Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το αμαζον δεν παιζεται ρε σεις, δεν υπαρχει απλα η εξυπηρετηση πελατων....

ΑΚουστε φαση. Πηρα κροκς στην Ειρηνη επειδη μου εκαναν μια προμο εκπτωση 5 ευρω και εκαναν με την εκπτωση 13 ευρω συνολια, λεω μιση τιμη απο εδω ας τα παρω.

(γενικα δεν παιρνω παπουτσι αν δεν το δοκιμασει το παιδι και δεν προλαβα να παω καπου να δοκιμασει...)

Εμ ελα που της ειναι μικρα....

Παω να ξαναπαραγγειλω 23 ευρα τα ειχαν....

μα μου του λε ω του τυπου το προμο δεν το χρησιμοποιησα ουσιαστικα γιατι θα τα επιστρεψω, οκ λεει σας βαζω το προμο ξανα, οποτε 18 ευρω.

Μα του λεω τα πηρα 13....

μα μου σου του μου τα εβαλε απο μονος του 13 κατι ειδε και λεει κανενα προβλημα σας αλλαζω την τιμη

Και ως εδω οκ. Τα αλλα παπουτσακι του λεω, πως γινεται η διαδικασια, μου λεει σας εχουμε ηδη επιστρεψει το ποσο σας στην τραπεζα

!

οκ του λε ω τα στελνω τοτε πισω

Μου λεει, το κοστος να τα στειλετε δεν αξιζει... η συμβουλη μας ειανι να τα κρατησετε. Μα του λεω δεν γινεται αυτο, δεν το νιωθω σωστο να κρατησω ενα προιόν για το οποιο μου επιστρεψατε χρηματα.

Δωριστε τα σε ενα ορφανοτροφειο, αν θελετε ακομα καλυτερα.

Ντοινγκ.... και τωρα εχω 1 ζευγος κροκς δωρεαν. Απιτευτοι, βεβαια τους εχω κανει χρυσους εχω αγορασε απο μολυβι μεχρι τηλεοραση....

Ειναι και φουξια μαμωτο να τα κρατουσα για του χρονου του Αλεξ χαχαχαχαχα.... θα τα δωσω σε ενα κοριτσακι που ξερω φτωχο ομως πραγματικα ετσι πρεπει να γινει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Γκαλατακι μου πραγματικα εχω μεινει αφωνη!!! Μπραβο στο τμημα εξυηρετησης πελατων του αμαζον!!! Καλα θα κανεις κ θα τα δωσεις τα παντοφλακια!!

Λεγκουλι περαστικα στην Μυρσινουλα!!! Τελικα με τις αλλεργιες τι σου ειπε? Εμας ρε συ τα αποτελεσματα για τον Μητσο απο μεσα Φλεβαρη ακομα δεν βγηκανε .... Τι καλα που θα πατε μαζι με την Μαριλου στο καμπινγκ τελεια θα ειναι θα εχουν κ τα αγορια αλλα κ εσεις παρεουλα!! Σε καμπινκ στην Φοινικουντα πανε κ φιλοι μας χρονια κ εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι αλλα αυτοι μενουν στα δωματια του καμπινκ.

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Μπράβο το αμαζον!!

Κ εσύ Γκατατακι αν γνωριζεις τετοια περίπτωση να τα δώσεις αλλά ακομα κ αν θελήσεις να τα πουλήσεις κ αυτό είναι καλό αφού ολοι είμαστε πολυ πιεσμενοι...φανταζομαι κ εσείς...ετσι κ εσυ θα βοηθηθεις αλλά κ η μαμά που θα τα αγοράσει αφού θα τα αγοράσει σε πιο οικονομικη τιμή από οτι αν τα επαιρνε σε καταστημα...

Αληθεια τι εκπτωση ηταν αυτη που δικαιούσουν???Εγώ από ι μπεϊ εχω αγοράσει αλλά δεν μου εχουν δώσει εκπτωση....

