Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μυρτώ ζητάνε τρέχοντος οικονομικου έτους; Ή οικονομικου έτους 2011;

Το βαφτιστηράκι μου τι κάνει; έχει πυρετουλη;

τρεχοντος ζητάνε

Μυρτώ κάνε αυτό που σου είπα με υπευθυνη δηλωση και το πας οταν το εχεις...το ειπαν απο δημο αθηναιων σε καποιον

στον δημο αθηναιων ληγει μεθαυριο και στης Νεας Ιωνιας στις 25/6!

αν δεν έχεις εργοδότη τότε προφανως δεν έχεις και βεβαιωση αποδοχών, ρώτα τους αν θέλει κάποιο άλλο χαρτί

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια!

δεν θα το πιστεψετε αλλα σημερα ξυπναω το πρωι παω κανονικα τουαλετα, παω κουζινα να πιω λιγο νερο περνωντας μεσα απο το σαλονι και μετα παω στο δωματιο των κοριτσιων να ετοιμασω τα ρουχα τους(ξαναπερναω απο το σαλονι..)... κοιταω τα κρεββατια τους και βλεπω μονο την Ιωαννα στο δικο της και την Ραφαελα να λειπει... και αρχιζω να μονολογω πηγαινοντας περα δωθε..<<το μωρο.. που ειναι η ραφαελα? ... δεν ειναι στο κρεββατι της ....>> πηγαινω στο κρεββατι μας.. τπτ...ξαναπαω στο δικο της παλι τπτ... χεστηκ@ απο την τρομαρα μου.. παω λοιπον στο σαλονι και την βλεπω να κοιμαται στον καναπε... το βραδυ γκρινιαζε και την πηγα και την αφησα στον καναπε του σαλονιου χωρις να το καταλαβω.... χαχα.. ωραια ε?

και εμας απο 1 ιουνιου ξεκινανε οι αιτησεις και σε παιδικους και στο νηπιαγωγειο...

Ελεν ευχαριστω για τις ευχες σου!

φιλακια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα

Αναστασάκο μου γεννεθλίαζες; Πολύχρονη και ευτυχισμένη και πάντα μα πάντα δύναμη κρούσης (εντάξει και σένα πολτός τα εγκεφαλικά κύτταρα μου δίνεις κουράγιο χαχαχα)

Κατέθεσα τριτεκνίας χιουχουουου πάμε για τα υπολοιπα είμαστε πολύ κοντά :-)

Διαφημίσεις

ευχαριστω λεγκω! πολτος δεν θα πει τπτ... χαχχα... μανα κουραγιο!..

σημερα τα κατεθεσες τα χαρτια της τριτεκνιας? σε κανα 4-6μηνο θα τα παρεις μαλλον μαζεμενα... και μετα καθε δυο μηνεσ θα σου μπαινουν τα 500 και κατι ψιλα στον λογαριασμο σου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Είναι η πολύ καλή διαπαιδαγώγηση που είχα εγώ όταν ήμουν μικρή και τη νέρνάω στα παιδιά μου! Ήσυχη, αγαπημένη οικογένεια, χωρίς καυγάδες, με σεβασμό και κατανόηση πάνω απ΄'ολα! Τα εύσχημα (αν υπάρχουν) στο Χαβιέ!

Που όντως ισχύαν αυτά!

Είδες οι αριστερές καταβολές?

δεν καταλαβα, ποιος εχει αριστερες καταβολες? Σαφως και στον χαβιε ευσημα, αλλα εσυ εχεις βαλει πιο πολυ το χερακι σου να εισαι σίγουρη, ιδιως στη κατανόση (αυτο θελουν αλλωστε τα παιδια απο τη μαμα)!

Καλα συγγνωμη ειχε οδηγιες για το τι θα φορατε στο δειπνο???? Θε μου, πως φρικαρω με κατι τετοια....

