Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δυστυχως ολες πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε..... Κριμα που δεν μενουμε κοντα να καναμε τα απογευματα παρεα τουλαχιστον να μην ακουγαμε την γκρινια των αλλων για τα παιδια ...

Λεγκουλι μια απο τα ιδια σε πολλα. Κ εμεις με τον Τ καθε Σαββατο βραδυ βλεπομαστε κ στην ουσια η μονη μερα που συναντιομαστε ειναι η Κυριακη μιας κ δουλευει κ σχεδον καθε Σαββατο.Αλλα κ σε μια Κυριακη τι να προλαβεις να κανεις?

Βοηθεια μηδεν κ απο κανεναν.Γυρναω απο την δουλεια κ εκει πρεπει να κανω οτι δουλειες εχω μεχρι της 7 το αργοτερο που θα βγουμε βολτα.Κ στην βολτα μην νομιζετε οτι αραζω κ πινω καφε.Ολη την ωρα με τον Νικ αγκαλια ειμαι κ πηγαινοερχομαι στην πλατεια για να ελεγχο Μητσο τι κανει κ για να μην μου την λενε.Οτι κ να γινει με αλλα παιδακαι παραμενει ασχολιαστο η φταιει ο Ερμης που ειναι αναδρομος.Ο Μητσακος κ λιγο πιο δυνατα να μιλησει θα το κανουν θεμα.Ολα τα παιδακια παιζουν το ενα με παιχνιδια του αλλου.Ο Μητσος ( εγω δηλαδη) κατεβαζει καθε μερα ποδηλατο,πατινι κ παιχνιδι κ μονο με αυτα δεν παιζει.Ολο καποιον αλλον θα δεις να τα παιζει.Ε με το που θα παρει κ αυτος ενα αλλο ποδηλατο γινεται μαχη.Οσες φορες να τον χτυπησουνε εγω δεν λεω τιποτα.Προχτες πηγε κ επεσε ενα αλλο παιδακι πανω του με το ποδηλατο κ επεσε κ η μαμα του μου την ειπε γιατι τον εριξε ο Μητσος.αντε τωρα να βγαλεις ακρη αν ειναι να βγαινουμε κ να τσακωνομαι με τον καθενα τοτε τι το θελω. Κ ενα σωρο αλλα ..Ενω τα παιδακια ειναι ολο το απογευμα μαζι κ παιζουν καλα κ μαζι θα πανε κ σχολειο οι μαμαδες εχουν μεγαλυτερο θεμα.

Κ γυρναμε το βραδυ σπιτι περασμενες 10 που πρεπει να φανε να κανουν μπανιο να μαζευτουμε γι ατην επομενη κ παει η ωρα 12 .....Ισα που μπαινω για ενα μπανιο λεμε κ 2 κουβεντες κανα 5-λεπτο 10 λεπτο με τον αντρεα μου κ υπνο που ο υπνος ειναι λαχειο μπορει να ξυπνησω ενδιαμεσα μονο 3-4 φορες αλλα μπορει κ απειρες.Κ αντε παλι τη αλλη μερα τα ιδια κ τα ιδια.Κ το Σαββατο που δεν δουλευω ολη μερα δουλειες κ ψωνια να εχουμε για ολη την βδομαδα , να σιδερωσω κανα ρουχο να πλυνω κλπκλπκλπκλπ ....

Το τηλεφωνο μου ειναι ανοιχτο κορεες οποτε θελετε να αλληλοκλαψουμε την μοιρα μας 24*7 .

ας σταματησω γιατι θα γραφω με τις ωρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω νταουνιές!!!!:(

Λέγκω, Τζένη, Γιουπι κουράγιο!!!!

Η διαρκής συναναστροφή σχεδόν αποκλειστικά με τα πιτσιρίκια σε κάνει εντελώς ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!!! Νομίζω ειλικρινά ότι δεν υπάρχει πιο κουραστικό πράγμα στον κόσμο!! Αν δεν δούλευα ειλικρινά θα με ψάχνατε στο τρελλάδικο :rolleyes:

Όταν όμως καταφέρεις να κλείσεις για λίγο τα μάτια και να 'δεις' ΜΟΝΟ τα χαμογελάκια τους.....εεε, αξίζει!!!

Επίσης έχω να δηλώσω ότι, όταν το μικρό παιδί πλησιάσει και περάσει τα 3, τα πράγματα αλλάζουν ΦΟΒΕΡΑ προς το καλύτερο συνολικά!