Κ τηλεοραση από αμαζον ε????????? Δεν φανταζόμουν πως δίνουν τόσο μεγαλα αντικείμενα...κ έρχονται ασφαλή??

Εγώ θελω να αγοράσω ενα κράνος για τον Ν..αφού το παλιό του το επλυνα κ βγηκε κομματι επενδυσης α΄ρα δεν ειναι πια ασφαλες... γνωρίζετε κατι???

Λεγκούλι ωραία η ιδέα σου με τις 2 σκηνές...πιο ευέλικτη από τη μια μεγάλη...Στο καμπινγκ θα πας ανευ Γ???

Αληθεια τι εγινε με τις αλλεργίες??Κ γιατι αργούν βρε κορίτσια τα αποτελέσματα?? Αίματος είναι???Εμενα της Λ βγηκαν επιτόπου αλλά μας υποχρεωσαν αφού εδειξαν οκ χωρις να ειναι αλήθεια...

Το μικρό μου δεν το εχω πάει κ σκεφτομαι να μην το παω αφού κ στη Λ δεν μου προσφεραν κατι παρα μονο ταλαιπωρια......βεβαια ακομα δεν της εχω δωσει ουτε αυγο ουτε μοσχαρι ουτε ψαρι..εννοειται ουτε κατι αγελαδινο ή γιδινο ή προβειο....λέω να το παω λαου λάου κ βλεποντας αντιδρασεις...βεβαια η γιατρος μου ειπε να τα δωσω μετα τα 2 χρονια:o:shock:

αλλά μου φαινεται υπερβολικο.....Τι λετε οι ομοιοπαθουσες?????

Αλήθεια...πού είναι η Μυρτω???????????

Γιουπι σου εδινε εναν κωδικό αν γραφόσουν στο νιουζλετερ των ρουχων -παπουτσιων.... σιγα τα ωα, γραφεσαι και μετα ξεγραφεσαι οποτε θες.

Για κρανος δεν εχω ιδεα. Τηλεοραση πηρα μια μικρη για τον πατερα μου μια τοσιμπα, λεπτη η οποια εχει και ντιβιντι ενσωματωμένο παρακαλω! μπανει στο πλαι οπως στο λαπτοπ. Μια χαρα ηρθε.

Δεν μου ερχεται καλά να τα πουλησω τα κροκς, αφου κι εμενα δωρο μου τα εκανε το αμαζον χαχαχαχα

Θα τα χαρισω μωρε τοσα παιδακια ξερω

Κι εγω νομιζω οτι παντα ειχαμε θεμα με αλλεργιες με τον μικρό , αλλα ηπιο. Δεν εχω κανει εξετασεις...

η γιατρός που σου λει μεχρι 2 κι εμενα υπερβολικο μου φαίνεται, ουτως η αλλως τοτε αρχιζουν και τις ξεπερωανε σιγα σιγα.... μετα τους 18 μηνες εγω μαλλον σιγα σιγα θα δοκιμζα μια μια τροφη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά μπράβο στο αμαζον!

Και εγώ πλέον ψωνίζω σχεδόν τα πάντα από εκεί, και τι δεν έχω πάρει, φτηνά και ποιοτικά και έρχονται άμεσα, αλλά κωδικό έκπτωσης δεν μου έχουν δώσει ποτέ! Γιατί? εννοειται ότι παίρνω και τα newsletters! Αλλά εγώ ψωνίζω συνήθως από το αγγλικό. Εσένα μήπως στα έκανε αυτά το γερμανικό?

Εγώ γιούπι της δίνω και μοσχάρι και ακόμη δεν έχω δει άιμα στα κακά αλλά κάνουμε πολύ συχνά μάγιερ και την παρακολουθούμε μιας και εγώ σταμάτησα και την αποχή.

Κατι σημαντικο!!!! για το εσπα (εεταα)

2.3 Υποβολή «Αίτησης συμμετοχής - Δήλωση» - Όροι συμμετοχής

α) Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 13/07/2012 έως τις 23/07/2012.