Ρε συ γιουπιους, και να εχεις ενα παιδι που δειχνει οτι ζηλευει ειτε χτυπωντας, ειτε ζουλώντας, ειτε γκρινιαζοντας χωρις προφανή λόγο, δεν ειναι κακο! Ζορικο ναι, κακο όχι. Και τα ασχημα συναισθηματα μεσα μας ειναι,και η ζηλεια(που δεν ειναι απαραιτητα "ασχημο" συναισθημα) και όλα, καπως πρεπει να εξωτερικευονται ωστε να μαθαινουμε να τα διαχειριζόμαστε. Ειναι μεγαλο πραμα να μπορουν να τα εκφραζουν και να μην κατηγορουν το εαυτο τους επειδη νιωθουν πραματα που "δεν πρεπει". Ειναι απολυτως φυσιολογικο ενα παιδι να ζηλευει τα αδερφια του και ειναι ευχης εργο να μπορεσει να το εκφρασει κατευθειαν ως ζηλεια και να το δειξει. Αν το δειχνει, φανερωνει την ελευθερια του παιδιου και την δυναμη του χαρακτηρα του. Αν το θεωρησεις φυσιολογικο (που την ηλικια που ειναι και οι δυο τους τωρα ειναι- και μας η χειροτερη περιοδος ηταν αυτη) θα δεις οτι θα το δεχτει κ η Λ και θα το ξεπερασει. Να χαιρεσαι που μπορει και εκφραζει τη ζηλεια της σαν ζηλεια και οχι με υστεριες που δεν μπορεις να καταλαβεις απο που προερχοντα (εμας ετσι ηταν) Αμα πας κανα δυο χρονια πισω στο καφε, θα βρεις και δικα μου τετοια ποστ και της ελένης και λιγο-πολυ απο ολες μας, να εχουμε φρικαρει και να λεμε οτι ειναι καθυστερημενα τεριμπλ-του και ζηλεια.

Εμενα πια σε γενικες γραμμες ειναι συνεργασιμα (κυριως η δαναη) εκτος απο καποιες περιοδους που ειμαστε οικογενειακως(κυριως εγω) μπουρδελο. χτες ας πουμε μου στειλαν σημειωμα απο το σχολειο γαι τα χαϊρια του γιου μου που εκνευριζεται χτυπαει αλλα παιδια και βγαζει τη γλωσσα στις δασκαλες γειώνοντάς τες και τις τελευταιες μερες βλεπω τη δαναη να ειναι ενα σπασικλάκι μεχρι αηδίας, να ειρωνευεται τους πάντες και να το παιζει ξερόλας και να μην ακουει κουβεντα! προσπαθω να το παιξω κουλ (οχι με μεγαλη επιτυχια ομολογω) και ελπίζω να περασει...

Αναστασάκι χρονια πολλα, πολυχρονη κοριτσαρα, να σε χαιρομαστε!

Οσο για τα χαρτια, εμας για το νηπειο θελει οφθαλμιατρο και οδοντιατρο. Πιστευω οτι θα την παρουν στης γειτονια μου, αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω με την ωρα, που εγω πρεπει 7 βαρια 7.30 να ειμαι στη δουλεια και η πορτα του σχολειου ανοιγει 8.15...

να τα εκατοστησεις Ανασταζι!!!!!!!!!!!

Αφρο ποια να ειναι η αντιδραση μου οταν την χτυπαει μπροστα μου??

ή οταν γυριζω την πλατη μου κ βλεπω να της παταει το κεφελι στο πάτωμα ή να της κανει στο κεφαλοκλειδωμα??

Φρικαρω...

Χτες επαιζε με ενα κοριτσακι φιλων μας κ της κατεβασε το προσωπο με τα νυχια.....

Λεγκω ειδα στον υπνο μου χτες οτι ειμαστεν λεει νιατα κ ηθελες να μου γνωεισεις τον αδερφο σου κ κανονισες να παμε μαζι στη θα2λασσα..α, μεναμε κ σε παραθαλασσιο μερος!!!!!

ΦΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΤΤΤΤΤΤΤΤ...πού είσαι????????????

να σας δειξω τι πηρα κ στη βελούδινη:

http://www.pediped.com/Products/Originals-br-Emily---White-Multi__1745.aspx

και αυτο:

http://www.pediped.com/Products/Originals-br-Jones---Chiffon__1727.aspx

καλα εεεεεεεεε???????????

