Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διαβάζω τι έυκολα και γρήγορα ξεμπερδεύουν τα παιδάκια σας από τις πάνες και νιώθω ότι κάτι έχουμε κάνει λάθος...

Ο Στέφανος αρνείται πεισματικά να κάνει πουθενά αλλού κακά εκτός από την πάνα του! Καλά και για την πάνα του ύπνου μεσημεριανή/βραδυνή δεν μιλάω, είμαστε πολλά χρόνια μακρυά από το να τις κόψουμε. Κάποια στιγμή που είχα κόψει την μεσημεριανή είχαμε συνέχεια ατυχήματα και έτσι την ξαναφόρεσα.

Αλλά αυτό με τα κακά, πολύ ζόρι. Γιατί αν δεν του βάλω πάνα είναι ικανός να τα κρατάει μέσα του για μέρες! Ναι το έκανε και αυτό!:confused::rolleyes:

σκ@τοσυζήτηση...

Μυρτώ ωραία γιορτή! Γιουπι καλά να περάσεις!

jen ισως δεν ειναι ακομα ετοιμος... καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους... υπομονη και ολα θα γινουν... εμενα παντως η Ιωαννα μου εδινε σημαδια απο περυσι.... η Ραφαελα ηταν αρνητικη μεχρι πριν λιγο καιρο... σε λιγο θα ξεκινησει και αυτη πιο εντατικα.. για να δουμε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

κοριτσακια μου...

Αχ ζηλεψα το χτεσινο μπανάκι σας, να το επαναλάβετε και να ερθουμε και μεις και να ειναι καιημερινη!

Εμεις αυριο απογευμα φευγουμε για ευβοια για χαλαρο ΣΚ. Τελικα θα παμε στους Αγιους Αποστολους που κοβει λιγο ο αέρας γιατι στη βορεια ευβοια θα μας πάρει και θα μας σηκώσει. Εχω σταμπαρει καμποσες παραλιες και προς τα εκει που θελω να εξερευνησω!

Α, ωραια που πηγατε στο μουσειο χτες Μυρτουλι. Σήμερα εμεις λέμε να παμε στο Μεγαλο μουσικης που εχει γιορτη μουσικής στο προάυλιο αλλα και κατι παιδικες εκδηλωσεις μέσα. 'Ο,τι προλάβουμε.

Αχ, να δω και γω ποτε θα αποφασισω να ξυπναω την νυχτα να βαζω τον Αγγελο για κατουρημα μπας και κοψουμε και μεις την νυχτερινή... Οχι οτι με ενοχλει, απλα σκεφτομαι οτι το παιδακι μες στη ζεστη θα σκαει χειροτερα με την πανα...

Τζενακι μην αγχωνεσαι, θα την κοψει και αυτος στην ωρα του. Ειδικα με τα κακα πολλα παιδακια εχουν θεμα σε αυτη την ηλικια (κατι εχει πει κ ο φρουντ περι πρωκτικου σταδιου-ακομα και ο γιοσαφατ το εχει αναφερει). Δεν εχετε κανει τιποτα λαθος, το καθε παιδι εχει τους δικους του χρόνους. Απλα οσο σε αγχωνει, τοσο πιο πολυ καιρο θα του κρατησει. Και το Ληδακι θυμαμαι ηθελε πανα για να κανει τα κακα της, και τωρα δες πως κανει την μαμα της να μυξοκλαίει στις γιορτες :wink: (παντελως άσχετο)!

Μα τρογουδια της ταβλας.... χαχαχα!

Οσο για τις εκλογες, δεν μπορω αλλο να ακουω οτι ο κοσμος εχει τρομοκρατηθει και ψηφισε οτι ψηφισε. Θα μπατσίσω κανεναν καμια ωρα και μετα θα παω να ψηφισω ΧΑ!

Τί να πρωτοπώ?

