Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

είμαστε χαμένοι ...

η μισή ελλάδα χειροκροτεί τον κασιδιάρη που χαστούκισε την κανέλλη και η άλλη μισή τον βρίζει...

η μισή ελλάδα λέει μπράβο στον νεαρό που τουφέκισε τον αλβανό και η άλλη μισή τον καταδικάζει...

η οργή που υπάρχει και στους μεν και στου δε είναι αδύνατον να εκτονωθεί την 17η ιουνίου με μία ψήφο... και ποιά ψήφο μου λέτε; είτε με το μνημόνιο είτε χωρίς ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος ίσως δυσβάχταχτος μέχρι την ανόρθωση μας.

και κοροιδευόμαστε ακομα!

με αφορμή αυτό

http://www.inews.gr/96/ylika-telos-stin-kardiocheirourgiki-kliniki-tou-attikon.htm

και τον γελοίο που βγαίνει και τα λεει, γιατί άδειασε η τσέπη του από τα φακελάκια που δεν παίρνει πια... ή τον άλλο ίδιας ειδικότητας που έρχεται και μου λέει ότι όλοι πρέπει να αρχίσουμε να δουλευουμε (λες και εγώ έρχομαι και ξύνομαι στο νοσοκομείο) ενώ αυτοί χαχανίζουν όλη μέρα, βαζουν κανένα χειρουργιακι στη χάση και τη φέξη, παίρνουν 6000 μαύρα και πρέπει ο νοσηλευτής ΤΕ των 650 να "αρχισει να δουλευει" για να βγάλει και άλλα μαυρα ο μ&^%*^%.... ή τον άλλο που μου είπε ότι στο αρεταιειο έβγαζε 300.000 το χρόνο (μαύρα φυσικά) και εδώ δεν βλέπει τίποτα αλλά αυτός όχι είναι τίμιος (!) και σωστός (!) γιατί δεν τα στέλνει στην ελβετία τα λεφτά του τα αφήνει εδώ...

και αυτοί σύσσωμοι θα ψηφίσουν Σαμαρά γιατί έχουν κάτι να χάσουν, ενώ οι άλλοι που τα έχουν χάσει όλα σύσσωμοι Σύριζα...

και όποιος και να βγει δεν θα τα λύσει τα προβλήματα γιατί είτε μέσα στην ευρώπη, είτε απεξω η ελλάδα είναι χαμένη γιατί ακόμα τα μυαλά μας είναι σαθρά και στο τέλος ο νοσηλευτής θα τον σπάσει στο ξύλο τον καρδιοχειρουργό και δεν θα τον γλυτλωσουμε τον εμφύλιο και η τουρκία θα αδράξει την ευκαιρία να μας φάει το καστελλόριζο για να αυξήσει το ΑΟΖ της....

Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ, φελίνι!!!! Έχεις απόλυτο δίκιο, πραγματικά! Και εγώ παρότι είμαι από φύση αισιόδοξος άνθρωπος, έχω απογοητευτεί πλήρως...Σαπίλα... πολύ σαπίλα...

Εμάς εδώ το νοσοκομείο μας κλείνει... διώχνουν προσωπικό και υπολειτουργεί δηλαδή.. Στην ουσία βέβαια οι ίδιοι που δουλεύουν μέσα το είχαν κλείσει από παλιά.... όλους τους έστελναν αλλού για ψύλλου πήδημα! Τώρα ζητάν συμπαράσταση και βγαίνουν στους δρόμους! Κάνουν καταλήψεις και απαιτούν το παλιό νοσοκομείο! Εγώ πάλι απαιτώ ένα νέο με ανθρώπους που επιτέλους θα έχουν όρεξη για δουλειά! Ο δήμαρχος μαζί με διάφορες οργανώσεις κλείσαν το δημαρχείο και την εφορία και δεν θα επιτρέψουν να ψηφίσει κανείς στην πόλη.... δηλ. με ποιο ακριβώς τρόπο θα τιμωρήσω αυτούς που με έφεραν εδώ τόσα χρόνια, αν δεν ψηφίσω?....δεν ξέρω... πραγματικά έχω πελαγώσει πια...

Είχα καιρό να μπω! Μπήκα να δω νέα σας! Καλά είστε υποθέτω!!! :)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα!

Επιστρέψαμε! Περάσαμε πολύ ωραία, κρεπαλιάσαμε, ζήσαμε τη μεγάλη ζωή, σοσιαλιαστήκαμε με τους ευρωπαίους φίλους μας, τσίμπησα και το κρυωματάκι μου εγώ και επιστρέψαμε....

Σήμερα θα έρθουν και τα παιδιά και περιμένω πως και πως!

Περάσανε πολύ ωραία και αυτά, η Ναταλία βέβαια αρρώστησε, έπαθε αμυγδαλίτιδα με πυρετούς και τέτοια!

Εδώ δεν έχει αλλάξει τίποτα εεε? Το Ελλαδικιστάν συνεχίζει ακάθεκτο!

Θέλω να σας δώ!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

alo !!

Τι κανετε?

Φελινιους ποσο δικιο εχεις !!!!

Ελενη welcome back !!! Εχω χασε επεισοδια, Μυκονο δεν ειχατε παει η πηγατε κ αλλου οεο?Ασχετο αλλα καποια στιγμη νομιζω πρεπει να σου δωσω κ το σλινγκ σου!!!

Γιουπακι που εισαι?Βαφτιστηκατε?Να σας ζησει βρε να την χαιρεστε την βελουδινη!! Αντε μπες να μας πεις πως την βγαλατε!!!

