Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και γω μισω τις δευτερες που ακολουθουν τα ηλιθια ΣΚ, αν κ μια κρυφη ανακουφιση τη νιωθω...

Για πειτε ρε κοριτσια γιατι μου λενε οτι να ναι... Τελικα εχει βγει τι χρειαζεται για το νηπειαγωγείο? Σκεφτομαι να παρω αδεια αυριο να παω να τα μαζεψω! Απο γιατρο σιγουρα οδοντιατρο, γιατι λεει καθε χρονο ζητανε και διαφορετικο γιατρο...

Οσο για την πανα, συμφωμω με τη λεγκω! Οταν νιωσουμε ετοιμες εμεις βρισκουμε τον τροπο να κοψει και τη νυχτερινη. Το ιδιο δεν ισχυει με ολα αλλωστε (απο θηλασμο, πιπιλα κτλ)? Εμενα η Δαναη την ημερισια την εκαψε εκει στα δυο, την βραδυνη την ειχε μεχρι προσφατα και ειχα ψιλοπελαγωσει και η ιδια ντρεποταν πολυ. Καποια στιγμη μια φιλη μου μου ειπε "ρε συ, ασε το παιδι να μεγαλώσει, θα παει πεντε και θα εχει ακομα πανα?" με ετσουξε καμποσο και τοτε για κανα μηνα σηκώνόμουν και την εβαζα για τσισα εκει γυρω στις 12. Μετα καποιες φορες ξυπναγε μονη της για τσισα, καποιες αλλες το παει σερι μεχρι το πρωι. Ουτε καν ατυχημα δεν ειχε (που κ να ειχε δλδ, δεν το λες πισωγυρισμα). Τωρα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να το παρω αποφαση και για τον Αγγελο, ο οποιος το ζηταει συνεχεια, αλλα εγω του τη χωνω τη πανα αφου κοιμηθει και στανταρ το πρωι ξυπναει κατουρημενος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτούλι άκου τι θέλουν:

Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης

Βιβλιάριο εμβολίων

Απόδειξη ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή άλλο έγγραφο που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας

Οδοντολογική εξέταση

Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει ποιός είναι υπεύθυνος για την προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.

Αυτά.....

Εγώ πήρα τη βεβαίωση από την οδοντίατρο που παρακολουθεί τη Λήδα, δεν χρειάστηκε καν να την πάρω μαζί μου, από την στιγμή που τη βλέπει τακτικά....(ούτε και πλήρωσα φυσικά)

Αθηνά γιατί δεν πας στο δήμο να πάρεις το πιστοποιητικό;

Ειναι στην Νεα Χαλκηδονα μωρε η μερίδα, και τι πρωτοτυπο εχω την Ειρηνη αρρωστη(οκ ενα μηνα καλα ηταν μην εχουμε παραπονο)

Θα στειλω χαμπι αν ειναι να τελειωνουμε.

Καλημέραααααα

Μισώ τις Δευτέρες αλλά μην το κάνουμε και θέμα...

Καλά αθηνά σπέρνει το Ρηνάκι... πεσμου την αλήθεια (για να δω την πνευματική σου κατάσταση μετα τη γέννα) πόση ώρα σου πήρε να καταλάβεις τι έλεγε;

Οχι πολυ, γιατί το ειχαμε πει το προηγουμενο βραδυ, το ειχε ενα παραμυθι...χαχαχαχα

αλλα η πνευματικη μου κατασταση ειναι μαμησε τα μετα τη γεννα

πραγματικα αυτο με προβληματιζει παρα πολυ :rolleyes: ελπιζω να φτιαξω που θα παει!!!!!! χαχαχαχαχα

Για τη βραδυνη πανα, να πω πως η Ειρηνη μονη της μας το ανακοινωσε, μετα απο 2 μηνες που εκοψε τη ημερησια, ξεχασα να βαλω πανα το βραδυ τυχαια, και το πρωι ημουν εκπληκτη που δεν κατουρηθηκε(γιατι σε αλλες προσπαθειες ειχε ατυχηματα οποτε νομιζα οτι δεν ειναι ετοιμη) και μου λεει με πολυ μπλαζε υφος.... καλα τι κοιτας ρε μαμα, γιατι να κατουρηθω αφου ειμαι μεγαλη δεν χρειαζομαι πια πανα! χαχαχαχαχαχα

Ε απο τοτε μπορει να ειχε ολο το χρονο 1-2 ατυχηματα, μετα καθως μεγαλωνε αν θελει σηκωνεται μονη της το βραδυ και παει στο μπανιο,μια χαρα σβηνει και το φως , σκεπαζεται κομπλε σλεφ σερβις

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Η Ρηνουλα ειναι θεα! Θυμηθηκα και τον φιλο σας τον Σταυρο και γελαω μονη μου...(εχει παιδια αυτος? Ειναι οντως μοσχαρια? :-) ). Ειναι πολυ ανεξαρτητο παιδι και μπραβο σας για αυτο!

Μυρτουλι ευχαριστω. Πρεπει λοιπον να βρω παιδοοδοντιατρο κοντα μου... Ξερετε τιποτις?

Καλημέρα!

Βρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε ότι όταν είμαστε έτοιμες εμείς...

