Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και εγω ειμαι σπστικα(για το παιδι) υπερπροστατευτικη συνεχεια απο πισω τα παω.... ενα δευτερολεπτο χρειαζεται....

Τι να πω καλύτερα καχυποπτη και να κάνω λαθος παρά να εμπιστευτεις και να πεσεις εξω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα, ίσως ο ταξιτζης περίμενε καποιον πελάτη να κατεβει απο την πολυκατοικια και η Ειρηνη τον παρατηρουσε και ετσι πιασανε κουβεντα μεχρι να κατεβει ο πελατης. Ισως δηλ να μην πλησιασε με το αυτοκινητου επι τουτου.Αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις!

Προσοχη και χιλια ματια....και πόσα εχουμε να δούμε ακόμα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαρλεεεεεεεεεεεεεεεεε...θελω κ εγώ να δω τις φώτοοοοοοοοοο..τις απέσυρες

από το δικτυο???

Γιουπακι μου δεν τις έχω αποσύρει... γιατί δεν τις βλέπεις:confused: για δες ξανά https://plus.google.com/photos/101103020387656121784/albums/5759148313213943409?authkey=CJ6wl5Gjlq_PIQ

Χαρα στο κουραγιο σου παντως με 3 πιτσιριια αν ειναι και φιλοι και η Μαριλενα εκει ενταξει θα βαλουν κανα χεράκι!

καλά εννοείται!;)

Καλησπέρα και καληνύχτα!

Τι ζέστη είναι αυτή;

Εμείς φεύγουμε την Τρίτη και θα τα ξαναματαπούμε από Αύγουστο. Καλά μπάνια και καλό καλοκαίρι!:D

Διαφημίσεις

sos!

Κορίτσια θηλάζω αποκλειστικά.Σήμερα κ χθες παρουσίασε γκρίνια κ πολύ κλάμα σε σημείο να χάσει γεύμα.Την έβαζα στο στήθος κ έκλαιγε.Αυτό συμβαίνει μες τη μέρα μόνο βράδυ,μια φορά.Για κολικούς δεν νομίζω,δεν μαζεύει ψηλά τα πόδια.Τι λέτε?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κολικούς θα πίστευα εγω.... δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο γιατι δεν μου ειχε τυχει...

Μηπως εχει γενικά υπερενταση και γκρινιαζει επειδη δεν θελει να φαει αλλα να κοινηθει? Τρως μηπως κακαο, σοκολατα κοκα κολα κλπ απο το απογευμα και μετα?

Το βραδυ αυτο συμβαίνει μεσα στη νυχτα ή πριν κοιμηθει" για βραδυ" ?

Την θηλαζεις ανεμποδιστα χωρις ωράρια κλπ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θηλάζω χωρίς ωράριο.Δεν τρώω σοκολάτες κλπ μόνο το πρωί βάζω στο γάλα μου 1 κοφτή κουταλιά ελαφρύ καφέ.Προσέχω πολύ τι τρώω.

Μιλάμε κλαίει σερί απο τις 12 κ εγώ πιστεύω οτι γάλα έχω...

y5yep3.png

Kαλημέρα, καλημέρα!

Λεγκόπουλο, φεύγεις; Να περάσετε τέλεια!

Θηλάζω χωρίς ωράριο.Δεν τρώω σοκολάτες κλπ μόνο το πρωί βάζω στο γάλα μου 1 κοφτή κουταλιά ελαφρύ καφέ.Προσέχω πολύ τι τρώω.

Μιλάμε κλαίει σερί απο τις 12 κ εγώ πιστεύω οτι γάλα έχω...

Τα κακά πώς είναι; (χρώμα, σύσταση, πόσες κενώσεις τη μέρα; ) Μήπως έχει αναγωγές; Μήπως δείχνει να πνίγεται στις πρώτες γουλιές του θηλασμού; Μήπως καταναλώνεις πάρα πολλά γαλακτοκομικά; Αν κλαίει, θα τη σηκώνεις να ρευτεί (περπάτημα, γυμναστική τα ποδαράκια να τα μαζεύεις στην κοιλίτσα κλπ, ίσως ένα γρήγορο μπανάκι να χαλαρώσει) και όταν ηρεμεί θα την ξαναβάζεις στο στήθος.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, καλημέρα!

Λεγκόπουλο, φεύγεις; Να περάσετε τέλεια!

Τα κακά πώς είναι; (χρώμα, σύσταση, πόσες κενώσεις τη μέρα; ) Μήπως έχει αναγωγές; Μήπως δείχνει να πνίγεται στις πρώτες γουλιές του θηλασμού; Μήπως καταναλώνεις πάρα πολλά γαλακτοκομικά; Αν κλαίει, θα τη σηκώνεις να ρευτεί (περπάτημα, γυμναστική τα ποδαράκια να τα μαζεύεις στην κοιλίτσα κλπ, ίσως ένα γρήγορο μπανάκι να χαλαρώσει) και όταν ηρεμεί θα την ξαναβάζεις στο στήθος.

Καλησπέρα!!

Τα κακά είναι κιτρινοκαφέ,τα κλασσικά,απο την αρχή έτσι ήταν.

Η αλήθεια είναι οτι όταν την πιάνει η γκρίνια και το πολύ κλάμα,πνίγεται με το γάλα μου.Δοκιμάζω να τη θηλάζω ξαπλωμένη,όμως πάλι τίποτε (μόνο όταν κλαίει έτσι όμως,και συνήθως βράδυ μου τα παθαίνει).Τα έχω δοκιμάσει όλα που λες εκτός απο το μπάνιο.

