Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι καλε!!Εκανα εντιτ...εγω φτιαω που λετε χρονια πολλα?????:tongue:

Τη Ροζαλίτα λες???

Εξαρτάται από το πόσο πουρό είναι...Εγω ειπαμε ειμαι από τα πιο πουρα εδώ μεσα...!!!!!!!

Λες να τα εχουμε σπασει μαζι στα παρτια???

Ξυπνησε παλι η θκατιτσα παω μην μου ξαναπεσει από το κρεβατι:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ρε η τουρτα της ντροπης σας αρεσε περισσοτερο?

Λοιπον γιουπιους πουριους ...... τα κιτ κατ εγω τα εβαλα αναποδα γιαι ειχα χαραξει απο εξα τα νερα του ξυλου και ροζους και καλα.

Βαλτα αλλιως, βαλτα οπως θες το πιο σημαντικο που εγω αο βιασυνη δεν εκανα ειναι να τα σπασεις στα δυο, δυο δυο ραβδοι δηλ και οχι 4 γιατι δεν βγαιενι καλός ο κυκλος.

Για τη σαντυγυ ναι θα μπορουσες γαλαζια, εγω ηθελα οτι κανουν μπανιο και εχουν σαπουναδα, όζι να φτιαξω πχ λιμνουλα

Για το μεσα..... κουραστηκα παααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ..... πηγα μεχρι το Σκλαβενιτη, πηρα ετοιμη τουρτα Γιωτης σοκολατινα στο κουτι χαχαχαχαχαχαχαχα

και μια cream and cookies.

Ετοιμα παντεσπανια, ετοιμο σιροπι, ετοιμη προς χτυπημα κρεμα, χαχααχαχα τα εστησα και μια χαρα. Βαζεις γυρω γυργ λιγο απο τη σαντυγι ακι κολλανε μια χαρα τα κιτ κατ στεκονται τελεια.

Χωρίς πλάκα εμενα αυτη η τουρτα η Γιωτης (η κι μορφατ νομιζω το ιδιο ειναι) μου αρεσε πολυ, γιατι δεν σε ληγωνει καθολου δεν εχει αυτη τη λιπαροτητα της τουρτιλας, ειναι σαν αναλαφρη μους.

Αλλα σιγα μπορεις να φτιαξεις οποιοδηποτε κεηκ σε στρογγυλη φορμα ή αλλο φλυκο (και κορμος ειανι ωραιιο να το παγωσεις σε στρογγυλη φορμα ή οποιαδηποτε τουρτα και απλα να φτιάξεις το βαρελάκι.

Να και μια φωτό που βρηκα...τς τς τς με αντιγραφουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

p2050772.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλά έχω πάθει πλάκα τί λέτε ρε παιδια τόσες τούρτες.... αυτη με τα παπάκια θα την φτιάξω όμως γιατί είναι ευκολάκι.... ακόμα και για μένα την ακαμάτρα.

λοιπόν συνάντηση θέτε;

Την Πέμπτη το απόγευμα μπάνιο στην Πούντα Ζέζα γουστάρτ;;;; έ;;;;; να βάλω χάρτη ή τοχουμε εμπεδώσει όλοι που είναι. Στις 17 κάτω από το αρμυρίκι.

ακούω αυτό και πολύ γουστάρω, http://youtu.be/wU7ZuVZHqTk

ευχαριστούμε για τις ευχές, φέτος δούλεψε παιδότοπος οπότε δεν κούνησα δάχτυλο!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γιουπακι καλως ηρθες !! Για πες πως περασατε σουπερ φανταζομαι ε?

Ωχχχ εχουμε κ εμεις γεννεθλια το Σαββατο γινομαστε 1.Παρτακυ δεν θα κανουμε γιατι πριν μια βδομαδα πεθανε ο αγαπημενος μου παππουλης κ δεν εχω καμια ορεξη αλλα μεταξυ μας ( εμεις ,παπποδογιαγιαδες κ τα αδερφια μας) στο σπιτι στο χωριο που θα παμε λεω να του κοψω μια τουρτιτσα για το καλο.Σκεφτομουν ν ακανω μια με το νουμερο ενα να μην θελει κ στολισματα κλπ αλλα δεν ξερω πως να το σχηματισω ρε γμτ δεν πιανουν τα χερια μου σε καλλιτεχνειες .Αν μπορειτε βοηθηστε χρυσοχερες.Αφρο εσυ δεν ειχες κανει το 1 στον Αγγελο πως το σχηματισες?

