Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ πίστευα ότι δεν πέτυχε η δικιά μου γιατί δεν είχα ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.Που και που είχα κάτι πονακια στην μήτρα και λίγο την μέση μου.Ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα! Όλα καλά θα πάνε θα δεις♥️

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελενη κι εμενα το κανει αυτο... η Ειρηνη, με γραφει βεβαια αρκετα ακόμα, αλλα πολλες φορες μου ειμαι λεει , ειδες μαμα που σε ακούω, ειδες τι καλο κοριτσι που είμαι (αυτο με στεναχωρει περισσοτερο που το εχει συνδεσει ετσι το καλο) αλλα δεν νομιζω οτι δειχνει καταπιεση, νομίζω οτι 1)το κανει συγκριτικα με Αλεξ, που δεν ακουει-εχουμε ΑΚΟΜΑ τρελο θεμα με τη ζηλια, δεν θελω να μενω σπτι μας θελω στη γιαγια που δεν εχει Αλεξ κλπκλπ- ΕΓΩ σε ακούω, να σημειωθει!

2) Δειχνει αυτο που βιαζονται να μεγαλωσουν, σαν παιχνιδι μιμησης να το πω? Δεν μπορω να το εκφρασω, σαν να θελει να δειξει ωριμοτητα αλλα εχεις δικιο ενα αγχος φαίνεται να υπαρχει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό θα γίνουν αχώριστοι....

Τζεν, πως γίνεται να κάνεις και σε δύο δήμους αίτηση; Εδώ δεν μπορώ να κάνω σε δύο παιδικούς του ίδιου δήμου, πρέπει να διαλεξω...

Κορίτσια δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ μερικές φορές νοιώθω όπως στις ταινίες που είναι ο τύπος που θα τρελαθεί όπου να'ναι και ακούει τις φωνές γύρω του με έκο μέχρι που κάνει μπουμ! Εγώ ακούω σε έκο ''μαμάααααα'' ''μαμά θέλω'' ''θέλω θέλω θέλω''.......και πάνω που κάνω ασκήσεις αυτοελέγχου έρχεται κι ο γάτος για χάδια! Τελικά την έκρηξη του ψυχοπαθούς μου φαίνεται θα την πληρώσει ο γάτος, θα φύγει απο κανένα μπαλκόνι!!!!

Αυτά, ευχαριστώ που μ'ακούσατε, με λένε Μυρτώ και είμαι εντάξει!!!!

Α, και καλή σας μέρα!

Καλά μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό θα γίνουν αχώριστοι....

Τζεν, πως γίνεται να κάνεις και σε δύο δήμους αίτηση; Εδώ δεν μπορώ να κάνω σε δύο παιδικούς του ίδιου δήμου, πρέπει να διαλεξω...

τον ένα γιατί είμαστε κάτοικοι και στον δήμο Αθήνας γιατί είμαστε δημότες

γιατι δεν σε αφήνουν να επιλέξεις??? εμας εχει μια λίστα και κάνουμε επιλογή με κατάταξη ποιο θέλουμε πρώτο, δεύτερο κλπ :confused:

Συγνώμη, τώρα το κατάλαβα, η ανησυχία σας είναι ότι κάνουν ότι τους λέτε!

Έ ρε μανάδες, με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!

Εντάξει μην αγχώνεστε, θα έρθει και η εφηβεία και θα χαρούμε αμφισβήτηση!!!!

ΜΠΑΜ!!

Εσκασα ..η Λ με εχει σκασει...δεν την υποφερω, τη γκρινια της τη ζηλια της..δεν υποφερεται!!!Αληθεια δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τετοιο παιδι...

ΚΛΑΨ...

Τα παπουτσια τα εχει ερωτευτει η Λ (εχουν κ αστερια βλεπεις πανω) κ φαινεται πως ειναι τοσο μαλακα κ σημερα μου ζηταει να τα φοραει....μπορει κ να τα κρατησω κ λογικα το καλοκαιρι μεγαλωνει το ποδι..που θα παει..αν μου τα ειχαν ζητησει αμεσα θα επαιρνα τα ιδια στο 25 αλλά μαλλον δεν βλεπω να προλαβαινω για τη βαφτιση...

Γκαλατιτσα με 30 θα βρεις να ειναι καλης ποιοτητας ή θα ειναι πλαστικουρες???

Κοριτσια...εσεις που σας υπακουν τα παιδια σας...δεν σας συμπονω λεμε....