Βασικά οτιδήποτε για να μη δουλέψω! Πάνα, μην ανησυχείτε, θα την κόψουν κάποια στιγμή... Πρέπει απλά να έχουμε μάτια ανοιχτά να καταλάβουμε τα σημάδια! Κι εγώ πάντως με Φίφη είχα και έχω πολλά ατυχήματα, κυρίως μπροστά από τη λεκάνη της τουαλέτας, γιατί τα κρατάει μέχρι τελευταία στιγμή και της φεύγουν... Αλλά μόνα τους κάποια στιγμή θα το αποφασίσουν!

Για πολιτική κατάσταση σταματάω να ασχολούμαι, ούτε τη ζαχαρένια μου θα χαλάω.... Θα πρέπει ο καθένας μόνος του ότι κάνουμε, να βοηθάμε όσο μπορούμε αυτούς που έχουνε ανάγκη και να κάνουμε ότι καλλίτερο... Οι άλλοι όλοι για φτύσιμο! τρομοκρατήθηκαν και οι φίλοι μας που δουλεύουν σε ναυτιλιακές και ψήφισαν για να μην φύγουν οι ναυτιλιακές στη Βενεζουέλα!

Έλεν στη βρογχιολίτιδα δεν βοηθάνε τα μπάνια? Χαζομάρα είπα???

Περαστικά στη μωρουδίτσα, Γιούπι καλές διακοπές! Φιλιά στη Ρούλα

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα εμεις λέμε να παμε στο Μεγαλο μουσικης που εχει γιορτη μουσικής στο προάυλιο αλλα και κατι παιδικες εκδηλωσεις μέσα. 'Ο,τι προλάβουμε.

Ναι, ναι!!!! ελάτεεεεεεεε θα είμαστε κι εμείς!!!:P

DPYUp2.png EYukp3.png

κοριτσακια μου...

Αχ ζηλεψα το χτεσινο μπανάκι σας, να το επαναλάβετε και να ερθουμε και μεις και να ειναι καιημερινη!

Εμεις αυριο απογευμα φευγουμε για ευβοια για χαλαρο ΣΚ. Τελικα θα παμε στους Αγιους Αποστολους που κοβει λιγο ο αέρας γιατι στη βορεια ευβοια θα μας πάρει και θα μας σηκώσει. Εχω σταμπαρει καμποσες παραλιες και προς τα εκει που θελω να εξερευνησω!

Α, ωραια που πηγατε στο μουσειο χτες Μυρτουλι. Σήμερα εμεις λέμε να παμε στο Μεγαλο μουσικης που εχει γιορτη μουσικής στο προάυλιο αλλα και κατι παιδικες εκδηλωσεις μέσα. 'Ο,τι προλάβουμε.

Αχ, να δω και γω ποτε θα αποφασισω να ξυπναω την νυχτα να βαζω τον Αγγελο για κατουρημα μπας και κοψουμε και μεις την νυχτερινή... Οχι οτι με ενοχλει, απλα σκεφτομαι οτι το παιδακι μες στη ζεστη θα σκαει χειροτερα με την πανα...

Τζενακι μην αγχωνεσαι, θα την κοψει και αυτος στην ωρα του. Ειδικα με τα κακα πολλα παιδακια εχουν θεμα σε αυτη την ηλικια (κατι εχει πει κ ο φρουντ περι πρωκτικου σταδιου-ακομα και ο γιοσαφατ το εχει αναφερει). Δεν εχετε κανει τιποτα λαθος, το καθε παιδι εχει τους δικους του χρόνους. Απλα οσο σε αγχωνει, τοσο πιο πολυ καιρο θα του κρατησει. Και το Ληδακι θυμαμαι ηθελε πανα για να κανει τα κακα της, και τωρα δες πως κανει την μαμα της να μυξοκλαίει στις γιορτες :wink: (παντελως άσχετο)!

Μα τρογουδια της ταβλας.... χαχαχα!

Οσο για τις εκλογες, δεν μπορω αλλο να ακουω οτι ο κοσμος εχει τρομοκρατηθει και ψηφισε οτι ψηφισε. Θα μπατσίσω κανεναν καμια ωρα και μετα θα παω να ψηφισω ΧΑ!

