Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Τζενακι εχεις ξαναπαει εκει σε αυτο το χωριο ? καμπινκ θα κανετε?

όχι δεν έχω ξαναπάει, θα μείνουμε σε σπίτι φίλων. Γιατί?

Τι κάνετε κορίτσια? εμεις ΣΚ πηγαμε πήγαμε σε θαλασσίτσα και στανάριαμε, άντε να περάσει και αυτή η βδομάδα τώρα...:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες! Οτι καλύτερο για όλους μας ευχομαι!

Αχ και μεις πηγαμε θαλασσιτσα, αλλα δεν στανιαραμε! Καλε τι επαθαν τα παιδια μου? Ειδικα η Δαναη περναει μια απίστευτη μαμακίαση που μου χτυπάει τοσο ασχημα μιας και ειναι μεγαλη... Και βγαζει και κατι υστερικες φοβιες οτι εχει φιδια κατω απο το κρεβατι και δεν μπορει να μεινει μονη και κατι τετοια που με φρικάρουν και προσπαθω και να μην της δειξω την φρικη μου... και αναρρωτιεμαι τι σκατα κανω λαθος γιατι σιγουρα κανω καποιο λαθος και μαλιστα χοντρο...

Τζενη στους Αγιους Αποστολους πηγαμε, το μερος για οικογενειακο τριημερακι (ειδικα οφ σιζον) τα σπαει εχει πολυ ωραιες παραλίες τριγυρω και η θαλασσα του χωριου ειναι και τελειως απανεμη! Αλλα αυτο ηταν γυρισαμε!

Αυτο τελικα ηταν καλο γιατι με ταρακουνησε, αρχισα να το συζηταω με φιλους και να μην το παιζω κουλ και αποφασισα να οτι δεν γινεται να συνεχισει αυτη η κατασταση.

Το αυτο! Μεγαλο βημα!

Μπραβο που πηγε καλα με την Μυρτουλα, ηταν πολυ δυσκολη φαση που περάσατε και λογικό ειναι να τα παιξεις! Μπραβο που το συνειδητοποιεις και το ξεπερνας!

Γαλατουλα, μαλλον αυτο που μας κραταει ειναι οτι δεν εχουμε μαθει να το κανουμε ποτέ. Ειναι που δεν παραδεχομαστε οτι θελουμε και βοηθεια... Απλα τωρα επιβαλλεται περισσοτερο απο καθε αλλη φορα μιας και το συστημα -που λέει κ η ντανσεμ- μας εχει αναγκη.

Καλημέραααα

Χρόνια πολλά στο Δαναάκι να είναι πάντα ευτυχισμένη και γελαστή. Αφροδιτάκο να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε τη σουσουράδα σας!

Δανάη είσαι δύναμη κρουσης!!! Δεν είναι και λίγο να επαναφέρεις τον εαυτό σου απο τέτοια κατρακύλα. Πολύ χάρηκα με το Μυρτάκι σου! Ήταν φυσικό να ζοριστεί είναι στην ηλικία που δεν είναι βρεφάκι αλλά ούτε και μεγάλο παιδάκι για να του εξηγήσεις τι και πως. Το σημαντικό είναι ότι είχατε καλά νέα και ότι ξαναβρίσκει τον παλιο καλό εαυτό της. Το Σεμελάκι πως είναι με όλα αυτά;

Κοριτσάρες μου ευχαριστώ για την στήριξη! Ένα μεγάλο φιλί σε όλες, πολύ μεγάλη υπόθεση αυτή η ηλεκτρονική γωνίτσα αν και θα προτιμούσα να μην διαβαζόταν απο άσχετους για να μπορούμε να μιλάμε πιο ελεύθερα αλλα δεν μπορούμε να τα χουμε όλα ε;

Θέλω επίσης να σας πω ότι απο δω και μπρος θα μου μιλάτε στον πληθυντικό μια και δεν ειμαι μόνη... έχω και παρεα... ψείρες:tongue:

Επίσης με τον θοδωρή νοιώθω λες και παίζω στο "βλέπω το θανατό σου"... Σάββατο μεσημέρι (αφού μας έχουν μαμήσει απ'το πρωι) ετοιμαζόμαστε για να πάμε για μπάνιο, βάζω ένα φόρεμα ξηλωμένο που έχω απ'τα αρχαία χρόνια και μαζεύω πράγματα...