Θα ανεβουν τα υπολοιπα εν καιρω, εχει ενα αρχειο που δεν καταβαινει με τιποτα θα εχει πεσει το συστημα οταν μαθω περισσοτερα θα σας ενημερωσω. Εχουεμ καιρο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευγενια κι εμενα εως τωρα ποτε εκπτωση το αμαζον!!! Μονο μια φορα ειχα πετυχει στο ιταλικο που εδινε σε ολους εναν κωδικο.

Κι εγω απο αγγλικο, κατσε να βρω το μεηλ να στο προωθησω, 20% ειναι η εκπτωση για μια φορ! Και μονο για παπουτσια , ρουχα. Σε μενα ηταν 3,5 λιρες μην φανταστεςι αλλα βολεψε γιατι ουτως η αλλως θα επερνα κροκς στην Ειρηνη που τα ζηλεψε αφου ειδε του Αλεξ...και της Αλεξανδρας της Θεοδωρας! χαχαχαχαχα

στειλε μου το μεηλ σου με πμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

αντιγραφω μερικα για εσπα

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών ή /και νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που:

α) Έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ελληνίδες Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

β) Επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στις κάτωθι κατηγορίες Δομών:

 Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, για βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2012) και νήπια και παιδιά από 2,5 ετών συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2012), μέχρι την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).

 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), για παιδιά από την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα και

 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α.), για παιδιά με αναπηρία, εφήβους, και άτομα με νοητική υστέρηση ή/και κινητική αναπηρία. Τα ανωτέρω όρια ηλικίας θα εναρμονίζονται με το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

γ) Έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 40.000 ?.

eNeap2.pngTSzHp3.png

2.4 Δικαιολογητικά συμμετοχής

Όλες οι ενδιαφερόμενες, μαζί με την «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωσή» τους, θα υποβάλλουν, πρωτότυπα ή σε αντίγραφα επικυρωμένα, τα εξής δικαιολογητικά:

α) Επικυρωμένο Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αλλοδαπή από τρίτες χώρες, απαιτείται και Άδεια Διαμονής σε ισχύ.

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και

o σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι διαζευγμένη, απαιτείται και αντίγραφο διαζευκτηρίου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

o σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη τελεί σε διάσταση, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης, (π.χ. φορολογική δήλωση)

o σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι άγαμη μητέρα, απαιτείται και ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού

o σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι ανάδοχη μητέρα, απαιτείται και αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της Επιτροπείας ανηλίκου τέκνου

o σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι χήρα, απαιτείται και ληξιαρχική πράξη θανάτου του συζύγου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

γ) Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το οικονομικό έτος 2011 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2010 έως 31/12/2010). Προσοχή: εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν είναι αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες των οποίων το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 40.000 ?.

Όσες μητέρες, δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση θα πρέπει να μας καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ.

Οι έγγαμες μητέρες που υποβάλουν ατομική φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίζουν και το εκκαθαριστικό του συζύγου τους.

2.4.1 Δικαιολογητικά απασχόλησης

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι μισθωτή, απαιτείται:

 Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης, και

 αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του 2010 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενή τομέα, απαιτείται

 Αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί εισφορές, και

 Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αυτοαπασχολούμενη στον πρωτογενή τομέα, απαιτείται

 Βεβαίωση ασφαλίσεως από τον Ο.Γ.Α., ή Βεβαίωση από τον Ο.Γ.Α ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές .

2.4.2 Δικαιολογητικά συμμετοχής σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (Ε.Π.Α.) και συγκεκριμένα

 Εάν η ενδιαφερόμενη συμμετέχει σε πρόγραμμα STAGE του Ο.Α.Ε.Δ , απαιτείται

 αντίγραφο του Ιδιωτικού Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ Ο.Α.Ε.Δ., Φορέα Υλοποίησης και ασκούμενης, και

 Υπεύθυνη δήλωση για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος, κατά την ημερομηνία υποβολής της «Αίτησης συμμετοχής».

