Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να σας πω σας ζηλεύω που κάνετε τόσο ωραία πράγματα με τα παιδάκια σας, είναι πολύ τυχερά. ωραία σχολεία, ωραίες δραστηριότηρες, εκδομούλες ξηγημένες, μουσεία, μέγαρα... εγω τα χω πήξει στις κουνιες

Επιχείρηση απεντόμωσης της κεφαλής του σουηδου νάνου στεφθηκε με επιτυχία.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ κι εγω το ιδιο σκεφτομαι, και ακόμα χειροτερα που δεν τα παψ πουθενα, δεν το ψαχνω κιολας, παντα περιμενω απο την Ελιζα τις προτασεις χαχαχαχαχαχαχαχ

Ελιζααααααααα θενκς

ΜΑΡΙΛΟΥ τι Εθνικο τι μουσικη?> ποτε? που σε ολα τα Εθνικα? για δωσε καμια πληροφορια παραπανω!

Λεγκω, ο Σουηδος σου θα υποφεριε τακτικα απο την...απεντομωση διαβαζα προσφατα σε ενα αρθρο δερματολογου που εγραφε οτι δεν εχει σχεση το καθαρο με το βρωμικο κεφαλι κλπ αλλα οτι οι ψειρες για καποιο λογο προτιμουν ξανθα και ισια μαλλια, φηλ τα σγουρομαλλλικα μελαχροινακια ειανι τυχερα χαχαχαχαχαχαχαχα

Εμας μας ενημερωσαν απο τον παιδικο οτι ειχε καποιο κρουσμα κλπ και το προλαβα ειδα καποιες κονιδες που "εσπαγαν" της εκανα τη θεραπεια, ειδα και επαθα να χτενιζω τι μαλλουρα....

Α και μην του κοψετε τα μαλλακια δεν παιζει κανενα ρολο, στις ριζες ειανι το προβλημα, μονο το χτενισμα γινεται ευκολοτερο ετσι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, συγνώμη για την παρέμβαση...

μαρή γιουπίδιον εμένα πότε θα μου στείλεις φώτο από την βάφτιση?

φιλιά!!

ζηλεύω την παρέα σας, είστε μεγάλες πολυλογούδες...

Καλημερες!

http://maps.google.com/maps?ll=38.010129,24.565494&spn=0.009679,0.00839&t=m&z=17&vpsrc=6&iwloc=A&lci=com.panoramio.all&q=38.009165,+24.565043

αφροδίτη, εδω ηταν ένα ωραίο μερος με πλατάνια για ελεύθερο, είχε και ταβερνείο κοντά πολυ basic βεβαια αλλα και πολυ οικονομικο η παραλια λεγεται ποταμι γιατι καταληγει ενα ποταμακι (που πιο πανω σε ενα γραφικο σημείο εβγαλα την φωτογραφια με τις λιβελουλες) αν θετε τσεκαρετε το....

ναι κοριτσακι, το ποταμι ειναι απο τα "διασημα" μερη για ελέυθερο, δυστυχως την εποχη που λεμε να παμε θα γινεται κακος πανικος. Και ομολογω πας αμα ειναι να εχει πολυ κοσμο, προτιμαμε το οργανωμενο σε σχεση με το ελευθερο. Εκτος αν ειναι για τιποτα καθημερινες, που οντως λενε οτι το μερος τα σπάει! Αυτο το ΣΚ δεν νομιζω να μπορεσουμε να παμε τοσο χαμηλα, την επομενη φορα που θα παμε ευβοια (να παμε μαζι να μας ξεναγησεις στα παλια σου λημέρια). Αλλωστε τωρα θα παμε σε δωματιο κυριλλε δλδ!

