Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

να παςςς να παααςςς μην το σκέφτεσαι!!

(κι αν δεν πας πες μου να πάω εγώ, θα φέρω και τη ρουλα μου μαζί να κάνει παρέα με τη δική σου)

Θα πάω κ ελπίζω να μην βαρεθω...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

καταρχην γιουπι να πας! κι αν βαρεθεις ασε την λυδια καμια βδομαδουλα και γυρνα εσυ με την μικρη... δεν παιζει ?

γερακινα η φωτο ειναι τραβηγμενη στο παλιο καβαλας.... 5λεπτα απο το σπιτι μου με το αυτοκινητο...(εμεις μενουμε μεσα στο κεντρο της καβαλας...) κατω απο αυτο το ξενοδοχειο(porto palio)... http://www.hotelink.gr/images/media/1244709861-3949.jpg

η θαλασσα ειναι μεχρι το γονατο για αρκετα μετρα και ετσι αφηνουμε τα παιδια να παιζουν ανετα χωρις φοβο...την συγκεκριμενη μερα που τραβηχτηκε η φωτο ειχε και λιγο κυμματακι... συνηθως η θαλασσα ειναι λαδι...εχει και παιδοτοπο μεσα στην παραλια... ειναι πολυ καλα για παιδια..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ουουουου καλημέραααα...

Ουπς δεν προλαβαινω να γράψω πολλά γιατί ξύπνησε η σκατούλα, έχει βήχα και δεν καταφερε να κοιμηθει πάνω απο τέταρτο.

Πολύ ωραίο όνομα το Ίριδα, να το χαίρεστε και να την χαίρεστε!

Φοβερο ναυτάκι πρέπει να τανε το ρηνάκι... αφιερωμένο

4Ad75nZSzAQ

χαχαχαχαχα

Ένα μεγάλο φιλί και στον Αγγελάκο:D

Κι εμένα αύριο πρωί έχει γιορτούλα ο θοδωρίκος. Ο νικολάκος δεν έχει φέτος.

Η μυρσίνη μπήκε στα στερεα, έφαγε μήλο και το 1/4 της κάρτας της αλλεργιολόγου:tongue:

Γιουπάκι καμια φίλη ή φίλος δεν παίζει να έχει άδεια εργασίας ή άδεια ανεργίας να έρθει μαζί σου;

Αναστασάκι άρωμα καλοκαιριου εεε;

Λενιω που σαι;;;

Axxxxxaxaxaxa Λεγκουλι ευχαριστούμε για την αφιέρωση όντως με αυτό το τραγουδάκι έκλεισαν τη γιορτούλα( ητνα κι ενα ναυτακι πριν που χορεψε ζεμπεκια το νταλκα βαρυυυυυυυυ χαχαχαχαχα παπαμιχαηλ χαχαχα ειχε τρελο γελιο η παρασταση)

για δειτε το ποηματακι μας αλλα το αποσπασμα την αδικει τη γιορτουλα, ανοιγει?

https://picasaweb.google.com/athina.z/13201203#5753567144084490354

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παραλάβαμε το 'ενδεικτικό' μας σήμερα! Ο Κωστής προβιβάστηκε από το προνήπιο στο νήπιο:tongue:

Η γιορτή της Σοφίας θα γίνει την επόμενη Κυριακή και μετά σχολείο τέλος για εμας φετος -ας είναι καλά οι παππουδογιαγιάδες :D

Έχω μια μικρή ερώτηση θηλασμου (Σοφούκαααααααα χελπ!!!)

Φίλη μου γέννησε πριν 20 μέρες περίπου. Την μπλέξανε με συμπλήρωμα από το μαιευτήριο και τώρα προσπαθεί να το κόψει. Η μικρή της αυτή τη στιγμή παιρνει μόνο 80μλ/ημέρα (10-40μλ΄σε 4 γεύματα) και θηλάζει 8-10 φορές. Το συμπλήρωμα είναι αντλημένο αλλά η φίλη μου ανησυχεί γιατί η μικρούλα δεν κάθεται παραπανω από 30' στο στήθος -κουράζεται.

Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει απλά να κόψει το συμπλήρωμα και να θηλασει λίγο συχνότερα ακόμα και ξυπνώντας την μικρή. Έχω δίκιο?:confused:

DPYUp2.png EYukp3.png

Γειά σας όμορφες,

κι εγώ τρέχω τρέχω και δεν έχω προλάβει να κάτσω να γράψω δυο κουβέντες...

Γερακινάκι να σου ζήσει ο γιόκας! Πως εγώ είχα κολλήσει ότι θα κάνεις και τρίτη κόρη δεν ξέρω!

Γιουπιγιάγια, τέλειο το ονοματάκι σας, κι εγώ το είχα στα υπ'όψην αλλά δεν άρεσε στο σούπερμαν!

Δε μου λέτε θα γίνω τελείως ρόμπα στο σχολείο, θα βάλω τα κλάματα οπωσδήποτε, τι να κάνω να γλυτώσω την ξεφτίλα;;;;; Μέχρι και με τη Ρηνούλα τα' μπηξα! Είμαι γελοία, το ξέρω!!!

Δε μου λέτε θα γίνω τελείως ρόμπα στο σχολείο, θα βάλω τα κλάματα οπωσδήποτε, τι να κάνω να γλυτώσω την ξεφτίλα;;;;; Μέχρι και με τη Ρηνούλα τα' μπηξα! Είμαι γελοία, το ξέρω!!!
ομοιοπαθής ;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Αθηνά, τέλειο το ναυτάκι σου!

Κορίτσια κι εγώ τα μπήγω παντού χωρίς τύψεις! Μέχρι και στις γιορτές του ΕΠΑΛ τα έμπηγα πέρυσι, με τους μαντράχαλους χαχα!!!

Έχω μια μικρή ερώτηση θηλασμου (Σοφούκαααααααα χελπ!!!)

Φίλη μου γέννησε πριν 20 μέρες περίπου. Την μπλέξανε με συμπλήρωμα από το μαιευτήριο και τώρα προσπαθεί να το κόψει. Η μικρή της αυτή τη στιγμή παιρνει μόνο 80μλ/ημέρα (10-40μλ΄σε 4 γεύματα) και θηλάζει 8-10 φορές. Το συμπλήρωμα είναι αντλημένο αλλά η φίλη μου ανησυχεί γιατί η μικρούλα δεν κάθεται παραπανω από 30' στο στήθος -κουράζεται.

Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει απλά να κόψει το συμπλήρωμα και να θηλασει λίγο συχνότερα ακόμα και ξυπνώντας την μικρή. Έχω δίκιο?:confused:

Αν το μωρό είναι τελειόμηνο και υγιές, χωρίς κάποιο θέμα που να το δυσκολεύει στον θηλασμό (πχ. κοντός χαλινός, εισέχουσες θηλές της μαμάς κλπ), θεωρητικά μπορεί να κόψει άμεσα τα 80 ml τη μέρα. Αν δυσκολεύεται, ας κόβει ένα ένα γεύμα κάθε 3-4 μέρες. Να παρακολουθεί τις πάνες κατά τα γνωστά http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1341770&postcount=43.

Αν το μωρό είναι υγιές χωρίς άλλα θέματα, θα αρχίσει να κάθεται περισσότερο αν πεινάει ή θα κοιμάται για λίγο στην αγκαλιά και μόλις πάει να το ακουμπήσει κάτω, θα ξυπνάει για τη συνέχεια (τα γνωστά!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αν το μωρό είναι τελειόμηνο και υγιές, χωρίς κάποιο θέμα που να το δυσκολεύει στον θηλασμό (πχ. κοντός χαλινός, εισέχουσες θηλές της μαμάς κλπ), θεωρητικά μπορεί να κόψει άμεσα τα 80 ml τη μέρα. Αν δυσκολεύεται, ας κόβει ένα ένα γεύμα κάθε 3-4 μέρες. Να παρακολουθεί τις πάνες κατά τα γνωστά http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1341770&postcount=43.

Αν το μωρό είναι υγιές χωρίς άλλα θέματα, θα αρχίσει να κάθεται περισσότερο αν πεινάει ή θα κοιμάται για λίγο στην αγκαλιά και μόλις πάει να το ακουμπήσει κάτω, θα ξυπνάει για τη συνέχεια (τα γνωστά!)

thanks!:D χρειαζόμουνα μια επιβεβαίωση!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...