Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κι εγω το ιδιο προβλημα εχω τα μπηζω με το παραμικρό, ακόμα και με τη Διευθυντρια που ελεγε "τι εμαθα στο πρωτο μου σχολειο" και με χιλιους δυο αλους λογους χαχαχαχαχα στο τέλος θα κλαιω με το ηλιοβασίλεμα και με τον ηχο του τζίτζίκα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

tzi tzi tzi.... Πολυ συγκινηση βλέπω και αρχισε να ξεσκονίσεται η σκυτάλη!

Νταξ μωρε, και γω συγκινουμαι με τις γιορτες, ειδικα εκει που "τα προνηπια θα ανοιξουν τα φτερα και θα πανε σε αλλες αγκαλιες"... Χτες πήρε κ η Δαναη το απολυτηριό της απο το προνήπιο! Μια χαρα ηταν η γιορτούλα τους, ειναι ολα τα παιδακια ενα και ένα! Και η Δαναη κομπλέ με το ποιηματάκι της και με το τσάμικο που χόρεψε! Παντως εγω ακομα και μπαμπαδες ειδα συγκινημενους...

Εχω απιστευτο πονοκεφαλο σήμερα... Πα πα πα ματιασμενη θα ειμαι, πως να αντεξει ο κοσμος τοση ομορφια...

Ρε συ Ελίζα δεν καταλαβα, ειπες οτι δεν καθεται πανω απο 30 λεπτα να θηλάσει? Ποσα να κατσει δλδ??? Και μενα περριτο μου ακουγεται το συμπλήρωμα ετσι οπως μου λες.

Α, της φιλης μου απο τα γιαννενα παντως, ο μαγκας αποφασισε μονος του μια μερα και δεν ξαναβελε στο στομα του συμπλήρωμα. Ετσι κ του εδινες μπιμπερο ουρλιαζε. Και η μαμα του ηθελε να του το κοψει αλλα ειχε ανασφάλειες, ο μικρος ομως τολμησε απο μονος του!!!

Καλημερα!!!

Μπραβο στην Ρηνιω μας το ναυτακι μας!!

Κ εμεις κοριτσια ειχαμε την γιορτουλα μας χτες .Ο Μητσακος αψογος ξερλαριγκιαστηκε γιατι τους ειχαν πει να τραγουδανε δυνατα κ μπηκε στο πετσι του ρολου!! Με το ποιημα ολα οκ !Αλλα κ για να μην ξεχνιομαστε κ για να διατηρειται κ το ονομα μας εκει που χορευανε δυαδες αγορακια-κοριτσακια το νταρι νταρι εβαζε κ τρικλοποδιες στο διπλανο αγορακι ( λετε να του πηρε το κοριτσακι που ηθελε να χορεψει αυτος??? χαχαχα)!!

Κ εμεις συγκινηθηκαμε καλα εω το ειχα σιγουρο παντα σε αυτες τις περιπτωσεις τα μπηγω αλλα κ ο Τ καπως του φανηκε πως μεγαλωσε το παιδακι μας κ λεει ποιημα κλπ .. Ο νικ παντος εξτασιαστηκε!!!

Για τον θηλασμο κ εγω αυτο πιστευω τα 80 μλ ειναι λιγο κ μπορει κ με την μια να το κοψει. Κ μιση ωρα βρε κοριτσια δεν ειναι λιγο να θηλαζει!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Λέγκω και εμείς είμαστε σε τρελούς ρυθμούς με στερεές, επιτέλους λιγάκι ανεξαρτησία! :D

Αχ τι ωραία που είναι τα παιδάκια σας με τις γιορτούλες σας! Εγώ συγκινούμαι ήδη προκαταβολικά για όταν και αν κάνει γιορτή ο δικός μου όοοοταααν πάει σχολείο!...

Δεν την μπορώ τη ζέστη, θέλω βουτιές! Αναστασία τι τυχερή που έχεις το Παλιό μέσα στα πόδια σου! Εγώ μεγάλωσα 11 χρόνια σε κατασκήνωση εκεί στην Νέα Πέραμο και στην Ηρακλείτσα και πάμε συνέχεια και τώρα λόγω εξοχικού της αδερφής μου. Αχ, σκ@τοαθήνα....

