Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά Αναστασία, αν και καθυστερημένα!

Έκανα χθες την αίτηση για το Μάριο, περίμενα 5 ώρες αλλά έκανα και γνωριμίες με μαμάδες, μια χαρά παρτάκι στήσαμε, χεχε!

Λοιπόν, πήγα περσινή φορολογική δήλωση και υπεύθυνη δήλωση ότι θα την πάω όταν βγει, νο πρόμπλεμ.

Έχω όμως τα ελαχιστότατα των μορίων, μόνο απ'το ότι είμαι κάτοικος Αθήνας οπότε δεν έχω καμία ελπίδα!

Σας συμβουλεύω αύριο να πάτε πουρνό πουρνό να γράψετε τα νήπια γιατί προβλέπεται σφαγή, μας βλέπω να τσουρομαδιόμαστε, έχει πολλή ζήτηση στα δημόσια (είδατε βρε πως ανεβαίνει το επίπεδο της δημόσιας εκπαίδευσης, ανάρπαστες γίνονται οι θεσούλες) και κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε κανένα άσχετο νηπειαγωγείο στου διαόλου τη μάνα....

Επίσης φέτος θα ψάξουν πολύ περισσότερο το θέμα πιστοποίησης της κατοικίας. Δηλαδή να μενεις όντως στην περιοχή που δηλώνεις...

Αυτά τα νέα από το μέτωπο, σας γλυκοφιλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο αύριο και σε μας στα ολοημερα προνηπια-νηπιαγωγεία

Μου ειπαν μονο μια αιτηση -προεγγραφη και μετα αν μας παρουν τοτε τους πας τους γιατρους και λοιπα δικαιολογητικά.

Επίσης βλεπουν απο την οδο που μενεις και σε στελνουν στο αντιστοιχο που ανηκεις, δεν μπορεις να κανεις αιτηση σε 2 πχ.

Εγω ειμαι στη μεση ακριββς με δυο σχολεια, στο ενα απο αυτα ομως στεγαζονται 2 ολοημερα νηπιαγωγεια οποτε εχω ελπίδες...

Γιατι στον παιδικο χλωμοτατο να μας παρουν(χωρις εσπα , με εσπα ειχα μπει λογω ανεργιας-ταμειο όμως όχι απλη καρτα ανεργιας που εχω φετος...) και λογικο γιατι θα προτιμησουν τις εργαζομενες μητερες.

Τεσπα θα την κανω τη διαδικασια και ο,τι γίνει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα φιλεναδες τι κανετε?

Αναστασακι μου χρονια πολλα κ απο δω πολυχρονη να εισαι κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

Μακαρι να ειμασταν κοντα αλλα τι να κανουμε,μπορει καμια φορα που ξερεις να βρεθουμε μικρος ειναι ο κοσμος!!

Γιουπιδιο πολυ ομορφα κ τα δυο ζευγαρια παππουτισα που πηρες για την λιλιπουτ!!Εγω παντπς δεν τα θεωρω ακριβα αν σκεφτεις πως δεν ειναι αγκαλιας.Κ εδω πολυ περισσοτερα θες για να παρεις παππουτσακια. Εγω που λετε μουγιερ δεν εχω αγορασει ποτε.Δεν μου αρεσουν καν κ τα εχω κ δεμενα στο μυαλο μου με την δικη μου παιδικη ηλικια κ δεν παω ,οπως επεισης κ τα ματου φρανς ( ασχετο) ... Παντος φαρμακειο ειναι τα μουγιερ η αληθυεια ειναι αυτη κ για μενα ειναι πολυ χοντροκομμενα. Εμεις εχουμε βολευτει με τα geox.Ο Μητσακος τα εχει χιλιοευχαριστηθει μονο τετοια αγοραζουμε απο τιμες εξαρταται αυτα που πηρε τωρα ειχαν 55 τα αλλα το χειμωμα 67 οχι κ λιγα ... Στο μικρο ακομα κανονικο παππουτσι δεν του εχω παρει τωρα λεω να παω ,προς το παρον φοραει κατι του Δημητρη που δεν τα ειχε φορεσει ουτε μια φορα γιατι ειναι σαν τον Αγγελο με κουτουπιε τεραστιο κ κατι αγκαλιας guess που του ειχαν παρει οι δικοι μου.Βασικα αυτος ακομα δεν σηκωνεται να σταθει μονος του ρε γμτ ειναι πολυ τεμπεληε μονο με βοηθεια...

