Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρίμα βρε γιουπι μου...δεν της μετρησες την πατούσα στο χαρτί με σχέδιο?

απο εκει έχουμε παρει πολλά και ειναι εξαιρετικής ποιότητας

μηπως με κάποιο κόλπο να της χωρέσουν? τόσο μεγάλα της είναι? και τι πειράζει αν είναι λίγο άνετα καλέ? μεχρι το τελος καλοκαιριου θα της ειναι καλα λογικά...τωρα τι νουμερο φοράει γενικά?

To μέτρησα..οσο καθόταν η Λ δηλαδη...κ έβγαινε νο 25..(κ τωρα το 25 φοράει αλλα ανετο..στα ολ σταρ σκεψου φοράει το 22 κ της ειναι βεβαια ισα ισα...)οι οδηγείες έλεγαν να αφήσω 0.3-0.8 εκ κ αφησα 0,5 κ κατεληξα στο 26...αλλα της ειναι μεγάλα...δηλαδη εκει που τελειωνει η λωριδα απο το πεδιλάκι ιιιιιιισα που φαινεται το νυχάκι της..μπροστα εχει περιθωριο 1,5 εκατοστο με ακαλυπτη πατουσα..σκεψου πέδιλο που να μην ξεμυτιζουν τα νυχακια..

Εβαλα αγγελια αλλα δεν νομιζω να τα αγοράσει κανεις επειδη ειναι αγνωστα κ δεν θα τους κανει αισθηση..

Αν δεν βρω να τα πουλήσω αμεσα θα της βαλω αυτά δεν αγοράζω κ άλλα κ ελπίζω να της μακρυνει μεσα σε 12 μερες 1,5 εκατοστο το ποδι:tongue:

Καλημέρα!

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ !!!

Μην τα πουλας βρε Γιουπιγιαγια θα τα βρει μπροστα της η Λ!!! Μην της κοβεις βρε τα νυχια για λιγες μερες κ θα της ειναι μαι χαρα ( παγωμενο!!!). Κριμα ειναι παντος ολοκαινουρια παππουτσια.

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεερααα!!

Βρε με τον πόνο μου παιζετε???

Τζι συνηλθαν τα πιτσιρικια??

Εμενα ειναι κ τα 2 αρρωστα...Η Λ στην αναρρωση κ η μικρά ειναι ολο το βραδυ μπουκωμενη κ με εχει ξετιναξει..να δω πως θα της εξελιχθει...

Γκαλατιτσιους θυμισε μου τι ειχες κανει με τα μπαλονια κ τα φαναρια στην εκκλησια αν μπορεις!!!

Φιλιααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα γρηγορα γρήγορα πριν φυγω για το κυνήγι των δικαιολογητικών!

Δεν υπάρχει ελπίδα να μαζέψω όλα αυτά τα χαρτια που ζητάνε... πάνω που είσαι σίγουρος ότι τα έχεις μαζέψει πας και τσουουουπ σου βγάζουν άλλα τόσα.

Ελένη δεν έχει βγει για το έσπα ακόμα αλλά απ'τον παιδικο μας στείλανε τα χαρτια που θα χρειαστουν. Εμενα αν μου τα πάρουν μόνο μέσω έσπα γιατί έχει κάποιες θέσεις για άνεργες μαμάδες. Τέσπα θα καταθέσω τα χαρτιά και βλέπουμε.

Τελικά δεν θα πάω στην καλοκαιρινή δουλεια γιατί δεν έχω άτομο για τη μικρούλα... παπάγια που θα λεγε κι ο θοδωρής.

Ευγενεία μου στην περίπτωση του μικρού αφησε τον για λίγο και ξαναπροσπάθησε σε κανα μήνα. Έχεις δικιο, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Εμένα ο θοδωρής πάντως όλα τα ψυχολογικά του τα βγάζει στην βραδινη ενουρηση (σωστά το γραψα;) Κουρασμένος, στεναχωρημένος, νευριασμένος κατουριέται. Ενώ πολύ μικρός έκοψε πάνα πρωι και βράδυ αυτό το πράγμα δεν λέει να σταματήσει. Ευτυχώς που υπάρχουν τα σελτεδάκια που πιάνουν όλο το κρεββάτι. Εχθές πρώτη φορά στις κουνιες και ο νικ δεν κατουρήθηκε, άντε να δουμε.

