Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!!

η μπουμπου μας θηλαζει μια χαρα,δεν εχει παρει σταγονα ξενο γαλα,

ειχα υπερπαραγωγη αλλα τη ρυθμισα και ξαναεχω παλι τωρα,

θηλαστρο δε θελω ουτε να το βλεπω αλλα με βοηθησε με την υπερπαραγωγη,τωρα βγαζω λιγο με το χερι.

ο Μανωλακος ειχε εκδηλωσει εντονη ζηλεια αλλα τωρα εχουμε αρχισει να το ξεπερναμε.

αυτα τα νεα μας.

TLbfp2.pngEYFRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! εγώ πάλι συμφωνώ ότι ο πρώτος χρόνος είναι όντως βαρετός και κουραστικός, μου τη σπάει που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε λεκτικά και να παίξουμε "κανονικά" παιχνίδια. Εν τω μεταξύ δεν θέλω με τίποτα άλλο παιδί σύντομα, ουφ. Όπως καταλάβατε είμαι φουλ ξενυχτησμένη, ούτε μέτρησα πόσες φορές ξύπνησε η Σοφία.

(((Κατερινιωωωωωω))), τι κανεις κοριτσαρα? δεν ειδα το προηγουμενο ποστ σου κ ειδα που σου απαντουσαν κ επαθα πλακα, νομιζα οτι βλεπουν φαντασματα! πολλα φιλακια στην οικογενεια!

Καλημερα σε ολους.

Νταφ, μαλλον θ κανω καποιον αυτοσχεδιασμο λαδερο παλι. Ψιλομαπα το φανταζομαι αλλα ως σαβουροφαγοι, θα το φαμε!!! Το ταχινι ειναι λιγο δυσκολο ως υποκαταστατο, γινεται λιγο στυφο κ "τρωει" κ πολυ απο τη γλυκα. Παντως αν θες περισσοτερη ζυμη που ειπες, πρεπει να αυξησεις αναλογικα ολα τα υλικα, αν βαλεις μονο παραπανω αλευρι θα γινει πολυ σφιχτη. η λεμονοπιτα φαινεται σουπερ, αλλη φορα ομως, τωρα εχω 3-4 κιλα μηλα σε αναμονη!!!

α, ο πρωτος χρονος ειναι λιγο βαρετος ωρες ωρες, αλλα μετα τον δευτερο τα πραγματα ζοριζουν, γιατι το παιδι θελει να παιζει όλη την ωρα κ σε βγαζει οφ, αρχικα εσενα, μετα τον αντρα σου, τη γιαγια, τον παππου, την θεια, τη φιλη που ηρθε να σας δει, τον φιλο της φιλης..........! που να προλαβεις να βαρεθεις! Αν κατα τυχη κοιμηθει πριν απο σενα κανεις παρτυ! Οπως καταλαβατε η δαναη κοιμηθκε νωρις χτες: 12.30 παρακαλω! Το λεω κ ντρεπομαι, αλλα αν δεν ηταν κ το σχολειο θα ειχα τρελλαθει!

Οπως καταλαβατε η δαναη κοιμηθκε νωρις χτες: 12.30 παρακαλω! Το λεω κ ντρεπομαι, αλλα αν δεν ηταν κ το σχολειο θα ειχα τρελλαθει!

Δεν θέλω να ντρέπεσαι με αυτονόητα πράγματα :D

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες... καλά καλά δεν έχουμε πιει καφέ και συζητάτε για μηλόπιτες;;;

Γεια σου Κατερινάτσι... τι κάνει ο Μανωλάκος; Το μικράκι πόσο είναι τώρα;

Άφρο θέλω μελομακάρονο σου λεω... εχθές έκανα γαλατόπιτα και γιουβέτσι... Ακόμα απορώ πως κατάφερα και βγήκε το γιουβετσάκι τόσο άνοστο... φαγώθηκε βέβαια αλλά πληγώθηκα βαθύτατα!