Με την βαφτιση τρεχουμε, ειμαστε πλεον στην τελικη ευθεια 2 μερουλες μεινανε να ησυχασουμε μετα.Προς το παρον ειναι κ τα 2 καλα δεν εχουνε τιποτα.Ας ελπισουμε να παραμεινει ως εχει γιατι δεν θα τ αντεξω πραγματικα...

Μερσι βρε Αφρο που βοηθάς..!!!

Πήγα κ εγω σημερα να κανω την αιτηση....Περίμενα 2 ωρες στο βρεφοκομειο στη ροδου. Δυστυχως κανω αιτηση κ στης Αθηνας επειδη 3 παιδικοι ειναι πολυυυυυυυ κοντα μου, καμμια σχεση με της Ν Σμ οπου ανηκω κ οι παιδικοι ειναι στου διαολου την μανα..

Το θεμα ειναι αυτο που ειπε η Μυρτω..πως θα την παρουν αφου δεν εχουμε κατοικια στην Αθήνα....Στην αιτηση εγραψα διευθυνση Αθηνας μηπως κ την σκαπουλάρω αλλά ζητησαν κ δικαιολογητικο...τους ειπα θα τους παω άλλη στιγμη μπας κ σκεφτώ κατι αλλά τι???Το οτι η δουλεια μου ειναι στον Δ. Αθηναιων βοηθάει??Ειναι βεβαια σε ασχετο δημοτικο διαμερισμα...

Φιλω σας!!!

Διαφημίσεις

Μερσι βρε Αφρο που βοηθάς..!!!

Πήγα κ εγω σημερα να κανω την αιτηση....Περίμενα 2 ωρες στο βρεφοκομειο στη ροδου. Δυστυχως κανω αιτηση κ στης Αθηνας επειδη 3 παιδικοι ειναι πολυυυυυυυ κοντα μου, καμμια σχεση με της Ν Σμ οπου ανηκω κ οι παιδικοι ειναι στου διαολου την μανα..

Το θεμα ειναι αυτο που ειπε η Μυρτω..πως θα την παρουν αφου δεν εχουμε κατοικια στην Αθήνα....Στην αιτηση εγραψα διευθυνση Αθηνας μηπως κ την σκαπουλάρω αλλά ζητησαν κ δικαιολογητικο...τους ειπα θα τους παω άλλη στιγμη μπας κ σκεφτώ κατι αλλά τι???Το οτι η δουλεια μου ειναι στον Δ. Αθηναιων βοηθάει??Ειναι βεβαια σε ασχετο δημοτικο διαμερισμα...

Φιλω σας!!!

χμμμ...κάπου σας έχω χάσει

αφού στην αίτηση λέει να είμαστε κάτοικοι ή δημότες, άρα δεν είναι υποχρεωτική η διεύθυνση Αθήνας σωστά? εμείς τουλάχιστον δεν βάζουμε...πρέπει?:confused::confused:

βρε κορίτσια σήμερα πήγα να δω 4 παιδικούς στην Αθήνα που είναι κοντά μας στο 5ο διαμέρισμα και έπαθα πλάκα! τι τέλειοι που είναι! τι ευγένεια προσωπικού, τι όμορφοι χώροι, τι ωραία παιχνίδια!

αλλά μετά σκεφτόμουνα εκεί μόνο το αγοράκι μου χωρίς εμένα και έπαθα φρίκη πως θα τον αποχωριστώ...αχ δεν θέλω να τον χάσω! σαν να θα πάει φαντάρος νιώθω ένα πράγμα...:rolleyes::oops::lol: (και ακόμη δεν μας πήρανε...)

Kαλημέρα!

Τζεν, αν έχεις οικογενειακή μερίδα στο δήμο Αθηναίων δε θα σου ζητήσουν απόδειξη ΔΕΗ ή άλλο αποδεικτικό.

Σήμερα δε λήγουν οι αιτήσεις;

α οκ.

Ναι σήμερα λήγουν.

καλημέρα, καλό μήνα, καλό καλοκαίρι!

Διαφημίσεις

γερακινα ιζζζ μπακ

και νοτ αλον

ήρθα παρέα με έναν μάγκα 3290 :D

τέτοια σφαγή στα νηπια εεε;

μάααλιστα...να στείλω το σύζυγο αχαραγα δηλαδή

θα κάνουμε και στον παιδικό αίτηση και όπου μας πάρουν

αν δεν μας πάρουν πουθενά ε δε θα σκάσουμε ολ τουγκεδερ εδώ θα είμαστε (ωιμε!)

πως πάνε οι βαφτίσεις;που είχαμε μείνει;

δεν πιστεύω να έχουμε κανένα αρρωστούλι;

σας φιλώ γλυκά

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...