Τζενακι, παραθετω συνδεσμο με τουρτα νουμερο ενα που ειχα φτιαξει κ γω στα πρωτα γενεθλια του Κων/νου, δεν ειναι δυσκολη. Σε ενα χαρτι σχηματιζεις ενα μεγάλο ενα και το κοβεις για να σχηματισεις το ενα στο παντεσπανι!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23281

και εδω φαινεται και η δικια μου http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23658&page=11

Καλη επιτυχία!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλά δεν πάτε καλά!

Χρόνια πολλά στην Αννούλα! Γιούπι τί λένε στα γενέθλια;

ε ναι αυτο δε λεμε, εχουμε ξεφυγ.... τρατζικ!!!!

Γιουπι αληθεια ναι, χρονια πολλα λεμε δηλαδη μονο στις γιορτες? μωρε τι μας λες :tongue::tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα τι κανετε?

Τατιανα χρονια πολλα να την χαιρεστε την ξανθομαλουσσα κοπελια σας γερη κ καλοτυχη να ειναι !!!

Αθηνουλα τι προχειρες ρε συ λες πολυ ωραιες ειναι ολες οι τουρτες σου!! Τα παπακια τα ειχα δει κ εγω στις συνταγες της παρεας αλλα ελεγα για του χρονου φετος ελεγα να κανω το ενα που μπορεις να το κανεις μονο μια φορα.Παντος ας ειναι καλα τα κοριτσια απο της συνταγες της παρεας κανουν πολυ ωραια πραγματα κ στα δειχνουν καλα!!!

Αφροδιτακι ετσι με το ματι θα την κοψω κ εγω.

Τωρα επειδη δεν θελω να ζηλεψει ο Δημητρακης λεω να του κανω ενα κεικ κ να το στολισω σαν τουρτα τωρα η καραβι θα το κανω η καστρο που φαινεται κ ευκολο.Αληθεια Αθηνα στον πανω τετραγωνο εβαλες απο κατω στηριγματα για να μην βουλιαξει η το κεικ δεν εχει αναγκη?

Μυρτω αν θυμαμαι καλα κ η Ληδα ειναι κοντα με τον Νικολα ε? Ε τετοια πρηγκιπισσα που ειναι φτιαχτης κατι πρηγκιπισιο νεραιδενιο!!! Κανε ενα κεικ αυτο με την τρυπα στην μεση βαλε πανω γλασο κ στην τρυπα βαλε μια κουκλα κ ετοιμη !!!

Γιουπι γιατι βρε δεν κανει να λεμε χρονια πολλα στα γεννεθλια?

Καλα Λεγκω κ εγω δεν εκανα γεννεθλια στον Μητσο γιατι ηταν εποχη ιωσεων κ ειχα κ το μικρο μολις που ειχε αναρρωσει απο βροχιολιτιδα 15 ημερων γι αυτο τωρα λεω εστω κ ετσι που θα ειμαστε καραμεταξυ μας τουλαχιστον να εχει κ αυτος κατι να μην αισθανθει ασχημα... μανες σου λεει μετα α βρε Μαριλου χρυσοχε4ρα με τα μακουιν σου εγω ουτε κατα διανυα δεν μπορω να κανω κατι τετοιο ( βασικα ειχα βρει φορμα για το αυτοκινητο αλλα ειχε γυρω στα 20 ευρω κ λυπυθηκα να τα δωσω κ πηρα μακουιν απο τζαμπο κ του εβαλα πανω στην τουρτα για τον παιδικο τρατζικ)

Τονια καλα για την δικη σου τουρτα τι να πω ?λες κ την εφτιαξε επαγγελματιας τοσο πολυ καλα στρωμενη πανεμορφη ειναι!!

Διαφημίσεις

Καλά δεν πάτε καλά!

Γιούπι τί λένε στα γενέθλια;

Μα κατι ερωτησεις.... Λεμε "χρονια πολλα για τα γενεθλια σου" Λέμε "να τα εκατοστησεις" και αλλα τετοια που διευκρινίζουν! Χρονια πολλα λεμε και στις επετειους, στις εθνικες εορτες, τα χριστουγεννα, το πασχα κ.ο.κ. Που να το καταλαβει το κοριτσι?

Λοιπον σταματηστε με τις τουρτες! Πρωτον νιωθω αχρηστη και δευτερον εχω πλημμυρισει τον τοπο.... Ομολογω πως ειναι πολυ ωραιες ιδεες... και φαινονται και ευκολες σχετικα και τα παπακια και οι παραλιες...

Και μιας και ειπαμε για παραλιες, Πουντα ζεσα Πεμπτη απογευμα διοτι ερχεται καυσωνας...

Φιλώ σας γλυκά!