Εμείς χτες πήγαμε στο Εθνικό Ωδείο κάνουν δωρεάν προγράμματα μουσικής για παιδιά. Ωραία ήτανε μικρό γρουπάκι μόνο 6 παιδάκια και μπορεί να παρακολουθήσει άλλη μέρα και όργανο, ανάμεσα στο πιάνο, κιθάρα, βιολί. Ο Ιάσονας διάλεξε πιάνο:)

Γιατι μου φανηκε οτι ειδα το αμόρε σου στο μεγαρο??? Και εψαχνα μηπως σε πετυχω και σενα πουθενα...

Να σας πω σας ζηλεύω που κάνετε τόσο ωραία πράγματα με τα παιδάκια σας, είναι πολύ τυχερά. ωραία σχολεία, ωραίες δραστηριότηρες, εκδομούλες ξηγημένες, μουσεία, μέγαρα... εγω τα χω πήξει στις κουνιες, αφού χθες ψελίσαν ένα "μήπως να μην πάμε πάλι κουνιες;" χαχαχαχα "όχι θα πάμε να διασκεδάσουμε", μετά πως να μην φαντασιωνονται να πεθάνω για να μου πάρουν το αποσμητικό:tongue:

Ο θοδωρής δεν είναι πολύ καλά χμμ... κάτι έχει το παιδι μου δεν εξηγειται... είναι ανεξήγητα ευγενικός και υπάκουος... μπας και είναι άρρωστο; όλο ναι, μάλιστα, ευχαριστώ και παρακαλώ μου λέει απο προχθες... αφού σήμερα μου το είπε και ο οδηγος του σχολικου.

Επιχείρηση απεντόμωσης της κεφαλής του σουηδου νάνου στεφθηκε με επιτυχία.

Ηταν πολυ ωραια χτες στο μεγαρο, φοβερος χωρος το προαυλιο θα πρεπει να το ανοιγουν πιο συχνα. Στη παρασταση που ειχε μεσα διασκεδάσαμε ολοι (ελίζα και παλι ευχαριστω), αλλα στο τελος την δαναη την επιασε μια κρισαρα παρελθοντικου καλους και ετρεχα σαν την τρελη μες στο μεγαρο με την δαναη να ουρλιαζει. Οπως και να εχει, θελω και γω να πηγαινω με τα παιδια σε εκδηλωσεις, αλλα αυτο που σε μια στιγμη εχασα τον αγγελο απο τα ματια μου και τον βρηκα ετοιμο να παει να διασχισει την Β. Σοφίας μονος του ή στην φαση που ηθελε η Δαναη να δει την ορχηστρα απο κοντα και εξαφανιστηκε μονη της μεσα στον κοσμο με την αυτοπεποίθηση οτι θα μας ξαναβρει, σε κανει να λες δεν ξαναπαω πουθενα... Παντως και μεις σε σχεση με παλια τα εχουμε κοψει κατα πολυ αυτα τα κοσμικά διοτι και εμενα με κουραζουν που κυνηγαω ολη την ωρα τα μαϊμούλια και εχουν και τα παιδια εκνευρισμο και δεν μπορω να πω οτι περναμε καλα! Αλλα αν δεν το παλέψουμε ομως φοβαμαι οτι τα παιδια μου θα γινουν αγοραφοβικα (μια μικρη δοση την εχω εγω παντως)!

Aφροδίτη να πάτε στον Κάλαμο που είναι δίπλα στους Άγιους Απόστολους, έχει 2 παραλίες δίπλα δίπλα κρύσταλλο κυριολεκτικά! Και μια ταβέρνα το Αιγαίο εκεί πάνω, πεντανόστιμη!

Τα γνωρίζω αυτά του Φρόυντ και Γιοσαφατ κλπ., τα μελετάω, λένε ότι εκφράζει θυμό προς την μαμά, αλλά δεν μπορώ να το κατανοήσω σε μας, γιατί δεν είναι ότι το έκανε με το μωρό αλλά και πιο πριν το έκανε...τεσπα.

