Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκω γιατι αιμα μηπως εχει καμια ραγαδα?

χθες περνουσα εξω απο εναν παιδικο ,2 τετραγωνα πανω απο το σπιτι

και ειπα να ρωτησω

δεν με αφησαν να μπω να το δω εσωτερικα γιατι ειχαν παιδια ,μου ειπαν

να παω ενα απογευμα ,εξωτερικα ειναι χαλια ,ενα κτιριο νεοκλασικο

αλλα παλιο δεν ξερω αν το μεσα ειναι ανακαινισμενο

ομως η κυρια μου φανηκε πολυ συμπαθητικη και στην λιγη ωρα

που τα ειπαμε στην εξωπορτα ασχοληθηκε πολυ με την στεφανια

και εκεινη της χαμογελουσε

αυτο μου φανηκε θετικο

γενικα ακουγα παιδακια να παιζουν ησυχα ,αλλα ηταν και μεσημερι μπορει να κοιμοντουσαν τα περισσοτερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.

Χάθηκα 2 μέρες και έχω χάσει επεισόδια.

Την Κυριακή είχα επισκέψεις και χθες πλακώθηκα στις δουλειές.

Τί μου κάνετε?????

Είχαμε καμία Νικολέτα, κανένα Νίκο????? Να είναι πολύχρονοι :)

Όπως βλέπετε δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα.

Τα αγγελούδια όλα καλά?

YIOUPI.......

Πού είσαι καλέ? Το Σάββατο θα δω τη Κ. Μιχαηλίδου!!! Καλή μου φαίνεται από το τηλ, ε?

IxBZp3.png

ειδε κανεις χθες στο σκαι τους φακελους του παπαχελα ?

ειχε ωραιο ρεπορταζ για τον θανατο του γρηγοροπουλο

και εδειξε ολα τα περσινα γεγονοτα

Όχι αλλά έπιασε το μάτι μου την cruelty στον Τριαναταφυλλόπουλο που έλεγε ότι είχε παρενέργειες από το εμβόλιο...μμμμμμμ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι μου κάνετε? Άργησα, αλλά μπήκα κι εγώ!

Είχε σοβαρές παρενέργειες η Cruelty?

Πάντως κι ο Γώγος μου όπως ο Κωστής, στο σταθμό τα τρώει όλα στο σπίτι κάνει νάζια! Τα φρούτα τα αλέθουμε ακόμα γιατί δε θέλω να μειώσει την ποσότητα που τρώει, μόνο μπανάνα τρώει στο χεράκι!

Κορίτσια μου έχω ένα μπούκωμα, κοντεύω να σκάσω! Το βράδυ είμαι ανά 1.30΄' στο πόδι! Καμιά ιδέα τι να κάνω?Έχει ανοίξει και η μύτη μου και τρέχει αίμα συχνά-πυκνά!

Κι από το ένα θέμα στο άλλο, τι ταλαιπωρία τραβάνε τα παιδάκια σας με τη δυσκοιλιότητα! Δε μπορεί θα στρώσει από μόνο του πού θα πάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τάτι παιδί μου γιαυτό δεν γεννάς γιατί αντί να κάνεις στάση πεταλούδα και λοιπά ακροβατικά με τον Μικ (μην τον ρωτάς απλά όρμα του... τον έχεις λεμε!!!) κάθεσαι και βλέπεις τον αντικούκου Ζούγλα!:tongue:

Κορίτσια μου έχω ένα μπούκωμα, κοντεύω να σκάσω! Το βράδυ είμαι ανά 1.30΄' στο πόδι! Καμιά ιδέα τι να κάνω?Έχει ανοίξει και η μύτη μου και τρέχει αίμα συχνά-πυκνά!

Απλά εφιάλτης ο ύπνος με μπούκωμα εγώ και στην προηγούμενη και σ'αυτή την εγκυμοσύνη όταν είχε κλείσει η μύτη μου έπαθα κλειστοφοβία και έλεγα στον γιώργο ότι θα πεθάνω:oops::cool:

Πήρες το κλασσικό σπρέι αλατόνερου απ'το φαρμακείο; Δεν θυμάμαι και πως το λένε... Και κανα δυο μαξιλάρια μπας και βοηθήσει!

