Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι είναι αυτή η βεβαίωση αποδοχών; Ακούγεται σαν να πρέπει να κάνω μια μίνι φορολογική δήλωση....

Απο τον εργοδοτη παιδί μου...

Α!!κ που να δεις τι γραφω κ σε πμ με μια ομοιοπαθή..ασε..το μουλτι τασκινγκ που ελεγε κ η Ελενη Κ.

Ρε φιλενας δεν μπορει να ληγει χθες και να θελουν τρεχοντος ετους πεστους χαιρετισματα! Εμας ζητάνε τρέχοντος αλλά οι αιτήσεις ληγουν 15/6 άρα σου λένε θα έχεις καταθέσει φορολογική δήλωση

Διαφημίσεις

Ναι, ναι έχεις δίκιο, μέχρι τρία μπορείς να διαλέξεις...

Να σου πω, τι κάνεις αν δεν έχεις φορολογική δήλωση για το έτος;

δεν την έχεις κάνει ονλινε?

όλα online γίνονται φέτος σωστά?

νομιζω οτι στον δήμο Αθήνας ειπαν σε μια γνωστή ότι κανεις υπευθυνη δηλωση για το ποσο και οτι οταν την κανεις θα τους πας το εκκαθαριστικό...

εμεις λογικα θα προλαβουμε να την κανουμε online μεχρι την Πεμπτη...

Δεν σε συμπονω λεμεεεεεεεεεεεεε

Η Λ οταν περναει διπλα από το μωρό το κλωτσάει... γκρινιαζει κ μειναι μονιμως σε δυστυχία...ασχημα τα πραγματα...σημερα της ειπα κ ενα γαλλικο που ντρεπομαι να το αναπαραγω....

στα ίδια σκ@τ@ κολυμπάμε μικρή μου με κάτι μικρές ψιολοδιαφορές μονάχα...

εμένα την πονάει και καλά αδοάφορα και καλά σε παιχνίδι στυλ αλλά φως φανάρι ότι την πλησιάζει και πάει να την παίξει με απώτερο σκοπό το τσίμπημα, τραβηγμα κλπ

Αθηνά μπες στο σαιτ του δημου και ρίξε ένα βλέφαρο γιατί λογικά θα πρέπει να βγουνε

Να ρωτήσω πως θα δω τι χαρτια χρειάζεται στο νηπιο για να κάνω αίτηση για προνήπιο; Το χαρτι απ'οτι διέκρινα όταν πέρασα το έχουν κολήσει μέσα στο σχολείο άρα πρέπιε να πάω στο σχόλασμα;

Πήγα και στο δημαρχειο νομίζοντας ότι θα ξεμπερδέψω με τριτεκνία αλλά εκεί που τα πηγαίναμε περίφημα μου λεει "ωχ έχω γάμο και το ξέχασα, έρχεσαι αύριο;" μπουχαχα

Διαφημίσεις

Θα βγάζει δόντια σαν τη μυρσίνη!

Καλά αυτό είναι παράλογο αφού η διωρία για τις φορολογικές δηλώσεις είναι μέχρι μέσα ιουνιου ειναι δυνατόν να σας ζητάνε μέχρι αύριο τα χαρτιά με τη φορολογική δήλωση του τρέχοντος μέσα; Αφού δεν προλαβαίνεις θα τους πας την περσινή και θα τους πεις ότι μέχρι τα μέσα ιουνίου που λήγει η φορολογική δήλωση θα έχουν το χαρτι που ζητάνε. Μα τι βλάκες!

Λενάκο είναι υπέροχος ο Αλέκος και είναι υπέροχος γιατί εσύ είσαι σουπερ, στο χω πει ότι ζηλεύω που μεγαλώνεις τόσο ωραία τα πιτσιρίκια σου και θέλω υπερεντατικά μαθήματα, αν και δεν σώζεται η καταστασή μου θέλω ολόκληρη αλλαγή της ψυχοσυνθεσης μου:rolleyes:

Ναι ρε συ σου λένε να κάνεις μια δήλωση αυτή η δήλωση δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, γιαυτό λέω θα καταθέσω την περσινή και μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι κυμαίνεται πάνω κάτω στα ίδια. Απλώς δεν το'χω τσεκάρει ότι θα το δεχτούν.

Όντως βγαζει δόντια ο Μάριος, τα τελευταία.

Χα, και το επίπεδο Κατσαφά είναι για μεταπτυχιακό φιλενάδα, άστο!

Λοιπόν θα τα πάρω ένα ένα γιατί μιλάω και στο τηλ ταυτόχρονα και θα δώσω σε σας κανένα πιστοποιητικό και στο τηλ. συμβουλές για κόψιμο πάνας!

1. Οι φορολογικές δηλώσεις πήρανε παράταση μέχρι 30/6/12 νομίζω... Αλλά αν δεν έχεις μπορείς να δώσεις την προηγούμενη και πας τα υπόλοιπα όταν κάνεις...

2. Αν δεν έχεις εργοδότη νομίζω κάτι λέει για υπεύθυνη δήλωση

3. Στα προνήπια δεν θέλει χαρτιά μόνο αίτηση κάνεις και αν τον πάρουν τότε πας τα χαρτιά τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε δεν ξέρεις αν το δέχονται το παιδί ή όχι...

4. Τί άλλο? Α Ναι στα νηπιαγωγεία να πάτε νωρίς γιατί αν τυχόν γεμίσουν οι θέσεις σας στέλνουν σε άλλο πιο μακριά από το σπίτι σας. Το οποίο καμιά φορά μπορεί να είναι και καλό, αν είναι καλύτερο σχολείο από το κοντινό..

5. Και το ωραίο είναι ότι όταν βγει το χαζοΕΣΠΑ θα πρέπει πάλι χαρτιά από την αρχή...

6. Αυτά για σωστή διαπαιδαγώγηση άφήστε τα! Είμαι σίνγκλ μάδερ για αρκετό καιρό τώρα... Και που σαι ακόμα!

Το καλύτερο δεν σας το είπα! Ήρθε το πακέτο χθες για τη Μύκονο και το πρόγραμμα έχει κάθε βράδυ ντίνερ με κάσουαλ ντύσιμο, όχι κοντά παντελόνια όμως...! Πήρα το Χαβιέ στη Μόσχα και του είπα ότι πάλι με πουκάμισα θα είναι και έχει φρίξει!

Καλά θα έχουμε πολύ πλάκα! Εγώ λέω να μην εμφανιστούμε στα γκάδερινγκς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χα, και το επίπεδο Κατσαφά είναι για μεταπτυχιακό φιλενάδα, άστο!

Είναι η πολύ καλή διαπαιδαγώγηση που είχα εγώ όταν ήμουν μικρή και τη νέρνάω στα παιδιά μου! Ήσυχη, αγαπημένη οικογένεια, χωρίς καυγάδες, με σεβασμό και κατανόηση πάνω απ΄'ολα! Τα εύσχημα (αν υπάρχουν) στο Χαβιέ!

Που όντως ισχύαν αυτά!

Είδες οι αριστερές καταβολές?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...