Ωχ μωρε με αυτη τη πιπιλα με τη μαμα... Ενταξει δε λεω, σημαντικο προσωπο στη διαμορφωση του παιδιου η μαμα, αλλα παιζουν και αλλα πραματα ρολο. Στο κατω κατω και η μαμα δεν παυει να ειναι και αυτη ανθρωπος με προσωπικοτητα απαξ κ γινει μαμα... Ενα πραμα σου ξαναλέω, μην αγχωνεσαι, ολα τα παιδια καποια στιγμη το σταματανε, το ιδιο θα κανει κ ο στεφ! Οσο πιο χαλαρη εισαι τοσο πιο ανωδυνα θα γινει και ας γινει και σχετικα πιο αργα απο τα συνηθισμένα. Και με το θηλασμο το ιδιο δεν γινεται? Εμενα εχει το φετιχ με την μασχαλη μου (το κάλια κάλια), ψυχωση του εχει γινει και πολλες φορες μαλώνουμε για αυτο το θεμα γιατι καθε φορα που βαζει το χερι του πλέον με χτυπάει το ρευμα και μου αναβουν ολα τα λαμπάκια... Και διαβαζα και τον γιοσαφατ που ανεφερε ενα σχετικο παραδειγμα και κοντεψε να με πιασει καταθλιψη, αλλα παρατηρω οτι οταν χαλαρωνω λιγο την "αντιδραση μου" και αντιδραω με χιουμορ ή του μιλάω ηρεμα χωρις να τσιτωνα, το ζηταει και αυτος σχετικά λιγότερο... Τελικα θα το κοψει οταν θα κοψει και ο σοζω το δαχτυλο μου φαινεται....

Στον Καλαμο ειχαμε παει και περισυ. Ειναι οντως πολυ ωραια, αλλα και κει μαζευτει λαο και ΣΚ δεν μπορεις να απλωσεις ουτε πετσετα απο τις πολλες σκηνες. Και απο οσο διαβασα εχει και αλλες αρκετες παρομοιες παραλίες εκει τριγυρω. Μακαρι να μπορεσουμε να κανουμε μια ερευμητικη και αν εχουμε να πηγαινουμε.

Τι αλλο να σας πω για να γεμισω όλη τη σελιδα? Α, αυριο γενεθλιαζει η κορακλα μου και σημερα κουβαλησαμε τουρτα και συναφη στο σχολειο για να κανει παρτυ εκει μιας και στο σπιτι δεν εχει! Φυσικα το παιδι μου, μου ζητησε να παρουμε τουρτα απο το ζαχαροπλαστειο αρχισε να σνομπαρει τις δικές μου κατακευες και προτιμησε-τι άλλο- μια barbie!:rolleyes: και περα απο το φτυσιμο απο το ιδιο μου το παιδι, με επιασε μεγαλυτερη απογοητευση οταν την πλήρωσα...

mia mama γιατι λες οτι ειμαστε πολυλογουδες? Που το ειδες αυτο, ε?

Σας φιλώ!

Μπονζούρ!!!!

Μπλα μπλα μπλα!

Λοιπόν χθες έκανα πράξη τις θεωρίες που διαβάζουμε και τελικά είχα αποτέλεσμα! Μόλις κατάλαβε η Φίφη ότι πάμε στο γιατρό για αυτήν άρχισε το κλάμα. Άρχισα και εγώ τα παιδαγωγικά τρομοκρατικά (βλ. προεκλογική εκστρατεία) ότι τα παιδάκια δεν κλαίνε στο γιατρό μόνο τα μωρά, ότι ο Αλέκος δεν κλαίει και άλλα τέτοια ωραία! Και εκείνη ανέβαζε ένταση! Λέω δεν γίνεται πρέπει να το πάρω αλλιώς. Και αρχίζω, ούτε κι εγώ θέλω να πάμε στο γιατρό προτιμούσα να πάμε παιδική χαρά, και σε καταλαβαίνω που τρομάζεις και θα σε έχω αγκαλίτσα κτλ... Και σταματάει μου λέει ότι θα παίξει πρώτα με τα παιχνίδια του γιατρού και μετά θα πάει για εξέταση και δεν έβγαλε άχνα μέχρι το ξυλάκι! Αλλά εκεί δικαιολογημένα!