ρχεται ο θοδωρής "ωραία είσαι" μου λέει

"ευχαριστώ" του λέω

"πάρα πολύ ωραία"

"ευχαριστώ"

"πολύ ωραίο φόρεμα"

"ευχαριστώ" του ξαναλέω"

"θα στο πάρω όταν πεθάνεις"

εκτός απ'το αποσμητικό θα μου πάρει και το φόρεμα

Ο νικολάκης απ'την άλλη σε λίγο θα κυκλοφορεί με καμπαρντίνα... εδώ και δύο βδομάδες σχεδον κάθε μέρα κάνει στριπτιζ στις κουνιες... Με το που πάμε μετά απο πέντε λεπτά φεύγει η μπλουζα... μετα απο λίγο ακολουθουν παπούτσια, παντελόνι και βρακί. Ασε που περνάει τεριμπλ χόριμπλ χέσε μέσα... απίστευτη μιρλα ο μικρός σουηδός νάνος επιδειξίας.

Η δε μυρσίνη δεν αφήνει χαρτί για χαρτί... εχθές στον οαέδ μου έφαγε ένα κομμάτι απ'την επικυρωμένη ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας:rolleyes:

Στους ξένους είναι ευκολος ο χειρισμός αν νοιωθεις πως αδικουν το παιδί σου...τους ριχνεις κ στην τελικη ενα ψιλομπινελίκι κ ισιωνουν...

σε εμας που ειναι παρέα κ το χιουμοράκι εχει γίνει τελευταια η Λ ειναι πιο δυσκολο να κρατησεις ισορροπιες...καλα-χρυσά παιδια ειναι αλλά στο συγκεκριμενο θεμα εχω αγριεψει............ιδεες???????

Τζι σαν να περιγράφεις τη μερα μου με εξαιρεση τη δουλεια...

καλά στους ξενους όντως ειναι ευκολο. Τους λες ενα απλό "ειναι εδω η μαμά του" και τελειώνεις. Αρκει να ειναι οντως εκει η μαμά του, γιατι εχω δει μαμαδες να μην κοιτάνε καν που βρισκεται το παιδι τους, απο την ωρα που πανε μεχρι την ωρα ππυ φευγουνε. Και αμα βλεπεις οτι το παιδακι κοπανάει το δικό σου ή καποιο αλλο δεν του λες "δεν χτυπάμε"? Εγω τους λεω παντως, απλα, χωρις μαλωμα, οπως το λεω και στα δικά μου.

Τωρα για φιλους ειναι ενα θεμα, αλλα επειδη την φαση που περναει το παιδι σου εσυ την ξερεις καλυτερα και απο τους κολλητους σου και απο τους συγγενείς σου, τους μιλας απλα και τους λες πως θες να συμπεριφερονται. Αν θεωρεις οτι το αδικουν, και παλι συζητησέ το ήρεμα μαζί τους. Παντως δεν παιζει να περνας χρονο με παιδια άλλων και να μην πεις κουβεντα ή αλλοι να περνανε χρονο με τα δικα σου παιδια και να μην τους πουν τιποτα. Στο κατω κατω -ειδικα οσο μεγαλωνουν- αναπτυσουν και τα παιδια με τους ενηλικες δικες τους σχέσεις. Α, και το χιουμορ βοηθάει πολύ σε τετοιες περιπτώσεις!

Σας φωτισα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μετά από ένα ταξίδι αστραπή στα μαγευτικά Τίρανα, πάλι πίσω στο γραφείο.

το να ασχοληθουμε λιγο με τον εαυτο μας και σε σωματικο αλλα και σε ψυχολογικο επιπεδο δεν ειναι πολυτελεια οπως νομιζουμε, ειναι επενδυση και μαλιστα για ολη την οικογενεια.

Με δυο κουβέντες τα είπες ΟΛΑ!!!