Η μυρσίνη μέσα στο σπίτι μπορεί να κλαίει ασταμάτητα... έξω η ρουφιάνα ούτε που ακουγεται αλλά μέσα μπορεί να κλαίει ή να φωτάζει ώρα ολόκληρη! Σαν την τρελή κυκλοφορω στους δρόμους... ετοιμάζω άρον άρον τα παιδια μέσα στα ουρλιαχτα της μικρής και φεύγουμε... κάποιες φορές φοράω πιτζάμες, δεν έχω προλάβει να κατουρήσω, το μαλλι όπως είμαι απ'τον ύπνο, πααααααααει η θυληκότητα μου χαχαχα

Άσε που η αποβλακωσή μου έχει πιάσει ταβάνι... προχθές ξέχασα τη μυρσίνη, αλλά πραγματικά την ξέχασα... την ακουμπησα στο κρεβάτι του νικόλα να μαζέψω κάτι και την ξέχασα και έφυγα και συνεχισα να μαζεύω, η μικρή είχε πέσει απ'το κρεββάτι έκλαιγε κι εγώ δεν καταλάβαινα ότι άκουγα κλάματα και συνέχιζα να μαζεύω, μέχρι που γυρνάω και βλέπω το μωρό είχε πέσει απ'το κρεβατι και είχε σφινώσει ευτυχώς με τον πισινο σε ένα χαρτόκουτο. Το κωλαράκι της έγινε μπλε αλλά τουλαχιστον δεν χτύπησε κεφαλάκι. Καλη μου άαααααααααααααανθρωποι :-)

Τρίτεκνες και πολύτεκνες τα επιδόματα ύστερα από πόσο καιρό ξεκίνησαν;

Καλημέρα σας...

Κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου σήμερα... Τη νύχτα ξύπνησε η Φίφη και αφού ήπιε νερό κτλ, ζήτησε να έρθει στο κρεβάτι μου, της είπα όταν ξημερώσει και άρχισε την τσιρίδα...

Την παίρνω, να την πάω στο σαλόνι, της κοπάνησα το κεφάλι στην πόρτα (!!!), την ακουμπάω στον καναπέ και μετά ακούω μέσα στις τσιρίδες, μαμά κατουρήθηκα ααααααααα!!!!!!!!

Ευτυχώς μετά ήμουν ψύχραιμη, αλλά το κοπάνησα το παιδάκι... Και της είπα ότι θα έρθει και ο παλιατζής που θα ακούει τις φωνές της... Αμάν, τι κακούργα!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα καλημερα!!!

Καλα παμε ολες βλεπω η μια χειροτερη απο την αλλη!!!

Ποια θηλυκοτητα βρε Λεγω εδω εχουν καει ολα μου τα εγκεφαλικα κυτταρα λεμε .....

Εμενα ο Μητσους συνηλθε , ο μικρος προς το παρον δεν εχει εμφανισει κανα σημαδι αρρωστιας ( φτου φτου φτου) κ ελπιζω ετσι να συνεχισει γιατι δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι πως θα τον εχω στην βαφτιση αρρωστο!!!

Αθηνουλα δωσε μας τα φωτα σου θελω κ εγω φαναροκατασταση με μπαλονια γιατι λεφτα για στολισμο δεν παιζουνε .....

Ο Μητσους σημερα ξυπνησε 7 το πρωι αναψε τα φωτα κ πηρε τα πεδιλα του στο χερι κ ηρθε κ μας ξυπνησε γιατι αργησαμε λεει κ επειδη το σχολικο θα αργουσε πολυ να ερθει να τον παρει ( (9¨15) τον πηγα εγω σχολειο απο της 8 παρα γιατι δεν μπορουσε λεει να περιμενει ... Κ ολο αυτο γιατι ? Γιατι ηθελε να παει σχολειο με τα πεδιλα κ ο πατερας του δεν του τα φοραγε μην τοου κανουν σημαδι στο ποδι ( ασχετο ενετλως) κ επειδη χτες το βραδυ του ειπα οτι μπορει να τα φορεσει το ειχε στο νου του κ ξυονησε περιχαρης να τα φορεσει... ατιμη κοινωνια κ πριν λιγες μερες που τον ειχα παει να παρει πεδιλα καινουρια δεν ηθελε μου μαζεψε τα κλειστα τα χειμωνιατικα παλι ....