 Εάν η ενδιαφερόμενη συμμετέχει σε πρόγραμμα Ν.Θ.Ε. του Ο.Α.Ε.Δ , απαιτείται

 αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης υπαγωγής και

 Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος, κατά την ημερομηνία υποβολής της «Αίτησης συμμετοχής», στην οποία θα γίνεται αναφορά στον αρ. πρωτ. της έγκρισης του Ο.Α.Ε.Δ.

 Εάν η ενδιαφερόμενη συμμετέχει σε πρόγραμμα Ν.Ε.Ε. του Ο.Α.Ε.Δ, απαιτείται

 αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης υπαγωγής, και

 Υπεύθυνη δήλωση για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος, κατά την ημερομηνία υποβολής της «Αίτησης συμμετοχής».

 Εάν η ενδιαφερόμενη συμμετέχει σε πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, απαιτείται βεβαίωση από πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) για τη συνέχιση παρακολούθησης του προγράμματος, κατά την ημερομηνία υποβολής της «Αίτησης συμμετοχής».

2.4.3 Δικαιολογητικά Ανεργίας

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι άνεργη, απαιτείται:

 αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας, και

 αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή Υπεύθυνη Δήλωση ότι θα προσκομισθεί βεβαίωση εξατομικευμένης έως 31/12/2011.

 Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ, και παραμένουν άνεργες, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ.

 Εάν ο σύζυγος είναι μακροχρόνια άνεργος, απαιτείται βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ. ότι είναι άνεργος κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες... κοιμήθηκε η μιρκή μου ατμομηχανή.

Ο φανταστικός Ιασωνάκος σήμερα γεννεθλιάζει;;;

Γιουπάκι χωρις γιωργακο θα πάω, θα ρθει σκ αλλά μετά δουλεύει. Και η αλήθεια είναι ότι σκιάζομαι, γιατί δεν θέλω να ξεπατωθεί ο χριστοφοράκος στην άδειά του. Αλλά απ'την άλλη θα περάσουν όμορφα τα παιδάκια άρα λυπάμαι να το γειώσω. Δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλη λοιπον, καθως και ο τολμων νικα χαχαχα

Αθηνά μου η σκηνουλα η οικονομική δεν βολεύει γιατί έχει μία πόρτα μονο και για καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι αυτοκτονία κάτι τέτοιο, παθαίνεις θερμοπληξία. Οι άλλες σ'αυτές τις τιμές κυμαίνονται.

Με τις εξετάσιες της μυρσίνης βγήκε ανεβασμένος ο IgE ο γενικός, οι άλλοι οι πιο αναλυτικοί δεν δείξαν κάτι, αλλά δεν βγαίνουν πάντα, είναι και οριακά στην ηλικία. Τώρα ίσιωσε με τα δερματικά της (όχι βέβαια εντελως), την προηγουμενη βδομάδα είχε πάλι ανοίξει πληγές που τρέχανε στο λαιμο και της μασχαλίτσες και όλο το στηθάκι της, η πλατούλα, οι καρποι και οι κλειδώσεις ηταν κατακόκκινες με εκζέματα. Αυτό έγινε μετά απ'τη σος μουστάρδας που δοκίμασα και μόλις δοκίμασα κατάλαβα οτι μάλλον δεν ηταν απλή μουστάρδα γμτ.

Αίμα στα κακα κάνει σπάνια πλέον, τώρα αν έχει και δεν φαίνεται δεν το χω ψάξει αλλά δεν μπαίνω σ'αυτη τη διαδικασια να σας πω την αλήθεια.

Το μόνο που με προβληματίζει έιναι με τις βρογχιολήτιδες γιατί στα παιδια που έχουν αλλεργίες ή έχουν πάθει στο πρώτο τρίμηνο μπορεί και να δείχνουν προδιάθεση σε άσθμα. Αλλά πρώτον δεν είναι αναγκαστικό και δεύτερον δεν μπορείς να κάνεις κάτι άρα το ξεχνάω και αν χρειαστει το ξαναθυμάμαι.