Αφροδίτη χάρηκα πολύ που σας είδα εχθές!!! Τα πιτσιρίκια σου είναι σπουδαία και τα καταχάρηκα που τα καταδιασκέδασαν στην παράσταση.

Εμείς στον κήπο δεν πλησιάσαμε καν στη σκηνή και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τα μουσικά τεκτενόμενα. Κάναμε (οικογενειακώς :oops: ) κατρακύλες στο γρασίδι!!!

Παρεπιπτόντως ο κήπος του Μεγάρου είναι ανοιχτός για το κοινό καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου.

Γαλατ, are you talking to me? Για τι πράγμα ευχαριστείς βρε κοπελιά?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλέεεεεε!!!! Ανεβείτε λέμεεεεε!!!!

Λέγκω, γιατί καλό μου δεν με παίρνεις τηλέφωνο; Εκεί που είσαι ήμουνα, όλο και κάτι έχω να σου πω για το μέλλον να πάρεις τ' απάνω σου! Φιλάκια μουτς μουτς! Έχει τίποτις το απόγευμα στο σκοπευτήριο να πάμε ν' ανέβουμε λίγο;

Τζένη, γράψε επιδεικτικά τις κάργιες και τους κάργιους που σου λένε για το παιδάκι σου! Το παιδάκι σου είναι ξύπνιο, με γρήγορες αντιδράσεις και αγάπη για τη ζωή. Δεν είναι κοιμισμένο. Γι' αυτό θα πάει μπροστά! Να είσαι περήφανη!

Τζεν. άσε τον μικρό να κόψει την πάνα όποτε θέλει! Καλύτερα να πληρώσεις μερικές πάνες παραπάνω τώρα, παρά να τον ζορίσεις και να πληρώνεις παιδοψυχολόγους αργότερα (καλά, το χόντρυνα, αλλά πάντως, άφησέ τον να κάνει όπως νομίζει!)

Αφήστε τα παιδιά να βάλουν δάχτυλο καλέ! Ο Έκτορας ποτέ δεν έβαλε ούτε δάχτυλο, ούτε πιπίλα κι όμως, έχει τα πιο στραβά δόντια έβερ! Όχι μόνο δόντια, ολόκληρη η κάτω γνάθος του βγαίνει μπροστά από την πάνω, ενώ το φυσιολογικό είναι το αντίθετο! Από την άλλη, ο Άγγελος έβαζε τη δαχτυλούμπα μέχρι την πρώτη δημοτικού και έχει ελάχιστα στραβά, γοητευτικότατα δοντάκια! Όχι στη δικτατορία της τελειότητας!

Κι εγώ προτιμώ άραγμα στο πάρκο παρά τρέξιμο σε πολιτιστικά δρώμενα! Πιφφφφ!!! Τα σνομπάρω λέμε! Ας πάνε μόνα τους όταν μεγαλώσουν! χαχα!

Ποια θα μου κάνει μαθήματα επιβίωσης με 5 παιδιά σε κάμπινγκ; Υπολογίστε επίσης ότι παίζει και εντελώς άχρηστος σύζυγος, οπότε θα πρέπει να αναλάβω τα πάντα, στήσιμο σκηνής, μαγείρεμα, πλύσιμο, τα πάντα για τα παιδιά, επίβλεψη στη θάλασσα, γιατί ο δικός μου τη σιχαίνεται και κάνει ό,τι μπορεί για να την αποφύγει (παίζει να πάω και μόνη μου, γιατί μ' αυτά και μ' αυτά θα μου σπάει τα νεύρα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτά! Και ανεβείτε λέμε! Να σκέφτεστε θετικά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ενταξει ρε τζενακι, εχω ευκαιρια κατα τις 3.30 τη νυχτα που μετα το κλαψουρισμα του αγγελου με πιανουν οι αυπνίες μου και σκεφτομαι όλα αυτα (τοτε ευκαιρω να σκεφτω), θα σε παρω αυριο μεθαρυριο,ε?:D

Να σου πω, Έλεν, δυο βαζελίνες θα μας φτασουνε, τι λέτε?:tongue::tongue:

Κοριτσάκια ο Ιουνιος ειναι δυσκολος μηνας, ειναι που εχουμε μαθει να κλεινουμε τη χρονια και να κανουμε απολογιστικες και με την αισιοδοξια που πηγαζει απο μεσα μας τα βλεπουμε οτι τα καναμε όλα ωραια και μας πιανει....

