Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

όχι τις μαγιερ τις κανουμε μονοι μας καθε βδομαδα σχεδον, μας εχει μεινει συνήθειο από τον Στέφανο :D και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο όταν βγαίνει αρνητική...μια φορά που βγήκε ελαφρώς θετική έκανα πάλι αποχή.

Αθηνά ευχαριστώ θα το δω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε μαριλού, δεν φταίει η λέγκω, την ψευδή πληροφορία την μετέδωσε η μυρτώ...

πωπω χτες πήγαμε με την μυρτω και τα τεκνα στη πουντα ζεζα και ήταν ονειρο! ονειρο σας λεω, τα κοριτσια μεχρι τις 21 ηταν μεσα στο νερο εμεις αφου φάγαμε ότι υπήρχε στα σακουλια μας (η μυρτω ειχει φερει και μακαρονοσαλατα) τσιμπισαμε και 2 gordons space και μπεκρουλιασαμε, και φυγαμε κατα τις 21.30... επαναληπτικο οπωσδηποτε!!!!

να κανουμε συναντηση εκεί είναι υπέροχα!

υγ σας γραφω απο το ολοκαινουργιο μας ιμακ το οποίο και εχω ερωτευτει :D

εγω γιατι δεν ειδα φωτο βαφτισης;;; τι εχασα οεο;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άσε μαριλού, δεν φταίει η λέγκω, την ψευδή πληροφορία την μετέδωσε η μυρτώ...

πωπω χτες πήγαμε με την μυρτω και τα τεκνα στη πουντα ζεζα και ήταν ονειρο! ονειρο σας λεω, τα κοριτσια μεχρι τις 21 ηταν μεσα στο νερο εμεις αφου φάγαμε ότι υπήρχε στα σακουλια μας (η μυρτω ειχει φερει και μακαρονοσαλατα) τσιμπισαμε και 2 gordons space και μπεκρουλιασαμε, και φυγαμε κατα τις 21.30... επαναληπτικο οπωσδηποτε!!!!

να κανουμε συναντηση εκεί είναι υπέροχα!

υγ σας γραφω απο το ολοκαινουργιο μας ιμακ το οποίο και εχω ερωτευτει :D

εγω γιατι δεν ειδα φωτο βαφτισης;;; τι εχασα οεο;;;

Tάτι μου θέλω επειγόντως οδηγίες για την παραλία που λες! Έχει φυσική σκιά?

Ξέρετε κάποια άλλη παραλία με φυσικό ίσκιο για να αράξουμε ολημερίς?:rolleyes::D

Διαφημίσεις

ναι εχει σκια φυσικη η πουντα!!!! απο τις 6 και μετα δεν εχει ηλιο, αλλα και νωριτερα αν θυμαμαι καλα εχει δεντρακια.

Ειναι μια ευθεια, ευκολος δορμος μετα το Λαυρειο... ειανι ωραία θαλασσα....

μωρε λετε να παμε κανα μπανακι το σκ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια!

ωραια τα μπανακια.. δεν το συζητω!... εμεις το εχουμε κανει την βολτα μας πλεον..

εχω την Ιωαννα απο την τριτη σπιτι... κανουμε εκπαιδευση τουαλετας.... ως προς τα τσισα τα παμε περηφημα! μενει στεγνη και το βραδυ... με τα κακα ομως εχει ενα θεμα...δεν εχει κανει ακομα απο τοτε... χθες το μεσημερι πηγε να κανει στο βρακακι αλλα περνοντας την να την παω στην τουαλετα σταματησε και απο τοτε τπτ... μηπως ηταν λαθος? τι να κανω? καμια ιδεα..?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Καλά είδα τις φωτό στο φατσοβιβλίο! Τέλεια μπράβο κορίτσια!

Πρέπει να κανονίσουμε κοπάνα καθημερινή και να πάμε!

Γερακινάκι άλλαξε τικεράκι για τον κούκλο!

Λοιπόν πήγα και είδα ένα σχολείο για τη Φίφη το οποίο είναι πολύ καλό και πολύ φθηνότερο από αυτό που πήγαινε ο Αλέκος! Άστο καλό γιατί τα έχω πάρει με τις βλακείες τους....

Κατά τα άλλα είμαι ξενυχτισμένη γιατί χθες βράδυ μέχρι τη 1.30 είμασταν στο πάρτυ του ανηψιού μου και χορεύαμε! Τα τέκνα βέβαια τα άφησα κοιμισμένα στο σπίτι! Κοπάνα!

Αύριο θα πάμε στον Τυρό να κάνουμε κανένα μπανάκι! Άφρο θα πάτε προς εξερεύνηση?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερούδια!

Μια καινούρια μέρα με καινούριο πρωθυπουργό, να τον χαιρόμαστε!

Έγινε και η δικιά μας γιορτή, είμαι μια περήφανη μαμά, το Ληδάκι είπε το ποίημα με πολύ αυτοπεποίθηση, δεν το περίμενα!

