Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρεεεεεεεεε..δεν ειμαι ουτε μικράκι ούτε κουκλακι λεμεεεεεεεεεε..

ειμαι βαμμενη κ χτενισμενη κ περιποιημενη κ ξεγελάει η φωτοοο........

Συνηθως ειμαι με αφάνα σγουρό μαλλι κ απεριποιητη...ειδες τι κανει το μποτε??

Χαιρομαι πάντως που σας αρεσαν τα λοου μπατζετ (Μυρτωωωωωω) πραγματακια μας!!!

Τζεν κ εγώ πιστευω πως δεν χρειάζεται κανεναν στολισμο η βαφτισή σας..οντως ειναι μεσα στο πρασινο..πάντως αν ντε κ καλα θες να κανεις κατι, το μονο που θα προτεινα ειναι λίγα μπαλονακια γιατί στο τέλος της βαφτισης παίζουν πολυ ωραία τα πιτσιρικια κ τα χαιρονται..

Οχι τιποτα μπαλονοστολισμους (που ειναι κ ψιλοκιτς...) αλλά μερικά μπαλονακια....

Αμα δεις τι ομορφες φωτο που εχουνε βγει με τα πιτσιρικια που παιζουν με τα μπαλονια μετα τη δική μας βαφτιση!!!!

ΑΑΑΑ ξερεις πόσα θα ζητησει ο παπας σας για την εκκλησια?Γιατι βαφτισε μια γνωστη κ νομιζω ζητησε 300 (!!!) ευρω!Πάντως εμας μας εδωσε απόδειξη ο πατερ!!!!!!!!!!

Οι μπομπο των μεγαλων ηταν ενα πουγκάκι φράουλα σαν αυτό :

http://www.apack.gr/product.php?products_id=308

αλλά του εβαλα εξτρα κορδελες φραουλες κλπ κ εδειξε πολύ περισσοτερο...

Δεν ειμαι τωρα στον υπολογιστη με τις φωτο να σου δειξω καμμια με κοντινο τις μπομπο κ τα βαφτιστικα που θέλεις..όταν πάω στον υπολογιστη με τις φωτο θα σου βαλω πιο ξεκαθαρες.

Γερακινα οντως αν ειναι σε εξωτερικο χωρο μια χαρα θα ειναι το μπεμπε στον μαρσιπο..τωρα σε εσωτερικο εννοειται οχι...κ δεν πειράζει κανε ένα κουραγιο κ βγαλε λίγο γαλα (σε καταλαβαινω κ εγω μισώ το θηλαστρο) αν κ πάλι δεν ξερεις αν θα πιει από το μπουκάλι ο λεβεντης..(Εμενα η Λ επινε ισα ισα για να μην λιμοκτονει ενώ η Ι ούτε που το εβαζε στο στομα της:rolleyes:)

Φιλιαααααααααααα

Εντιτ:

Για τα καφασια που ρωτάς πιστευω πως θα ειναι καλυτερης ποιοτητας από αυτα που βρηκα εγω στη λαϊκη...τα δικα μας να καταλαβεις δεν πρεπει να τα σηκωσεις από τα χερούλια γιατι μπορει να στασουν..κ η ρεπουλίνη που ήταν για 3 καφασια κοστισε 8 ευρω..βαλε κ την διαδικασια να τα κουβαλήσεις να τα βαψεις....οπότε δν ειναι κ τοσο ακριβα κ οντως θα τα χρησιμοποιήσεις στη βεράντα για γλάστρες.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γερακινάκι μου, δεν είναι κοντά το σχολείο να πεταχτείς για μια ωρίτσα? Αλλιώς βάλε τον στο μάρσιπο, δεν είναι ανοιχτός ο χώρος της γιορτής? ή άστον να κοιμάται στο καρότσι...ε?

Γιουπι ναι τα καφάσια ειναι πολυ καλύτερα ποιοτικα χωρύς εκδορές κλπ οποτε λεω να τα τσιμπησω

για τον στολισμό με μπαλόνια για να παιζουν τα παιδιά, μωρε αφου θα εχω για 1,5 ωρα διασκεδαστη που θα τους απασχολει με παιχνιδια, body facing, πικ νικ κλπ τι να τα κάνουν τα μπαλόνια?

σκεφτόμουν κάτι για κολυμπήθρα ίσως αλλά και πάλι δεν ξέρω, ίσως κάνω κάτι παρόμοιο με τα υφάσματα που θα στολίσω την λαμπάδα

Ο παπάς μας ξεκαθάρισε το ποσό από την αρχή! 100!:shock::shock: πολλά μου φάνηκαν αλλά τώρα που το λες θα ζητήσω και απόδειξη...πολλά γιατί εγώ ψάλτη θα βάλω δικό μου οπότε ναι ειναι ακριβά 100...

300??ειναι δυνατόν? μήπως κάνει λάθος η γνωστή σου? για βάπτιση?:shock:

εσάς ο γείτονας τελικά πόσο σας πήρε?