Τεσπά έτσι για να δικαιολογήσω την πολυλογία μας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλήμ!!

Μόλις έχυσε η Λ το (πανακριβο) γάλα πάνω στο χαλί που δεν είχα ξεστρώσει για να γλιτώσει καμμια μελανια το σπόρι...

Της φώναξα....:cry::cry::cry:

Αφρο κ εμεις λέγαμε να πάμε στο μέγαρο με τον γκομενακο της Λ κ τη συμπεθέρα αλλά υπερίσχυσε στο μυαλό μου αυτό που θα περνούσα (κατι σαν αυτά που περιγράφεις) κ δεν ξεπόρτισαμε.....δηλαδή βολτα βγήκαμε αλλά κοντινη...........

Προχτες το πρωι πήγα με τα 2 σπόρια στο Νοτος για κάτι αλλαγες κ τα είδα όλα...είχα το μικρό στο καροτσι (το μαρσιπο τον σκιαχτηκα αφού μαλλον θα λιωναμε κ οι 2) κ τη Λ στο χέρι κ έκανα 50 ώρες με τα 100 ασανσερ που επρεπε να αλλάξω για να μετακινηθώ με το καροτσι...στο τέλος ομως ήταν καλά επειδή τους αρεσε στην καφετερια..Στη Λ παντως αρεσε κ η Ομόνοια :rolleyes:..μου έλεγε με ενθουσιασμό...τι ωραια που ειναι εδώωω εχει κ τρόλεϋυυυυυυυυυυυυ.....

Εσεις λέτε για ελευθερο καμπινγκ κ εγώ για τσάρκες στην Ομόνοια...

Ελενικ στη μαμα πάω τώρα τον Ιούλιο πάω στη Ρούλα...

Όντως σουήντεν ΄μαμα που την ειδες τη πολυλογία:tongue:..

αντε έλα κ εσύ να γίνουμε πιο πολλες!!!

Κ αφού εισαι μεγάλος ντετέκτιβ γιατί εχασες τη δημοσίευση εδώ εεεεε?????ε?????????Να στα στείλω με μέιλ????

Ασχετο.το ξαναλέω....η Λ είναι χάλια με τα δερματικά της..τα ματωνει από το ξύσιμο..ατιμο σουφλέδι....

φιλιααααααααα

Α ασχετο νο2..τα βιβλιαράκια από όσο ξέρω που εδωσα σαν μπομπό αρέσουν στην πιτσιρικαρία......

Καλημερα καλήμερα!! Παρασκευουλα σημερα τι καλα !!

Αφροδιτακι χρονια πολλα για αυριο!! Να την χαιρεστε την Δαναη κ ας σου σνομπαρει τις τουρτες δεν πειραζει!!Αααα κ αν πας προς Βορεια Ευβοια πες μου μηπως ειμαστε κ εμεις πανω κ βρεθουμε η να σου πω κ που να πας κλπ.

Κ εγω σας ζηλευω που πατε σε εκδηλωσεις με τα παιδια σας ενω εμεις εχουμε κολλησει καθε μερα πλατεια πλατεια αλλα με δυο παιδια εκ των οποιων το ενα ετοιμο γι ατα Εξαρχια δεν τολμω να βγω πιο περα ουτε για αστειο.

