Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!

Παλιοζωή εδώ!

Σαν να μου περνάνε οι τύψεις!

Να ζήσει ο Νικολάκης! Άντε πάει και αυτός! Σειρά τώρα η βελουδένια;

Ελενάκι μονο αυτό εχω να σου πω:

:tongue::tongue:

Ναι ναι σειρά εχει η βελουδένια που εξακολουθεί να ειναι βελουδένια..πολύυυυυυυυ γλυκούλα:P

Καλη αρχή στα παιδάκια που ξεκινανε επίσημα τις βαθμιδες της εκπαίδευσης:P

Φιλιάααα

Γερακίνα περιμενουμε ριπορτ (Μυρτωωωωωωωωωωω)

ΑΑΑΑ Αθηνααα χρονια πολλα αλλα γιατί??????:oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άτιμη κενωνία και άτιμη κατσαφάδουοουουουου, που εσύ λιάζεις την δίμετρη κορμάρα σου και μενα με κυνηγάει η γκόμενα με το υπερμηχάνημα για να μου κάνει παρουσίαση χαχαχαχα Δεν γίνεται να τη γειώσω εεε;

Καλημέρα ομορφες... Γερακινάκι να χαίρεσαι τον υπεργκόμενο των πέντε ηπειρων και των εφτά θαλασσών!!!!!!!!!!

Τζενάκι μεγεια και επίσημα το νέο σέξι ονοματάκι σας:D

Αφροδίτη γερα γερα με τσαμπουκά... ωρες ώρες νοιώθω λες και είμαστε σε αρένα και χτυπάει στους γύρους το καμπανάκι πάμε στην γωνία όπου μας εμψυχώνουν οι άλλες μαμάδες και μας τρύβουν τους κουρασμένους ώμους και μετά κλωτσια και ξανα μανα στα τσογλανάκια μας:tongue:

Πήγα σημερα σε αλλεργιολόγο που έφριξε με την κατάσταση της μικρής όπως και ο παιδιατρος και πήραμε ένα πακέτο κρεμών και εξετάσεων.

Δανάη μου στο Μυρτάκι μπορεί να είναι και το ζόρι απ'τους γιατρους που έχει προσκόληση γιατί βρισκει παρηγορια στο βυζι.

Λοιπόν σας έχω σκηνη απείρου κάλους απ'την επιστροφη απ'τη θάλασσα την κυριακή. Τα τρία παιδια στα καρεκλάκια, ο νικόλας να τραγουδάει, ο θοδωρής να κοιμάται και το πρόσωπο του στα πόδια της μυρσίνης, η μυρσίνη να ουρλιάζει και να χωνει κλωτσίδια καταλάθος στη μουρίτσα του θοδωρή κι εγώ αεροπλανικά να προσπαθώ με το βυζί όξω να τη θηλασω για να ηρεμίσει, φορωντας βουστανάκι θαλάσσης. Να σημειώσω ότι το αμάξι μας είναι μικρό και με πολύ ζόρι χωράει τα τρια καθισματάκια.:rolleyes:

Ρε κορίτσια το έσπα θα βγει φέτος για τους παιδικους; Γμτ δεν θα μας πάρουν... συνειδητοποίησα στη φορολογική θα είναι και η αποζημίωση και θα ανέβει η δήλωση παπάγια...

Ααα και μια και λέμε για παπάγια... λέει ο θοδωρής "έχω ένα μπαλάκι", "όχι έχεις δύο", "γιατί;" "γιατί μπουρου μπουρου σποράκια παιδακια αγοράκια κοριτσάκια κλπ... αυτά είναι οι όρχεις" "αααααα οι όρχεις είναι δίπλα στα παπάγια δηλαδή;":tongue:

Επίσης όταν αγνοείς αυτό που σου δείχνει το τέκνο σου καλύτερα να το αγνοείσεις εντελώς. "μαμά κοιτα κυλάει" φωνάζει ο νικολάκης... "ναι ναι λέω εγώ και συνεχίζω να πηγαινοέρχομαι να τακτοποιήσω τη μυρσίνη και να πάω κάτι που ήθελε ο θοδωρής "κυλάαααααααααααααει κυλάααααααααααααααει"... και εκεί είναι το κομβικό λάθος, αφού δεν έχεις γυρίσει απ'την αρχή, δεν γυρνάς στη συνέχεια... είχε ανοίξει το βάζο με το μέλι εχωνε τα χέρια μέσα και κυυυυυυυυυυυυυυυυλαγε στα πέριξ το μέλι

Είπα να γράψω και το έχεσα!

Γιουπάκι και Ευγενάκι όλα καλά με τις βαπτίσεις;

Λέγκω γιατί έφριξε καλέ ο αλλεργιολόγος? τι έπαθε η μικρή?