Χτες με εββαλε αρων αρων κ του εφτιαξα μπισκοτα, εχει παθει παροξισμο τρωει μιση δοση ετσι για πλακα ... Δεν εηταν κ πολυ καλος ο καιρος χτες για βολτα κ ενταξει περασε λιγο η ωρα σπιτι ...

παντως βρε κοριτσια ειναι παρα πολυ η κουραση με τα παιδια κ χωρις βοηθειες αλλα οταν παιζουνε μαζι κ κανουνε αγαπες ειναι το κατι αλλο.. ο Νικολακης εχει τρελη αδυναμια στον αδερφο του , στα ματια τον κοιταει!!Οταν μπαινει ο μεγαλος αδερφος σπιτι ριχνεται πανω του κ ειναι ολο χαρα... αφηστε στο μπανιο ..εκει ειναι ολα τα λεφτα

Λέγκω! :D

Και μένα η Έλλη όταν την πάω έξω είναι σούζα, κοιτάει παντού και δεν βγάζει τσιμουδιά...ενώ στο σπίτι γκρίνια...οπότε την παίρνω στις κούνιες σχεδόν καθημερινά.

Και εμείς στον πυρετό των χαρτιών για παιδικούς. Και επειδή θα κάνουμε και στον δήμο Νέας Ιωνίας και στην Αθήνας μπας και έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες, και ο δεύτερος λήγει η προθεσμία μεθαύριο και το αποφασίσαμε χτες!:rolleyes::rolleyes:

Ουφ δεν την παλεύω την φάση με τα κακά...τώρα πριν μου λέει έχω κακά, έχω κακά βάλε μου πάνα και τον έχω κάνει χρυσό και πήγαμε να τα κάνει στη λεκάνη αλλά μπα...τον αφήνω και εγώ έτσι μέχρι να αποφασίσει να τα κάνει στο γιογιο-λεκάνη και του λέω ότι η πάνα πλέον δεν τα χωράει τώρα που μεγάλωσε...ουφ και τι δεν έχουμε πει, και ένα σωρό δέλεαρ έχουμε βάλει αλλά...του έφερε η γιαγιά καταπλητκικά κουβαδάκια μακκουην που τρελαινεται και τα εχουμε ψηλα για να τα παρει οταν κανει κακά στο γιογιό...τα βλέπει κάθε μέρα αλλά δεν το αποφασίζει!:|

Διαφημίσεις

α πα πα μάνες ειστε εσεις? Καλα ρε κατσαφα πλακα μας κανεις? Εμας που ειναι στενος ο διαδρομος αναμεσα στα δωματια, ξερεις ποσες φορες τα εχω κοπανησει? Και μες στον υπνο μου ουτε εγω δεν ξερω καλα καλα τι τους λεω, σιγουρα παντως δεν τους μιλαω γαλλικα!

Οσο για σενα λεγκουιν, δεν παιζεσαι λεμε! Βεβαια ομολογω πως σημερα καποια στιγμη μου ηρθε μια σκεψη αν εχω βαλει τον Αγγελο στο σχολικο ή τον εχω παρατησει σπιτι, μιας και εκεινη την ωρα ειναι κοιμισμενος και τον δινω τελειως ασυναισθητα...

Γιουπι, αστα ρε συ τα παπουτσια. και να μην κατσουν φετος στη Λ, θα κανουν σε κανα δυο χρονια στη βελουδινη.

Εχω χασει τη μπαλα με τις βαφτισεις, ποτε βαφτιζει ποια? Τζενη εσυ εισαι αυτο το σκ?

Οσο για το ποσο ετοιμες ειματσε, εννοειται οτι πρωτα θα πρεπει να ειναι ετοιμα τα παιδια. Και οντως πολλα από τα ψυχοαναπτυξιακά τους, τους βγαινουν στο κατουρημα (και την ομιλία). Αφησε τον προς το παρον, προσπαθησε να μη σε απασχολει καθολου, και απο μονο του θα ερθει καποια στιγμη. Να ξερεις παντως οτι οταν χαλαρωσεις εσυ με το θεμα θα χαλαρωσει πολυ πιο ευκολα και αυτος. Τωρα πως θα το κανεις, δεν ξερω να σου πω... Και για να χαλαρωσεις σκεψου οτι κανενα παιδι δεν κρατησε εσαει την πανα και η ιδια η φυση μας διδασκει καποια πραματα. Μπορει η επιμονή μας και τα δικά μας αγχη να τα μπερδευουν χειρότερα...

