Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!

Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές! Γιούπι είσαι μια κουκλάρα! φτου φτου φτου! Κα;ι τα κορίτσια σου πανέμορφα! Να τα χαίρεσαι και καλοφώτιστη η Ίριδα με το υπέροχο όνομα!

Γερακινάκι να σου ζήσει το αντράκι!

Κι εμείς τελειώσαμε χθες το προνήπιο και πήραμε και το ενδεικτικό μας! Του χρόνου νήπιο! Τη γιορτή την κάναμε την Τρίτη. Κι εγώ συγκινούμαι πολύ, μάλιστα δάκρυζα όλη την εβδομάδα που πήγαινα να τον πάρω από το σχολείο..... Κι ο Ιάσονας όμως χθες στενοχωρήθηκε που τελείωσε το σχολείο. Από το πρωί μου έλεγε πως δεν ήθελε να κλείσει το σχολείο του.

Πω πω τι ομορφεεεεεεεεεεεεςςςςςςςς:tongue::tongue:

...θα σας δειξω καποια αλλη στιγμη και γενικοτερα πλανα με μπομπο κτλ...

Μερσι ανασταζι!!

τπτ καλε! οτι θες εδω ειμαι! στα ειπα και στο μειλ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Γιούπι είστε οικογειακώς πανέμορφοι!

Και τι ωραία φουστανάκια φοράτε και οι 3 σας! Και μοιαζουν πολύ!

Του μωρού αυτό είναι το βαπτιστικό ή είναι πριν την βαπτιση? μετά τη βαπτιση πως ήταν?

και ωραιες οι φωτογραφίες, από την φίλη σου είναι που έλεγες?

Αχ μου ήρθε ιδέα να πάμε κάμπινγκ οικογενειακώς και θυμήθηκα που πέρσι λέγατε για σκηνές...Μαριλένα εσύ ή κάποια άλλη πήρε με δυο δωμάτια? και ποια? από που και πόσο?

Επίσης το προτζεκτ καμπινγκ με μωρο και νήπιο τι άλλο απαιτεί να έχω υπόψην μου?

Και τέλος, ξέρετε να προτείνετε κανένα καλό καμπινγκ με καλό και οικονομικό εστιατόριο μέσα, μπολικη σκιά και καθαρό?

Αυτό στον Τυρό το ξέρει καμιά σας?

Ευγενία η σκηνή που έχω πάρει είναι μεν δίχωρη αλλά έχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο που χωρίζεται με μια κουρτινούλα. Ο άλλος χώρος που έχει είναι που λέμε "υποδοχής" σαλονάκι xaxaxaxaxa :D Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι θα προτιμούσα μια σκηνή δύο δωματίων καθαρά. Τώρα που μεγαλώνει ο Ιάσονας καλό είναι να έχει ο καθένας το δικό του χώρο.... (Θεέ μου τι λέω, εδώ σε λίγο απορώ αν θα μπορούμε να πηγαίνουμε διακοπές.... τεσπα.... :D )

Αν θέλεις επίσης τη γνώμη μου το καμπινγκ που είχαμε πάει πέρσι και θα πάμε και φέτος είναι στη Φοινικούντα και λέγεται Φοίνικες, είναι οικογενειακό, μικρό με καλές σκιές (ιδιαίτερα αν κλείσεις από νωρίς) το εστιατόριό του καλές τιμές είχε, αλλά είχε και κουζίνα που μπορεις να μαγειρέψεις. Η θάλασσα είναι καταπληκτική και ακριβώς από κάτω από το κάμπινγκ. Γενικά, πολλά παιδάκια, πολλές οικογένειες που πάνε και ξαναπάνε πάλι εκεί. http://www.finikescamping.gr/el#

Μαριλένα φαίνεται τέλειο και πολύ οικονομικό σε σχέση με άλλα που έχω βρει σήμερα σερφάροντας στο e-camping.gr

Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να κάνουμε μια καλή επένδυση για σκηνή, γιατί όσες έχω βρει Online είναι αλμυρούτσικες...άντε να πείσω τώρα το έτερον ήμισυ...

Ωραιο θέμα συζητατε κορίτσια...πειτε πειτε πληροφορίες..ελπίζω να μας χρειαστούνε...!!Μου αρεσει πολύ το καμπινγκ αλλά από τετοιου τυπου οικογενειακα δεν εχω ιδεα....

Σας αρεσαν οι φωτο αν κρινω από τα σχολια ενθουσιασμου:tongue:

Λοιπόν θα προσπαθησω τωρα να βαλω τα γενικα της βαφτισης..μονη μου!!!

Χωρις την αναστασια..Για να δουμε..

Για τα φουστανια που ρωτας τζεν ήταν τελειως τυχαιος ο συνδυασμος..αφού οντως εμοιαζαν μεταξυ τους.

Το δικο μου αγορασα πρωτα κ μετα μου δανεισε η αδερφη μου ενα της ανηψιας μου για τη Λ. Στη συνεχεια μου εδωσε η νονα ενα δικο της από την κορη της για να φορέσει η Ι.....

Α..το φουστανη της Ι ειναι το πριν τη βαφτιση. Μετα φορεσε ενα ομορφο απλο απλουστατο ασπρουλι με ενα καπελακι πουα κοκκινο...μην ξεφυγουμε κ από το θεμα:rolleyes:

Ναι η φωτο ειναι από τη νονα της Λ που ειναι πολυ καλη φωτογραφος κ με αριστα μηχανηματα...

λοιπον ποσταρω κ ξεκιναω προσπάθεια

Διαφημίσεις

Χα... το βρήκα!!!