Τα δοκίμασα αυτά που λες λεγκούλι αλλά αποτέλεσμα ουκ είδα!!! Νομίζω ότι θα σκάσω!!! Η μάνα μου, μου είπε το βράδυ να την αφήσω να μου κάνει κάτι (τι εννοεί ο ποιητής δεν ξέρω) πάντως έχει να κάνει με εντριβή και θα συνέλθω λέει! Τι έχω να χάσω, το πολύ-πολύ να γεννήσω! (Άντε και αν δω αποτέλεσμα Φελίνι θα σου τη στείλω ;))

mGKop3.png60Jvp3.png

Άφρο θέλω μελομακάρονο σου λεω... εχθές έκανα γαλατόπιτα και γιουβέτσι...

θες να στο στειλω με κουριερ? ή το προτιμας με φαξ? Σου ειπα καλη μου κοπιασε, θα περασουμε κ ενα ευχαριστο απογευμα τριτης!

και τωρα που ειπα για απογευμα, χτες πηγαμε στο γουδι στο κριστμας ματζικ γουορλντ... Ενταξει, ψιλοαπογοητευση... Ηταν ενα λουνα παρκ με πολλα περιπτερα που πουλουσαν διαφορα (σε μερικα μαλιστα σε κυνηγουσαν απο πισω για να παρεις κατι). εκτος απο τα playmobil, σε ολα τα αλλα επρεπε να πληρωσεις κ μου την εσπασε γενικα που ηταν αγιογδυτες. Ενιγουει, μια βολτα δεν ειναι ασχημη, αλλα δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο.

Βασω, τι ειναι αυτα που λες??? και γω θα εκανα κατι, αν ειχε τοσες μερες να ενεργηθει. Σαφως δεν ειναι ευχαριστο, αλλα αφου πρεπει να γινει. Τελεια μανουλα εισαι, αν δεν ησουν θα αδιαφορουσες που το παιδι υποφερει!

Επισης, το γεγονος οτι δε σε εβαλαν μεσα στο σταθμο να δεις, δεν ειναι κ πολυ θετικο... τι φοβηθηκαν μην αποσπασουν την προσοχη απο τα παιδια κ δε γραψουν καλα στο διαγωνισμα... Προφανως δεν θελαν να δεις πραγματα...

για το Γουδί είχα διαβάσει ότι είναι απογοήτευση, οπότε το γλυτώσαμε.

Τη Κυριακή αρχίζουν κάτι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη μαρίνα Φαλήρου, όπως άκουσα στο ραδιόφωνο. Ψήνεστε????

Τώρα, ερώτηση κρίσεως: τι θα κανονίσουμε για απόγευμα (σήμερα, αύριο, μεθαύριο)???

Α και βάσω, μην διαβάζω βλακείες, γιατί α!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελούδες!!!

Θελω να σας τα πω απο καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο...αποθηλασμος βραδυνος=οκ ολα ευκολα, χωρις καν κλαμα(ελαχιστο)

Ατακες θεικες (νανι τωγια γαλα, αβιο παλι) ή πριν καν ξεστομισω το οχι γαλα, "μαμα, μαμα ναι γαλα, ναι γαλα, ναι γαλααααα" και κατι "αααααχ, μπαι μπαι ατακι" (γαλατακι) μες τη μαυριλα...

Και το αποτελεσμα, κοιμαται σερι εως τις 7(καλα πεφτει 11-12 ομως) οπου παίρνει τη δοση της και ξανακοιμαται εως 9-10... εκτος ομως του μη θηλασμου την πιπιλάω οτι δεν πρεπει να ξυπναει και της ταζω βολτες κλπκλπ

οπότε υπομονη (Βασουλα, τζενιώ και λοιπες ενδιαφερομενες) ερχονται καλυτερες μερες... ακομα κι αν ξυπνησει πεφτει αμεσως μονη της για υπνο, και γενικα την κοιμιζω εκτος βυδιού , χωρις καν παραμυθι κλπ...απλα καμια αγκαλιτσα και να ειμαι εκει...

Λεγκω κοψτου τα γαλατα τα πολλα το βραδυ σε ποιον θα πρωτοδίνεις οταν ερθει ο σποράκος!