Παιδιά γέλασα πάρα πολύ!!!! Είναι ένα αγοράκι που είναι τρελά ερωτευμένο με τη Λήδα, πολύ πλάκα, την κοιτάει και λειώνει! Της έχει κάνει, λέει η μαμά του, και πρόταση γάμου, την οποία μάλιστα η κόρη μου αποδέχτηκε! Γενικά επικρατεί μια κατάσταση Beverly Hills, o πρώην πρίγκιπας της Λήδας αγαπάει μια άλλη, η οποία αγαπά τον πρίγκηπα της Ισιδώρας και πάει λέγοντας. Η δε Λήδα και Ισιδώρα (κολλητές) δηλώνουν ότι τους πριγκηπες τους τους μοιράζονται, για να τις δω σε καμιά δεκαριά χρόνια!!!!

Η γιορτή λοιπόν....είχε πλάκα, κάναν τα νησιά της Ελλάδας και μου άρεσε γιατί φαίνονταν να το ευχαριστιούνται τα πιτσιρίκια και είχαν πολύ κέφι! Οι δασκάλες είχαν ρίξει πολύ δουλειά, τους βγάζω το καπέλο, και χωρίς τίποτα νεοπλουτίστικο, με απλά υλικά, εντάξει όχι ιδιαιτερα καλόγουστα όλα, αλλά εντάξει, μια χαρά ήταν και είχε και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.....

Μετά πήγαμε βόλτα ως το μουσείο της ακρόπολης που είχε συναυλία στην αυλή με μουσική Χατζηδάκι, τα πιτσιρίκια ξετρελάθηκαν όχι με τη συναυλία αλλά με το διαφανές πάτωμα απ'όπου βλέπεις τα αρχαία....Εντάξει η Λήδα έδειξε αρκετό ενδιαφέρον για την ορχήστρα, είχε βέβαια και τον μπαμπά της που της έκανε ιδιαίτερα.

Εκεί συναντήσαμε και τον κύριο Παπούλια που καθώς είχε χαλαρώσει από τις κοπιαστικές διαπραγματεύσεις αποφάσισε να πάρει τον αέρα του! Αντε ξεθαρέψαν τα πουλάκια μου, θα αρχίσουν να κυκλοφορούν πάλι.....

Μόνο οι μετανάστες δε θα τολμούν να βγούν από τα σπίτια τους πια....

Λιγο γελοίο το μύνημα μου αλλά είναι η σχιζοφρένεια της μάνας....τη μια κλαις και συγκινήσαι γιατί είπε δυο αράδες το βλαστάρι σου και την άλλη κλαις γιατί βλέπεις το συμμαθητής της το μαυράκι και σκέφτεσαι ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να μπουκάρουν και να το πετάξουν έξω από το σχολείο.....

Τέλοσπάντων.....

Έχω χάσει λίγο την μπάλα, δεν θυμάμαι αν έχω γράψει για τη γιουπιγιάγια και πόσο μου άρεσαν οι φωτογραφίες, είσαστε πανέμορφοι όλοι και υπέροχη δουλειά έκανες.....

Το μπανάκι μας ήταν υπέροχο και η παραλία πολύ καλύτερη απ'ότι την θυμόμουν...Παίζει ρόλο και το ότι ήταν καθημερινή βέβαια....Θα το ξανακάνουμε οπωσδήποτε....

Επίσης, τελειώσαμε με τις πάνες, πάνε! Βγάλαμε και τη βραδινή και τα πάμε περίφημα...

Σχετικά με τις αλλεργίες εμένα μετά τα δύο έδειξε βελτίωση ο Μάριος και τώρα πριν λίγες μέρες άρχισα να του δίνω γάλα....Μου φυγαν και μένα ένα σωρό λεφτά σε γάλα αμυγδάλου! Βέβαια ίσως και να ήμουν κάπως υπερβολική γιατί δεν είχε εκζέματα ή κάτι τέτοιο απλα τα κακά του ήταν νερουλά όταν έτρωγε γαλακτοκομικό. Τεστ δεν του είχα κάνει...

Αυτά....ολίγον μπερδεμένα σας τα είπα! Σας φιλώ πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

Κι εγώ πάρτυ είχα χθες... πριβε όμως με τη μυρσίνη... απ'τις 2 μεχρι της 5+ ήταν ξύπνια και πολύ χαρούμενη, μετά για κανα μισάωρο τραγουδησα ότι ξέρω και δεν ξέρω απο τραγουδια (παιδικό, κουλτουρε, της τάβλας) και κοιμήθηκε μέχρι της 8. Και τώρα συνεχίζει να είναι ένας χαρούμενος βραστήρας που τρώει τη μάσκα για το αερολίν. Θα δω πολλά αστέρια στο κάμπινγκ μου φαίνεται.

Αααααχχ σούπερ πρέπει να ήταν το μπανάκι... βέβαια αν δεν είχε αρρωστήσει η μυρσινη δεν νομίζω να περνάγατε τόσο ειδηλιακα χαχαχα Περισσότερα παιδιά λιγοτερη ηρεμία (αντιστροφος ανάλογα εε;)

Αναστασάκο καλα κουράγια με το κόψιμο της πάνας. Με το νικ ξεμπερδεψα ευτυχώς και με βραδινη γιατί δύο παιδια με πάνα οικονομικά δεν λέει.

