Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στο θαραλλέον Μυρτάκι που ελπίζω σύντομα μόνο στα βιβλία να διαβάζει για νοσοκομεία!

Χρόνια πολλά στη μικρή γαλάζια λίμνη, στον παντοτινό μας έρωτα!

Κουμπαρούλα νούμερο δύο....μόλις διάβασα την ψηφιακή γκρίνια....και θα συμφωνήσω με όποια το έγραψε, δε θυμάμαι, ότι μέσα σε όλες τις δυσκολίες που περνάτε, που δεν είναι και λίγες, έχετε κατι πολύ σημαντικό, μια όμορφη και αγαπησιάρικη και πολύ συντροφική σχέση....μην το ξεχνάς αυτό.....Το ξέρω ότι όταν μας πιάνει το παράπονο δεν μας παρηγορεί να μας λένε τα καλά....αλλά έχε το σε μια άκρη του μυαλού πάντα να σου βρίσκεται......

Καλά τα λες μυρτάκι αλλά δεν έχεις καταλάβει οτι ο γιώργος δεν την παλευει μαζί μας τον τελευταίο αρκετο καιρό και δεν ξέρω πόσα περνάνε απ'το χέρι μου να κάνω. Τέσπα ίσως την βδομάδα που θα λείψω με τα παιδιά να χαλαρώσει λίγο και αν τα καταφέρω με τα τρία τόσες μέρες, να ξαναφύγω για κανα διβδομαδο πάλι. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι οι άνδρες είναι τυχεροι γιατί έχουν αυτή την πολυτέλεια στο πήξιμο... τέσπα...

Λεγκουλι πως περασατε στο φεστιβαλ? γμτ ηθελα τοσο πολυ να ερθω και της αρεσεισ και ο μορμολης της Ειρηνης αλλα όοοοοοοχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και τα δυο με βηχα και πυρετο,,,,

Τεσπα! Του χρονου να ειμαστε καλα και απυρετοι χαχαχαχα

Τατιανααααααα θελω βοηθειααααααααααααααααα

σε αυτο το βιντεακι(καλα εχω ζηλεψει εργαστηριο, μανα και κορη τι ωραια εκπομπη!!!!) λεει τα υλικα για μια μπαλα τουρτα που θα φτιαξω στον Αλεξ( σε 1,5 μηνα αλλα το προετοιμαζω εγω χαχαχαχαχαχα)

και θελω να με διαφωτισεις σε κατι ή οποια άλλη κοπελα ξερει Ιταλικα γιατι τα δικά μου ειναι σχεδον ξεχασμενα.

0pVlN1CtNLs

περιπου στο 1ο λεπτο και στο 4o lepto

λεει, 200 γρ βουτυρο, 150 σοκολατα, 400 ζαχαρη, 1 cup γαλα, 2 αυγα, 100 κακαο και τωρα η μεγαλη ερωτηση

100 αλευρι "doppio zero" και 100 αλευρι τι????? τι ειναι αυτα ρε φιλινιους ξερεις? 100 αλευρι απλο και 100 φαριναπ μηπως?

και το ψηνει στους 160 για μια ωρα λεει στο μεγεθος του δικου της ταψιου?

δειτε και το αποτελεσμα

q9LVc2MQeXs

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας τσουπρίτσες!!

Γυρίσαμε για να ξαναφύγουμε..αντε ένα καλοκαίρι έχω κ εγώ σαν εκπαιδευτικός ελπίζω να περάσει όμορφα!!!!

Τραβατε ζόρια ε???....πάντως όλες λίγο- πολύ τα ίδια ζόρια τραβαμε..το πιο ανησυχητικο είναι που η Σοφούκα δεν μας εμψύχωσε...μάλλον το μελλον προδιαγράφεται ζοφερό για να μην το έκανε...:rolleyes::rolleyes:

Πολύ γελιο έριξα με τον Αλ Μπάντυ!!!

Φωτο της Μαρλέ γιατι δεν βλέπω???????????????

