Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες...

Πολύ ωραίες οι τούρτες που σκέφτεστε!

Τζενάκο μου να ζήσετε να τον θυμάστε κοριτσάρα μου

Αθηνάκο δεν υπάρχει η φωτό της μικρής, είναι για αφίσσα σε ροκ πάρτυ ή συναυλία!!!

Ερώτησης... μπας και έχω ξεχάσει πουθενά μία μπλε μπλούζα του θοδωρή με ένα ρομποτάκι;;; Ήταν πολύ αγαπημένη γιατί του την είχαν φέρει δώρο απο αγγλία. Απ'την άλλη μπορεί να την έχω "ταχτοποιήση" πουθενά και να την βρουν τα δισεγγονα μου...

Γιουπιγιάγια να απολαύσεις όσο μπορείς τις διακοπούλες.

Το φεστιβάλ ήταν ζουπερ... είδα και φοβερές φάτσες που είχα καιρό να ανταμόσω... είδα και τη βασούλα με το στεφανάκι και τον πιτσιφρίκο που δεν ήταν είχα ξαναδει και είναι κουκλος κι αυτός! Πωπω χάρηκα πάααααααααααρα πολύ που σας είδα βασούλα μου! Μου χες λείψει πολύ... Κρίμα ρε Αθηνάκο που δεν μπορέσατε γιατί και με την πάρτη σου έχω στερητικό!

Είδα το μαριλενάκι που είχα δει και πρόσφατα βέβαια αλλά αναπληρώνουμε τον χρόνο που δεν είχαμε βρεθεί!:tongue: Ο ιάσωνας έγινε και φιρμα μια και σηκώθηκε στο μικρόφωνο και τραγούδησε τον μορμόλη... είναι γεννημένος σταρ σας λέω! Και βέβαια το Ουφάκι με το μικρό της πανέμορφο αριανάκι!!!

Τα δικά μου λυσσάξανε τρεις μέρες απ'της 6-12 ή 1 το βράδυ... Τι μπουγέλα με νερόμπομπες και νερομπίστολα (κάνανε ειδικά την πρώτη μέρα όλο το φεστιβαλ όπα), τι θεατρικά παιχνίδια, τι χορούς, κατασκευές, κυνηγητά, κρυφτο... κι εγώ χάρηκα που χάρηκαν. Πολύ όμορφα πέρασα κι εγώ, αν εξαιρέσεις ότι την πρώτη μέρα δύο φορές μου μαζέψανε τον νικόλα απ'την ιερά οδο μια και είχε φάει ένα σκάλωμα και προσπαθούσε να δραπετεύσει απ'την κεντρική εισοδο... Τι θα τον κάνω που έχει τάσεις φυγης;;;:rolleyes: Την κυριακή το βραδυ βέβαια λιποθυμήσαμε και οι τέσσερις απ'την κουραση αλλά άξιζε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρίμα ρε Αθηνάκο που δεν μπορέσατε γιατί και με την πάρτη σου έχω στερητικό! !

Kι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε γμτ και σημερα ειμαι χαλια εγω, δεν εχω φωνη μιλαμε νταλικιερισσα μα τι θα γινει επιτελους!!!!

Να πουμε το σκ για καμια συναντηση ή μπανιο????

Για οργανωθείτε!!!!

Τζενη να ενα βιντακι σιγουρα θα βρεις πολλα και στο γιουτουμπ αυτο ειανι καπως περιπλοκο εγω θα το εκοβα κατευθειαν με το μαχαιρι κι ότι γινει χαχαχαχαχα

http://video.about.com/babyparenting/How-to-Make-a-Number-One-Shaped-Cake.htm

Γιουπι σου εχω σουπερ ιδεα και ευκολη για παραλιακη-καλοκαιρινη τουρτα ειχα φτιαξει περυσι στον Αλεξ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τζενη ναι με ζαχαροπαστα γινεται απο εξω, αλλα δνε θα την φτιαξω , βαριεμαι θα την παρω ετοιμη γιατι ειδικα το μαυρο ειναι δυσκολο να το παετυχεις. Εχω πολυ καλη συνταγη κεικ που ειναι υγρο και πολυ νοστιμο , δηλ σεν ειανι στεγνο για τουρτα. Θα σου πω γιατι θα κανω δοκιμη την ιταλικη συνταγη και τη δικη μου οποια ειναι καλυτερη....Για μενα ειναι το πιο ευκολο να ψησεισ ενα απλο κεηκ, αντι να κανει παντεσπανια και γεμιση κλπ κλπ κλπ

