Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε γερακινάκι και ο παίδαρος! Να σου ζήσει! Να ναι πάντα ευτυχισμένος! Για πες λεπτομέρειες; Πώς ήταν η γέννα; Τα κορίτσια τί λένε; Τί ωραία!

Είμαι μεθυσμένη αλλά το ότι έχω αφήσει τα παιδιά μου κοστίζει! Αλήθεια!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Γερακινα, συγχαρητηρια για τον παιδαρο, να τον χαιρετσε και αυτον και ολη την οικογενεια!!! Εσυ ενταξει, πήρες τα πάνω σου?

Ελα, Λενιτο, οι πρωτες ωρες ειναι δυσκολες, μετα θα ειναι σουπερ! Αλλωστε και τα παιδια θα περασουν υπεροχα να εισαι σιγουρη, αντε να τα ξαναμαζεψεις μετα!

Εμεις πήγαμε τριημερακι καρδιτσα και λιμνη πλαστηρα, ηταν για μια ακομα φορα φανταστικά! Χτες μαλιστα τα βλασταρακια μου κανανε μπανιο σε ενα ποταμακι, ειχαν μελανιασει αλλα δεν μασαγαν μία! Τωρα μια μινι καταθλιψουλα την εχω, για το που ζουμε, για την αθλια καθημερινότητα κτλ, αλλα δεν πειραζει ειναι το κλασσικο μεταδιακοπικό συνδρομο!

Κατα τα αλλα περνάμε πολύ δυσκολη φαση με τον Αγγελο... Τραβαει κατι κρισαρες (καμια δεκαρια τουλαχιστον μες στη μερα) που δεν ξερεις απο που να τον πιασεις. Ελπιζω μονο να ειναι περαστικο και να μην κρατησει πολυ! Αυτα που πιστευα παλιοτερα οτι ειναι πιο ηπια τα αγορια στις κρισεις, ξεχαστε τα, τις ιδιες ακριβως υστεριες και με τον ιδιο ρυθμο, οπως εκανε και η Δαναη για οσους θυμουνται. Ωιμέ...

Τη παρασκευή γραφτηκε και η Δαναη στο νηπειαγωγειο και το λεει σε όλους με καμάρι!

φιλώ σας!

Να σου ζησει Γερακινακι ο μαγκακος ο καινουριος! Να ΄ναι παντα καλα και χαρουμενος! Εσυ καλα; Η υπολοιπη οικογενεια προσαρμοζεται; Μολις μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας..

Συγχαρητηρια στη Δαναιτα, το νηπιακι που μεγαλωσε βρε. Εμεις εχουμε τωρα την εγγραφη για το δημοτικο (μπουχουχου το παιδακι μου!) και καθε μερα εχω ραντεβου με καποιον γιατρο για τις βεβαιωσεις, μαζι και με της Μυρτως τους γιατρους τρεχω και δε φτανω λεμε. Σημερα πλαστικος για να δει το αιμαγγειωμα της μυρτως στο χερι, αυριο οφθαλμιατρο και οδοντιατρο για τη σεμελη και μεθαυριο ναρκωση για το ματακι. Αντε να ξεμπερδευουμε να καλοκαιριασει και για μας.

Σας διαβαζα πριν κατι μερες και ειχα διαφορα να πω, αλλα κλασσικα τα ξεχασα. Το μονο που μου εχει μεινει ειναι για το τραυλισμα που ελεγες Αφρο. Αυτο με την επαναληψη της τελευταιας συλλαβης δεν θεωρειται τραυλισμα. Τα περισσοτερα παιδακια το κανουν, ειδικα οταν προσπαθουν να εξιστορισουν κατι. Εχει να κανει με το οτι προσπαθουν να σκεφτουν τι θα πουν παρακατω, αλλα εχουν αγωνια οτι μπορει να τα διακοψεις η να χασουν την προσοχη του συνομιλητη τους, οποτε κρατανε την προηγουμενη λεξη οπως-οπως για να αγορασουν χρονο. Αν προσεξεις την ωρα που το κανουν αυτο δεν ζοριζονται καθολου, ειναι συγκεντρωμενα στα επομενα, ενω το τραυλισμα εχει να κανει με κολλημα. Κολλας σε καποιο συμφωνο συνηθως και ειναι σα να μην μπορεις να το ξεπερασεις για να φτασεις στην υπολοιπη λεξη, και δεν υπαρχει μοτιβο του τυπου παντα στο τελος η παντα στην αρχη.