Επισης δεν ξερω βρε κοριτσια τι να κανω αφου ωρες ωρες λεω να κοψω την πλατεια αλλα κ παλι τον λυπαμαι τον Μητσακο.Γιατι το λεω αυτο.Καθε μερα που κατεβαινουμε κατω καθε μερα καποιος θα με πιασει κ θα μου κανει παραπονα για τον ΜΗτσο.Δεν λεω οτι ειναι ησυχος κ τα κανουν αδικα αλλα νομιζω πως περισσοτερο τον εχουν σταμπαρει σαν το ζωηρο παιδι που φταιει για ολα κ κανουν την τριχα τριχια. Χτες μου την ειπε καποιος γιατι μια μερα το κατεβρεξε λεει με το λαστιχο.Προχτες αλλος γιατι εβγαλε απο ενα ποδηλατο την ταπα της βαλβιδας απο το λαστιχο. Βαρεθηκα καθε μερα να κατεβαινω κ να μου την λενε.Εγγω εν τομεταξυ ποτε δεν εχω πιασει γονιο να του πω γιατι καποιο αλλο παιδακι πηρε παιχνιδια του Μητσου η γιατι πανω στο παιχνιδι τον εριξε κατω.Θεωρω αυτονοητο πως τα παιχνιδια ειναι για να τα μοιραζονται κ πως πανω στο παιχνιδι κ θα τσακωθουνε κ ολα αλλα τι να κανουμε....Δεν ξερω βρε κοριτσια εχω πελαγωσει κατι δεν κανω μαλλον καλα αλλα δεν μπορω να βρω τι.Αντικειμενικα παντος δεν θεωρω οτι κανει ασχημα πραγματα.Το ξερω οτι ειναι πολυ ζωηρος σαν παιδακι αλλα ομως δεν ειναι επιθετικος δεν θα παει να χτυπησει παιδακι χωρις λογο κ πολλες φορες κανει υπομονη για πραγματα.Σιγουρα αν του επιτεθει αλλος δεν θα κατσει με σταυρωμενα χερια αλλα μεχρι εκει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους ενοχλει τοσο πραγματικα....

Τζενακι για το θεμα της πανας μην σκας το καθε παιδια ειναι διαφορετικο κ οποτε ειναι ετοιμο θα την κοψει .Μην ανησυχεις κανενας δεν εμεινε με πανα. Μιας φιλης μου ο γιος ειναι 4 κ κακα κανει μονο στην πανα ψυχολογικα δεν μπορει αν δεν του δωσεις πανα δεν τα κανει απλα.

Οσο για το δαχτυλο που λετε δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα νομιζω ναι καλυτερα πιπιλα παρα δαχτυλο.

Λεγκουλι περαστικα στο Μυρσινακι!!!

Τι καλ απου θα περασατε στο μπανακι ποσο σας ζηλευω!! Το αλλο ΣΚ καλως εχοντων των πραγματων θα παμε κ εμεις πανω κ αν εχει καλο καιρο θα κανουμε μπανακι!!!

Πωπω διαβασα για ψιρες τωρα κ ταραχτηκα!!1 Τι τραβαγε η μανα μου να με ξεψειριασει δεν λεγεται!!! Με τοσο πολυ μαλλι κ τοσο πολυ σγουρο αντε βγαλε απο μεσα την ψειρα.Οποτε Γκαλατακι μυθος ειναι βρε το ισιο κ ξανθο εγω παντα κολλαγα. ρε κοριτσια μην γελασετε αλλα εγω νομιζα πως πλεον δεμ υπαρχουν ψειρες. μην γελατε σας λεω.... Δηλαδη να αρχισω να ψαχνω τον μΗτσο ?οι οιοι αν κολλησει κ κολλησω κ εγω παει την βαψαμε ... δεν βλεπει κ καλ αη μανα μου τι θα κανω .....ααα θα σας σκοτωσω λεμε αρχισα ηδη κ ξινομαι ααααααααα με αγχωσατε!!!!