Λεγκουινάκο μου, σ'αγαπω πολυ και όχι για να σε γλύψω, αλλα ειστε τελοιοι γονεις και ας μην το βλεπεις τωρα που εισαι στα νταουν σου. Και πολυ πρώτο ζευγάρι με τον γιωργακη! και αυτη η φαση που ειστε τωρα δειχνει την ανθρωπινη πλευρα σας και οτι δεν ειστε στη κοσμαρα σας! φιλακια πολλα πολλα!

Και οσο για τους αλλους γονεις, αν μπορειτε γειωστε τους πραγματικα. Ή ακομα καλυτερα, αν μπορειτε απαντήστε τους καταλήλως μια κανα τρικιλο ειρωνίας μεσα! Αν και γω παρασυρομαι πολλες φορες και τα χωνω στα παιδια μου αντι στους "ενοχλημένους" ενήλικες, παντα το μετανιωνω αν δεν τα υποστηριξω ακομα κ μλκ να εχουν κανει!

Ελίζα και μεις ειχαμε κανονισει και με μια φιλη μου να συνατηθουμε για να την δουμε λιγο και αυτη, αλλα τα πιτσιφρίγκια ολη την ωρα εξερευνηση θέλανε και με το ζορι ανταλλαξαμε 2 κουβεντες! Και γω χαρηκα πολυ που σας ειδα, δεν ειχα δει και το χτεσινό σου ποστ και ησασταν πολυ ευχαριστη εκπληξη! Και το Σοφακι εχει γινει πολυ σουπερ δεσποινίδα!

Καλα ειναι φοβερη η ομαδα, ειμαι τρελη φαν του σιντιου τους και χτες που τους ειδα και πρωτη φορα απο κοντα και μου αρεσαν πολυ. Δυστυχως επειδη φυγαμε κλαιγοντας δεν μπορεσα να βαλω το email μου για να ενημερωνομαι για τις παραστασεις τους και στεναχωρηθηκα! Ειδα γνωριζόσαστε, μπραβο και παλι μπραβο να τους πεις για την ιδεα και την υλοποιηση και την ορεξη που εχουν με τα παιδια!

Διαφημίσεις

Επισης δεν ξερω βρε κοριτσια τι να κανω αφου ωρες ωρες λεω να κοψω την πλατεια αλλα κ παλι τον λυπαμαι τον Μητσακο.Γιατι το λεω αυτο.Καθε μερα που κατεβαινουμε κατω καθε μερα καποιος θα με πιασει κ θα μου κανει παραπονα για τον ΜΗτσο.Δεν λεω οτι ειναι ησυχος κ τα κανουν αδικα αλλα νομιζω πως περισσοτερο τον εχουν σταμπαρει σαν το ζωηρο παιδι που φταιει για ολα κ κανουν την τριχα τριχια. Χτες μου την ειπε καποιος γιατι μια μερα το κατεβρεξε λεει με το λαστιχο.Προχτες αλλος γιατι εβγαλε απο ενα ποδηλατο την ταπα της βαλβιδας απο το λαστιχο. Βαρεθηκα καθε μερα να κατεβαινω κ να μου την λενε.Εγγω εν τομεταξυ ποτε δεν εχω πιασει γονιο να του πω γιατι καποιο αλλο παιδακι πηρε παιχνιδια του Μητσου η γιατι πανω στο παιχνιδι τον εριξε κατω.Θεωρω αυτονοητο πως τα παιχνιδια ειναι για να τα μοιραζονται κ πως πανω στο παιχνιδι κ θα τσακωθουνε κ ολα αλλα τι να κανουμε....Δεν ξερω βρε κοριτσια εχω πελαγωσει κατι δεν κανω μαλλον καλα αλλα δεν μπορω να βρω τι.Αντικειμενικα παντος δεν θεωρω οτι κανει ασχημα πραγματα.Το ξερω οτι ειναι πολυ ζωηρος σαν παιδακι αλλα ομως δεν ειναι επιθετικος δεν θα παει να χτυπησει παιδακι χωρις λογο κ πολλες φορες κανει υπομονη για πραγματα.Σιγουρα αν του επιτεθει αλλος δεν θα κατσει με σταυρωμενα χερια αλλα μεχρι

