Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ιδίως για το τελευταίο!

Μην ξεχάσεις το μποτέ!

Εγώ πέρασα ένα αξέχαστο απόγευμα με τα παιδιά!

Φύγαμε από την πλατεία με τη Φίφη να χτυπιέται και να ουρλιάζει στην αγκαλιά μου και διάφορα άλλα ωραία!

Πριν κοιμηθούν μου ζήταγαν συγγνώμη.... Φανταστείτε τί τους είπα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Πρωτα απο όλα να χαιρόμαστε τον Ιάσονα! πολυχρονος να ειναι Μαριλου ο κούκλος σας και ευτυχισμένος! Ελπίζω να περασε σουπερ τα γενέθλιά του!

Εγω δεν ειμαι και στα καλύτερα μου, αλλα που θα παει θα περάσει!

Εχω και την κουμπαρα μου που προκαλει και πρασινίζω....

Με εχει πιασει ομως μια ορεξη να βγω... Και μου εχει κολλησει και ο Φοιβος και με μεγαλη χαρα ανακάλυψα αυτο http://www.foidel.gr/articles_list.php?cid=6 και σας κανω ανοιχτη προσκληση για βραδυνη εξοδο!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και καλα στον Ιασονα!

Εμεις την καναμε επιτελους απο την παλιοαθηνα! Ειμαστε κρητη τωρα, θα μπαινω να σας βλεπω οποτε εχω ιντερνετ.

Φιλακια!

Υγ. Για τις ψειρες η γιαγια του Τασου εβαζε στα μαλλια οινοπνευμα και τα τυλιγε με πετσετα. Πιανει παντα, οι ψειρες ψοφανε και οι κονιδες ξεκολλανε, μονο που βρωμαει. Εγω λουζω παντα τη Σεμελη με το αντιψειρικο του Κορρε αραιωμενο και δεν εχει κολλησει ποτε, παρολο που γυρω μας γινεται της πιπιτσας απο ζωυφια.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Λοιπόν, τα πλάνα για τη βδομάδα απέτυχαν όλα!

Ιδίως το τελευταίο....Πάνω που είχα αρχίσει να μεταμορφώνω τον συγκάτοικο από συγκάτοικο-δε-θέλω-να-σε-βλέπω-μπροστά-μου σε συγκάτοικο-σε-ψιλογουστάρω, δώσαμε μια και μεταμορφωθήκαμε και οι δύο σε βατράχους....

Τώρα μου μένει μια μέρα για να εκπληρώσω τους στόχους!

χαχαχαχαχα μΥρτω και οι δυο βατραχοι, δύσκολη περίπτωση.... ποιος να πρωομεταμορφωσει ποιον!!!!

Προσπαθησε παντως μην παραδίδεις τα όπλα!!!!!

Αχ παντως κι εγω το εχω τελευταια αυτο το δεν θελω να σε βλεπω, αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τα πλάνα για τη βδομάδα απέτυχαν όλα!

Ιδίως το τελευταίο....Πάνω που είχα αρχίσει να μεταμορφώνω τον συγκάτοικο από συγκάτοικο-δε-θέλω-να-σε-βλέπω-μπροστά-μου σε συγκάτοικο-σε-ψιλογουστάρω, δώσαμε μια και μεταμορφωθήκαμε και οι δύο σε βατράχους....

Τώρα μου μένει μια μέρα για να εκπληρώσω τους στόχους!

:D:rolleyes: ...κρίμας...αλλά αν είστε και οι δυο βάτραχοι μαζί, μια χαρά θα περάσετε! και αυτοί έχουν love stories!

αγωνιώ να μάθω την συνέχεια! γράφεις απολαυστικότατα! ;)

Να σας πω και χειρότερα?

Υπάρχει και το δεν σε βλέπω και δεν με πολυνοιάζει κιόλας....

Εκεί να δεις... Να συνηθίζεις να είσαι μόνη σου και να αναρωτιέσαι γιατί???

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χμμμμ...τελικά ρε γμτ όλες μα όλες στα ίδια? εγώ πάντως στηρίζω τα πάντα σε αυτές τις μικρές αναλαμπές που έχουμε πολύ σπάνια αλλά οκ μας κρατάνε κάπως προς το παρόν...αλλά έτσι με το ζόρι που δεν έχουμε καν χρόνο για να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας, πως θα γίνει? για πόσα χρόνια θα είμαστε έτσι? δεν μπορεί κάποτε θα ηρεμήσουμε ε???εεεεε??? (δώστε μια ελπίδα οι πιο έμπειρες...)

Χαχαχαχαχαχαχα, ήρθα να σου δώσω τρελές ελπίδες! Είμαι ο άνθρωπος σου!!!!

Φαντάσου ότι είμαι στο γραφείο....έχω δουλειά, αλλά κυρίως δεν θέλω να πάω σπίτι...

Οι αναλαμπές υπάρχουν...αλλά αναλαμπές υπάρχουν και όταν είσαι σε κώμα!

Σε εφτιαξα, ε; Να συνεχίσω;

Άσε, γυρίζω στο σχεδιάκι μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...