Εφυγα παω να την κοιμίσω για μεσημερι! Μουτσ και ειδικα στο τατιανί ((((Τατι))))

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μμμμμ τί να κανονήσουμε, τι να κανονήσουμε;;;

Στο playmobil fun park πήγατε;;;; Πως είναι;;;

Λεγκ εμείς δεν βλέπουμε ελληνική τηλ αλλά έσβησε ο απωκωδικοποιητής (κάποιος τον πατησε καθώς είμασταν αγκαλιά στον καναπέ και κοιμόμασταν) και βγήκε η ελληνική τηλ από κάτω και ξαφνικά βλέπω στην οθόνη τον Μάκη και την cruelty... Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο!!!! Ξύπνησα και τον Μικ γιατί πραγματικά νόμισα ότι τοχω χάσει...

Ακούω από μέσα στιχομυθία:

Α: "Μαμά καλή! Μαμά καλή"

Μικ: "Μαμά δεν είναι καλή! Μπαμπάς καλός! Μπαμπάς είναι καλός! Μαμά είναι στροντζα..."

Α: "Μαμά στροντζα! μαμά καλη εεεεεε .... εεεεε......στροντζα!"

Τώρα πείτε μου να του βγάλω τα ματάκια ή τα ......;;;;

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

μια χαρά είναι τις καθημερινές.. λιγάκι ακριβούτσικο μεν, αλλά πολύ καλύτερο από παιδότοπο.

Εχω και έναν εναλλακτικό παιδότοπο στην Κηφισιά να προτείνω.

Και τον μικρό χώρο στο εξωτερικό της χρυσότρυπας.

Και τη παιδική χαρά στη Ν. Κηφισιά, στη πλατεία μετά τον Θανόπουλο (ελπίζω να φωταγωγείται, έχει πάντως καφετέρια εκει).

Μικ: "Μαμά δεν είναι καλή! Μπαμπάς καλός! Μπαμπάς είναι καλός! Μαμά είναι στροντζα..."

τι σε συμφέρει να βγάλεις? :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γεια σας κοπελούδες!!!

Θελω να σας τα πω απο καιρο αλλα δεν βρισκω χρονο...αποθηλασμος βραδυνος=οκ ολα ευκολα, χωρις καν κλαμα(ελαχιστο)

Ατακες θεικες (νανι τωγια γαλα, αβιο παλι) ή πριν καν ξεστομισω το οχι γαλα, "μαμα, μαμα ναι γαλα, ναι γαλα, ναι γαλααααα" και κατι "αααααχ, μπαι μπαι ατακι" (γαλατακι) μες τη μαυριλα...

Και το αποτελεσμα, κοιμαται σερι εως τις 7(καλα πεφτει 11-12 ομως) οπου παίρνει τη δοση της και ξανακοιμαται εως 9-10... εκτος ομως του μη θηλασμου την πιπιλάω οτι δεν πρεπει να ξυπναει και της ταζω βολτες κλπκλπ

οπότε υπομονη (Βασουλα, τζενιώ και λοιπες ενδιαφερομενες) ερχονται καλυτερες μερες... ακομα κι αν ξυπνησει πεφτει αμεσως μονη της για υπνο, και γενικα την κοιμιζω εκτος βυδιού , χωρις καν παραμυθι κλπ...απλα καμια αγκαλιτσα και να ειμαι εκει...

Λεγκω κοψτου τα γαλατα τα πολλα το βραδυ σε ποιον θα πρωτοδίνεις οταν ερθει ο σποράκος!

Εφυγα παω να την κοιμίσω για μεσημερι! Μουτσ και ειδικα στο τατιανί ((((Τατι))))

Τί γλυκιά που είναι :)

Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου.

IxBZp3.png

Λεγκ εμείς δεν βλέπουμε ελληνική τηλ αλλά έσβησε ο απωκωδικοποιητής (κάποιος τον πατησε καθώς είμασταν αγκαλιά στον καναπέ και κοιμόμασταν) και βγήκε η ελληνική τηλ από κάτω και ξαφνικά βλέπω στην οθόνη τον Μάκη και την cruelty... Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο!!!! Ξύπνησα και τον Μικ γιατί πραγματικά νόμισα ότι τοχω χάσει...

:lol::lol::lol::lol:

Γελάω αλλά το έκανε ο δικός μου αυτό θα τον ξύριζα - καλύτερη λύση από το βγάλσιμο ;)

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...