή να τη θηλάζεις ξαπλωτή αλλά από την αρχή, όχι αφού ξεκινήσει η γκρίνια. Αν δεν πιάνει τίποτα, ίσως σε βοηθούσε η χρήση ενός ring sling (γκούγκλαρε babywearing αν δεν ξέρεις τι είναι), ώστε να την κοιμίζεις εκεί και να την ξαπλώνεις ίσως στο κρεβάτι σου, βγάζοντας εσύ το σλινγκ και μένοντας δίπλα της μήπως και κοιμηθεί. Τα περισσότερα μωρά σ' αυτές τις ηλικίες έχουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά τις έχουν το απόγευμα, είναι λογικό να μην αντέχεις πολλά πολλά τις ώρες αυτές, μη στενοχωριέσαι!

Η παραγωγή δεν κινδυνεύει, μην ανησυχείς, όλες τις άλλες ώρες θηλάζει μια χαρά.

Εμένα για κολικοί μου κάνουν, απλά είναι πολύ δύσκολη η ώρα που την πιάνουν.

Δοκίμασε να κόψεις και τα γαλακτοκομικά και δες αν υπάρχει βελτίωση.

Και υπομονή! όπως ήρθε αυτή η φάση, έτσι θα φύγει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νανουρισματάκι, παίζει να πνίγεται από τη ροή του γάλακτος. Δοκίμασε αυτά που είπε η γιούπι ή να τη θηλάζεις ξαπλωτή αλλά από την αρχή, όχι αφού ξεκινήσει η γκρίνια. Αν δεν πιάνει τίποτα, ίσως σε βοηθούσε η χρήση ενός ring sling (γκούγκλαρε babywearing αν δεν ξέρεις τι είναι), ώστε να την κοιμίζεις εκεί και να την ξαπλώνεις ίσως στο κρεβάτι σου, βγάζοντας εσύ το σλινγκ και μένοντας δίπλα της μήπως και κοιμηθεί. Τα περισσότερα μωρά σ' αυτές τις ηλικίες έχουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά τις έχουν το απόγευμα, είναι λογικό να μην αντέχεις πολλά πολλά τις ώρες αυτές, μη στενοχωριέσαι!

Η παραγωγή δεν κινδυνεύει, μην ανησυχείς, όλες τις άλλες ώρες θηλάζει μια χαρά.

Εμένα για κολικοί μου κάνουν, απλά είναι πολύ δύσκολη η ώρα που την πιάνουν.

Δοκίμασε να κόψεις και τα γαλακτοκομικά και δες αν υπάρχει βελτίωση.

Και υπομονή! όπως ήρθε αυτή η φάση, έτσι θα φύγει!

Εχω πάρει ring sling της Στέλλας,σε αυτό την έχω τώρα! 'Οντως,βοηθάει!

Σήμερα δοκίμασα να τη θηλάσω όρθια (εννοώ με εκείνη σε όρθια θέση) και είχε αποτέλεσμα.Θα κόψω και τα γαλακτοκομικά να δω τι θα γίνει!Να στε καλά!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Λοιπόν νανούρισμα, έιναι λογική συμπεριφορά... Μην ψάχνεις τί είναι.. Το πιο πιθανό είναι να μην βγάλεις άκρη... Εγώ τους έβαζα μπρούμυτα πάνω στο βραχίονα και έκοβα βόλτες... Άβυσσος.... Θα περάσει, αυτό να σκέφτεσαι, και θα κάνεις και άλλο παιδί!

Εμείς σήμερα είμασταν τρίτεκνοι! Είναι ο ανηψιός μου μαζί, πήγαμε και θερινό σινεμά!

Φιλιά σας:?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Επίσης νιώθω απαίσια μάνα που δεν έχω υπομονή τα ξημερώματα,χθες της είπα και έντονα "τι θέλεις πιαααα??":oops::oops::cry:

A, πα πα παπα. μιλάμε το ξεχ@σες το παδι...:tongue:

Και σε μενα γνωστες αυτες οι καταστασεις. Εκανα ολα οσα λενε με περπατημα τραγουδια κτλ, αλλα εκει που τον επαιρνε ο υπνος ηταν οταν ξαπλωνα εγω ανασκελα και τον εβαζα να θηλαζει εχοντας αυτος το κεφαλι απο πανω απο το στηθος μου. Δεν ηταν ιδαιτερα βολικη σταση, του στηριζα το κεφαλακι με το χερι μου αλλα ετσι ετρωγε και ηρεμουσε.

Επισης κοψε τα γαλακτοκομικα, κακο δεν θα κανει σε κανεναν (λιγο στη λιγουρα σου μόνο).

Με παραγωγες κτλ μην σε αποασχολει καθολου, ολα καλα θα πανε!

Κατα τα αλλα οπως βλεπεις, ολα τα παιδακια ετσι κανουν, οποτε ειναι φυσιολογικό!

Εμείς σήμερα είμασταν τρίτεκνοι! Είναι ο ανηψιός μου μαζί, πήγαμε και θερινό σινεμά!

Α, και μεις πηγαμε θερινο, στο ice age 4! Και σκεφτομουν να σας παρω τηλ... χαζομαρα

Γιουπι, λεγκω, μαριλου και ολες οσες φυγατε-φευγετε να περασετε σουπερ και καλη επιστροφη!

Αθηνα και γω φρικαρα που το διαβασα, ειναι απο τους χειροτερους εφιαλτες εβερ, θελει συνεχως προσοχη, αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα. Και να γινομαστε ψυχωτικοι κακο κανουμε και σε μας και στα παιδια.

Και χτες και σημερα δουλευω. Τρελλη νυστα λεμε, ευτυχως εχει συνεχομενη δουλιτσα και περνάει η μερα ομαλα...

Διαφημίσεις

Πω πω, Αφροδίτη, πακέτο να δουλευεις με τέτοια ζέστη κι όλας!

Νανούρισμα, προσπάθησε να θηλάζεις ξαπλωτή τις άλλες ώρες μήπως καταφέρεις να κοιμάσαι λίγο για να αντέχεις καλύτερα το βράδυ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γιουπάκι :D:D

myfavouritelullaby κάνε αυτά που σου λένε τα κορίτσια που τα έχουν και πρόσφατα και μην αγχώνεσαι, όσο μπορείς βέβαια.... είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή που διανύετε! καλούς θηλασμούς εύχομαι!:)

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Εμείς πήραμε το ονοματάκι μας και επίσημα πλέον, βαφτιστήκαμε με πολύ στυλ κέφι κλπ η Έλλη μου το διασκέδασε πολύ! Εμείς πλαντάξαμε λιγάκι από την ζέστη αλλά όλα καλά! Σε κάποια φάση στο μυστήριο βούρκωσα κιόλας, αχ δεν είμαι για βαφτίσεις...:P

Που είστε όλες? διακοπεύετε?

Να ζήσει η Έλλη! Να τη χαίρεστε Τζεν!

Πάει τελείωσε και αυτό!

Ναι ναι διακοπεύουμε! Κάνουμε μπάνια στον ιδρώτα...

Βγήκαν τα σχολεία για το ΕΣΠΑ. Εντωμεταξεί με πήραν από τον δημοτικό σταθμό που έκανα για Φίφη και μου είπαν να το κάνω το ΕΣΠΑ ανεξάρτητα από το εισόδημα...

Οπότε πάμε πάλι για δικαιολογητικά, ευτυχώς αυτά δεν είναι πολλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...