Γιουπακι περαστικα στην Λ κ καλες διακοπες!! Σημερα φευγετε η την αλλη Παρασκευη? Εγω δεν αλλαξα τιποτα οι περισοοτεροι του δωσαν λεφτα αλλα κ 2-3 σετακια που του φερανε ηταν σε νουμερο για φετος το καλοκαιρι κ λεω ας τα φορεσει μονο φετος που να τρεχω τωρα να αλλαζω ουφφφ

αααα ο νΙκολας μαλλον στο παππουτσι ειναι χειροτερος απο Μητσο.Μιλαμε εχει κ αυτος τεραστιο κουτουπιε.Πηγαμε χτες για πεδιλα κ του εκλειναν τα σκρατς μονο στο 23 νουμερο κ στο 22 με το ζορι αλλα μετα μπροστα ειχε τεραστιο κενο κ δεν του πηρα..... θα δω τωαρα μηπως βρω κανα πανινακι ας μην ειναι πεδιλο .... Ο Μητσος πηρε παλι κατι χαζα με καμουιν με φωτακια παλι καλ 20 ευρω ειχανε κ καπελο σπαιντερμαν με ασορτι σκειτμπορντ τρομαρα του ... Τωρα εχει αρχισει ζηταει μεγαλο ποδηλατο βλεπει τα μεγαλυτερα που εχουν κ θελει κ αυτος αν ξερετε κανα μαγαζι πειτε μου γιατι ειναι πολλα τα λεφτα βρε κοριτσια

Γιουπι με τις υγείες σου... καλο καθάρισμα!

Κοριτσάκια βάζετε καμια ενημέρωση όταν μαθαίνετε για τέτοιες εκδηλώσεις.

Λενιώ πολύ καλά το χειρίστηκες. Εγώ με τους γιατρους αυτό που έχω εφαρμωσει είναι πρώτον κατανοηση γιατι όπως είπες κι εσύ ποιος προτιμάει να πάει σε γιατρο αντι για βόλτα και δεύτερον ειλικρίνεια του πότε θα πονέσουν και (ίσως) πόσο. Βέβαια βάρος δεν ρίχνω στον πόνο αλλά στο θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής λειτουργεί και τα πάνε μια χαρά...

Ακολουθεί γκρινια-ψυχανάλυση... μπορείτε να το προσπεράσετε

Εμείς έχουμε πέσει οικογενειακώς απ'την κουραση... μονίζω είναι η πρώτη φορά που είμαστε και οι δύο τόσο σκατά ψυχοσωματικά και αυτό είναι προβληματικό γιατί ποιος θα σηκώσει τον άλλο;

Περνάνε μέρες που σχεδόν δεν μιλάω με κανέναν γιατί στις κουνιες δεν προλαβαίνω να πω κουβέντα γιατί έχει άπειρο κόσμο και ψάχνω συνέχεια τα παιδιά, έχω και κατακαιρούς καλοθελητες που μου τι λένε γιατί δεν προσέχω τα παιδιά μου. Σταυρώνω καμια κουβέντα με το γιώργο μετα τις 11 που θα ξαπλώσουν τα παιδια. Και αν ο γιωργάκος βγει κάνω αφωνία μέχρι την επόμενη το βράδυ που πλέον είμαι έτοιμη να τραγουδίσω:roll: Θα θελα να μπορέσω να πάρω κάποιον δικό μου γονιο, αδελφο, μπαρμπα και να πω εχω λαλήσει θέλω μία ώρα βοηθεια, ή έστω να μιλήσουμε λίγο.

Ρε κοριτσια πως γίνεται να γεράσαμε με τον γιωργάκο τόσο αποτομα στα τέσσερα τελευταία χρόνια, είδα κάτι φωτογραφίες εχθές και με έπιασε η καρδιά μου.