Aφροδίτη να πάτε στον Κάλαμο που είναι δίπλα στους Άγιους Απόστολους, έχει 2 παραλίες δίπλα δίπλα κρύσταλλο κυριολεκτικά! Και μια ταβέρνα το Αιγαίο εκεί πάνω, πεντανόστιμη!

Τα γνωρίζω αυτά του Φρόυντ και Γιοσαφατ κλπ., τα μελετάω, λένε ότι εκφράζει θυμό προς την μαμά, αλλά δεν μπορώ να το κατανοήσω σε μας, γιατί δεν είναι ότι το έκανε με το μωρό αλλά και πιο πριν το έκανε...τεσπα.

Ευγενάκο μου δεν κάνεις τίποτα λάθος κάθε πιτσιρίκι τους ρυθμους του και τα δικά του ζητήματα. Ο νικόλας οσο γάλα και να πιει ξυπνάει ακατούρητος. Ο θοδωρής σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε ατύχημα πλέον... παλιοτερα δεν είχαμε, τώρα έχουμε. Τι τον έχει πιέσει δεν ξέρω. Κάποια στιγμή με ρώταγε ποτε θα κάνει επέμβαση ο νικόλας στο πουλάκι του και σκεφτομαι ότι ίσως να είναι κι αυτό αλλά να μην το λέει.

Επίσης καλύτερα να τρέχεις με την πάνα παρά με το δάχτυλο... έχω εξαντλήσει όλα τα παιδαγωγικά μου επιχειρηματα μου (θα σου πέσουν τα δόντια, δεν θα μπορείς να μιλήσεις, Θα ρθουν οι εξωγηινοι, θα χρεωκοπήσει η χώρα αφού έρθουν οι εξωγήινοι) αλλα δάχτυλο δεν κόβει, και δεν θέλω αηδίες ότι είναι καλύτερο το δάχτυλο απ'την πιπίλα γιατί τη ζημια που μπορεί να κάνει το δάχτυλο στα δόντια καμία πιπίλα δεν την κάνει.

Να σας πω σας ζηλεύω που κάνετε τόσο ωραία πράγματα με τα παιδάκια σας, είναι πολύ τυχερά. ωραία σχολεία, ωραίες δραστηριότηρες, εκδομούλες ξηγημένες, μουσεία, μέγαρα... εγω τα χω πήξει στις κουνιες, αφού χθες ψελίσαν ένα "μήπως να μην πάμε πάλι κουνιες;" χαχαχαχα "όχι θα πάμε να διασκεδάσουμε", μετά πως να μην φαντασιωνονται να πεθάνω για να μου πάρουν το αποσμητικό:tongue:

Ο θοδωρής δεν είναι πολύ καλά χμμ... κάτι έχει το παιδι μου δεν εξηγειται... είναι ανεξήγητα ευγενικός και υπάκουος... μπας και είναι άρρωστο; όλο ναι, μάλιστα, ευχαριστώ και παρακαλώ μου λέει απο προχθες... αφού σήμερα μου το είπε και ο οδηγος του σχολικου.

Επιχείρηση απεντόμωσης της κεφαλής του σουηδου νάνου στεφθηκε με επιτυχία.

Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται μπάνιο στη θάλασσα με βρογχιολήτιδα γιατί φαντάζομαι ότι υπάρχει κίνδυνος να το γυρίσει σε πνευμονία. Υπάρχει περίπτωση κάποιος με οξεία βρογχητιδα να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Βέβαια δεν παίρνω κι ορκο μια και γιατρος δεν είμαι.

Ααα και η μυρσίνη είναι εντελώς χαζογκόμενα. Χαμογελάει σε όλους και κάνει ντροπές:D

Ευγενάκο μου δεν κάνεις τίποτα λάθος κάθε πιτσιρίκι τους ρυθμους του και τα δικά του ζητήματα. Ο νικόλας οσο γάλα και να πιει ξυπνάει ακατούρητος. Ο θοδωρής σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε ατύχημα πλέον... παλιοτερα δεν είχαμε, τώρα έχουμε. Τι τον έχει πιέσει δεν ξέρω. Κάποια στιγμή με ρώταγε ποτε θα κάνει επέμβαση ο νικόλας στο πουλάκι του και σκεφτομαι ότι ίσως να είναι κι αυτό αλλά να μην το λέει.

