Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Γιουπακι τελειο το ονομα κ ας μην αρεσει κ στα σογια!!! Κ πολυ πρωτοτυπο!!!

Αφροδιτακι ψαχνεις για γυναικα ε ? ρε συ αυτον τον μηνα συνηθως οσοι εχουν γυναικες για τα παιδια δινουν αδειες μιας κ ολοι φευγουν οποτε κατι θα βρεις νομιζω. Μια χαρα ο Αγγελος με την γιορτη μπραβο!!Αυριο εχουμε κ εμεις κ πρεπει σημερα να παω να βρω ασπρη μπλουζα του Μητσου,τελευταια μερα την αφησα κ εγω!!!

Καλημερα!!

Ευχαριστώ Γερακίν!!Πώς τα πάτε???

Ευχαριστώ Αφρο!!!

Μπράβο του Αγγελούκου!!

Εχω κάτι καλό υπόψη μου για γυναίκα. Πότε ακριβώς τη χρειάζεσαι??

Στις 6 και 30?? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???

Ευχαριστω Τζι!!!Εχεις φωτο εσύ??

Λέω σιγα σιγα να τα μαζευω για την Κερκυρα ανευ συζυγάτου...δεν μου αρεσει που θα χωριστούμε τόσο καιρό αλλά θα είναι πιο καλό κ για τα μιτσά μου να ειναι στη θαλασσα....

Δεν υποφερεται η ζεστη ειδικά οταν ειναι κ το σπίτι ζεστό..βεβαια από τα απογευματα κ μετα μαζευόμαστε μεγάλο παρεάκι κ περναμε ωραία...ουφ.. γιατί να μην ειναι πιο ανθρώπινη αυτη η πολή...

αναστασια εσεις θα περνατε τελεια κ το καλοκαιρι ε???

Φιλιααααααααααααα

θες να ερθω εγω αντι τπυ συζυγου??? Πολυ θα ηθελα να εχω και γω χωριο κοντα σε θάλασσα....

Κοιτα χοντρικα για κανα μήνα, απο 10-15 Αυγουστου μέχρι 10-15 Σεπτεβρη. Τωρα αν παιζει καμια μερα πανω-κατω- ενδιαμεσα, το βλεπουμε αναλογα με αδειες συναδελφων. Ειδικα Σεπτεβρη πιστευω να ειμαι λίγο λάσκα. Που μενει αυτη η κυρία?

Λενιτο τι εγινε, ηρθαν τα παιδια? Για πες αντιδράσεις? Ενταξει η Ναταλία?

φιλια!

Διαφημίσεις

Γιουπακι μακαρι να ειχα κ εγω αδεια κ σιγα μην καθομουν εδω!! Χωριο , θαλασσιτσα,βολτες κλαψ κλαψ κλαψ...

Φωτο εμεις ακομα δεν εχουμε.Ευελπιστω ΣΚ που θα παμε πανω να ειναι ετοιμες αλλα δεν παιρνω κ ορκο...

γιουπακι για σενα!

πανoραμα απο το προχθεσινο μας μπανακι!

http://s433.photobucket.com/albums/qq51/anastasie_gr/?action=view&current=2012-06-11154519.jpg

Να υποθέσω οτι εσύ εισαι το χέρι με τον καφέ κ οχι η κυρία με το ολόσωμο ε?????????????????????????????

Ζουλευω!!

Στο νησι θα είχα πάει ήδη αν ήταν οι δικοί μου εκει αλλά είναι του στεφανιού κ οσο καλοι κ αν ειναι δεν νοιωθω το ιδιο..βεβαια δεν θα μενω στο σπίτι τους αλλά σε ένα σπιτι δίπλα στη θαλασσα κ θα έρχεται κ η ρούλα μου τα βράδυα για να μην ειμαι μονη μου...ωραια ειναι μωρέ αλλά θα έχω λιγη μοναξια χωρις παρέα δική μου.......κ χωρις το αμορε.......

Αφρο στελνω πμ για την κυρια που λεγαμε...

Να υποθέσω οτι εσύ εισαι το χέρι με τον καφέ κ οχι η κυρία με το ολόσωμο ε?????????????????????????????

Ζουλευω!!

Στο νησι θα είχα πάει ήδη αν ήταν οι δικοί μου εκει αλλά είναι του στεφανιού κ οσο καλοι κ αν ειναι δεν νοιωθω το ιδιο..βεβαια δεν θα μενω στο σπίτι τους αλλά σε ένα σπιτι δίπλα στη θαλασσα κ θα έρχεται κ η ρούλα μου τα βράδυα για να μην ειμαι μονη μου...ωραια ειναι μωρέ αλλά θα έχω λιγη μοναξια χωρις παρέα δική μου.......κ χωρις το αμορε.......

Αφρο στελνω πμ για την κυρια που λεγαμε...

χααχα ναι εννοειται....

tqj2p3.png vvtJp3.png

xaxaxaxa Γιουπακι η Αναστασια ειναι κουκλαρα την εχουμε δει σε φωτο, το ιδιο κ τα παιδακια της!!

Καλα κ εσυ ρουλα την λες την πεθερα σου?? κ εγωωωω!! χαχαχα Αυτο ναι ειναι ενα θεμα αν ηταν εκει οι δικοι σου δεν το συζητω καν .Τωρα εχεις τα υπερ κ εχεις κ τα κατα ουφφφφ

xaxaxaxa Γιουπακι η Αναστασια ειναι κουκλαρα την εχουμε δει σε φωτο, το ιδιο κ τα παιδακια της!!

Καλα κ εσυ ρουλα την λες την πεθερα σου?? κ εγωωωω!! χαχαχα Αυτο ναι ειναι ενα θεμα αν ηταν εκει οι δικοι σου δεν το συζητω καν .Τωρα εχεις τα υπερ κ εχεις κ τα κατα ουφφφφ

ωωωωω ευχαριστω για το κοπλιμαν...

κουκλαρα δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και 50αρα με ολοσωμο μαγιω...:tongue:

ωραιο το ρουλα.. χαχαχα... απ το πεθερουλα ε?

γιουπι αν ειναι χαρακτηρας που θα μπορουσες να την ανεχτεις εγω θα ελεγα να πας.. κι απο την στιγμη που δεν θα ειστε και στο ιδιο σπιτι... εννοειται τα μεσημερια φαγητο στην ρουλα.... εσυ μπανακι ξεκουραση και τα παιδακια σου...!;)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Ki εμείς σημερα γιορτούλα στο σχολειο, το καταχαρηκε το Ρηνιώ, ήταν ναυτάκια η δικια μου στο τιμόνι χαχαχαχαχα ειχι πολυ πλακα αλλα ηταν μαγειρες, άλλα καμαροτο, ενας μουτσος! χαχαχχαχαχα ωραία ήταν , μονο ενα παιδάκι ηταν ζορισμενο τα αλλα μες τη καλη χαρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χα χα..στο τιμονι ε??

Γιο νο σόι μαρινέρο, σόι καπιταν σόι καπιταν!!!!!:tongue::tongue:

Μερσι για ευχες!!!

Ναι η ρούλα (από το πεθερούλα) είναι μια χαρά!Παραπάνω από μια χαρά...πολύ διακριτική κ εξυπηρετικη...ο ρούλης επίσης πολύ καλός αλλά κ ποοοοοοοολυ κουραστικος :rolleyes:..μιλαει ποοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυ........

παω να βαλω μουλακ για υπνο...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...