Γιούπι, και εγώ το σκέφτομαι αν είναι να πάρω τα μικρά και να πάω μόνη μου στη μαμά μου στην Ξάνθη αλλά μάλλον δεν θα το κάνω γιατι εκεί δεν θα έχω καμιά μα καμία βοήθεια...

:P:pΑκομα παραπονιομαστε μερικεεεεεςςςςςςςς:-P:razz:

(αληθεια τζεν εσενα ξυπναει τα βραδυα??Σοφούκα???)

Μπράβο για τα παιδακια!!!!

Πού ειναι η Ρηνιώ ρε παιδια????

Εστειλα στην αναστασια λιγες φωτο..οποτε στέι τιουντ (Μυρτωωωωωωωωω)........

αναστασια σορυ παλι για το χωσιμο:P:p

(Αχρηστη τελειως να μην εχω δει πως ανεβαζουν φωτο.....)

Γεια σου ομορφη Αφρο (ονομα κ πραγμα :P)..μα τι πραγμα κ αυτό να μην μπορεί ο κοσμος να συνηθισει την ομορφια μας...κ εγώ τα ιδια τραβάω:tongue::tongue:

Κλεινω εισητηρια τσούπρεεεεεεςςςς....

Καλημέρα!!!!

Λέγκω και εμείς είμαστε σε τρελούς ρυθμούς με στερεές, επιτέλους λιγάκι ανεξαρτησία! :D

Αχ τι ωραία που είναι τα παιδάκια σας με τις γιορτούλες σας! Εγώ συγκινούμαι ήδη προκαταβολικά για όταν και αν κάνει γιορτή ο δικός μου όοοοταααν πάει σχολείο!...

Δεν την μπορώ τη ζέστη, θέλω βουτιές! Αναστασία τι τυχερή που έχεις το Παλιό μέσα στα πόδια σου! Εγώ μεγάλωσα 11 χρόνια σε κατασκήνωση εκεί στην Νέα Πέραμο και στην Ηρακλείτσα και πάμε συνέχεια και τώρα λόγω εξοχικού της αδερφής μου. Αχ, σκ@τοαθήνα....

Γιούπι, και εγώ το σκέφτομαι αν είναι να πάρω τα μικρά και να πάω μόνη μου στη μαμά μου στην Ξάνθη αλλά μάλλον δεν θα το κάνω γιατι εκεί δεν θα έχω καμιά μα καμία βοήθεια...

Πήγαινε για 10 ημερουλες να σπασει λιγο η καθημερινοτητά σου...η μαμακα, αδερφούλα..καμμια θεια δεν θα σε βοηθησουν λίγο???

Πήγαινε για 10 ημερουλες να σπασει λιγο η καθημερινοτητά σου...η μαμακα, αδερφούλα..καμμια θεια δεν θα σε βοηθησουν λίγο???

καλά θα πάμε ούτως ή άλλως μαζί με τον Νίκο όταν πάρει άδεια, απλά έλεγα μήπως πήγαινα και μόνη μου πιο νωρίς να μην φάμε τη ζέστη στην Αθήνα (αλλά θα την φάμε πάνω γιατί εκεί αμάξι δεν έχω για θάλασσα και βόλτες και θα είμαι μόνη με τα μικρά, κούνιες δεν υπάρχουν κοντά, η μαμά δυστυχώς δεν μπορεί να κρατήσει το μωρό, η αδερφή μου θα είναι στο εξοχικό τους εκτός πόλης, ο αδερφός μου συζεί με την φρέσκια κοπελιά μακρυά οπότε σιγά μην κάνει πολύ baby sitting...)

όσο για τα βράδυα, η Έλλη εδώ και καιρό κοιμάται το βράδυ για 7 ώρες σερί περίπου (ίσως και 8 ίσως και 6, ανάλογα) εκτός από χτες που ξυπνούσε κάθε μια ώρα γκινιάζοντας και είμαι κομμάτια τώρα...ίσως την πείραξε η ζέστη ή βγάζουμε τρίτο δοντάκι...:rolleyes:

Ε...κ γιατι δεν πας στο εξοχικο της αδερφούλας?????

Μπραβο σας για τον υπνο!!!(εννοω για τα 7ωρα οχι για τα χτεσινα:tongue:)

Σας αφηνω ερχεται μια φιλεναδιτσα μου!!!

Αναστασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααα....πού είσαι??????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...