Να πω και κατι αλλο τωρα που πηρα φορα; Ρε σεις παιδευομαστε λιγακι με το θηλασμο τωρα τελευταια. Εχω την εντυπωση οτι εχει παιξει καποιου ειδους ατατσμεντ θεμα με τη μυρτουλα και θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος. Συνεχεια ομως, σαν εθισμενη κανει. Και λεω ατατσμεντ γιατι σιγουρα δεν ειναι διατροφικο, τρωει τον πατο της ολη μερα απο στερεες και αν δεν ειμαι εκει δεν την νοιαζει καθολου, ουτε γκρινιαζει ουτε πειναει. Με εμενα ομως ειναι το μονο που θελει να κανει. Εχει αρχισει και ξυπναει και το βραδυ και ζηταει να θηλασει, πραγμα που εχει να κανει (σορρι στις ξενυχτισες) απο δυο μηνων. Καμια ιδεα; Ο παιδιατρος μου ειπε (ο οποιος σημειωνω ειναι στη la leche και ουτε να ακουσει οτι θα μπορουσε να μου περασει απ το μυαλο ο αποθηλασμος απο τωρα) οτι τωρα πια αποκλειεται να ειναι ολες τις φορες πεινα κι οτι μπορω εφοσον με ζοριζει εκτος απο καποια σταθερα οπως πρωι-βραδυ κλπ. να αρχισω να της θετω καποια ορια, βασει του ποσο την παλευω εγω και ποσο με ενοχλει ολο αυτο. Οκ, αλλα πως ακριβως τα θετω τα ορια; Αυτη κοντευει να μαθει πως ξεκουμπωνει το σουτιεν καλυτερα κι απο τον πατερα της! :wink:

Επισης, απο τοτε που αδιαθετησα στους 9 μηνες οι θηλες μου με πεθαινουν πανω απο τον μισο μηνα, ξεκιναει κανενα δεκαημερο πριν την περιοδο και κραταει και σχεδον αλλο τοσο μετα. Εχω αρχισει να βουρλιζομαι, δυομιση μηνες τωρα ποναω 20 μερες το μηνα σχεδον! Πασα συμβουλη δεκτη...

Ουφ! Σας επρηξα ε;;; Σας φιλω ομως πολυ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ντανσεμάκι, νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις με τη Μυρτώ, συμβαίνει σε πολλά μωράκια κοντά στο έτος. Κάνε όπως σου είπε ο παιδίατρος (κυρίως με αντιπερισπασμό, να είσαι εσύ απασχολημένη, ξέρεις, ο ακάθιστος ύμνος και να απασχολείται κι η μικρή). Θα περάσει. Και η Ευτ. το είχε αυτό σ' αυτή την ηλικία και μάλιστα είχε μειώσει πάρα πολύ και τις στερεές τότε.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Να ζήσει το καινούριο μωράκι!

Dansem, κι εμένα η δικιά μου ακριβώς σ' αυτή την ηλικία δεν ξεκόλλαγε ούτε στιγμή. Πέρασα όλες τις διακοπές πέρυσι με το βζ έξω (το τι άκουσα δε από συγγενείς και γνωστούς δε λέγεται...). Όταν τα 'φτυσα και άρχισα να λέω όχι, μου δάγκωνε και βζ και δάχτυλο. Χάλι μαύρο. Οπότε άρχισα κι έβαζα ένα όριο τη φορά. Πιχι το πρώτο, για δυο βδομάδες περίπου, ήταν ότι δε θηλάζουμε στο αυτοκίνητο (μέχρι κι εκεί θήλαζε). Μετά, όταν γυρίσαμε από τις διακοπές, ότι δε θηλάζουμε έξω στο δρόμο. Μετά ότι δε θηλάζουμε σε άλλα σπίτια κ.ο.κ. Πολύ σύντομα άρχισε να γίνεται φοβερά συνεργάσιμη. Εννοείται ότι καθένα είναι διαφορετικό, αλλά θα της περάσει πού θα πάει...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

χμμμμμμ..αυτό με τον θηλασμο με το αυτοκινητο να κινειται, εκεινη στο καθισματακι της κ εγώ σιγμα τελικο για να μην κλαιει....(τουλάχιστον δεν οδηγώ εγω :tongue:)

Λετε να το κόψει ε??? Κλαιει απαρηγόρητη αν δεν τη θηλάσω, τη θηλάζω λίγο ηρεμει κ μετά κοιμάται...