Εμεια καλα περασαμε ενα σουπερ Σαββατοκυριακο με φιλους ,καναμε ωραια παρεουλα,βολταραμε αλλα δυστυχως τωρα ξανα πισω στην ρουτινα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Φελίνι...με διέλυσες....

Μπράβο Ελένη κ εις ανώτερα!!!

Ναι Τζι... βαφτιστηκε η μικρή Ίριδα!!!!

Όλα πήγαν πολύ καλά κ λίιιγο γκρίνιαξε στη βουτια τίποτα ιδιαίτερο..'ηταν γλύκα!!!

Μεγάλη κούραση όμως ρε παιδάκι μου..αλλά ήταν ωραία αυτά που κάναμε.. όταν έχω φώτο θα σας δείξω...

Αντε δειξτε μας ςσεις που βαφτίσατε πρώτες...

καλημερα!

δυστηχως τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει η φελινι....

γιουπι να σας ζησει η μικρη Ιριδα! πολυ ομορφο ονομα! πως τα πηγαν νονα και παπας? ολα καλα ε?

ελεν welcome back! για πε πως περασατε?

η ναταλια ποια ειναι????

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γιούπι καλοφώτιστη η Ίριδα!! Τελικά η δική σου επιλογή ήταν αυτή ή του στεφανιού?

Με τον παπά πως τα πήγατε? Με την εκκλησία?

Άντε στείλε φωτογραφίες!

Τελικά έκανες μπουφέ ή όχι?

Διαφημίσεις

καλημερα!

δυστηχως τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει η φελινι....

γιουπι να σας ζησει η μικρη Ιριδα! πολυ ομορφο ονομα! πως τα πηγαν νονα και παπας? ολα καλα ε?

ελεν welcome back! για πε πως περασατε?

η ναταλια ποια ειναι????

Ελα ντε.. ποιά ειναι η Ναταλία???

Ευχαριστώ για τις ευχες!

Τα πήγαν πολύ καλά αν κ ο παπας της ειπε 1 μερα πριν τη βαφτιση να κανει το σταυρο ορθόδοξα...Ευτυχώς δεν χρειάστηκε αφού κρατούσε τομωρο...

Nα σας ζήσει!!!!:D:D

Ευχαριστούμε:D

Γιούπιους, να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Τέλειο όνομα!

ευχαριστούμε!!Κ εμενα μου αρέσει ολοένα κ περισσοτερο!!

Γιούπι καλοφώτιστη η Ίριδα!! Τελικά η δική σου επιλογή ήταν αυτή ή του στεφανιού?

Με τον παπά πως τα πήγατε? Με την εκκλησία?

Άντε στείλε φωτογραφίες!

Τελικά έκανες μπουφέ ή όχι?

Κοίτα για το ονομα..δεν συμφωνουσαμε με τις επιλογές ο ένας του άλλου κ τελικα βρήκαμε μια μέση λύση...κ νομιζω οτι ηταν καλύτερη κ από τις αρχικές!!

Στους τριτους δεν αρεσε ιδιαιτερα..μαλιστα κάποιοι δεν καταλαβαν κ το ονομα....

Αλλά διάβασα τους συμβολισμους του κ το θεωρώ σπουδαιο:P

Η εκκλησια ηταν πολύ καλυτερη από αυτο που θυμόμουν!!

Ειχε κ σκια στα δεντρα κ χώρο να καθίσουν οι καλεσμενοι!!Ωραια ήταν!!

Μπουφέ εκανα.

Πήρα 4 πράγματα από κετερινγκ κ συμπλήρωσα με δικά μου κ της μαμας κ θειας σπανακοπιτακια, τυροπιτακια διάφορα, δίπλες, φραουλες με σοκολατα...

Αναψυκτικα, κρασι, κ φυσικά το γλυκο που πήρα ετοιμο τελικα..ήταν κ αυτό κοκκινο με άσπρα πουα:tongue::tongue:

Φωτο δεν έχω ακόμα...!!!

Στειλτε οι παλιοτερες ντεεεεεεεεεεε...

α τέλεια με τον μπουφέ! και εγώ αυτό έχω κανονίσει. τελικά ποιο πήρες αυτό που πήρα και εγώ ή άλλο? στειλε πμ αν ειναι...

το όνομα ναι τέλειο, ξέχασα να το σχολιάσω! ;)

ΜΕΡΣΙ!!!

Σε άλλο κετερινγκ οχι το δικό σου. Θα σου πω λεπτομερειες σε πμ αργοτερα που ελπίζω να κοιμουνται!!!

καλημερα:

Γιουπιους να την χαιρεστε την Ιριδα! Τέλειο όνομα! Μπραβο που πηγαν όλα καλά με την βαφτιση!

Η Ναταλία ειναι η κυρία που κρατάει τα παιδια την Ελένης. Ελεν, μπας και σου ειπε τπτ για την φιλη της? Απο μεσα Αυγουστου ως μεσα Σεπτεβρη τη θελω χοντρικα. Ή μηπως εσεις οι άλλες οι τσουπρες εχετε τιποτα στα υπόψη για καμια κυρια να μπορει να κρατησει τα παιδια μου μεχρι να ξαναρχισουν τα σχολεία?

Χτες κανανε τη γιορτη στο σχολειο του Αγγελου και ηταν η πρωτη φορα που το βλασταρι μου συμμετειχε. Παρόλου που ειμαι τελειως κατα αυτων των γιορτων (τα πιο πολλα παιδακια ηταν πολυ ζορισμένα) ο Αγγελουκος ηταν τέλειος και φανηκε να το διασκεδάζει και ο ίδιος! Κουκουβάαα! Αυριο εχουμε και τη Δαναη και τελος για φετος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...