Καλημέρα! Συγκίνηση! Πρώτη μέρα της Φίφης στο σχολείο, κάνω προσαρμογή! Μια χαρά τα πάει προς το παρόν, για να δούμε!

Κάνω ότι μπορώ για το αυριανό μπάνιο! Νομίζω ότι θα τα καταφέρω!

Υ.Γ χαρούμενα γενέθλια και στη Μυρτούλα, την ξέχασα! (εντάξει;;;)

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

http://food4peace.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html

EEEEEEEEEEE??????????τελεια τουρτα για καλοκαιρινα γενέθλια???????

κ ευκολάκι!!!!!

Καλά πρωί πρωί έχω πάθει σιελώρυα (καταλάβατε έτσι; μου τρέχουν τα σαλια στην απλή χαχαχαχαχαχα)

Σόρυ το ερμόλ που λέει στη συνταγή τι στο καλό είναι;

Πολύ ωραία ιδέα για μπάνιο στην Πούντα Ζέζα.... αχ μακάρι να είχαμε αμάξι και να ερχόμασταν.,.... (λέτε να ψήσω τη μαμά μου; :rolleyes: )

το ερμόλ ειναι σαντιγυ ετοιμη που τη χτυπας σε κουτακι, απαισιο θα ελεγα...αν θετε ντε και σωνει ετοιμη που τη χτυπας παρτε γκαρνι, αλλιως μια οποιαδηποτε κρεμα γαλακτος παγωμενη καλα τη χτυπας και σε ενα λετπο γινεται σαντυγι.

Τζενη δεν χρειαζόταν στηριγματα ιδιαίτερα, και δεν ητνα και κεικ ητνα κανοκικη τουρτα, αν φτιαξεις κεηκ δεν χρειασται τιποτα, μπορεις ομως να βαλεις 5-6 καλαμακια που θα κοψεις ακριβως στο υψος της κάτω τουρτας. Και να βαλεις ενα ξυλακι απο σουβλακι να τρυπησεις μεχφι πανω στον κυβο για περισσοτερη στηριξη

Καλημερα ειπα???????? Αχ ειμαστε χαλια κολλησε και ο Β τελικά και εχουμε πονολαιμο και τρελη βραχναδα δεν μπορουμε να μιλησουμε χαχαχαχα τα πιτσιρικια μας κοιτανε αποσβολωμενα.

Χλωμο για πουντα αυριο ρε γμτ..... εχει και πυρετο ο ερμος σημερα δεν πηγε δουλεια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Συγκίνηση! Πρώτη μέρα της Φίφης στο σχολείο

Υ.Γ χαρούμενα γενέθλια και στη Μυρτούλα, την ξέχασα! (εντάξει;;;)

Με το καλό!!!

Ορίστε έτσι ευχεται ο κόσμος για τα γενεθλια!!!

Γκαλάτ..πλιζ δωσε λεπτομερεις λεπτομερειες για την τουρτα καστρο!!!

Εγώ το γκαρνυ με το ζαχαρούχο για σαντιγύ το κανω συχνα...τράτζικ???

Δηλαδης εσύ χτυπάς ανελεητα κρεμα γαλακτος κ άχνη??ειναι καλυτεροτερο???

σκεφτομανε να κανω το λιγκαλ -φονικο κεηκ σοκολατας για βαση, στη μεση να βαλω τη σαντιγύ συν λιωμενη κουβερτουρα(Εννοάω να χτυπήσω τη σαντιγυ με τη λιωμενη κουβερτουρα κ να γίνει ετσι μια σοκολατενια κρέμα...) κ απο εξω τη σαντιγυ σε γαλάζο????

ΕΕΕΕΕΕΕΕ????

Το λεπόν η πούντα ειναι πολύ ωραια ιδέα κ ζουλευω ΑΛΛΑ

1)Δεν εχουμε αυτοκινητο αφού το παιρνει ο συζ στη δουλεια κ αργει να γυρισει κ

2)Ετοιμαζομαι πυρετωδως για Κερ κ την Πεμπτη θα παω στην αστυνομια για να κανω για τα πιτσιφρίκια βεβαιωση ταυτοπροσωπειας(μου τη ζητησαν από την Ετζίαν..περισυ δεν μου ειχαν ζητησει τιποτις....:rolleyes:)

Μαρλεεεεεεεεεεεεεεεεε...θελω κ εγώ να δω τις φώτοοοοοοοοοο..τις απέσυρες

από το δικτυο???

Φιλια!!!!

Εντιτ:

Πολυ ωραια η τουρτα σου Μαμα πάτρα!!!

Α!!μου αρεσε κ η τουρτα μιας Φιλιως κ Ασημενιας!!κ ευκολακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...