Στα γενεθλια μας θα είμαστε στην Κέρκυρα...τι να της κάνω της βελούδινης τερατίτσας (ναι γίνεται κ αυτη τερατίτσα...!!!!!) που θα είμαι εκτος έδρας??ούτε συνταγες θα έχω ούτε ιντερνετ να πάρω καμμια ιδέα...

Γνώμες????????????

Ντανσεμάκι!!!!!!!!!!

Πότε ήταν που είμασταν με τις κοιλούμπες ετοιμογεννες κ τωρα εσεις κάνατε κ πρώτα γενεθλια!!!!

Συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

(Λες να με τριγυριζει καμμια σκυτάλη?????):tongue::tongue::tongue:

Αποκλειεται αφού πριν λίγες μερες αδιαθετησα πρωτη φορά...γκρρρρρ..ελπιζα μετα το καλοκαιρι....

ΑΑΑΑΑΑ αλλαξα θεμα...Λοιπόν ντανσεμακι να τα εκατοστησει το

Μυρτουλάκι σου!!!Γερό τυχερό κ πολυ πολύ ευτυχισμενο να ειναι στη ζωούλα του!!!!!!!!!

ΜΟΥΤΣ!!!

Τζι οσονουπω γενεθλιαζετε κ εσείς ε???Τέλεια ιδέα η μπάλα!!!!

Εγώ ειχα κανει κεκακια τστρογγυλα σε ξυλάκι ως εξης..

Είχα φτιαξει το επιτρεπόμενο κεϊκ δυναμιτη που σας ειχα δωσει τη συνταγή κ το ετριψα (πόναγε η καρδια μου όταν το έκανα:tongue:) κ μετα το ανακατεψα με φιλαδελφεια επλασα μπαλακια καρφωσα σε ξυλάκια βουτηξα σε σοκολάτα κ βουαλά!!!

Λογικά θα γίνεται κ για τη μεγαλη μπάλα που θες εσυ....

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΑΑΑΑΑ..Φακ γκερλ πολύ ωραίο το προγραμμα που μας εστειλες αλλά λείπαμε γμτ!!!!!!!!!!

Ξανα εντιτ:

http://www.pediped.com/Products/Originals-br-Lilah---Purple--Lavender__1491.aspx

το ζαχαρώνω.....θα μου κοστισει με μια εκπτωση που εχω συν τα μεταφορικα 18 ευρά!!!!

Απλα αναρωτιεμαι κατα πόσο θα καθαριζεται ευκολα το σουέτ..............

Ξανα εντιτ..ενταξει η γκαλατιτσα η χρυσοχερα εβαλε τη μπάλα....οχι η τζι...........

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

χρόνια πολλά στην Άννα και στον Ιάσονα!

Πήγαμε και εμείς ένα looong ΠΣΚ στην βόρεια Έυβοια σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά (όχι οκ είχα αρκετά σπίτια, καμιά 10ρια) και περάσαμε περίεργο και περιπετειώδη ΣΚ με αποκορύφωση την στιγμή που ενα κοπαδι κατσικες ορμάν στην αυλη μας για να βοσκήσουν! σουρεάλ εντελώς! καναμε τελεια μπανακια στη Λιμνη την οποία λάτρεψα σαν μερος.

Κατά τα άλλα έρχεται κάυσωνας και εμείς ετοιμάζουμε βάφτιση :|

Που είσαι εσυ μικρη μου συμπατριώτισσα????

Την τουρτα απλα την μελεταω σαν χαλαρο προτζεκτ γιατι θα λειπουμε διακοπες και ηθελα να μαζευψω πληροφοριες απο πριν. Τον αυγουστο γινεται 2 το μικρουλι μου....περναει ο καιρός!!!!

