Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαριλενάκο μαζί θα είμαστε στους φοίνηκες τελικά γιατί ο κολητος μου μπορεί δεύτερη βδομάδα. Θα πάρω σήμερα να κλείσω :-)

Τέλεια!!!! Σούπερ!!!!!πολύ χάρηκα τώρα!:D

μακάρι να έχεις καλά αποτέλέσματα στο τεστ της μικρής και περαστικά σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω χάσει επιεσόδια εεε? Για τις αλλεργίες είναι αυτά? ή τίποτε άλλο?

Εκτός 4ου απροόπτου!

Κρίμα για τη γιορτή των παιδιών! Και φαντάζομαι το Σοζώ να θέλει να πει ποίημα και να μην μπορεί...

Εγώ γιατί έχω ένα θέμα να βάλω τα παιδιά σε ξεχωριστή σκηνή? Μλκ? Για το οργανωμένο οκ αλλά στο ελεύθερο?

Ναι βρε για τις αλλεργίες είναι, δεν είναι τίποτα...

Γκαντεμόσαυρε άσε τις βλακίες για τέταρτο:tongue: στην ίδια σκηνή θα μπούμε μόνο μετά απο σπιράλ!

Κι εγώ έχω ένα θέμα να μπω σε διαφορετική σκηνή αλλά η λογική θα είναι όπως οποιαδήποτε οικογενιεακή θα είναι κολήτα. Απλά αντί να παιρνουμε άλλη σκηνή με δύο δωμάτια παίρνουμε άλλο ένα μικρό δωμάτιο.

Μαριλένα κι εγώ μόλις μου άλλαξε ο χριστόφορος την ημερομηνία να σου πω την αλήθεια καταχάρηκα, θα χαρεί και ο σόζω πολύ που θα ναι φιλαράκι συνομήλικο που ήδη ξέρει.

Ο σόζω εννοείται πως ντρεπόταν τρελά να πει ποίημα, φαντάσου στα ομαδικά ήταν κρυμένος πίσω απο μια ντουλάπα και δεν φαινότανε. Και όλος αυτός ο κακός χαμός τον μπλόκαρε ακόμα περισσότερο, μα αν τον δεις σε βιντεάκι θα στεναχωρηθείς.

Πολλοί γονείς ερχόντουσαν με το που ακουγανε το όνομα του και μου λέγανε ότι αναφέρεται το ονομα του πολύ συχνα σπίτι τους:rolleyes::D Τα συμφωνήσαμε και τη μαμα της όλγας που θέλουν να παντρευτούνε χαχαχα

Κι εγω δεν θα τα εβαζα.... εκτός οτι νομιζω οτι θα εφευγαν στον υπνο τους χαχαχαχα, η θα τα επαιρνε κανεις, το κυριότερο φοβάμαι τι θα κανουν μεταξύ τους για πολύ τσακωμό....

Κι εγω σκεφτομαι αλλεργιες σημερα ο Αλεξ εβγαλε κατι μικρα σπυραια διασπαρτα στα ποδια και λιγα στα χερια...δεν νομιζω παιδικη αρρωστεια γιατι δεν εχει πουθενα στο σωμα.... Επισης και για κουνουπια δεν παιζει ειναι πολυ μικρα... κατι τον πειραξε αλλα δεν ξερω τι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ούτε εμείς θα τα βάλουμε μόνα τους φέτος, βασικά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε τη δυαρα σκηνουλα και να δω πως θα χωρέσουμε. Αλλά αν η σκηνη που έχετε είναι οικογενειακή και έχετε τα πιτσιρικια στο άλλο δωμάτιο δεν έχει διαφορά απ'το να είναι δύο σκηνές μικρές κολητά. Είναι το ίδιο ακριβώς, άσε που μπορείς να κολήσεις της πορτες αντι για τα πλάγια και να έχεις και οπτική επαφή :wink:

Ούτε εμείς θα τα βάλουμε μόνα τους φέτος, βασικά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε τη δυαρα σκηνουλα και να δω πως θα χωρέσουμε.

καλέ, γι'αυτό σκας; θα τον πάρουμε τον Θοδωρή στη σκηνή να κοιμάται με τον Ιάσονα!;)

Διαφημίσεις

Βρε συ μια σκηνή θα βρούμε δεν θα βρούμε???

Εμείς πάντως έχουμε μια ωραία Τέρρα 4άρων εποχών για 4 άτομα... Μήπως σας βολέψει?

Καλά με αυτές που έχουμε πάρει Άφρο και Μυρτώ να δω πού θα πάμε για ελέυθερο... Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πάρτε τη σκηνή + εξοπλισμό φέτος για να σας βγαίνει το μπατζετ του χρόνου;)

Κι εμείς πάντως φέτος σε σπίτι φίλων θα πάμε για διακοπές...και περυσι το ίδιο κάναμε...κομμένα τα ενοικιαζόμενα

:D ωραία ιδέα μόνο που θα πάει χαμένη για φέτος!