Εντομεταξύ το σπλάχνο μου έχει αρχίσει και γίνεται τρελος τσαντιλόπουλος (μυρτωωωωωωω) Πηγαίναμε στο μαγαζί με τα βιολογικά χθες το απογευμα και τον βλέπουν δυο πιτσιρικάκια απ'το μεγαλύτερο τμήμα και αρχίσαν να του χαιδεύουν το κεφάλι και να του λένε θοδωρίκο μου...καπνούς απ'τα αυτιά ο δικός μας "δεν θελωωω" "άσε με"... Μετα στο βιολογικάδικο ήταν οι δύο πιτσιρίκες που είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και η μία προσπαθούσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει... δεύτερη φορα καπνούς απ'τα αυτιά "δευν θέλω σου λέω" "ασε με":rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημερα!

καταρχην τι εγινε η τατι ?ξεγατζωθηκε ο νεαρος ??

λεγκω η δικη μου να δεις τσαντιλα!αλλα δεν λεει ασε με αλλα λεει ατο το πιπι (μπλουζα μην φανταστειτε τιποτα αλλο)ατο παντι(παντελονι) ατο μαλλι νενίνας(στεφανιας)

εγω νιωθω απαισια μα πολυ απαισια ομως ,πιο απαισια δεν γινεται

ειχε χθες 5η μερα δυσκοιλιοτητας και

αποφασισα να της βαλω υποθετο

μαλλον δεν το εβαλα καλα και πονουσε εκανε σαν τρελλη

δεν μπορουσα να την ηρεμησω ωσπου το εβγαλε

και το χειροτερο το βραδυ ειχε εφιαλτες ,εκλαιγε και δεν ηθελε ουτε βν αθηλασει τιποτα ,ουτε ν ατην αγγιξω:(

ειμαι απαισια μανα,μισω τον εαυτο μου

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλα μου, στο θέμα της δυσκοιλιότητας σε καταλαβαίνω απίστευτα!!! Ο μικρός το τι κλάμα έχει ρίξει και ουρλιαχτό δεν λέγεται... και αίμα στα κακά του. Δυο μέρες του έδωσα duphalac που είναι σαν λαδάκι και ξεστούμπωσε ο έρμος γιατί αν δεν ξεστούμπωνε δεν βοηθούσε τίποτα. Από κει και πέρα έχω πάρει ξερά δαμάσκηνα που του δίνω και τρώει κάθε μέρα, του δίνω μελάκι σκέτο, το πρωί γάλα με ολικής αλέσεως δημητριακά, το ρύζι το έχουμε αντικαταστήση με το καστανο με τη φλούδα, αποφεύγουμε μηλα και μπανάνες... Του δίνω πορτοκαλάδα κάθε μερα, πολλά όσπρια και μπροκολοκουνουπίδια... Και φαντάσου με όλα αυτά και δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει το μισάωρο ουρλιάζοντας μέχρι να τα κάνει... προχθές πάλι έκανε πολύ αίμα ο έρμος, εχθες κάπως καλύτερα.

Συγνώμη που πιάσαμε την σκατοσυζήτηση αλλά είναι φρίκη να τα βλέπεις να πονάνε έτσι... Αφού όταν είναι να τα κάνει τον πιάνει πανικός.

Ναι ο παιδίατρος μου το έδωσε... τρεις ή τέσσερις φορές του έδωσα. Ήθελα να αποφύγω φάρμακα αλλά εντέλει βοήθησε γιατί αν δεν ξεστουμπώσει δεν βοηθάει τίποτα! Φαντάσου ότι μέσα σε ένα 24ωρο με το φάρμακο τα έκανε 6-7 φορές και μάλιστα κανονικά όχι διάροια... ειδικά οι πρώτες κενώσεις ήταν πέτρα. Φαντάσου τι είχε μαζευτεί στο στομαχάκι του.

Βρε Βασούλι τι είναι αυτά που λες... Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα! Μη νιώθεις τύψεις, και δεν νομίζω το βράδυ να ήταν από αυτό τα ξυπνήματά της. Πάντως χθες κι εμάς από τις 5 και μετά ήταν και τα 2 ξύπνια... Βέβαια δεν παραπονιέμαι γιατί η μπέμπα κοιμήθηκε 11.30 με 5 οπότε είχα κι εγώ 5 ωρίτσες ύπνου...

Τάτι μου με πιάσαν οι πόνοι, μόλις πήγα να κοιμηθώ, τα νερά μου τα σπάσαν τελευταία στιγμή. Τι σου λέω όμως τώρα εσύ γεννάς??? Πού είσαι?? Καμιά πληροφορία κορίτσια?