ότι ξέρω και δεν ξέρω απο τραγουδια (παιδικό, κουλτουρε, της τάβλας)

:D:D:D:D:D:D:D:D

Αναστασί φυσιολογικη φάση είναι με τα κακα, στις αρχες 'κοβονται' και μια ψιλοδυσκοιλιοτητα την παθαίνουν...

Κι εμενα το ιδιο εκανε...καλα εμεις ειμαστε πολυυυυ πισω δεν εχω ξεκινησει τιποτα, απλα οταν τον βλεπω να σφιγγεται για κακα,(το λεει και πριν καμια φορα) του λεω ελα παμε στην τουαλετα να κανουμε, 2/3 φορες πετυχαίνει, αλλα πολλες φορες την κοβει τη διαδικασια....χαζευει με αλλα αντικειμενα...

τωρα εχει παλι στουμπωσει ρε γμτ...:tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε γμτ κι εγώ προβληματισμένη νοιώθω τελευταία. Με τις εκλογές εγώ έλπιζα σε κάτι άλλο κι ας αποτύχενε αλλά τουλάχιστον να δοκιμαζαμε κάτι άλλο, και τώρα όχι μόνο έχουμε μία απ'τα ίδια με τις χειρότερες διαθέσεις αλλά και μία πλήρως νομιμοποιημένη χρυσή αυγή που κάθε μέρα πλέον σακατεύει και κάποιον. Και το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία διάθεση να δικαιολογήσω κανέναν που ψήφισε ξανα μανα τους ίδους μαλάκες και θέλω να φτήσω όποιον ψήφησε χα

Όλο και περισσότερος κόσμος είναι σε κακή κατάσταση. Κάθε που πηγαίνω φαρμακείο είναι και κάποιος που παρακαλάει για τα φαρμακά του. Εχθές ήρθε σκασμένη μια μαμά που μας έλεγε ότι βλέπει συνέχεια κόσμο στο παλιο φάληρο να ψάχνει στα σκουπίδια. και δεν είναι ότι δεν υπήρχαν αλλά όλο και αυξάνονται. Η βαφτιστηρούλα μου σε λίγους μηνες θα είναι οικογενειακώς ανασφάληστοι γιατί και οι δύο γονεις είναι άνεργοι μακροχρόνια, έχει κοπει το επειδομα και απλά κάνουν ότι μεροκάματο βρουνε καθάρισμα, οικοδομικο, κλαδέματα για να βγάζουν τουλάχιστον το φαί.

Με πήραν απ'το σχολείο ο νικόλας έχει ψήρες... τέρμα το παραλήρημα πάω κουνιες για να πα΄ρω φαρμακο

ξεχασα να πω και εγω για την γιορτουλα μας που ηταν χθες... δεν ειχαμε ποιηματα και τα σχετικα... ειχαν στησει στην αυλη τραπεζακια και καρεκλιτσες και καναν διαφορες κατασκευες τα παιδακια! πολυ διασκεδαστικο θα ελεγα! και μετα ειχαν και καποιον που εκανε μαγικα κολπα!... τα παιδια περασαν καλα και χωρις αγχος!...

ειναι φυσιολογικο λετε αυτο με τα κακα ε? απλα αγχωνομαι και λεω μηπως επρεπε να την αφησω να τα κανει στο βρακακι της για να μην παθει καμια δυσκοιλιοτητα? πριν λιγο μου ζητησε 4-5 φορες αλλα δεν τα καταφερε... ουφ τι αγχος κι αυτο... σας ζαλισα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

halooo!!Γεια σου ρε Μυρτουλι!!!!!

Οχι δεν μου είχες πει αλλά μου το είπες τώρα!!Μερσι!!

Φελιν όποτε ειναι να μπορέσεις να μπεις πες μου να σου τις ξαναανεβάσω;)

Λεγκεκέξ είσαι φοβερή που περιγραφεις με τοσο χιουμορ τις δυσκολίες!!!!

Οσο για την κατασταση...........πφφφφφφφφφφφφφφφ.................

Ανασταζι δυσκολακι αυτό που σου κανει το μιτσό σου..αλλα εχω ακουσει πως ολα στην αρχη στουμπώνουν...η δικη μου περυσι που ημουν τουρλα με ειχε ψήσει με την εκπαιδευση...αλλά στουμπωμα δεν έπαθε..οχι..αφού τα αμόλαγε παντού εκτος του γιο γιο...ευτυχώς που ηταν κ στην εποχή τους τα πατζάρια κ την ταϊζα ώστε να βλεπω που τα αμολούσε καθε φορά:tongue::tongue:

Την Παρασκευη σας αφηνω για λιγες μερες..παω στη μαμασίτα μου...

Ζουλευω το μπανακι που κανατε χτες!!!Ειδικα το μερος με το μπεκρουλιασμα στην παραλία!!!

Φιλιααααααααααααα

Εντιτ: ωραιες οι γιορτουλες σας ανασταζί κ Μυρτω αλλα πιο πολύ μου ταιριασε της Ανασταζί που ήταν πιο χαλαρουϊτα για τα πιτσιρικακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...