σας άρεσε τελικά ο παπα Παναγιωτης? (το ψιλομετάνιωσα να σου πω που δεν κλεισαμε και εμεις εδω στην γειτονιά...)

O πατερ Π. ζήτησε με απόδειξη 80 αλλά ο αλλος....μας φωναξε τους γονεις στο τελος δήθεν για οδηγειες..πλυσιματος βαπτισμενου νηπίου :rolleyes: και ζήτησε να του δωσουμε λεφτά για να μας δωσει το εγγραφο της βαφτισης...:rolleyes:..ο Ν εβγαλε από την τσέπη 20 ευρώ (ευτυχώς που ειχε κ 20 σκεφτεσαι να ειχε μονο 50ευρα....) κ του έδωσε.........:rolleyes:

Αφού θα έχεις διασκεδαστή οχι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... για στολισμο της κολυμπήθρας ..ρωτησε πρωτα μηπως δεν αφήνουν.

κανω τωρα ενα αλμπουμ στο ιντερνετ για να δεις με λεπτομερειες μπομπο μεγαλων κ βαφτιστικα...

Εντιτ:

http://s1154.photobucket.com/albums/p538/YIOUPI/bobo/

Γερακίνα ενα μισάωρο κραταει η γιορτη.... τουλαχιστον ετσι σε μας, καθε τμημα εχει ξεχωριστη γιορτουλα....

αυτο το διαστημα μπορει αν τον κανει βολτες με το καροτσι και ο φαδερ του! Να πας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

@Jen για δες αυτή τη σκηνή... μου φαίνεται αρκετά καλή και οικονομική.... http://www.amazon.co.uk/Azuma-Family-Camping-Festival-Orange/dp/B003WY9MLE/ref=sr_1_20?s=sports&ie=UTF8&qid=1339857109&sr=1-20

@yioupi είσαι καλλιτέχνης! Μπράβο σου πολύ όμορφο το θέμα της βάφτισης με ωραίες ιδέες!

Μαριλένα ευχαριστώ αλλά κοιτάω για σκηνή 6-8 ατόμων γιατί από ότι γράφουν χωράνε τα μισά άτομα άνετα. Στο άμαζον κατέληξα και εγώ όπου βρήκα πολύ καλές τιμές για 8 ατόμων (περίπου 150 οι πιο πολλες).

Αλλά μάλλον θα το αφήσουμε για φέτος το καμπινγκ, και τις διακοπές γενικώς, γιατί με έναν πρόχειρο υπολογισμό πάλι βγαίνουμε εκτός budget...

(αναλώσιμα καμπινγκ, έξοδα διαμονής, έξοδα φαγητού, βενζίνες μας κάνουν ένα πολύ συμπαθητικό ακριβούτσικο συνολάκι! :tongue::()

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γιουπακι ειναι ολα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Μπραβο σου χρυσοχερα !!!! Κ ολοι οικογενειακως ΚΟΥΚΛΙΑ!!! Φτου φτου φτου!!!

Διακοπες ε?Κ εμεις φετος δεν μας βλεπω να πηγαινουμε καπου εκτος χωριου ειναι πολλα τα λεφτα ....

Καλημέρα Τζι!!

Αντε βαλε μας αν θελεις κ καμμια δική σας!!

Με τις υγείες μας ο καινούριος πρωθυπουργός :rolleyes:..........

ο γλυκούλης αυτός άνθρωπος...........:cry::cry::cry:....

ε ρε τι μας περιμένει....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γιούπι, σούπερ τέλεια τα της βάφτισης!!! και σούπερ όμορφη όλη η οικογένεια!!!:D:D

Καλέ η Λ. ΠΟΣΟ ΨΗΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!

(ήταν να μην βρεις το κόλπο με τις φωτό, τώρα ποιος σε πιάνει:tongue:)

Καλημερούδια!!!

Κι εμείς τελειώσαμε χθες το προνήπιο και πήραμε και το ενδεικτικό μας! Του χρόνου νήπιο! Τη γιορτή την κάναμε την Τρίτη. Κι εγώ συγκινούμαι πολύ, μάλιστα δάκρυζα όλη την εβδομάδα που πήγαινα να τον πάρω από το σχολείο..... Κι ο Ιάσονας όμως χθες στενοχωρήθηκε που τελείωσε το σχολείο. Από το πρωί μου έλεγε πως δεν ήθελε να κλείσει το σχολείο του.

Μόνο εγώ έχω φυσιολογικό παιδί μου φαίνεται!!!:tongue:

Έχει καταχαρεί που έφτασαν οι διακοπές μιλάμε!!! και να πείς ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με το σχολείο...ήταν και παραήταν...:rolleyes:

Αλλά μάλλον θα το αφήσουμε για φέτος το καμπινγκ, και τις διακοπές γενικώς, γιατί με έναν πρόχειρο υπολογισμό πάλι βγαίνουμε εκτός budget...