Επίσης καλύτερα να τρέχεις με την πάνα παρά με το δάχτυλο... έχω εξαντλήσει όλα τα παιδαγωγικά μου επιχειρηματα μου (θα σου πέσουν τα δόντια, δεν θα μπορείς να μιλήσεις, Θα ρθουν οι εξωγηινοι, θα χρεωκοπήσει η χώρα αφού έρθουν οι εξωγήινοι) αλλα δάχτυλο δεν κόβει, και δεν θέλω αηδίες ότι είναι καλύτερο το δάχτυλο απ'την πιπίλα γιατί τη ζημια που μπορεί να κάνει το δάχτυλο στα δόντια καμία πιπίλα δεν την κάνει.

Να σας πω σας ζηλεύω που κάνετε τόσο ωραία πράγματα με τα παιδάκια σας, είναι πολύ τυχερά. ωραία σχολεία, ωραίες δραστηριότηρες, εκδομούλες ξηγημένες, μουσεία, μέγαρα... εγω τα χω πήξει στις κουνιες, αφού χθες ψελίσαν ένα "μήπως να μην πάμε πάλι κουνιες;" χαχαχαχα "όχι θα πάμε να διασκεδάσουμε", μετά πως να μην φαντασιωνονται να πεθάνω για να μου πάρουν το αποσμητικό:tongue:

Ο θοδωρής δεν είναι πολύ καλά χμμ... κάτι έχει το παιδι μου δεν εξηγειται... είναι ανεξήγητα ευγενικός και υπάκουος... μπας και είναι άρρωστο; όλο ναι, μάλιστα, ευχαριστώ και παρακαλώ μου λέει απο προχθες... αφού σήμερα μου το είπε και ο οδηγος του σχολικου.

Επιχείρηση απεντόμωσης της κεφαλής του σουηδου νάνου στεφθηκε με επιτυχία.

Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται μπάνιο στη θάλασσα με βρογχιολήτιδα γιατί φαντάζομαι ότι υπάρχει κίνδυνος να το γυρίσει σε πνευμονία. Υπάρχει περίπτωση κάποιος με οξεία βρογχητιδα να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Βέβαια δεν παίρνω κι ορκο μια και γιατρος δεν είμαι.

Ααα και η μυρσίνη είναι εντελώς χαζογκόμενα. Χαμογελάει σε όλους και κάνει ντροπές:D

χαχα αυτο με το δάχτυλο μου την δίνει και μένα που το κάνει συνέχεια η Έλλη και συνέχεια της φοράω πιπίλα...οντως με το δάχτυλο μπορείς να πάθεις χοντρή ζημιά και δεν θέλω σε λίγα χρόνια να πλουτίσουμε τους ορθοδοντικούς...τώρα η Έλλη παίρνει και τα δυο και πιπίλα και δάχτυλο...

Χαζογκόμενες παιδάκι μου τα κοριτσάκια! όλο γέλια και σε ξένους! τα ίδια και εδώ! :D

Λέγκω και εμείς εκτός από κούνιες, τελευταία το φοβερό παιδαγωγικό που του κάνουμε είναι να τον πάμε σε καφετέρια μπας και πει μια κουβέντα η μαμά με άνθρωπο. Εκεί τον τάζουμε χυμό μπανάνα με τον οποίο έχει πάθει ψύχωση και κερδίζουμε ένα 10λεπτο ηρεμίας...:D

Διαφημίσεις

Καλά Ελένη!

Βγάλε τα απωθημένα σου κορίτσι μου! Εσύ τους κακομεταχειρίζεσαι! Κλεισμένα μέσα τα έχεις τα κακόμοιρα! Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να τα πηγαίνω κάθε μέρα στις κούνιες...

Πάντως και ο Αλέκος είναι μέσα στην κατάφαση... Δεν σας το έλεγα?... Αφού νομίζω ότι το κάνει από την πολύ καταπίεση και πλέον σου λέει δεν έχει νόημα να φέρνω αντίρρηση με αυτούς τους δικτάτορες!