πολύ όμορφα αλλά πανάκριβα ρε παιδί μου αν βάλεις τις τιμές σε ευρώ!

παλιά έπαιρνω και εγώ απο pediped συχνά τότε που δεν κάναν την μπινιά με τις μετατροπές απο δολλάρια σε ευρώ...τους έστειλα εμαιλ και μου απάντησαν ότι πουλάνε πάνω κάτω στο κόστος που θα ειχαν αν τα έπαιρνα από ελλάδα...οποτε και εγώ άρχισα να τα αγοράζω από αγγλικά eshops που έρχονται πιο οικονομικά

αλήθεια αυτά για τη βαφτιση τα πηρες?

εμεις για την βαφτιση της πηραμε αυτά http://shop.nordstrom.com/s/robeez-special-occasion-slip-on-baby-walker/3110104 αλλά από το αμαζον που τα ειχε προσφορά γιατι ειναι περσινο σχέδιο

επισης να σας ενημερωσω οτι τα robeez βγαλαν την Ελλάδα απο χωρα αποστολής (νταξ και αυτα ακριβα ηταν) αλλα βρισκεις σχεδια οικονομικα στο αμαζον

Διαφημίσεις

den μου φάνηκαν ακριβα σε σχεση με τα χρηματα που θα εδινα για να παρω από το μουγερ ή τα αγκαθα κρουζ πχ..

Δηλαδη της μικρης που ειναι κ περπατηματος κ οχι μονο αγκαλιας εκαναν από 37 ευρω το ζευγαρι. Η νονα της της πήρε κατι από το μουγερ με 70 (!!!!) κ πιστευω οτι ειναι βαρυα κ ακαμπτα...

Της μεγαλης τα πήρα 49 ευρω..παλι καλη τιμη σε σχεση με τα μουγερ..κ ποιοτητα 1000 φορες ανωτερη!!

Αυτο που αγορασες εσυ δεν καταλαβα τι μαρκα ειναι..ειναι nordstrom ..αυτο ειναι μαρκα ή ονομα e shop???Για πες μήπως εντοπισω κανενα φθηνοτερο..

Παντως τα πεντιπεντ στο αμαζον ειχαν καποια ιδιες τιμες με της Αμερικης, κάποια λίγο φθηνοτερες κ δεν ειχε καθολου ποικιλια...

Τζιιιιιι......αυτο το σκ ειναι η βαφτιση??ειστε καλα από ιωσεις??Ολα κομπλε περα απο την αναποδια με τις μπομπο??

den μου φάνηκαν ακριβα σε σχεση με τα χρηματα που θα εδινα για να παρω από το μουγερ ή τα αγκαθα κρουζ πχ..

Δηλαδη της μικρης που ειναι κ περπατηματος κ οχι μονο αγκαλιας εκαναν από 37 ευρω το ζευγαρι. Η νονα της της πήρε κατι από το μουγερ με 70 (!!!!) κ πιστευω οτι ειναι βαρυα κ ακαμπτα...

Της μεγαλης τα πήρα 49 ευρω..παλι καλη τιμη σε σχεση με τα μουγερ..κ ποιοτητα 1000 φορες ανωτερη!!

Αυτο που αγορασες εσυ δεν καταλαβα τι μαρκα ειναι..ειναι nordstrom ..αυτο ειναι μαρκα ή ονομα e shop???Για πες μήπως εντοπισω κανενα φθηνοτερο..

Παντως τα πεντιπεντ στο αμαζον ειχαν καποια ιδιες τιμες με της Αμερικης, κάποια λίγο φθηνοτερες κ δεν ειχε καθολου ποικιλια...

Τζιιιιιι......αυτο το σκ ειναι η βαφτιση??ειστε καλα από ιωσεις??Ολα κομπλε περα απο την αναποδια με τις μπομπο??