ο Στέφανος κάνει κάθε βράδυ στην πάνα φουλ τσίσα και κακά το πρωί και δεν δείχνει κανένα σημάδι να θέλει να την βγάλει, και να την ξυπνάω στις 12 σίγουρα μετά πάλι θα έχει...εδώ του την έχω βγάλει το μεσημέρι και έχουμε κάθε μέρα ατυχήματα στο κρεβάτι, όχι μόνο τσίσα αλλά και κακά γιατί αρνείται να τα κάνει στο γιογιο οπότε αν δεν του βάλω πάνα τα κάνει πάνω του...:rolleyes::rolleyes:

δηλαδή αυτό δεν είναι φανερό σημάδι ότι το παιδι δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτοιμο να κόψει την πάνα του ύπνου? (της ημέρα την έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό)

Η Ρηνουλα ειναι θεα! Θυμηθηκα και τον φιλο σας τον Σταυρο και γελαω μονη μου...(εχει παιδια αυτος? Ειναι οντως μοσχαρια? :-) ). Ειναι πολυ ανεξαρτητο παιδι και μπραβο σας για αυτο!

Μυρτουλι ευχαριστω. Πρεπει λοιπον να βρω παιδοοδοντιατρο κοντα μου... Ξερετε τιποτις?

Αφροδιτακι εχει απεναντι απο το καρφουρ στο στενο που ειναι τα εσωρουχα παιδοδοντιατρικο.

Κοριτσια τα ιδια ισχυουν κ γι ατα προνηπια? Η γειτονισα μου ειπ εκ οφθαλμιατρο.... Να ρωτησω αν δεν τον παρουν τον μΗτσακο σε δημοσιο προνηπιο,μπορω να κανω αιτηση κ για παιδικο η απο την στιγμη που ηλικιακα ειναι για προνηπιο δεν τον περνουν στο νηπιαγωγειο.? Καλα εμας οι ογαριασμοι ειναι ολοι στο ονομα της ιδιοκτητριας μονο το κινητο ειναι σε εμας ....ουφφφ

Καλημέρα,

εμάς στο νηπιαγωγείο ζητάνε και οφθαλμίατρο... Και δεν μου είπανε για εμβόλια... Ελπίζω να μην τα θέλουν...

Τελικά το ΕΣΠΑ βγήκε?

Όσο για την πάνα, εγώ της την έβγαλα αμέσως τη βραδυνή... Και ενώ για κάποιον καιρό την ξύπναγα εκεί γύρω στις 12 τώρα το σταμάτησα και αυτό για να μην το συνηθίζει... Και δεν κατουριέται... Βέβαια κατουριέται μέσα στη μέρα, γιατί πίνει ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ! Και μπορεί να πάει στην τουαλέτα και μετά 5' να κατουρηθεί...

Αλλά δεν μπορώ να πω, μια χαρά τα πάει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για την πανα, συμφωμω με τη λεγκω! ... Εμενα η Δαναη την ημερισια την εκαψε εκει στα δυο, .

:lol::lol: Έτσι, έτσι! Κάψτε τις πάνες!

(ε, τι δεν θα καίμε μόνο εγκεφαλικά κύτταρα!):tongue:

Να συνεισφέρω κι εγώ στην καυτή συζήτηση της εποχής...

Για το προνήπιο, στο δικό μας προνήπιο μου είπανε να δηλώσω μόνο το όνομά της χωρίς κανένα δικαιολογητικό ακόμα και ααααν την πάρουνε θα πάω τα δικαιολογητικά τον Σεπτέμβρη.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Κοριτσια τα ιδια ισχυουν κ γι ατα προνηπια? Η γειτονισα μου ειπ εκ οφθαλμιατρο.... Να ρωτησω αν δεν τον παρουν τον μΗτσακο σε δημοσιο προνηπιο,μπορω να κανω αιτηση κ για παιδικο η απο την στιγμη που ηλικιακα ειναι για προνηπιο δεν τον περνουν στο νηπιαγωγειο.? Καλα εμας οι ογαριασμοι ειναι ολοι στο ονομα της ιδιοκτητριας μονο το κινητο ειναι σε εμας ....ουφφφ

Τζενάκι, θα πας στο νηπιαγωγείο που υπάγεστε και θα κανεις την αίτηση..θέλουν και οφθαλμίατρο και οδοντίατρο. Όσο για τη διεύθυνση, θα πας αντίγραφο συμβολαίου μίσθωσης (να το ρωτήσεις καλύτερα αυτό ότι ισχύει).

Στα 4 μπορεί είτε να πάει σε παιδικό σταθμό είτε σε νηπιαγωγείο, δεν υπαρχει περιορισμός. Στον μεν παιδικό θα είναι σε ένα τμήμα με 4χρονα, στο δε νηπιαγωγείο θα είναι σε τάξη με περισσότερα 5χρονα και λιγότερα 4χρονα (υπάρχουν νηπιαγωγεία που φτιάχνουν τάξεις προνηπίων, σπάνιο όμως αυτό γιατί οι θέσεις προνηπίων είναι λίγες. Συνήθως είναι μικτές τάξεις, έτσι είμαστε κι εμείς).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χαλοοο..

τα νευρα μου..μολις παρέλαβα πεδιλάκια PEDIPED της Λ που θα τα φορούσε κ στη βαπτιση κ της ειναι μεγάααααααααλα...

αναγκάζομαι να τα πουλήσω μαμώτοοοοοοοοο.....

δεν σας διαβασα παω να κοιμισω τα παιδία.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...