Τζένη αυτό που λες ισχυει και με μας στις κουνιες τις γειτονιας! Και τα έχω πάρει άσχημα που ξένες γιαγιαδες μαλωνουν το παιδι μου επειδη απλα ειναι ζωηρό και του αποδιδουν τα χιλια μυρια...πλεον επειδη το εχω παρει πατριτωικα τις κανω κηρυγμα τις ξενες, δεν γουσταρω να λενε τι επιτρεπεται και τι οχι να κανει το παιδι μου, και μπροστα τους για να με ακουσουν λεω δυνατα "Στεφ ναι αυτο επιτρεπεται μπορεις να το κανεις" πχ να πεταξει [ετραδακια μακρυα οχι στα παιδια, να μπλεξει την κουνια γυρω-γυρω και να την αφησει να ξεμπλεξει μονη της και γενικα οκ πραγματα οχι πολυ ηρεμα αλλα που δεν απειλουν την ασφαλεια κανενος...μιλαμε χτυπησες πονεμενο θεμα μου και νιωθω οτι γινεται μεγαλη αδικια εις βαρος του Στεφανου για αυτο και προσπαθω να βαλω καποια ορια στις κυρατσες αλλα οχι παντα πετυχημενα...αυτο που με εκνευριζει πολυ ειναι να του κανουν κηρυγμα οι αλλοι!!!! γιουχου εγω τι ρολο βαραω????:evil:

Ελένη μπράβο με τον χειρισμό για τον γιατρό!

Τζεν, Άφρο και εμείς το επόμενο ΣΚ θα είμαστε Εύβοια, σε ένα μέρος στο βουνό που το λένε Τρούπι, μια σταλιά χωριό. Θα είστε εκεί?

Λέγκω μου ((())) δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ μοιαζουμε στην φαση που περναμε! τρώμε και εμεις απο τα ηδη ετοιμα ή από δώρα, εχω βαρεθει να ειμαι ολη μερα με τα πιτσιρικια και με την πεθερουλα μου (αγια που με βοηθάει αλλά είναι μια ψυχολογική καταπιεση), και με τον Ν δεν προλαβαινουμε να σταυρωσουμε κουβεντα...

ΑΛΛΑ

σου εχω λυση!

Κανονισε ενα βραδακι να ερθει η πεθερα ή άστα και τα τρια στον καλό σου

και κανονισε ποτακι με φιλες! εγω ειμαι διαθεσιμη! να δεις πως θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι!

το έκανα χτες και γεμισα μπαταρια για τουλάχιστον ένα μήνα!;)

Καλα ειναι φοβερη η ομαδα, ειμαι τρελη φαν του σιντιου τους και χτες που τους ειδα και πρωτη φορα απο κοντα και μου αρεσαν πολυ. Δυστυχως επειδη φυγαμε κλαιγοντας δεν μπορεσα να βαλω το email μου για να ενημερωνομαι για τις παραστασεις τους και στεναχωρηθηκα! Ειδα γνωριζόσαστε, μπραβο και παλι μπραβο να τους πεις για την ιδεα και την υλοποιηση και την ορεξη που εχουν με τα παιδια!

ΝΑΙ, ΝΑΙ!! είναι πολύ καλά παιδιά! και αγαπημενοι φίλοι από τα φοιτητικά μου χρόνια -από αυτούς που μετά χάνεσαι αλλά πάντα τους ξανασυναντάς με πολλή χαρά.

Έχουν γκρουπάκι στο φεισμπουκ http://www.facebook.com/groups/29029509581/ για να ενημερώνεσαι για τις εκδηλώσεις τους.;)

Ναι, Ελίζα εσενα! γιατι απο σενα παντα μαθαινω για παιδικά θεατρα, μουσεία, συναυλιες! χαχαχαχαχαχ

αχα! το κουλτουροφρίκουλο της παρέας :cool::lol:

Και για να δικαιολογώ τον ρόλο μου:

Μπορείτε να βρείτε στο youtube τις ραδιοφωνικές εκπομπες της παραπάνω ομάδας στο λήμμα "kopernikos" Εμείς είμαστε οικογενειακως φαν!:D

edit: πως μπαίνει καλέ το λινκ? πάρτε το σκέτο

σου εχω λυση!

Κανονισε ενα βραδακι να ερθει η πεθερα ή άστα και τα τρια στον καλό σου

και κανονισε ποτακι με φιλες! εγω ειμαι διαθεσιμη! να δεις πως θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι!