Και δεν θέλω να μυρμηράω σε κανέναν γιατί κακα τα ψέματα ποιος θέλει να κάθεται να ακουει τη μιρλα σου; Ο καθένας έχει τα δικά του. Χμμμ τώρα έρχεται το κρίσιμο ερώτημα εμάς γιατί μας τα πρήζεις τώρα... έχω γαματη απάντηση... ηλεκτρονικά μπορείτε να μην ασχοληθείτε καν ενώ απο κοντά είναι λίγο ζόρι

Πφφφ όλα τα άγχη μου έχουν βγει... για την ποιότητα ζωης που δεν προσφέρω στα παιδια μου όπως δεν έχασε ευκαιρια να μου πει η πεθερα γιατί μένουμε σε σπίτι με υγρασία. Για τα οικονομικά που δεν βγαίνουν όσο και να κόψουμε. Εχθες μου έλεγε η διευθύντρια του σχολείου για τις ψειρες να πάω σε κωμμοτήριο τα παιδια και να πάω και γω να βάψω το μαλλί και σκεφτόμουνα οτι δεν παίζει ή ζει σε άλλο κόσμο ή με δουλευει... απο τις 8 του μηνός τρώμε τα λεφτα που είχαμε για την επέμβαση του σόζου γιατί τέτοιες μέρες απο που να δανειστείς; τα πεθερικά τα χουμε ρέψει όχι ότι έχουν παραπονεθεί αλλά ντροπη.

Πωπω μπορώ να γράφω άπειρα αλλά μάλλον καλύτερα να σκάσω... γκαμπουουουμ

QFfH2qebfyo&feature=BFa&list=PLCAE68662DB2F8A46

Θελω να απαντησω αλλά μαλλον δεν προλαβαίνω...

Λοιπόν αυτό που λες οτι του έχει βγει το ονομα με εχει απασχολείσει πολύ τελευταια...

Πάντα έλεγα για τη Λ οτι ήταν ζορικη , γκρινιαρα κτλ...κ τώρα κάποιοι γονεις που συναναστρεφόμαστε λένε συνεχεια σχολια κ ατάκες για τη Λ κ έχει αρχίσει να με ενοχλεί πολύ αυτόοο...σκεφτομαι να τους το πω ελπίζω να το καταλαβουν χωρίς να παρεξηγηθουν...νοιωθω πάντως πως τα σχολια δεν ειναι κ τόσο καλοπροέραιτα...αλλά κ καλοπροέραιτα να ειναι έχει καταντησει αηδία...το δικό τους ήταν πολύ γλυκο αλλά τωρα εχει γίνει κ αυτο θηριάκι...αλλά καθε φορά που κανει κάποια γκρίνια ή κατι τέτοιο κάτι άλλο φταιει...ή ειναι κουρασμενο ή κατι όπως μου είπε την τελευταια φορά η μαμα...Α οι κακές συναναστροφές φταίνε (εννοωντας τη δική μου...) Τσαντιστηκα πολύ αλλά ήταν σαν να με χτυπησε ρευμα κ δεν απαντησα όπως επρεπε για να τελειωνει το αστειο...

Ρε παιδια δεν μου αρεσουν οι γονεις που τσακονωνται για τα αγγελουδια τους...δεν θελω να γ΄΄ινω τέτοια..αλλά καπως πρεπει να τη στηριξω από την αδικία ..ετσι δεν είναι??Πω πω μιζερια ρε παιδάκι μου....

Φευγω...δεν προλαβαινω άλλλα...

Σημερα φευγω για τη μαμα μου Τζι...

Διαφημίσεις

Τζεν, οι ψειρες υπαρχουν ακι θα υπαρχουν , ειναι σχολικο θεμα δεν υπαρχει περιτπωση πιστευω να το αποφυγουμε καποια στιγμη, απλα τουλαχιστον ειναι καλό να ψαχνουν ολοι οι γονεις και να κανουν τη θεραπεια ταυτοχρονα για να μην ξανακολλαει το ενα το αλλο.