Τζεν καωφώτιστοι!!!! ΜΕ γεια το ονοματακι! τι έκανες τελικά με τις επιπλεον μπομπο? εγω την βρηκα τελικα την τυπισσα θα στα πω με πμ.

Γερακινάκι πως πάει ο άντρας?

Εμείς είμαστε συναχωμένοι οικογενειακώς και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.:)

Κατα τα αλλα περνάμε πολύ δυσκολη φαση με τον Αγγελο... Τραβαει κατι κρισαρες (καμια δεκαρια τουλαχιστον μες στη μερα) που δεν ξερεις απο που να τον πιασεις. Ελπιζω μονο να ειναι περαστικο και να μην κρατησει πολυ! Αυτα που πιστευα παλιοτερα οτι ειναι πιο ηπια τα αγορια στις κρισεις, ξεχαστε τα, τις ιδιες ακριβως υστεριες και με τον ιδιο ρυθμο, οπως εκανε και η Δαναη για οσους θυμουνται. Ωιμέ...

Ωιμε Ωιμε Ωιμε τετοια να μου λες..... οκ με Ειρηνη ξερετε οτι ειχαμε ΘΕΜΑΤΑΡΑ αλλα και τουτος δεν παει πισω...απο τωρα.....αχ,,,,, πολυ κλαψα πολυ χτυπημα πολυ οχι, οχι , οχι, τσαντηλα κλπκλπ

Βλεπω να χτυπαει ανελεητα ταντρουμ.....και ζηλευει και την ΕΙρηνη, και ολο αγχωνεται "τετατου τετατου" = του Αλεξανδρου (όλα τα πραγματα :rolleyes::rolleyes:

Αφροδίτη γερα γερα με τσαμπουκά... ωρες ώρες νοιώθω λες και είμαστε σε αρένα και χτυπάει στους γύρους το καμπανάκι πάμε στην γωνία όπου μας εμψυχώνουν οι άλλες μαμάδες και μας τρύβουν τους κουρασμένους ώμους και μετά κλωτσια και ξανα μανα στα τσογλανάκια μας:tongue:

Καλα δεν θα μπορουσες να το γραψεις καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχές, γενεθλιάζω 34 τα τελευταια 6 χρονια δεν εχω καταλαβει πως περασαν νομιζω οτι ειμαι 28 ακόμα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχχααααααααααααχα Λέγκω γελάω ακόμα!!! Τί έχασα;;; α ναι την άφιξη του γερακινόπαιδου να μας ζήσει ο παίδαρος!!!

Καλές βαφτίσεις σε όσες ήρθαν και θα έρθουν (ω γμτ πρέπει να πάρω παπουτσάκια στον βαφτιστήρι μου, κάτι θα πρέπει να του βάλω...)

Εμείς πήγαμε και ήρθαμε στην εξωτική Κάρυστο, ωραία περάσαμε στήσαμε και έναν καυγά τρικούβερτο με τον μικ και εκτονωθήκαμε... τελικά δεν μας πάνε οι διακοπές...

Κατσαφάαααααααα εγώ την κυρία με το μηχάνημα την γείωσα τελείως, με παίρνει

- μου έδωσε το τηλ σας η κ. κατσαφ...., μπλαμπλα μπλα

- ε ναι να τα πούμε άλλη ώρα;

- μα όχι μπλα μπλα μπλα

- δεν μπορώ τώρα καλή μου κυρία, ξυπνάω (και με αυτό το τελευταίο νομίζω την άφησα να αναρωτιέται τί ξύπναγα...)

με τον ανδρέα τί θα κάνω σοφές μου φιλενάδες που τον πιάνουν καρακρισάρες και εκσφενδονίζει τα πάντα;;; δεν του αρεσει το φαγητό, δεν αρκείται να πει δεν μαρεσει το συνοδεύει και με αποχώρηση του πιατου από την κουζινα προς το σαλονι... και ναααα και εγώ τιμωρια στον καναπέ, και τίποτα δεν καταφερνω... :rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε για τις ευχές!

για τη γέννα τι να πω; Τρίτη καισαρική ωχ αμαν μανα μου.

Ο μικρός καλούλης είναι νταξ ακόμα είναι στη φάση μαμ κακα νανι.

Τα κορίτσια έχουν ξετρελαθεί, θέλουν συνέχεια να τον βλέπουν να τον φιλάνε να του τραγουδάνε κλπ

Όλα καλά, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα κ με το καλο τωρα οι επομενες βαφτισεις μας!

Αθηνουλα μου πολυχρονη να ειστε να σε χαιρομαστε!!

Λενιτο κατσε εκει που εισαι !!!!