Η Μυρτώ πού είναι?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γκρμμμμμφφφφφφφφφφφφφφ.... καλημέρα, η Άννα αφού κοιμήθηκε 11.30 περικαλώ (Αφρο είπες τίποτα;;; ) ξύπνησε γιατί έχ%$^%$σε, μετά γιατί κατούρησε, μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.20 τελικά και εγώ ξεράθηκα μέχρι τις 10...

Ο μικρός αναρριχητής αφού με καταδιάλυσε χτες το βράδυ (παιδιά πολύ πίεση σας λέω στην ¨Αννα δεν είχα τπτ) την έπεσε και αυτός για ύπνο και τελικά και εγώ.

Παω να κάνω καμιά δουλειά (και το χέρι του Χασ πλησιάζει αμείλικτα...)

Πάντως στην Άννα κάποια στιγμή εξαφανίστηκε η δυσκοιλιότητα μονη της.... και τώρα δεν μπορώ να πω ότι τρώει τα σούπερ φαγητά που βοηθανε αλλά της πέρασε... Α και πάει μόνη. Ρουχα ανεβοκατεβάζει μόνη. Κανει τσίσα, σκουπίζεται, αδειάζει και το περιεχόμενο και επιστρέφει...Εμείς βοηθάμε για πλύσιμο χεριών, καθαρισμα γιογιό και πλύσιμο πωπού αν κάνει κακά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βασούλι μου....μη στενοχωριέσαι μωλέ,όλες μας νιώθουμε έτσι ώρες ώρες...και γω πολλές φορές σκέφτομαι και το ακραίο 'μήπως δεν έπρεπε να γίνω μάνα',αλλά όταν ηρεμείς,τα βλέπεις με ψυχραιμία και αναθεωρείς..κάπως!!!Και κάπου είναι και λογικό,πρωτάρες είμαστε,μοιραία θα κάνουμε λάθη,μοιραία θα πειραματιστούμε.....έλα,ανέβα τώρα,εεεεε???????

Καλημέρα,καλημέρα!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

μπραβο στην αννα που τα κανει ολα αυτα μονη!!

η δικη μου μονο καλτσες φοραει μονη της :lol:

λετε να ειναι κατι προσωρινο και να φτιαξει απο μονο του?μακαρι!!

αλλα τοχει πανω απο 2 μηνες ρε γμτ

ελενιτσα νιωθω τυψεις γιατι και ο Δ. δεν με αφηνε να βαζω και μου ελεγε

οπως θα της δημιουργησω ψυχολογικα

τωρα να δω πως θα του το πω θα με χ##σει

αλλα δεν αντεχω να την βλεπω να υποφερει τοοσες μερες

μαμα μια ηθελα να σου πω για τα αλεσμενα

και εμεις αργησαμε να τα κοψουμε γιατι

αργησε πολυ να φαει στερεες μετα τον χρονο και παλι ετρωγε δυσκολα

οποτε η μανα μου που την ταιζε μεσημερι της αλεθε τα σκληρα (κρεατα)

για να μην μεινει νηστικη ωσπου το καλοκαιρι στις διακοπες

λεω φτανει κοτζαμ γαιδουρα να αλεθουμε ακομα

και σε πληροφορω πως πολυ γρηγορα εμαθε και ετρωγε ετσι

μην φοβασαι πως δεν θα τρωει ,κοψε τα αλεσμενα μαχαιρι

Καλημέρα!

Σήμερα η Σοφία ξύπνησε στις 4.30 και ήθελε παιχνίδια....να μπουσουλάει και να σηκώνεται! Ευτυχώς κάποια στιγμή ξανακοιμήθηκε!

Είδα το Κατερινάτσι στο καφέ μας? Καλώστηνε!

Ααα και να πω ότι είναι 2, 3 μέρες που ο Αλέκος δεν τρώει το φαί του...

Αυτό γράψτο στις αντιδράσεις λόγω Τσουλουφίτσας;)

Κι ο Κωστής από τότε που γεννήθηκε η Σοφια, όλο παραξενιές στο φαγητό μου βγάζει -κι εγώ γίνομαι έξαλλη που τελικά βρίσκομαι να τον κυνηγάω για να φάει. ΚΑι το χειρότερο, στον παιδικό τρώει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ακόμα και ψάρι που από μωρό ούτε ζωγραφιστό δεν το ήθελε:confused::shock:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...