Η αλήθεια είναι οτι τρώω αρκετά γαλακτοκομικά,αλλά νόμιζα οτι αν την πειράζει θα το δω στα κακά της,όχι??Λες να είναι αυτό??!!:shock:

y5yep3.png

Χαλο!!!

Νανούρισμα εμένα πρώτα έκανε γκρινιτσες κ μετα από 3 εβδομαδες φανηκε η αλλεργια στα γαλακτοκομικα από τα κακα της...

Δεν πιστευω να ειναι κατι τέτοια αλλά ελατωσέ τα καλου κακού..

Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να βγαινει με εντονη πιεση το γαλα κ να την ενοχλει..σαν πίδακας...δοκιμασε να βγαλεις βζ από το στομα της κ να το πιεσεις ωστε να φύγει η πολύ πολύ πίεση του γαλακτος..

Επίσης ίσως καποιος εκνευρισμος που τα πιανει τα μπεμπονια το σουρουπο...να είναι κουρασμενο κ να μην μπορει να κοιμηθει..εκτος από το μπανακι ίσως βοηθησει (εμενα με βοηθουσε) να την θηλαζω ορθια για λίγο κ ώπως θηλάζει να την κουναω κ να της τραγουδάω:shock::shock::shock:

Ηρεμουσε πολύ γρηγορα ετσι...

Επίσης οι βολτιτσες πιστευω πως θα σας βοηθήσουν οικογενειακώς....θα ειστε σε μια ωραια πλατεια θα την θηλάζεις κ θα κοιμαται σαν πουλάκι..κ ουτε εκνευρισμος ουτε τιποτα...

Καλή συνεχεια:P:p

Κοριτσα μπηκα για να σας χαιρετησω!!Φευγουμε αυριο!!!

Καλό μας καλοκαιρι κ καλά να περάσουμε ούλες μας!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

ΥΓ:Μαρλέεεεεεεεεεε..φτού-φτου!!Η κοκκινομαλα πρεπει να εισαι αν κρινω από τον Ιασονίτο ε???κ το παρτυ σας πολύ πολύ ωραιο!!Η τουρτα τελεια κ οι δραστηριοτητες για τα πιτσιρικια επίσης ποοοοολυ ομορφες!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Α!!

Νανουρισμα επίσης είστε στο πρωτο μεγάλο αλμα αναπτυξης σας...4-5 εβδομαδες...δες λίγο στα αλματα αναπτυξης....

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Εντιτ..εδώ τα λεει καλυτερα...δες την 37 δημοσιευση

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430

Διάβασα και για τα άλματα ανάπτυξης (όσο μπορούσα,10 σελίδες είναι αυτές!!) αλλά ως επι το πλείστον βλέπω οτι αυξάνεται ο θηλασμός..εμένα το βράδυ χάνει γεύματα!'Οχι πολλά,1 ή πιο σπάνια 2 σε σημείο να "φουσκώνει" το στήθος μου κ να τη βάζω με το ζόρι και τπτ.Την άλλη φορά πάλι δεν ήταν πολύ γεμάτο το στήθος μου (είχε λίγη ώρα που είχε θηλάσει) και ήθελε στήθος πάλι κι έκλαιγε μόλις το έπιανε κ έλεγα,μήπως δεν έχω γάλα??!

Γενικά μες τη μέρα είναι καλή,απο τις 12 το μεσημέρι περίπου που ξυπνάμε και οι δυο μας πλέον,τρώει κάθε 2 ώρες κ κοιμάται κ είναι πολύ ήσυχη! 12 το βράδυ αρχίζει το ματς,μέχρι τις 3,4 ή 5 ανάλογα με την γκρίνια.Κλαίει με λυγμούς,σπαρακτικά,γίνεται κόκκινη,δεν ηρεμεί ούτε με αγκαλιές ή βόλτες μες το σπίτι.Τη βάζω να ρευτεί,κλαίει πάλι. Η αλήθεια είναι οτι τέτοιες ώρες θέλει μόνο αγκαλιά,να μην την αφήσω κάτω για τίποτα κ κανένα λόγο κ καμιά φορά η γκρίνια αρχίζει εφόσον (νομίζοντας οτι κοιμήθηκε πια) την αφήσω στο κρεβάτι.Κατά τις 4 συνήθως,κουρασμένη απο το κλάμα,κοιμάται,καμιά φορά μέχρι και τις 8 ή 9,όπου και τρώει αρκετή ώρα (40 λεπτά περίπου) και μετά ξανακοιμάται ως τις 12 ή 1..

Αναρωτιέμαι αν η συμπεριφορά της αυτή μου "κόψει" την παραγωγή!

Επίσης νιώθω απαίσια μάνα που δεν έχω υπομονή τα ξημερώματα,χθες της είπα και έντονα "τι θέλεις πιαααα??":oops::oops::cry: αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να την ηρεμήσω κι όταν λέμε κλαίει συνεχόμενα,μιλάω συνεχόμενα ένα τρίωρο χωρίς υπερβολές,στο τέλος βραχνιάζει!!!

y5yep3.png

Υ.Γ. και είναι δυνατόν να μην θέλει να φάει πχ για 6 ώρες??να τη βάζω στο στήθος και αν το..φτύνει και να μου το χτυπάει??επίσης δοκίμασα και μπιμπερό(μήπως δεν είχα γάλα) και ούτε αυτό ήθελε.Σημειωτέον προχθές πήγαμε στο γιατρό,μια χαρά την βρήκε,και το βάρος της τέλειο Τα περίεργα αυτά βέβαια μου τα κάνει 3 μέρες τώρα!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...