Ασε κι εγω κολλουσα, σε κατι κατασηνωσεις , αλλα και στο σχολειο, απαπαπα ακομα θυμαμαι την απαισι αμυρωδια του σικαριλ χαχαχαχαχα

Αν δεν κοιμασαι μαζι με τον Μητσο και προσεχεις γενικα δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις ξερω κι εγω.... τωρα λυπαμαι τις δασκαλες που το ειπες χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

((((Λεγκω))) Δεν μπορω να πω πολλά γιατι το ιδιο αισθανομαι κι εγώ σε όλα.... νομιω οτι με παιρνει ολοενα και πιο κατω. Κι εγω το ιδιο βλεπω το πως αλλαξαμε μεσα σε 4 χρονια, πραγματικα.... εγω εχω να παω σε κομμωτηριο 1 χρονο παρεπιπτοντως...Και οκ μπορει να μην εχω σπιτι με υγρασία(το οποιο η πεθερα μου χτυπησε οτι ειανι του Β χαχαχαχαχαχαχα ρε τις πεθερες) αλλα ειναι μαλλον χειροτερα γιατι εχω τη θηλια του δανειου καθε μηνα και μεχρι τα γεραματα

Απλα για καποιο λογο περιμενω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα. Ειμαι ενα τσακ απο την καταθλιψη παντως, τελευταια εχω και αυπνιες, νευρα..... μια ομορφια. Μου εχουν σπασει τα γυαλια και ειμαι με σελοτειπ, νερντ φαση εδω και κανα 2μηνο. Δεν ξερω τι σκατα κανουμε λαθος, και τον Β τον βλεπω μαραζωμενο εντελως....

Ας πει τιποτα και καμια πιο ανεβασιαρα μην μου δινεις σημασια! χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λεγκούλι.....

Σε καταλαβαινω....πάαααρα πολύ...οποτε θέλεις το τήλ μμου το ξερεις...μην νοιωθεις τύψεις....θα σε αρχισω κ εγώ στη μιρλα....τι νομιζεις μονο εσυ έχεις την πολυτελεια ???

Πάντως από το μηνυμά σου βγαίνει κατι που είναι το πιο σημαντικό αλλά μαλλον εσύ δεν το βλέπεις επειδή ισως το θεωρείς δεδομένο...με το γιωργάκο (οπως τον λες κ αυτο δείχνει πολλά) είστε πολύ δεμενοι κ αγαπημενοι!!!

Θα ξεπεταχτουν κ τα σκατουλινια κ θα πάρετε τα πάνω σας.....

κλαιει η Ι τρεχωωωωωωω

Λοιπόν δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι μετά από αυτά που διαβάζω!

Πρώτα πρώτα για τις ψείρες Έλεν, στείλε την κουμπάρα σου και την κουμπάρα της να σου πάρουν βαζελίνες και καθάρισες. Τί κομμωτήρια και μλκιες! Ακούς εκεί!

Τώρα για τα υπόλοιπα για να μην πώ ότι φάση είναι θα περάσει και γίνω γραφική, και για να μην πω ότι να έχουμε την υγεία μας κτλ, θα σου πω όπως για το γιατρό...Δίκιο έχεις ότι και πεις!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ

Η περηφάνια για τα 3 κουτσούβελα που μεγαλώνεις, που σε λίγο καιρό θα πηγαίνουν σχολείο ΟΛΑ και θα μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, η ικανοποίηση ότι τα έχεις μεγαλώσει εσύ και ο Γιώργος με την αγάπη σας και την προσπάθειά σας! Δεν συγκρίνονται με τίποτα!

Όσο για το οικονομικό, δεν πιστεύω ότι έχει σημασία αλλά καταλαβαίνω την ευκολία που φέρνει. Απλά η έλλειψη χρημάτων κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα και τους γονείς να πασχίζουν για περισσότερα!

Είναι λογικό να έχεις αυτές τις νταουνιές, για να μπορείς να σηκώνεσαι και να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι!

Αλλά αν μερικά πράγματα τα δούμε λίγο από έξω τελικά δεν έχουν και τόση μεγάλη σημασία! Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βγούμε απέξω και να δούμε αντικειμενικά την κατάσταση!

Δεν λέω άλλα γιατί δεν ξέρω να τα κάνω κίτρινα και θα τα διαβάσουν όλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...