Λεγκουλι τι κανει η μικρουλα?τοτο μεγαλο ζορι τραβαει με τις αλλεργιες η καημενη?Παντος δεν θελω προκαταβολικα να σε απογοητευσω εμεις τα αποτελεσματα για τις αλλεργιες του Μητσακου απο 20 Φεβρουαριου ακομα δεν τα εχουμε παρει απο το Παιδων κ μας ειπανε τελος καλοκαιριου με αρχες Σεπτεμβρη τωρα να περιμενουμε γιατι εχουν πολυ δουλεια.Οσο για τα τερατακια μας τι να τα κανουμε εγω πλεον εχω παθει ανοσια με τοσα που περναω καθε μερα ολα πια μου φαινονται φυσιολογικα οι ζημιες ,τα ουρλιαχτα οι κρισεις κλπ κλπ κλπ ... Τωρα τελευταια εχει αρχισει κ ζημευει κ ο Νικολακης οταν ειμαι με Μητσο κ αρχιζει κ κλαιει ααααααααα ...Ολοι μαζι για το δαφνη !!!

Τζενακι παλι καλα που εγινε αυτο το σκηνικο κ πηρα τοσες πολλες παιδικες μπομπονιερες γιατι τις κατασπαραξανε μια μου εμεινε !!

Τατιανα εισαι ολα τα λεφτα!!

Γερακινακι καλη αναρρωση!!!

Σοφια κ εγω ειχα την εντυπωση πως ο Κωστης θα παει δημοτικο φετος τον ειχα για τον μεγαλο του καφε!!!

Δαναη καλη αρχη στην Σεμελιτσα!!! Αγκαλιτσες κ φιλακια στην Μυρτουλα!!!

Γιουπακι πως εισαι ?τρεχουμε τρεχουμε?

Διαφημίσεις

Χαχαχα αφού το χα πει είναι αυτοκαταστροφικοί οι τύποι... βγάλτε τους στο φως του ήλιου και θα καούν!

Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως κερδίζουν πόντους με κάτι τέτοια???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ναι τρέχω!!

Πώς πήγε η βαφτιση τζι??

Θελουμε φωτοοοοοοοο..:P

είμαστε χαμένοι ...

η μισή ελλάδα χειροκροτεί τον κασιδιάρη που χαστούκισε την κανέλλη και η άλλη μισή τον βρίζει...

η μισή ελλάδα λέει μπράβο στον νεαρό που τουφέκισε τον αλβανό και η άλλη μισή τον καταδικάζει...

η οργή που υπάρχει και στους μεν και στου δε είναι αδύνατον να εκτονωθεί την 17η ιουνίου με μία ψήφο... και ποιά ψήφο μου λέτε; είτε με το μνημόνιο είτε χωρίς ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος ίσως δυσβάχταχτος μέχρι την ανόρθωση μας.

και κοροιδευόμαστε ακομα!

με αφορμή αυτό

http://www.inews.gr/96/ylika-telos-stin-kardiocheirourgiki-kliniki-tou-attikon.htm

και τον γελοίο που βγαίνει και τα λεει, γιατί άδειασε η τσέπη του από τα φακελάκια που δεν παίρνει πια... ή τον άλλο ίδιας ειδικότητας που έρχεται και μου λέει ότι όλοι πρέπει να αρχίσουμε να δουλευουμε (λες και εγώ έρχομαι και ξύνομαι στο νοσοκομείο) ενώ αυτοί χαχανίζουν όλη μέρα, βαζουν κανένα χειρουργιακι στη χάση και τη φέξη, παίρνουν 6000 μαύρα και πρέπει ο νοσηλευτής ΤΕ των 650 να "αρχισει να δουλευει" για να βγάλει και άλλα μαυρα ο μ&^%*^%.... ή τον άλλο που μου είπε ότι στο αρεταιειο έβγαζε 300.000 το χρόνο (μαύρα φυσικά) και εδώ δεν βλέπει τίποτα αλλά αυτός όχι είναι τίμιος (!) και σωστός (!) γιατί δεν τα στέλνει στην ελβετία τα λεφτά του τα αφήνει εδώ...

και αυτοί σύσσωμοι θα ψηφίσουν Σαμαρά γιατί έχουν κάτι να χάσουν, ενώ οι άλλοι που τα έχουν χάσει όλα σύσσωμοι Σύριζα...

και όποιος και να βγει δεν θα τα λύσει τα προβλήματα γιατί είτε μέσα στην ευρώπη, είτε απεξω η ελλάδα είναι χαμένη γιατί ακόμα τα μυαλά μας είναι σαθρά και στο τέλος ο νοσηλευτής θα τον σπάσει στο ξύλο τον καρδιοχειρουργό και δεν θα τον γλυτλωσουμε τον εμφύλιο και η τουρκία θα αδράξει την ευκαιρία να μας φάει το καστελλόριζο για να αυξήσει το ΑΟΖ της....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...