Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χα! Λοιπόν, μεταμόρφωσε το σε γαλάζιο πρίγκηπα, που να έρθει με την άμαξα στο γραφείο, και να μου πει πως με λατρεύει και δε μπορεί μακριά μου και το συζητάμε! Θέλω εγγυημένα αποτελέσματα, όχι να μου τον μετατρέψεις σε Αλ Μπάντι που έχει κοιμηθεί με το τηλεκοντρόλ στο χέρι βλέποντας ποδόσφαιρο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Χαχαχα ειστε ομαδικως νουμερα! Και η μικρη Αλ ειναι κουκλά!

Σου ειπα εγω μυρτουλι μου, παμε να πιουμε ξυδια και μετα να γυρισεις εσυ σπιτι, με κανα γκομενακι αγκαλία, να δεις πως απαρνιεται τον Αλ κ το τηλεκοντρολ! Αλλα δεν ακους, εσυ σκεφτεσαι πριγκηπες και γαλαζια σεντονια και τα θες και κινηματογραφικά, να ερθει λεει στο γραφειο νυχτιάτικα πανω στη φοράδα...

Αχ, παντως κι εγω το εχω τελευταια αυτο το δεν θελω να σε βλεπω, αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες!
Να σας πω και χειρότερα?

Υπάρχει και το δεν σε βλέπω και δεν με πολυνοιάζει κιόλας....

Εκεί να δεις... Να συνηθίζεις να είσαι μόνη σου και να αναρωτιέσαι γιατί???

επειδη ακριβως εισαι και εσυ στο δε θελω να σε βλέπω???

Καλε και γω που νομιζα οτι περναω μονο εγω τετοια φαση!!!

Μα ακριβως λεμε, δεν θελω να σε βλεπω, δεν θελω να ειμαι σπιτι...

Και αν κρινω απο μας, ουτε αυτος θελει να με βλέπει...

Τελικα εχουν δικιο, μας ψεκάζουνε!!!

Να σας πω, και γιατι ειναι ανησυχητικό αυτο? Τους εχουμε φαει στη μαπα τοσο καιρο, και ο τζουντ λο να ητανε θα τον βαριομασταν. Χρειαζομαστε λιγο χρονο για μας. Λιγες διακοπες βρε παιδι μου. Ποιος ειπε οτι πρεπει να ειμαστε ερωτευμενες μια ζωη με καποιον επισης μπουχτισμενο που το μονο που θελει ειναι να πιασει τον καναπε? Και μη μου πειτε για λαθος επιλογες κτλ, μονο και μονο οτι ολες εχουμε τα ιδια θεματα κατι λέει. Ουφ πολυ αυστηρες ειμαστε με τον εαυτό μας.... Εγω θελω να βγω με τις φιλες μου, θελω να παω για ψωνια, να κανω μποτέ, μη σου πω να παω και για κανα μπανάκι και να μπορω να μπω στη θαλασσα χωρις βαρίδια που να με τραβανε απο ποδια-χερια και να μου δινουν διαταγες ολη την ωρα "μαμα, κανε το υποβρυχιο, μαμα κανε με σαν μηχανη, μαμα κανε με βουτια, μαμα γιατι απομακρυνεσαι, παλι για κατουρημα πας, μαμά κοιτα τι κάνω?.. κοκ" Δε νομιζω οτι εχω τρελες απαιτησεις...

αντε σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλά Μυρτώ και μετά αναρωτιόμαστε για τη Λήδα...

Πολύ ρομαντισμός! Βρε μπας και ήταν και ο σούπερμαν στο γραφείο και μας κοροϊδεύεις?

Άντε για να κανονιστούμε για έξοδο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Καλά, έπαθα πλάκα με τη μικρή Αλ! Χαχαχχχ!!!

Για το πότε περνάει αυτή η φάση... Χμμμμ.....:rolleyes::roll::mrgreen: Εχμμμμ.....

Τι άλλα;:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πάντως στα 50 θα έχω κόρη 10 ετών, οπότε πάλι στην ίδια φάση θα είμαι (και θα έχω και μερικά άλλα που θα δίνουν πανελλήνιες κλπ... ουφ!). Μπορεί και να παντρολογιέται κι ο Κίμων και να μη μου αρέσει και η νύφη Ωιμέεεε!!! Στα 60 πάντως, που θα έχω ξεπαιδιάσει, θα αρχίσω τις κρουαζιέρες (αν δεν έχω λεφτά, θα μπαρκάρω, θα γίνω μούτσος, πάντως κρουαζιέρες θα πηγαίνω)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Με λίγα λόγια, όπως μας λέει και η Σοφούκα εμμέσως πλην σαφώς, κάντε και άλλα παιδιά για να μην έχετε άλλες έννοιες μια και δεν προβλέπεται φως στο τούνελ να φωτίσει κανέναν βάτραχο!

Απλά μην φτάσουμε στα 60 και κρατάμε τα εγγόνια μας! Για φαντάσου εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Απλά μην φτάσουμε στα 60 και κρατάμε τα εγγόνια μας! Για φαντάσου εεε?

μπρρρρ...... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

ψηφίζω τις κρουαζιέρες της Σοφούκας!;)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου! Να'στε καλά!! Περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτυ και τα παιδάκια πιστεύω να το χαρήκανε!

γεια σας, σημερα γενεθλιάζουμε!

για να σας οργανώσω...

ποια μέρα θα κάνουμε κοπάνα από δουλειά την επόμενη εβδομάδα και θα πάμε για μπάνιο στη θάλασσα;;; Ποια;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χρονια πολλα και καλα στην Αννουλα, να περασει τελεια!

Εμας εγινε 1 το Μυρτακι χθες, εφαγε το πρωτο της γλυκο και πολυ το χαρηκε, κατα τ΄αλλα δε νομιζω να καταλαβε και πολλα...

Για τα αλλα που λετε, σε κατι κρισεις διαυγειας (συνηθως μετα απο καυγα) ο τ. μου θυμιζει πως θα μας φυγουν τα κοριτσια μας και θα ειμαστε παλι οι δυο μας και πρεπει να φροντισουμε να μην ειμαστε δυο ξενοι μεχρι τοτε.

Α! Και η λυση για το συνεχες "μαμα!" ειναι ενα μεγαλυτερο ανηψι. Εχουμε μαζι τα δυο της αδερφης μου. Η μεγαλη που ειναι 13 και εχει αναλαβει πληρως τη μικρη με τραγουδακια κλπ. την ταιζει, την αλλαζει και συμφερει. Ο δε αλλος ειναι 9 και γουσταρει πολυ να το παιζει μεγαλος στη Σεμελη και να της δειχνει πραγματα κι εγω μπορω ακομα και σταυρολεξο να λυσω με την ησυχια μου. Ακομα δεν εχω φτασει σε επιπεδο βιβλιου βεβαια, αλλα αρχιζω να εχω ελπιδες!

Κοιτα να δεις που απο τις διακοπες που δεν εχω ιντερνετ μπαινω και γραφω συχνοτερα απ΄ οτι στο σπιτι!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...