(αναλώσιμα καμπινγκ, έξοδα διαμονής, έξοδα φαγητού, βενζίνες μας κάνουν ένα πολύ συμπαθητικό ακριβούτσικο συνολάκι! :tongue::()

Πάρτε τη σκηνή + εξοπλισμό φέτος για να σας βγαίνει το μπατζετ του χρόνου;)

Κι εμείς πάντως φέτος σε σπίτι φίλων θα πάμε για διακοπές...και περυσι το ίδιο κάναμε...κομμένα τα ενοικιαζόμενα

DPYUp2.png EYukp3.png

Γεια σας κοριτσάκια...

Γιουπίδιο εγώ με αφάνα και απεριποίητη σε βρίσκω πολύ σεχι και λέγε ότι θέλεις! Τέλειες οι φωτό με τις κουκλες σου και αυτά που έκανες είναι πάααρα πολύ ωραία!

Γερακινάκο μου και γω λέω άμα είναι έξω μάρσιπο και να πας δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Η μικρή μου πνίγεται στο βήχα παρόλο που στις 10 κάναμε και αερολίν και φλιξοταιτ.

Η γιορτούλα εμάς ήταν τραγική... δεν μπορούσες να συγκινηθείς γιατί έπρεπε να επιβιώσης. Η μη πω διευθύντρια δεν έδωσε μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων που υπάρχει και η γιορτούλα έγινε μέσα στην αίθουσα που κάνουν μάθημα τα παιδάκια. Φανταστήτε μία μικρή αίθουσα δημόσιου παιδικου με 18 παιδάκια με γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, αδέλφια κλπ στις 11 το πρωί της παρασκευής που έβραζε ο τόπος... Δεν περιγράφεται η κατάσταση, είχα και το μυρσινάκι με πυρετό... Τα μικρά να είναι αλαλιασμένα, να έχουν κομπλάρει απ'τη ζέστη και απ'τον χαμό. Ρε γμτ στεναχωρήθηκα πολύ, κρίμα ήτανε. Ο θοδωρίκος ζορίστηκε πολύ γιατί όταν προσπαθούσε να πει το ποίημα του γινόταν ο απολυτος χαμός, προσπαθούσαν να σηκώσουν το άλλο παιδάκι που θα ήταν μαζί του είχαν κουραστή και όλοι απ'τη ζέστη. Θλιβερή κατάσταση...

Για τα εκλογικά αποτελέσματα τι να πω... έχω εκνευριστεί και στεναχωρηθεί τόσο πολύ για ποσοστά νδ και χρυσής αυγής που δεν μπορώ να χαρώ για τα αποτελέσματα του σύριζα. Καλά σ'αυτές τις εκλογές δεν δίνω σε κανέναν δικαιολογία που ψήφισε χρυσή αυγή, είναι τουλάχιστον για φτήσιμο!

Σήμερα θα πάω για τα πατς στην μικρή...της αίματος δείξανε τον IgE ανεβασμένο και όχι της ειδικές εξετάσεις.

Εντοπεταξύ είμασταν σε παιδικό πάρτυ το σάββατο και πήρα ένα κομμάτι πίτσα και έδωσα στα αγόρια να φάνε, μίλαγα με τον κολέτσο που κρατούσε τη μικρή και έρχεται η σταυρούλα και μου λέει "καλά ρε συ, δεν τρως εσύ γαλακτοκομικά και δινεις στη μικρή;" Ρε κορίτσια της είχα στο στόμα την πίτσα και το σκατο καθόταν και την έγλυφε. Ούτε εγώ ούτε ο κολέτσος το είχαμε πάρει είδηση, φαντάζομαι ότι δεν το είχα πολύ ώρα. Το χω κάψει τελείως έτσι;

Εμείς έχουμε μία τεσσάρα σκηνή με έναν χώρο, μικρή και μαζεμένη με τη λογική να μπορεί να χωρέσει παντου και σε ελεύθερο και θα πάρουμε μόλις μπορέσουμε και μία πολύ μικρή για δύο άτομα ωστε να την κολήσουμε δίπλα και να χωριστούμε. Αρχικά εγώ με την μικρή και απο του χρόνου εγώ με τον γιωργάκο... ελπίζουμε

Μαριλενάκο μαζί θα είμαστε στους φοίνηκες τελικά γιατί ο κολητος μου μπορεί δεύτερη βδομάδα. Θα πάρω σήμερα να κλείσω :-)

Σήμερα θα πάω για τα πατς στην μικρή...της αίματος δείξανε τον IgE ανεβασμένο και όχι της ειδικές εξετάσεις.

Έχω χάσει επιεσόδια εεε? Για τις αλλεργίες είναι αυτά? ή τίποτε άλλο?

Αρχικά εγώ με την μικρή και απο του χρόνου εγώ με τον γιωργάκο... ελπίζουμε

Εκτός 4ου απροόπτου!

Κρίμα για τη γιορτή των παιδιών! Και φαντάζομαι το Σοζώ να θέλει να πει ποίημα και να μην μπορεί...

Εγώ γιατί έχω ένα θέμα να βάλω τα παιδιά σε ξεχωριστή σκηνή? Μλκ? Για το οργανωμένο οκ αλλά στο ελεύθερο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...