Και ανεφερα την ομιλια γιατι τωρα ο Αγγελος αρχισε το τραυλισμα, αλλα ακριβως αυτο το γελοιο τραυλισμα που εκανε κ η Δαναη, δηλαδη να κολλάει στη τελευταια συλλαβη και οχι στη πρωτη... Για να δουμε ποσο θα κρατησει κ αυτο... Ξερω οτι θα περασει και αυτο, οπως θα περασει και η συχνη ενουρηση που τον πιανει μερικες φορες, οπως περασε το αυτοτραβηγμα των μαλλιων της δαναης ή το τραυλισμά της και πολλα άλλα, αλλα προβληματιζομαι γιατι δεν ξερω αν ολα αυτα τα ψυχοαναπτυξιακα ειναι φυσιολογικα ή ειναι δειγματα μη σωστης δικης μου συμπεριφοράς... Φρόυντ, φρόυντ, εισαι εδω?

αχ ρε Αφροδίτη, αν είανι και η δική σου συμπεριφορά λάθος, τότε να πηδηχτώ απο το παράθυρο! ΜΟυτς!!!!!!!!!!

Ρε μου εχετε λειψει λεμε!!!! Αλλα δεν συνεχιζω γιατι μετα απο ρεκορ 3 εβδομαδων στο σταθμο κατι ψιλοτσιμπησε, λιγο μυξα και δεκατα εδω και κανα 3ημερα οκ ψιλοπραγματα! χαχαχαχα

Κορίτσια εγω ειχα κανει κατι πολυ απλο δεν ξερω αν θα σας αρεσει...

Πηρα φαναρακια μεγάλα(ισως ειχε και πιο μεγαλα δεν θυμαμαι΄) απο το Τζαμπο, τα οποια..... τα δανειστηκα ουσιαστικα χαχαχαχαχαχα ντρεπομαι που το λεω αλλα μετα τη βαπτιση, ειδα οτι τα ταμπελακια δεν ειχαν κοπει, και τα αλλαξα, καλα το τζαμπο δεν εχασε γιατι πηρα ισης αξιας πραγματα, αλλα δεν πανε χαμενα! Μην κοψετε τα ταμπελακι με λιγα λογια! χαχαχαχα

Πηρα μετα τουλι και εβαλα ετσι χυμα μεσα, αν εχετε φαντασια μπορειτε να βαλετε χιλια δυοα αλλα μεσα και πηρα μπαλονια απο ενα μπαλοναδικο και τα εδεσα στο χερουλι.(τα μπαλονια τα μοιρασα στο αυτοκινητο πισω και στου πατερα μου)

IMG_3675.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά άστα αυτά... Νομίζω ότι δεν βγάζεις άκρη... Το θέμα είναι πώς το καταλαβαίνεις αν φταις εσύ? Και αν το καταλάβεις, λέμε τώρα, πώς αλλάζεις?

Τα μεγάλα σας παιδιά είναι υπάκουα? Ο Αλέκος έχει αρχίσει και κάνει ότι του λέω... Και μάλιστα μου το λέει κιόλας! Κάνω ότι μου λες... τρελή καταπίεση εεε? Και ενώ λέω να μην του λέω πώς και τι εκεί βγαίνει το μαμαδίστικο!

Πόσες φορές μου θυμίζω τη μάνα μου....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γιουπι, μην τα δωσεις τα παπουτσια, δεν μεγαλώνουν και τοσο πολυ τα ποδαράκια στην ηλικια της, θα της κανουν του χρόνου! Ειναι πολυ ομορφα....

Θα τα επερνα εγω, νομιζω 26 φοράει τώρα η δικιά μου αλλά εχει καποια που της ψιλοκανουν και συνηθως τη βγαζει με σαγιοναρες το καλοκαίρι...ουτως ή αλλως αν επερνα καινουργια δεν ειχα σκοπο να δωσω τόσα κανα 30αρι ελεγα.... Μη τα δωσεις όμως και θα σου πω αν είναι να τα παρω, εκτός βεβαια αν βρεις να τα πουλησεις πιο πριν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...