ενα κεηκ με λιγο γλασο σοκολατα μεσα και απο εξω τη ζαχαροπαστα απλα για ντεκορ και καθαρισες.

eNeap2.pngTSzHp3.png

γιουπι κοιτα τι ειχα φτιαξει περυσι, εσυ μπορεις πολυυυυυυυυυυυ καλυτερα εγω το ειχα κανει πολυ πολυ βιαστικα, δεν φαινεται καλα σστη φωτο το σχημα του ειανι ορθογωνιο και κυβος απο πανω, καστρο.

(η παιρνεις ετοιμο μειγμα τουρτας απο σουπερ η τουρτα απο ζαχαροπλαστειο ή φτιανχεις ενα ορθογωνιο κεηκ και το κοβεις στη μεση οριζοντια και γεμιζεις ενδιαμεσα με μια μους η νουτελα πχ)

το πασπαλιζεις με digestive τριμενο και διακοσμεις....

και στην ειρηνη ακομα πιο ευκολη ειχα κανει, ενα βαρελακι με κιτ κατ γυρω γυρv και καλα ξυλινο, και απο πανω σαντυγι και κατι παπακια απο τζαμπο χαχαχαχαχαχαχαχαχα στην ξεπετα αλλα εδειξε καλουλα!

Ειμαι των ευκολων εγω τωρα πρωτη φορα θα επιχειρησω τετοιο προτζεκτ!!!

Οσες ειστε εδω θα μας τιμησετε? 16 αυγουστου ποια να ειναι βεβαια!!!!!!!!!!!!

IMG_4032.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

DSC00651.JPG

ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν πειραζει θα επιδωθω σε καλυτερα απο εδω και περα..... ρε γμτ η ΕΙρηνη που ειανι το χειμωνα παντα ειναι αδικημενη ειναι παντα σχεδον αρρωστα και γινεται τελευταια στιγμη! χαχαχαχα

Βεβαια δεν φαινεται καλα, ηταν πιο μπουρμπουληθρε η σαντιγυ ακι τα κιτ κατ ειχαν και νερα του ξυλου παρακαλω χαραγμενα με οδοντογλυφιδα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο με μαρανε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας κοριτσάρες!

Ο τρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομος της τούρτας πλησιάζει και για μας!!!!!!!

Μαριλού!!! Συγνώμη για την γαιδουρίαση.....Ούτε σε ειδοποίησα ούτε σου ευχήθηκα....Να τον χαίρεσαι τον Ιασονίτο και να τον καμαρώνεις! Προφανώς έχω χάσει επεισόδια, δεν τον έχω δει ούτε να τραγουδάει ούτε να χορεύει!!!! Συγχαρητήρια και σε σένα για την τούρτα!!!!! Επίσης εσύ όλο και πιο γκομενάρα, είδα φωτο και θαύμασα!!!

Πάντως μου δώσατε μερικές πρακτικές ιδέες για τούρτες, έχω να πω....

Θα κάνω εξάσκηση......χαχαχαχαχα....τι λέω η τρελή, πότε θα αποδεχτώ τον αναβλητικό εαυτό μου!

Χρόνια πολλά και στη συνονόματη μου! Να τη χαίρεστε και να της πάνε όλα καλά, να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!

Με τη μαμά της γαλάζιας λίμνης τα είπαμε, και νομίζω ότι μέχρι εδώ καλά πάμε, ε; Ξέχασα κανέναν;

Σας φιλώ πολύ πολύ!!!

Αννούλα όμορφη ξανθουλα Χρονια πολλα, ξεχασα κι εγω!!!! Να χαιρόμαστα γενικά όλα τα κατσικακια μας!!!!

Μυρτω μιας και ηδη νιωθω το πλεον αχρηστο πλασμα, δεν ξερω γιατι αλλα το νιωθω, αν μπορω να βοηθησω σε κατι πες!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τζενακι αφου στο ειπα ειναι πολυ χωριο χωριο ερημικο αλλα μεσα στην φυση ομως. Μπανιο λογικα δεν θα κανατε μεσα στην Λιμνη αλλα πιο εξω στις Ροβιες.Το Σαββατο βαφτιζετε ε?Αντε περασε ο καιρος!! Με το καλο !!!!