προς το παρόν πάντως και εμείς καλεστήκαμε σε φίλους σε όμορφ μέρος οπότε θα αράξουμε εκεί...αν και δεν θα με χαλούσε το καμπινγκ!

Λέγκω και εσείς εκεί με Μαριλού? Τέλεια ε? Αχ θα το οργανώσω σίγουρα για του χρόνου! Πάντως και εμείς έχουμε από παλιά μικρή σκηνή 4 ατόμων (που χωράει άνετα 2 δηλαδή), ωραία ιδέα να βάλεις ακόμη μια μικρή μαζί για οικονομία αλλά και εγώ σαν την Ελένη φοβάμαι να είναι μόνα τους...(που λογικά εγώ θα είμαι με το μωρό)

Γιατί της κάνετε τα πατς Λέγκω? συνεχίζει και έχει αίμα παρά την αποχή σου? Πάρε κανένα τηλ να το αναλύσουμε το θέμα! :D

Για τις εκλογές, δεν έχω λόγια από την απογοήτευση που νιώθω...:(:( και από τον φόβο για το ζοφερό μας μέλλον...σκ@τ@ στα μούτρα μας λοιπόν, μας αξίζει ότι και να μας κάνουν τώρα...:|

Βρε συ μια σκηνή θα βρούμε δεν θα βρούμε???

Εμείς πάντως έχουμε μια ωραία Τέρρα 4άρων εποχών για 4 άτομα... Μήπως σας βολέψει?

Καλά με αυτές που έχουμε πάρει Άφρο και Μυρτώ να δω πού θα πάμε για ελέυθερο... Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει...

γιατί Ελένη? είναι μεγάλη ή ελαφριά? ελέυθερο που λέτε? έχετε οργανωθεί με ντουζ, τουαλέτα κλπ? γιατί όλα αυτά πιάνουν χώρο στο αυτοκίνητο και εμείς έχουμε μικρούλι...

Λέγκω αυτή που λέω ίσως την έχω εδώ και όχι Ξάνθη, να δω στην αποθήκη και αν είναι μπορώ να σου την δανείσω.

Ελαφριά είναι...

Αν φυσήξει δηλαδή την πατήσαμε...

Τουαλέτα όχι, ντους οι ασκοί και μπουκάλια εε αυτά τί άλλο?

Το πού το ψάχνουμε! Θα πάμε για τουρ και όπου μας αρέσει...

και που θα,,,,αφοδευεται ρε Ελεν και καλα τα πιτσιρικια δεν μας νοιαζει αλλα εσεις? χαχαχχαχαχαχα Αχχχχχ παντως ειναι ωραιο το καμπινγκ καναμε παλια το σοι ελευθερο αλλα δνε θυμαμαι λεπτομβοια ερεις περι του ιεματος τουαλετας....στην Ευβοι στις Ροβιες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και που θα,,,,αφοδευεται ρε Ελεν και καλα τα πιτσιρικια δεν μας νοιαζει αλλα εσεις? χαχαχχαχαχαχα Αχχχχχ παντως ειναι ωραιο το καμπινγκ καναμε παλια το σοι ελευθερο αλλα δνε θυμαμαι λεπτομβοια ερεις περι του ιεματος τουαλετας....στην Ευβοι στις Ροβιες...

Μια φορά που είχα κάνει ελεύθερο στη Δονούσα (αχ τι ωραίες εποχές) ο αρχηγός της παραλίας (μην γελάτε ναι όντως είχε αρχηγό η παραλία εναν φοβερό τύπο που κατασκήνωνε εκεί πολλά χρόνια) είχε ορίσει ένα ρέμα ως το "αποχωρητήριο", και ένα άλλο ως το "σκουπιδοτενεκέ" κλπ κλπ...όλοι υπάκουαν κάποιους βασικούς κανόνες και περνούσαν οι μέρες ζάχαρη...:D

Μια φορά που είχα κάνει ελεύθερο στη Δονούσα (αχ τι ωραίες εποχές) ο αρχηγός της παραλίας (μην γελάτε ναι όντως είχε αρχηγό η παραλία εναν φοβερό τύπο που κατασκήνωνε εκεί πολλά χρόνια) είχε ορίσει ένα ρέμα ως το "αποχωρητήριο", και ένα άλλο ως το "σκουπιδοτενεκέ" κλπ κλπ...όλοι υπάκουαν κάποιους βασικούς κανόνες και περνούσαν οι μέρες ζάχαρη...:D

Χ3?σε ψηλά και αγνάντευε!

Φτυαράκι, χαρτάκι και σακουλίτσα! Και μετά βουτιά στη θάλασσα!

Και ατέλειωτες ώρες σκατοσυζήτησης!

Ελαφριά είναι...