το έκανα χτες και γεμισα μπαταρια για τουλάχιστον ένα μήνα!;)

ωωωωωω γες!!! δε μπεστ στο γέμισμα μπαταριών!

DPYUp2.png EYukp3.png

Στους ξένους είναι ευκολος ο χειρισμός αν νοιωθεις πως αδικουν το παιδί σου...τους ριχνεις κ στην τελικη ενα ψιλομπινελίκι κ ισιωνουν...

σε εμας που ειναι παρέα κ το χιουμοράκι εχει γίνει τελευταια η Λ ειναι πιο δυσκολο να κρατησεις ισορροπιες...καλα-χρυσά παιδια ειναι αλλά στο συγκεκριμενο θεμα εχω αγριεψει............ιδεες???????

Τζι σαν να περιγράφεις τη μερα μου με εξαιρεση τη δουλεια...

Γιούπι, κατά τη γνώμη μου, με ανθρώπους που κάνεις παρέα πρέπει να το κουβεντιάσεις στα σοβαρά σε άσχετη φάση γιατί πολλές φορές κάτι που έχει ξεκινήσει σαν 'αστειάκι της παρέας' και καταλήγει να σε ενοχλεί ο άλλος δεν το αντιλαμβάνεται απαραίτητα. Και η όλη φάση καταλήγει σε ψυχρότητα μεταξύ σας.

Τώρα, οποιος παρεξηγείται...πρόβλημά του!

Καλό ΣΚ! έφυγα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

((((Λεγκω))) Δεν μπορω να πω πολλά γιατι το ιδιο αισθανομαι κι εγώ σε όλα.... νομιω οτι με παιρνει ολοενα και πιο κατω. Κι εγω το ιδιο βλεπω το πως αλλαξαμε μεσα σε 4 χρονια, πραγματικα.... εγω εχω να παω σε κομμωτηριο 1 χρονο παρεπιπτοντως...Και οκ μπορει να μην εχω σπιτι με υγρασία(το οποιο η πεθερα μου χτυπησε οτι ειανι του Β χαχαχαχαχαχαχα ρε τις πεθερες) αλλα ειναι μαλλον χειροτερα γιατι εχω τη θηλια του δανειου καθε μηνα και μεχρι τα γεραματα

Απλα για καποιο λογο περιμενω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα. Ειμαι ενα τσακ απο την καταθλιψη παντως, τελευταια εχω και αυπνιες, νευρα..... μια ομορφια. Μου εχουν σπασει τα γυαλια και ειμαι με σελοτειπ, νερντ φαση εδω και κανα 2μηνο. Δεν ξερω τι σκατα κανουμε λαθος, και τον Β τον βλεπω μαραζωμενο εντελως....

Ας πει τιποτα και καμια πιο ανεβασιαρα μην μου δινεις σημασια! χαχαχα

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!κι εγώ με κατάθλιψη και με γυαλιά κολημμένα με σελοτέιπ.... Από την άλλη το να βλέπεις πως κι άλλοι άνθρωποι περνούν την ίδια φάση και δεν είσαι μόνος σου είναι λίγο παρηγορητικό....

Αθηνούλι το Εθνικό Ωδείο στην πλ. Βάθης το οργανώνει, το είχα αναρτήσει και στο φατσοβιβλίο http://www.infokids.gr/2012/06/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89/

Δανάη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με πολύ γέλιο, χαρούμενες στιγμές και πολλούς πολλούς φίλους!! Αφροδιτούλι να την χαίρεστε!!!:D

Καλημερα! Χρονια πολλα και καλα στη Δαναιτσα, το φοβερο πλασματακι! Να ειναι παντα καλα καινα τη χαιρεστε ολοι!

Κορες, εχω τοσα να σας πω που ειχα αρχισει να μην μπαινω γιατι δεν ηξερα απο που να ξεκινησω...

Ειχα λοιπον εξαφανιστει οταν ετοιμαζομασταν για ναρκωση. Την καναμε, τα νεα απο ιατρικη αποοψη ηταν εξαιρετικα, το παιδακι ομως ζοριστηκε παρα πολυ και χρειαστηκε ποοολυ χρονο να συνελθει (της πηρε σχεδον βδομαδα μεχρι να χαμογελασει), νομιζω εχει να κανει με το οτι μεγαλωνει και καταλαβαινει περισσοτερα τωρα. Τρομαξε παρα πολυ, δεν αντεχε στιγμη μακρια μας, ηθελε συνεχεια αγκαλια κλπ. κλπ. Τωρα αρχισε παλι να γυρναει στον προ-ναρκωσης εαυτο της το μικιο μου...