Μέσα στη Λίμνη έχει λιμάνι δεν έχει παραλία κάναμε 1-2 χιλιόμετρα πιο πριν προς Ροβιές αλλά δεν φτάσαμε ποτέ στις Ροβιές.

Το χωριό πολύ τέλεια φάση!

Γιατι χρονια πολλα ρε παιδια??Στου Δεκεμβρη τις 9 που έχεις αννα τη γιορτήηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηη ηηηη σου λέει το άσμα.............

Γκαλατ....

ΡΙΣΠΕΚΤ!!!!!!!!!!

Μετα τα τουρσιά ειναι η καλυτερη αναρτησή σου:tongue:

Λοιπόν...το αποφάσισα...φέτος θα κανω τα παπακια που είναι πιο παιδική κ θα καταλαβει κ το θκατουλι μου τα παπακια!!!!!!!!!Ωραια ιδεα κ το 1 αλλά δεν θα καταλαβει κατι παιχνιδιαρικο το πιτσιφρίκι.....Μπορεις να το σχηματισεις σε ενα χαρτονι κ να το κοψεις κ μετα να κοψεις την τουρτα με οδηγο το χαρτονενιο 1..πρεπει να εχω ενα Βεφοβιβλιο που εχει το ενα..θα κοιταξω κ θα σου πω....

Αλλά...θέλω τη συνταγή λεπτομερώς..με τι γέμισες, πως κολλησες τα κιτ κατ τι σαντιγυ εβαλες κοκ(και ούτε καφετζής :tongue: )

Επίσης...λέω τη σαντιγυ να τη βαψω γαλαζα σαν τη σημαια της ΝΔ!!κ τα κιτ κατ δεν θα ήταν πιο ωραία αν τα εβαζα αναποδα???τι λες???

Λεγκιδι μου ξυπνησες αναμνησεις..στο ΓΠΑ φοιτησα ....ωραια παρτυ καναμε τετοιου τύπου...αλλά αυτη η Ιερα οδος φρίκη...ειχε γίνει κ ατυχημα σοβαρο με εναν φοιτητη:cry::cry:

Φιλιαααααααααααααααααααααααααααααα

Εντιτ:

Τωρα το ειδα...ΓΕΝΕΘΛΙΑ εχει!!Τι χρόνια πολλα λετε κ μπερδευομαι????????

Να τα εκατοστησει το λοιπόν κ η καλοκαιρινη Αννουλα!!!Χαρουμενο κ γερό το κοριτσάκι σας Φελιν!!!

Τζεν κ σε εμας καυσωνα ειχε στη βαφτιση...μη μασας..εχετε σκια κ δεντρακια στην εκκλησια!!Ολα ετοιμα????????

Aθηνα,μου εφυγαν τα σαλια λεμε ειδικα με το "μεσα"!!! καλα πολυ ωραιες ιδεες οι καλοκορινες τουρτιτσες. Εδω θα ειμαι παντως 16 αυγουστου...

Το "ενα" ειναι η πιο ευκολη τουρτα εβερ, στο ταψι της κουζινας εκανα τα παντεσπανια (ή κεικ για πιο ευκολο) και το εκοψα με το ματι. αν εχεις ανασφαλεια καντο με ενα χαρτι-παρτον.

Εγω δεν κρατιεμαι λεμε, σαν τους φυλακισμενους μετραω μερες για διακοπες, για την ακριβεια να σταματησω να δουλευω...

καλα ζηλεψα πολυ τη σουρεαλ φαση με τις κατσικες!

σας φιλω

Φοίτησες στη ΓΠΑ; Ρε μπας και ξέρεις τη Ροζη; Ωραία τα πάρτυ στη Γεωπονική κι εγώ είχα παρευρεθεί σε κάποια αριστεροληξοπάρτυ:tongue:!

Βρε τουρμπιδι γεννέθλια είχε η Αννούλα χαχαχα

Αθηνά τη θυμάμαι την υπεροχη τούρτα σου με τα κάστρα στην άμμο... κι εγώ αυτή με τα παπακια ήθελα να κάνω στα γεννέθλια του νικόλα αλλά μας προλάβανε τα νοσοκομεία. Δεν πειράζει του χρόνου να ναι καλα τα παλιοπαιδα και θα τους κάνω τα καλύτερα... ξέρετε τώρα ένα κέικ σοκολάτα, θα πετάξω κι ένα κεράκι απο πάνω και θα το κάψουμε :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...