Γενικά ειπα να ασχοληθω με κατι που σε αλλη περιπτωση θα κορόιδευα, να καταπιαστω με κάτι για να μην καταπιαστώ με κάποιον! χαχαχαχαχαχα

Ευγενία σουπερ το τριημεράκι!!! Εμείς ρε γμτ ποτε δεν φευγουμε εκδρομές, επειδη ειναι On call ο β πολλα σκ συνεχομενα και δεν μπορει αν λειψει εκτος Αττικης σε περιπτωση που συμβει κατι στη δουλεια.

Τεσπα μια και καλη θα ματαξαναπαμε Ζακυνθο μεσα Ιουλιου.

eNeap2.pngTSzHp3.png

http://food4peace.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html

EEEEEEEEEEE??????????τελεια τουρτα για καλοκαιρινα γενέθλια???????

κ ευκολάκι!!!!!

Καλημέρες!!!!

Εντιτ:

http://www.striderite.com/store/SiteController/striderite/searchresults?_DARGS=/store/search/fragments/pageLink.jsp_AF&priceFacetSelected=&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.goToPage=+&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.saveRequest=true&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.pageSize=97&_D:/atg/search/repository/FacetSearchTools.facetTrail=+&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.question=.95&/atg/search/repository/FacetSearchTools.facetTrail=&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.saveRequest=+&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.goToPage=1&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.facetSearchRequest=+&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.facetSearchRequest=true&/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.requestChainToken=1381328007&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.pageSize=+&question=.95&view=97&trail=&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.requestChainToken=+&sort=relevance&pageSize=97&_D:/atg/commerce/search/catalog/QueryFormHandler.searchRequest.question=+&pageNo=1&CID=20120627-display-728x90-25PoffClearance

το γνωριζετε αυτό το ι σοπ?? (Μυρτωωωωωωωωωωωωωω)

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γιουπακι καλως ηρθες !! Για πες πως περασατε σουπερ φανταζομαι ε?

Ωχχχ εχουμε κ εμεις γεννεθλια το Σαββατο γινομαστε 1.Παρτακυ δεν θα κανουμε γιατι πριν μια βδομαδα πεθανε ο αγαπημενος μου παππουλης κ δεν εχω καμια ορεξη αλλα μεταξυ μας ( εμεις ,παπποδογιαγιαδες κ τα αδερφια μας) στο σπιτι στο χωριο που θα παμε λεω να του κοψω μια τουρτιτσα για το καλο.Σκεφτομουν ν ακανω μια με το νουμερο ενα να μην θελει κ στολισματα κλπ αλλα δεν ξερω πως να το σχηματισω ρε γμτ δεν πιανουν τα χερια μου σε καλλιτεχνειες .Αν μπορειτε βοηθηστε χρυσοχερες.Αφρο εσυ δεν ειχες κανει το 1 στον Αγγελο πως το σχηματισες?

Γιουπακι κανε το ενα κ εσυ ειτε με τουρτα με παντεσπανι ειτε με κεικ.

Η ιδεα με τα κεικ ποπσ να γινουν ενα μεγαλο να γινει μπαλα πολυ καλη .Γαλατακι μπηκες σε μπελαδες ε? Ρε συ δεν θα ειναι δυσκολη η μπαλα να την κανεις με κεικ? Για στειλε καμια συνταγη να την εχω υποψιν για τον Μητσακο.Αυτη λογικα μετα θελει κ ζαχαροπαστα να κοψεις τα εξαγωνα ουιιιιι....

Τζενακι αφου στο ειπα ειναι πολυ χωριο χωριο ερημικο αλλα μεσα στην φυση ομως. Μπανιο λογικα δεν θα κανατε μεσα στην Λιμνη αλλα πιο εξω στις Ροβιες.Το Σαββατο βαφτιζετε ε?Αντε περασε ο καιρος!! Με το καλο !!!!

Αυτα , αυτη την βδομαδα εχω τον Μητσο στο χωριο κ μου φαινεται παιχνιδακι η ζωη με ενα παιδι μονο ..... μου λειπει ομως ο ταρζανακος μου

σας αφηνω επιστρεφω στο πηξιμο

φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...