Διαφημίσεις

Ανακάλυψα περυσι στα Λητω, τα οποια θεωρουσα πανακριβου, οτι εχουν τα πριμιτζι(που ειανι δερματινα ιταλικα καλης ποιότητας και σκυλιά) και γενικα καποια παπουτσια σε προσφορα επειδη ειναι περσινα.

Και μαλιστα βρισκεις σε ολα τα νουμερα και πολυ ομορφα.... Περυσι της ειχα παριε ασπρο πεδιλακι σαν τα δικα σας, και μαργαριτουλες πανω πολυ ομορφα τα καταχαρηκε.

Οπότε ελεγα να κοιτουσα απο εκει. Μουγερ γιοκ πηρα 3-4 φορες τελος.

Αυτον που εχω αδικησει ελλεινα ειναι ο Αλεξ δεντου εχω παρει ποτε παπουτσια :oops::oops::oops::oops:

Για πρώτα φόρεσε κατι γκεοξ δωρο, μετα τα βαπτιστικα, μετά κατι νικε παλι δώρο, κανονικο παπουτσάκι δεν εχει φορέσει...και τωρα καλοκαίρι νομιζω θα τη βγαλει με τα crocs.... και κατι all star μωβ της Ειρηνης...

Απο χειμώνα εχω κατι καφε μποτακια (με λιγο ροζ αλλα σιγα) της Ειρηνη μουγερ, σχεδον καινουργια, λετα να τα φορεσει ή δεν κάνει? (Φορεμενα απο αλλο σχημα ποδαρακίου κλπ?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τα 2α ειμαστε αδικημενα...

ωραια πληροφορια για τα Λητω...

Τα Μουγερ δεν τα αντεχω..καταρχας για τα μικρα ποδαρακια ειναι πανβαρια κ ακαμπτα...

Σας αφηνωωωωωωωωωωωωω

Λενε οτι πειραζει το διαφορετικο σχημα ποδαρακιου αλλα κλαϊν...κ εγω θα της τα φοράω..εγω που φοραγα της αδερφης μου πάντως εχω θεϊκη καμαρα ποδιου !!!!!!!!!!!:tongue:

Καλά κοροϊδεύετε.... Είναι και η ηλικία αλλά έχει να κάνει και με το παιδί... Ο Άλεκ είναι τόσο πολιτικαλυ κορρεκτ σαν τον μπαμπά του.... Μέχρι που μου λέει και τί πρέπει να κάνω με την Ιφιγένεια...

Αλλά δεν μπορεί να μην είναι ένα είδος άγχους το να θέλουν να τα κάνουν όπως εμείς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά κοροϊδεύετε.... Είναι και η ηλικία αλλά έχει να κάνει και με το παιδί... Ο Άλεκ είναι τόσο πολιτικαλυ κορρεκτ σαν τον μπαμπά του.... Μέχρι που μου λέει και τί πρέπει να κάνω με την Ιφιγένεια...

Αλλά δεν μπορεί να μην είναι ένα είδος άγχους το να θέλουν να τα κάνουν όπως εμείς...

Δεν σε συμπονω λεμεεεεεεεεεεεεε

Η Λ οταν περναει διπλα από το μωρό το κλωτσάει... γκρινιαζει κ μειναι μονιμως σε δυστυχία...ασχημα τα πραγματα...σημερα της ειπα κ ενα γαλλικο που ντρεπομαι να το αναπαραγω....

Ναι, ναι έχεις δίκιο, μέχρι τρία μπορείς να διαλέξεις...

Να σου πω, τι κάνεις αν δεν έχεις φορολογική δήλωση για το έτος;

Βεβαιωση αποδοχων φετινη κ εκκρεμει να δωσεις τη δηλωση οταν την κανεις...

Α, καλά εγώ μιλάω στην Τζεν, στην κοσμάρα μου!

Να'σαι καλά Τζενάκι μόλις ανακάλυψα ότι για το δικό μου δημοτικό διαμέρισμα η προθεσμία είναι....μέχρι αύριο το απόγευμα. Τέλειο;

Και τι θα κάνω που δεν έχω ακόμα κάνει τη δήλωση; Ε; Ε;

Δεν σε συμπονω λεμεεεεεεεεεεεεε

Η Λ οταν περναει διπλα από το μωρό το κλωτσάει... γκρινιαζει κ μειναι μονιμως σε δυστυχία...ασχημα τα πραγματα...σημερα της ειπα κ ενα γαλλικο που ντρεπομαι να το αναπαραγω....

Ντον'τ γούορι! Θα περάσει... Την έχουν περάσει όλα αυτήν τη φάση... Του χρόνου θα λες τα ίδια με εμάς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...