Μπράβο βρε Δανάη...περιμένουμε και τα υπόλοιπα προικιά:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Η δε μυρσίνη δεν αφήνει χαρτί για χαρτί... εχθές στον οαέδ μου έφαγε ένα κομμάτι απ'την επικυρωμένη ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας:rolleyes:

χαχαχα! θυμάμαι τα πρώτα ποστ σου που είχα διαβάσει τόοοοοοοοτε παλιά να περιγράφεις αντίστοιχα σκηνικά με τον Θοδωρίκο!!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

χαχαχαχαχα και η μικρη μυρσινη ακολουθει! Αντε και σε χελωνακια!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Φιλεναδα για τις ψείρες σε νιωθω... κολλησσε ο μικρός τελικα, ενω την Ειρηνη την προλαβαμε και εγω!!!! Ευτυχως απαλλαχτηκαμε επιτελους μετα απο κοπο! χαχαχαχα

Αυτο που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αν θες να απαλλαγειτε μια κι εξω ειναι μετά τη θεραπεια να περνας με το χτενακι καθημερινα, γιατι μενουν αυγα που δυστυχως δεν ειναι ολα ψοφια.

Και πλυσιμο σεντονια μαξιλαροθηκες κλπ. Τους πηρα και μια προληπτικη λοσιον εντελως φυτικη απο ιντερνετι και τα περνουσα λιγο αλλα κλάιν το βασικο ειναι το χτενι καμια θεραπεία. Πως να κατσουν να μου πεις!!!! η Ειρηνη εκτατσε με τα πολλα, ο μικρός πολυυυυυυυυυυυυυυυυ τζωρας.

Το ρηνάκι μου βαρεσε μια μινι ιωσουλα ετσι να μην ξεχνιομαστε να κανουμε φινάλε.

ειναι οκ σημερα αλλα πολυ ελλεινη φατσα, κομμενη χλωμη με μαυρους κυκολους λες και την εχυν βαψει για την ταινεια που θα παιξει με το Θοδωρακη! χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα και απο τα δυτικα με την αφορητη ζεστη...

πολυ πεσιμο βλέπω...να πω οτι ειμαι μια απο τα ιδια ή θα καταντήσει κοινοτυπο και γραφικο??εδω και κατι μηνες ειμαι ετσι και ολο περιμενω και γω, Γαλατουλα,κατι να αλλαξει για να παρουμε τα πανω μας...την καταθλιψη σιγουρα την περασα, μπορει ακομα να την περναω..με το Χαρη ειμαστε σαν δυο συγκατοικοι που απλως συνυπαρχουμε για να μεγαλωσουμε τα παιδια.τα παιδια δεν τα χαιρομαι, μου προκαλει τεραστιο αγχος το μεγαλωμα τους, και στιγμες που ξεφευγουμε (θαλασσα,φιλοι) ποτε δεν καταφερνω να χαλαρωσω και να ευχαριστηθω..ζω ενα μονιμο,τεραστιο αγχος..

συγγνωμη για τη μιρλα, αλλα εχω τεραστια αναγκη να τα βγαλω, μπας και αρχισω κ ισιωνω...

Βαφτισαμε και το μπεμπουλη στις 10 του μηνα, Γεωργιο-Χριστοφορο, ολα καλα, δεν εβγαλε κιχ..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημερα καλημερα

Τι καλη δηλαδη πηξιμο πολυ στην δουλεια βρε κοριτσια.

Δαναη μπραβο στην μικρη Μυρσινουλα αλλα κ σε σενα που εισαι δυνατη κ σουπερ μαμα!!

Λεγκουλι η μικρη ακολουθει τα χναρια των αδερφων της βρε!! Να την βαλουμε να κανει παρεα με τον δικο μου θα τρεφονται με χαρτικα κ θα παιζουν με παντοφλες ..Αντε κ σε λιγο θα βρισκεις αυτια απο το γουρουνακι παλι στα κακα της!! Οσο για τον Νικολακη τι να πω τουλαχιστον εχουμε διακιολογια την ζεστη βρε!! Καλα προσεχε τι τρως κ τι πινεις σπιτι σου γιατι ο Σοζωρακης δεν μας τα λεει καλα !!!!! κατι ειχα ακουσει για ξυδι για τις ψειρες θα παρω τηλεφωνο την μαμα μου να σου πω .