Τζενάκι στον Μητσάκο γιατί είχες κάνει θύμησε μου

Αχ βρε Λεγκουλι τι τραβατε κ εσυ κ η Μυρσινουλα με τις αλλεργιες!!

Στον Μητσακο ειχαμε κανει αλλεργικο τεστ γιατι μας το ζητησε ο ΩΡΛ που τον παρακολουθει.Επειδη ειχε συνεχεις μυξες πηγαμε κ τον ειδε κ μας εκανε καλλιεργεια μυξας κ βρεθηκε πνευμονιοκοκκος κ αλλα 2 μικροβια που δεν τα θυμαμαι κ μας ειπε πως ειναι ενδειξη αλλεργιας.Ε μας εδωσε παραπεμπτικο πηγαμε καναμε αιματος κ ακομα περιμενουμε.

Για τον Νικολακη τωρα μου ειχε κανει κ εμενα στην αρχη 4 μηνων περιπου εκζεμα στο προσωπο εκανα ενα ηνα αποχη κ εφυγε.Μετα αρχασα κ ατρωγα κανονικα κ δεν εμφανισε ξανα τιποτα.Επισης εκανε κ εμενα στους 3 μηνες βροχιολιτιδε κ αλλη μια φορα κ μας ειπε η παιδιατρος πως ισως ειναι ενδειξη αλεργιας κ αυτο κ μετα το χρονο να παμε να κανουμε μια εξεταση.Τωρα απο Σεπτεμβριο σκεφτομαι να παμε για να βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι του χρονου το καλοκαιρι!!!

Μια χαρα θα τα απατε στην κατασκηνωση κ αφου θα εχεις κ βοηθεια απο το Χριστοφορο μην ανησυχεις!!! Θ αειναι κ η Μαριλλου μας εκει στα δυσκολα θα βαζει κ αυτη ενα χερακι!!!

Χρονια πολλα στον Ιασωνακι να τον χαιρεστε Μαριλλενα!!!

Αντε να δω ποτε θα βρεθουμε βρε κοριτσια!!!!

ωχχχχχ..αυξημενο IgE είχε δειξει κ η Λ αλλά ολα τα άλλα αρνητικα..κλαϊν λοιπόν...το παιδί μου εχει ακομα αλλεργία...την Κυριακη φαφ=γαμε σουφλε σοκολατας να πάνε τα φαρμακια κάτω κ το παιδί εχει ανοιξει οπως λες κ εσυ για τη Μυρσινουλα...Μόνο που πια δεν ειναι εκζεματα αλλά σαν γρατζουνιες:confused:..κ την τρωνε κ τα ξυνει κ αστα να πάνε...πλεον θα την προφυλασσω παντα από σουφλε κ σοκολατοπιτες (σε παρτυ μετα από σοκολατοπιτα το εκανε την προηγουμενη φορά)..αλα σε τι ειναι αλλεργικη...στη σοκολάτα???Στο κακαο δηλαδή??σε συνδυασμο με το γάλα???Από γαλα της δινω ρυζιου με αμυγδαλο αλλά ειναι πολλα τα λεφτά αρη...σχεδόν 4 ε το μπουκαλι του 1λτ..κ θελει 2 την εβδομαδα..ουτε φορμουλα να της εδινα...

Με το πιτσιφρικι μου δεν απέχω δεν βλεπω καποιο προβλημα με εξαιρεση μετα τη βαφτιση που εκανε μια κενωση οοοοοολο βλενες...

Καλή ιδεα αυτη με τις μαγιερ τζεν...για πες για πες...ο γιατρος σας σας είπε???Θα του πω να την παρακολουθω κ εγω ετσι...με τι συχνοτητα τηςκανεις????

Μπραβο Λεγκουλι που οντως δεν εισαι δειλη κ θα πας...

Μάλλον ουτε εγώ ειμαι δειλη...ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!!

Γενεθλια του Τζέισον μπόι σήμερα????

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...