Τί να πεις... Η άλλη βέβαια! Προχθες στην πλατεία, τη σφουγγάρισε όλη! ξαπλωμένη κάτω να ωρίεται! Κι εγώ σφύριζα αδιάφορα!

Νομίζω ότι το μπάνιο μπορεί να κάνει καλό αλλά ο ήλιος θα είναι πιο επικίνδυνος!

Πάω να φύγω, θα πάω παιδίατρο τη βεβαίωση της Ιφιγένειας για τον παιδικό... Είμαι περίεργη πόσα θα σκάσω, για ένα χαρτί..

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τζενακο μην διαβάσεις αλλά ναι και εμεις βγάζουμε πάνα ολοταχώς... το βράδυ παρόλο που είχε πάνα ο αντρίκος ξύπνησε και με κλειστά σχεδόν μάτια πήγε στο γιογιο για κατουρημα! θεος! και σήμερα όλη μερα μονο στο γιογιο τα έκανε... έχω 2 θέματα. οταν βάζουμε βρακί μπερδεύεται και γενικά δεν θέλει... και δευτερον δεν παει τουαλέτα με τίποτα... εντάξει θα τα αφήσω ως τασκ για το ΣΚ

πουντα ζέζα είναι εδώ http://maps.google.com/maps?q=37.678454,+24.063481&num=1&vpsrc=6&ie=UTF8&ll=37.68163,24.063556&spn=0.019444,0.01678&t=m&z=16&iwloc=A

το απογευμα εχει φοβερη σκια απο αρμυρικια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

http://maps.google.com/maps?ll=38.010129,24.565494&spn=0.009679,0.00839&t=m&z=17&vpsrc=6&iwloc=A&lci=com.panoramio.all&q=38.009165,+24.565043

αφροδίτη, εδω ηταν ένα ωραίο μερος με πλατάνια για ελεύθερο, είχε και ταβερνείο κοντά πολυ basic βεβαια αλλα και πολυ οικονομικο η παραλια λεγεται ποταμι γιατι καταληγει ενα ποταμακι (που πιο πανω σε ενα γραφικο σημείο εβγαλα την φωτογραφια με τις λιβελουλες) αν θετε τσεκαρετε το....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

λεγκω αν σε ενδιαφερει εχω μια σκηνη quechua για 1-2 ατομα αν φυγετε μετα την 1/8 προλαβαινω να σασ την φερω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Τζενάκι μη στενοχωριέσαι! όπως λένε και τα κορίτσια κάθε παιδί με το χρόνο του. Κι εγώ θυμάμαι πέρσι είχα το ίδιο θέμα με τον Ιάσονα. Το βράδυ φορούσε πάνα γιατί είχαμε συχνά ατυχήματα αλλά είχε αρχίσει και χρησιμοποιούσε το γιογιο για τα κακά του. Στην ηλικία δηλαδή του Στέφανου είχα κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες... Γι'αυτό μην αγχώνεσαι θα το κάνει μόνος του όταν είναι έτοιμος.

Ο Ιάσονας τότε έκανε και διάφορα νούμερα, δεν ήγθελε στην αρχή να χρησιμοποιεί το γιογιό για τα τσίσα αλλά ήθελε να τα κάνει μέσα στη ντουζιέρα, δεν επισκεπτόταν άλλες τουαλέτες (δηλαδή μπανιέρες) ακόμη κι αν ήταν της γιαγιάς του και δεν ήθελε να κάνει έξω τσίσα.... τι να πεις....

Εμείς χτες πήγαμε στο Εθνικό Ωδείο κάνουν δωρεάν προγράμματα μουσικής για παιδιά. Ωραία ήτανε μικρό γρουπάκι μόνο 6 παιδάκια και μπορεί να παρακολουθήσει άλλη μέρα και όργανο, ανάμεσα στο πιάνο, κιθάρα, βιολί. Ο Ιάσονας διάλεξε πιάνο:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...