Λοιπον μ΄ αυτα και με ΄κεινα και τρεχοντας ταυτοχρονα για τα χαρτια για το σχολειο της μεγαλης και διαφορα αλλα, επιασα πατο. Καποια στιγμη εγινε και μια ιστορια κι εγω αρχισα να ψαχνω ονλαιν και αποφασισα οτι το παδι εχει ενα σπανιο συνδρομο αστα να πανε και να παιρνω τηλεφωνο παιδιατρους μες στο σαββατοκυριακο και να υστεριαζω. Πολυ χαλι λεμε, αυτο μου χτυπησε την καμπανα γιατι εγω κανονικα δεν ειμαι ετσι, δεν ειμαι καθολου αγχωδης και δεν με αναγνωριζα. Ασε που παθαινα και κατι ψυχοσωματικα και ταβλιαζομουνα και ημουνα μια ομορφια. Αυτο τελικα ηταν καλο γιατι με ταρακουνησε, αρχισα να το συζηταω με φιλους και να μην το παιζω κουλ και αποφασισα να οτι δεν γινεται να συνεχισει αυτη η κατασταση. Μεχρι και ομοιπαθητικη ξεκινησα, πλακωθηκα στις βιταμινες και γενικα ασχοληθηκα λιγακι με την παρτη μου και τωρα ειμαι ΠΟΛΥ καλυτερα. Απο αυτα τα "ιατρικα" που ειναι πιο πρακτικα μεχρι μικρες χαζομαρες του τυπου αντι να βαλω πλυντηριο θα βαψω μαλλι, αντι να παω παλι κουνιες θα φορτωσω τα παιδια στο αμαξι και θα παω λιγο πιο μακρια να βρουμε εναν φιλο. Σας τα λεω ολα αυτα οχι για να κλαφτω, αλλα γιατι ξερω οτι πολλες περνατε ζορια και τελικα το να ασχοληθουμε λιγο με τον εαυτο μας και σε σωματικο αλλα και σε ψυχολογικο επιπεδο δεν ειναι πολυτελεια οπως νομιζουμε, ειναι επενδυση και μαλιστα για ολη την οικογενεια. Ο χρονος που πιστευουμε οτι θα χασουμε απο δουλειες κλπ. ερχεται πισω πολλαπλασιος οταν αρχιζεις και νιωθεις καλυτερα και εχεις λιγη περισσοτερη ενεργεια. Και γενικα τους παιρνει ολους η μπαλα οταν ειναι η μαμα καλα, οσο γρηγορα διαλυεται το συστημα οταν η μαμα κλαταρει. Τουλαχιστον στη δικη μας οικογενεια αυτο παιζει παρα πολυ.

Αυτα σε πρωτη φαση, το παρον σεντονι θα ακολουθησει φουλ σετ κλινοσκεπασματων. Σας φιλω ολες και επιφυλασσομαι για το κουβρ-λι! ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Σας τα λεω ολα αυτα οχι για να κλαφτω, αλλα γιατι ξερω οτι πολλες περνατε ζορια και τελικα το να ασχοληθουμε λιγο με τον εαυτο μας και σε σωματικο αλλα και σε ψυχολογικο επιπεδο δεν ειναι πολυτελεια οπως νομιζουμε, ειναι επενδυση και μαλιστα για ολη την οικογενεια. Ο χρονος που πιστευουμε οτι θα χασουμε απο δουλειες κλπ. ερχεται πισω πολλαπλασιος οταν αρχιζεις και νιωθεις καλυτερα και εχεις λιγη περισσοτερη ενεργεια. Και γενικα τους παιρνει ολους η μπαλα οταν ειναι η μαμα καλα, οσο γρηγορα διαλυεται το συστημα οταν η μαμα κλαταρει.

συμφωνω 100% στο οτι κατι μας κραταει και ενω το κατανοουμε το θέμα δεν εφαρμοζουμε τη λυση, ειναι καπως εσωτερικο, ειναι ισως ο πατος που καλύτερα να μην χρειαστει να πιάσουμε... ισως και αλλοι απλουστεροι λογοι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...