Αφροδιτακι εμεις με Μητσο τα ιδια περναμε τελευταια.Δεν θελει να κοιμαται στο κρεββατι του οχι απο φοβο η φιδια κλπ αλλα γιατι δεν εχει λεει παρεα γιατι εσεις κοιμαστε ολοι μαζι κ εγω να ειμαι μονος μου ..Καλα αδικο δεν εχει το παιδι αλλα λεμε τωρα. Μαλλον ζηλευει που κοιμαται ο Νικ μαζι μας.Δοκιμασαμε να βαλουμε στο δωματιο τα δυο μαζι το ενα στην κουνια το αλλο στο κρεβαβτι αλλα παλι φως δεν ειδα.Ο Νικ ξυπναγε καθε μιση ωρα κ ο Μητσος με το που τον παρκαραμε στο κρεββατι του ξαναερχοταν πισω.Τωρα μας λεει οτι δεν θελει να κοιμαται στο δωματιο του γιατι δεν εχει αρκουντισιο κ ζεσταινεται..

Τζενακι στο λεω γιατι το χωριο ειναι πολυ πολυ μικρουλι ανευ θαλασσας κ νομιζα πως θα πηγαινατε εκει για καμπινκ κ σας βρηκα πολυ θαρραλεους να στησετε σκηνες εκει . Αλλα αφου θα πατε σε σπιτι μια χαρα.Εχει κ παραθαλασσια χωρια σχετικα κοντα.Ειναι διπλα στον Αγιο Ιωαννη τον Ρωσσο το χωριο αυτο.Περιπου 20 λεπτα ειναι απο το χωριο μου .

Κοριτσια γινετε χαμος στην δουλεια μου πωπω δεν φανταζεστε πανικ κ ψυχολογικος πολεμος πανω απο ολα ......

Διαφημίσεις

.με το Χαρη ειμαστε σαν δυο συγκατοικοι που απλως συνυπαρχουμε για να μεγαλωσουμε τα παιδια.

κι αυτο που το πας.... ελπιζω οτι θα αλλαξει ομως δεν μπορε....χθες το σηζητουσαμε με τον Β αυτο, εγω δηλ, γιατι ο Β νομιζω οτι δεν πολυ προβληματιζεται για τη λυση, μονο να το εντοπιζει ξερει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!!!

Τατιάνα με εξέφρασε απόλυτα η δήλωση σου!

Δανάη μπράβο για την εγχείρηση!!! Για τα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα...

Κουμπαρούλα νούμερο δύο....μόλις διάβασα την ψηφιακή γκρίνια....και θα συμφωνήσω με όποια το έγραψε, δε θυμάμαι, ότι μέσα σε όλες τις δυσκολίες που περνάτε, που δεν είναι και λίγες, έχετε κατι πολύ σημαντικό, μια όμορφη και αγαπησιάρικη και πολύ συντροφική σχέση....μην το ξεχνάς αυτό.....Το ξέρω ότι όταν μας πιάνει το παράπονο δεν μας παρηγορεί να μας λένε τα καλά....αλλά έχε το σε μια άκρη του μυαλού πάντα να σου βρίσκεται......

....χμμμ....εγώ αυτή τη βδομάδα....ξέρω έρχονται οι σφαλιάρες....

είμαι χωρίς τα παιδιά!

Έχω μια βδομάδα για να:

Τακτοποιήσω το σπίτι (καλοκαιρινά έξω μεν, σε κούτες δε!!!)

Να διαβάσω ότι βιβλίο έχω αγοράσει και με κοιτάει μήνες παραπονεμένο....

Να δω όσους φίλους σινγκλ μου έχουν απομείνει.

Να σώσω το γάμο μου!!!!!Να μεταμορφώσω τον σύζυγο-συγκάτοικο σε γαλάζιο πρίγκηπα!!!!

Τι λέτε προλαβαίνω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...