Λοιπόν να εξηγησω κ τι βλεπετε...

Τα φαναρια είναι οπως της γκαλατ...εβαλα γυρω γυρω πουά κοκκινο ασπρο χαρτονι για να τα φτιαξω λιγο πιο ομορφα επειδη μου φαινονταν πολυ αδεια χωρις..κλασικα εδεσα μπαλονια..κ φυσικα εκανα το κολπο της Γκαλατ με την επιστροφη..να μην επαναλαμβανομαι...

Την κολυμπηθρα την εκανε η θεια μου με κισσο (ζητουσαν 100 ευρω από ανθοπωλειο:rolleyes:)

Τις φραουλίτσες τις εκανα εγω με το πουα χαρτονακι κ τις εβαλα σε βασιλικους που ηταν μεσα σε κασπώ του ικεα...να δωσω λίγο χρωματακι να μην ειναι εντελώς σκετο το σκηνικο...

Τα καφασακια που εβαλα μπομπο ήταν από τη λαϊκη...τα εβαψα με ρεπουλινη κ τα στολισα με μια πρασινη πουα κορδελα κ κατι φραουλιτσες που βρηκα στο ιντερνετ...

Τις μπομπο των μεγαλων τις καναμε μονοι μας. Των μικρων επισης..μεσα στο σακουλακι το κοκκινο ειχα ενα βιβλιαρακι της Παμπουδη και ζελεδακια..τις εκλεισα με μανταλακι για λιγο τσαχπινια...

Τα μαρτυρικα, λαμπαδες κτλ η νονα μονη της...Τα βραχιολακια ηταν μαρτυρικα για τα πιτσιρικια κ τα αλλα των μεγαλων..

Η βαλιτσουλα που δεν φαινεται δυστυχως ήταν μια υπεροχη παιδικη βαλιτσα που θα την χρησιμοποιησω για τα ταξιδια της...

τι άλλο...α, τα γλυκακια τα πήραμε απο ενα ζαχαροπλαστειο στη Ν Σμυρνη αρκετα οικονομικα...Τις φραουλες που φαινονται σε καποια φωτο τις εφτιαξα εγώ για τον μπουφε..εκαναν λαθος ομως κ τις εβαλαν στο δισκακι μαζι με τα αλλα γλυκα...ευτυχως το ειδα εγκαιρως ωστε να τους πω να τα αλλαξουν κ να τις βαλουν στον μπουφε..τι άλλο??

Αυτά....

Γιούπι έχω μείνει έκθαμβη (που την θυμήθηκα αυτήν τη λέξη!) :shock::shock::shock: με τον στολισμό! Φανταστικός!

Οι μπομπο των μεγάλων τι ειναι ακριβως? δεν καταλαβα!

των παιδιων ειναι πολυ ομορφες!

και γενικα ολα πανεμορφα!

α καφασια τετοια θελω και εγω για τις παιδικες και επειδη βαριεμαι να βαφω κλπ τα βρηκα στον προμπονα 15 ευρω το ενα, ακριβα λετε ε? απλα σκεφτομαι οτι μετα θα τα χρησιμοποιησω ειτε στο παιδικο για παιχνιδια ειτε στο μπαλκονι για γλαστρες, δεν θα πανε χαμένα...

και η κολυμπήθρα τέλεια, εγω δεν θα την στολισω καθόλου τελικά...και γενικα δεν θα εχω καθόλου στολισμό, ουτε μπαλονια ουτε τιποτα αλλο αφενος γιατι βαριεμαι και δεν τα προσεχει και κανεις και αντε τρεχα πρωι πρωι να στολιζεις και αφετερου γιατι ειναι μεσα στο πρασινο οποτε οτι και να βαλω θα χαθεί...αλλά μου έβαλες ιδέες μήπως τελικά είμαι πολύ σκέτη για βάπτιση...:rolleyes:

τα ρουχακια τα βαπτιστικα παντως δεν τα ειδα σε καμια ε?

Τι όμορφα όλα!!!!!!

γιουπακι είσαι κουκλάκι και μικράκι!!!!

Λέγκω καλή χώνεψη χαχαχα

να χαίρεστε τα παιδάκια σας με τις γιορτούλες τους!

αχ εγώ έχω πρόβλημα ή μάλλον προβληματισμό, γιατί η γιορτή της μικρής θα γίνει αυτή την εβδομάδα (μα πως νόμιζα πιο μετά; )

και...τι θα κάνω;;;; Θα είμαστε μόλις 24 ημερών, πως θα πάω; Κ πως θα πάω τόσο μικρό μωρό μέσα στον παιδικό;;

πφφφ

Παίζει να μην πάω, να έχει τον μπαμπά της, άντε και τη γιαγιά, αλλά θα στεναχωρεθεί νομίζω..

Εκτός κι αν πάω χωρίς το μωρό, αλλά αν κλαίει όσο λείπω;Μη μου πείτε να βγάλω με το θήλαστρο, δεν θέλωωω

βρεεε προβλήματα που έχει ο κόσμος

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γερακίνα αν γίνεται έξω η γιορτή βαλτον στο σλινγκ και πηγαινε δεν υπαρχει θεμα, κι εγω 2 εβδ τον ειχα παει στο παρκο πικιωνη σε παρεντς συναντηση. Ολο κοιμοταν την περισσότερη ώρα ο αέρας εξω τα κοιμιζει.

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ βαπτιση εκανες???????????????????????????/ μμμμμμμμμμμμμ πραγματικα γεμισε χρώμα και νοστιμια η οθονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο...γελασα με το κολπο με το φαναρακι τελειο φαινοταν μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς να σας ζησει!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...