Αν φυσήξει δηλαδή την πατήσαμε...

Τουαλέτα όχι, ντους οι ασκοί και μπουκάλια εε αυτά τί άλλο?

Το πού το ψάχνουμε! Θα πάμε για τουρ και όπου μας αρέσει...

ναι, αλλα εμεις ειμαστε χοντροι, βαλε και ολα τα συμπραγαλα, δεν θα παει πουθενα! Τις μπανελες να φοβασαι!

Τι να κανουμε ρε παιδια, θελουμε ελαφρια να την κουβαλαμε ευκολα, θελουμε ευαερη για να μην σκαμε, θελουμε οικονομικη για να μην την κλαιμε που θα την ποδοπατησουν τα πιτσιρικια, θελουμε και μεγιστη αντοχη σε αερηδες και να εχει και σιτες παντου γιατι τα κουνουπια δεν τα παλευουμε... Προσωπικα πιστευω οτι με τα παραπανω δεδομενα καναμε καλη επιλογη!

Οσο για τουαλέτα και γω προτιμω την φυση σε σχεση με κοινοχρηστες τουαλετες! Λιγο με το οτι δεν θα υπαρχει ρευμα για μαγειρεμα με χαλάει γιατι με το γκαζι θα μας βγαινει η ψυχη αμα φυσαει.

Λεγκουιν θα πατε τελικα με χριστοφορο? Ποτε?

Σας φιλώ!

Καλημέρα κοριτσάκια

Εγώ πήγα χθες στην αλλεργιολόγο και βγήκε έξω που περίμενα και μου λεει το παιδι έχει βρογχιολίτιδα τι μου το έφερες έλα μέσα αμέσως να την ακουσω... Πφφφφφφφ καλοκαιριάτικο βροχγιολίτιδα, ποιο σκασμένο την κόλησε... Έχουμε πλακωθεί άγρια στα εισπνεομενα κάθε έξι ώρες αερολίν και κάθε οχτω φλιξοταιτ. Κολαση το βράδυ μας... Όχι τιποτις άλλο αλλά προγραμμάτιζα απογευματινό μπανάκι μαμωτο:rolleyes:

Εμείς και στο οργανωμένο με γκαζάκι μαγειρεύαμε. Δεν είχε πέρσι κουζίνα. Υπάρχουν για τον αέρα που κάνουν 3-4 ευρώ, βέβαια πάνω κάτω το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μια ψάθα, στο ελεύθερο αυτό κάναμε συνήθως, απλά το άλλο είναι πιο σταθερό, και φαντάζομαι καιγεται πιο δύσκολα.

Για τον αέρα αν δεν κάνω λάθος δεν είναι θέμα βάρους, είναι θέμα ύψους της σκηνης, ποιοτητας και δεσίματος. Κι εγω δεν νομιζω οτι ειναι κακη η επιλογη σας παντως.

Τώρα σας θέλω προσεχτικους γιατι θα σας εξηγήσω την σκέψη μου με τη δεύτερη σκηνή... Έχουμε αυτή τη σκηνή http://www.coleman.eu/p-23591-rock-springs8482-4.aspx (δεν έχει φωτογένεια, απο κοντά είναι μια κουκλα) είναι ότι πρέπει και για ζέστη, και για αερα και για βροχές αλλά είναι για 3-4 ατομα. Μέχρι πέρσι τα πράγματα τα είχαμε εκτός και βολευόμασταν τέλεια (μας μόνταρε ένας φίλος ράφτης μια μικρή ατέλεια)

Φέτος η σκέψη είναι η εξής να πάρουμε μία μικρή δυάρα πχ http://www.dimitriadis.gr/eshop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1363&category_id=23 και να κολήσουμε την πίσω πόρτα της μεγάλης με την πίσω πόρτα της μικρής. Το μόνο πρόβλημα σ'αυτό είναι ότι ίσως να μην βολεύει με τη ζέστη.

Και σε κανα δυο χρόνια να βάλουμε διπλα διπλα της σκηνες που θα είναι όπως οι σκηνές που πήρανε τα κορίτσα δηλαδή θα είναι διπλα διπλα οι εισοδοι και οι έξοδοι. Με τη μικρή δυάρα θα κάνουμε κανόνισμα αν πηγαίνουμε σε οργανωμένο να μας τη χρεώνει σαν οικογενειακή και όχι σαν δύο σκηνες.

Αυτό είναι το σατανικό μου σχέδιο (κοιμήθηκε η μπουμπού μου)

Εχεις την προσοχη μου !!! Αλλα με τη ζεστη δεν καταλαβα τι εννοεις επειδη καταργουνται οι πισω πορτες ουσιαστικα? Δεν εχω ιδεα απο καμπινγκ το μονο που μπορωνα σε βοηθησω ειανι απο που θα την παρεις πιο οικονομικα χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...