α ναι έχεις δίκιο τα βρεφικά είναι κοντά στα 37 οκ είναι συμπαθητική τιμή

εμείς το χειμώνα θέλαμε να πάρουμε ένα στον Στέφανο που όταν έβαζες στο σιτε ευρω σου εκανε τρελη μετατροπη προς τα πανω την ισοτιμία με δολλάριο...και τώρα αν βάλεις να δεις τις τιμές σε δολλάρια δεν είναι με την ισοτιμία που γνωρίζουμε την γνωστή...

αυτα που πήρα εγώ είναι μάρκα robeez που ειναι τα γνωστά γαλλικά παπουτσάκια που νομιζω ειχαμε ψωνισει πολλες απο εδω στα πρώτα μας www.robeez.com έχουν απίθανα σχέδια για μωράκια αλλά είναι ακριβά

το λινκ που εβαλα ειναι ασχετο απλα για να δεις το παπουτσι

Καλημέρα!

Καλα και τα δυο ζευγαρια ειναι πανεμορφα!!! Με υγεια!

Παντως εγω ακομα δεν τολμαω να αγορασω παπουτσι απο ιντερνετ... Εδω του αγγελου του τα δοκιμαζω και παλι ολα αφορετα φευγουν, εχει πολυ χοντρο κουτουπιε και ελαχιστα παπουτσια του στρωνουν...

Αφρο ποια να ειναι η αντιδραση μου οταν την χτυπαει μπροστα μου??

ή οταν γυριζω την πλατη μου κ βλεπω να της παταει το κεφελι στο πάτωμα ή να της κανει στο κεφαλοκλειδωμα??

Φρικαρω...

Χτες επαιζε με ενα κοριτσακι φιλων μας κ της κατεβασε το προσωπο με τα νυχια.....

Ποια ειναι η σωστη αντιδραση δεν ξερω να σου πω. Εγω οταν γινοταν κατι τετοιο και μπορουσα να ελέγξω τον εαυτο μου (γιατι πολλες φορες φρικαρα και γω οπως λες και τη μαλωνα) την επαιρνα και την ρωτουσα γιατι τον χτυπησε και αν ζηλευει και της ελεγα οτι κ γω ζηλευα τον αδερφο μου οταν ημουν μικρη και πολλες φορες της εξιστορουσα τι του εκανα, αλλα οταν μεγαλωσα λιγο καταλαβα τι ωραιο που ειναι να εχεις συντοφια συνεχεια μες στο σπιτι κ τετοιες μπαρουφες. Οτι ειναι λογικο να ζηλευει, αλλα οτι ειναι και μικρος και κανει ακριβως οτι εκανε και αυτη οταν ηταν πιο μικρη και οτι οταν της παιρνει τα παιχνιδια ή της πιανει τα μαλλια και δεν τα αφηνει ειναι επειδη θελει να εχει επαφη μαζι της κτλ. Αλλες φορες περιοριζομουν στο "δεν χτυπαμε, προσεχουμε τους άλλους" και αν παραγινοταν της έχωνα το δημοκρατικο "δεν σου επιτρεπω να τον χτυπας, φυγε γρηγορα απο κοντα του" βεβαια μεσα σε ολα αυτα επρεπε να παρηγορησω και τον δαρμενο αγγελο... Αυτα οταν ο Αγγελος δεν έπαιζε πολυ στο παιχνιδι. Τωρα εχουμε τις αλληλοζήλειες και κει ωρες ωρες σηκωνω τα χερια ψηλα!

Αλλα και παλι ετσι μου ερχοταν εμενα να κανω κ το εκανα, δεν ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος.

Κουραγιο παντως βρε γιουπιδι, ειναι απο τις πιο δυσκολες φασεις τωρα γιατι αρχιζει και αλληλεπιδρα και η μικρή και διεκδικεί τη θεση της μεσα στο σπιτι οποτε ζοριζεται και η λ. Οσο πιο ηρεμα μπορεις και θα βρεθουν σιγα σιγα οι ισορροπίες.

καλημερα!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες! μακαρι να ειμασταν πιο κοντα και να καναμε σουπερ παρτακι...!

γιουπακι πολυ ομορφα τα καινουργια παπουτσακια σας! με γεια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...