Ντανσεμακι καλά τρεξίματα...

Σας αφήνω!!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Τι κανετε κοριτσακια?

Γερακινακι μου να σας ζησει ο παιδαρος!! Να τον χαιρεστε!! Για πες μας για την γεννα κ γι ατις μικρες οταν βρεις χρονο.

Ντανσεμακι , εμενα ο Νικολας μου το εκανε αυτο στους 9 μηνες οταν αρχισα την δουλεια κ μετα σιγα σιγα το εκοψε.Τωρα θα το κανει μερες που τρεχω πανικοβλητη κ δεν προλαβαινω να περναω πολυ χρονο μαζι του. Δηλαδη αν δει πως δεν καθομαι μαζι του ν απαιξουμε η να τον παρω απλα αγκαλιτσα κλπ μαλλον για να με εχει κοντα του ζηταει να θηλασει ...

Εμεις τωρα εχουμε αλλο χουι, εχει αρχισει κ τριζει τα δοντια του !!!

Λενιω πες μας κανα νεο απο Μυκονο πως περασατε?

Εμεις ακομα δεν καναμε αιτηση για το προνηπιο μαλλον αυτη την βδομαδα.

Κατα τα αλλα βαφτιστηκαμε ,εχουμε κ επισημα ονομα.Ολα πηγαν πολυ καλα, ηταν ενα ησυχο παιδακι , δεν εκλαψε καθολου κ καταχαρηκε την βουτια.Μεχρι ενα σημειο στην βαφτιση μαλιστα κοιμοταν κιολας.Μονο που απογοητευτηκε λιγο ο μεγαλος γιατι περιμενε να κλαψει ο μικρος στην βουτια να γελαει :):):)

Α πα πα τι μου θυμίσατε... Ναι ρε συ, δεν ειναι πεινα, ειναι κολλημα... Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω.

Ναι, οντως κακως χρησιμοποιησα τον ορο τραυλισμα, δεν ειναι. Απλα δεν ειναι αυτο που κανουν ολα τα μωρακια οταν θελουν απλα να κρατησουν το ενδιαφερον, δεν ειναι δλδ οτι το κανει μια φορα στο τοσο. Στη Δαναη ειχε κρατησει κανα διμηνο (αρχισε και τελειωσε ξαφνικα) και το έκανε συνεχεια, ολες τις ωρες και την εβλεπες οτι κολλαγε, δυσκολευοταν να μιλησει, ενω πριν μιλουσε μια χαρα. Με τον Αγγελο τωρα ειναι πολυ πιο ηπιο το φαινομενο- ακομα τουλάχιστον. Θα περασει μωρε, δεν με ανυσηχει... Πιο πολυ μου τη σπανε οι καρακρισάρες του, που και αυτες θα περασουν, μαζι ομως θα περασω και γω κανα διμηνο στο ψυχιατρείο.... Χμ... χάρμα μου ακουγεται...

Με το καλο η Σεμελιτσα στο νέο της σχολείο. Και ο Κωστης παει φετος,ε? Αλλο πρωτάκι?

Σας γλυκοφιλώ!

A, Τζενάκι καλοφώτιστος ο Νικόλας, να τον χαιρετσε! Μπραβο που του άρεσε!!! Τέλεια!

Ασε η Ελένη, δεν γυρισε ακομα, στελνει ομως κατι φωτο που μου έρχεται να το σκάσω και να παω να τους βρω και να μην ξαναγυρίσω καθόλου....

Αθηναααααα, πολύχρονη, να σε χαιρομαστε! Οτι επιθυμεις κοριτσάρα!

Καλημέρες!

Λάσκα στη δουλειά σήμερα...

Γερακίνα, να σας ζήσει ο μπόμπιρας!!!

Ντανσεμ,

Α πα πα τι μου θυμίσατε... Ναι ρε συ, δεν ειναι πεινα, ειναι κολλημα... Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω.

Αααααυτό!!! Κουράγιο κι αυτό θα περάσει. Μην ξεχνάς ότι η μικρούλα σου είναι ένα ταλαιπωρημένο μωράκι και θέλει κι ένα χάιδεμα παραπάνω (από την ταλαιπωρημένη μανούλα της).

Αθηνά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

σημ. Ο Κωστής θα πάει νήπιο...απλά είναι ο μεγαλύτερος της τάξης :)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...