Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τάτι μου λοιπόν. Θα πας να πάρεις το έργο Dublicity, με τζούλια ρόμπερτς και κλάι όουεν (να σου τρέξουν λίγο τα σάλια) θα φας πολύ και θα πω στην αδερφή μου να σου φτιάξει από το κέηκ της και θα δεις πώς θα γεννήσεις...

Εύη μου εσύ μην βιάζεσαι ακόμα! έχεις καιρό!

Κατερινάτσι γλυκό τι κάνεις? Η μπεμπούλα? θηλάζει καλά? το πέταξες το θήλαστρο? Ο Μανωλιός τί λέει?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!

να μαι κι εγω εδω!!

καλοριζικο λοιπον!!να ξανασυστηθω???

Ε τώρα μην σου πω τπτ και εσένα κοπελιά!

Ο μικρός πιέζει την έξοδο αρκετά, καλά καλά δεν μπορώ να περπατήσω αλλά πόνοι γέννας γιοκ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλησπερα!!

να μαι κι εγω εδω!!

καλοριζικο λοιπον!!να ξανασυστηθω???

χμμμμ τι κανεις εσυ;;σε αφηνουν τα πιτσιρικια καθολου ν'αγιασεις ή μπα;:D:tongue: πως τα πατε με το μπεμπουινι;

na se πω κοπελια, αντι για βουτυρο, εβαλες βιταμ? Ρε γμτ δε το γουσταρω μια.... αμα βαλω ελαιολαδο θα βγει πολυ χαλια, λες?

οσο γαι τα ωραια ονοματα, (δεν αρεσαν ομως στον συζυξ), αντρικα κ οχι βαρυγδουπα Μηνάς, Αργυρης, Νικήτας και Λουκας!

Ευη, ολα μαζι ε? μεγαλες κ ωραιες αλλαγες στη ζωη σου λοιπον!

να με πεις κοπελια....:tongue:εβαλα βιταμ μπιο με λιγοτερα κορεσμενα (αν κ δυσπιστω στις μεγαλοεταιρειες για τα μπιο......) απλα κ μονο επειδη δεν ηθελα να κανω κατι το εξτριμ για τον πεθερο κ τους υπολοιπους πχ ταχινι:tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα που θα την κανω κ για μας θα δοκιμασω με ταχινι .....κ ο,τι γινει!! η συνταγη δινει εμφαση στο βουτυρο (αν κ με το βουτυρο εννοουν τη μαργαρινη αλλα αλλο θεμα αυτο) γιατι πρεπει λεει να ειναι καλα παγωμενο για να γινει η ζυμη ψιχουλιαστή αρχικα κ μετα ομοιομορφη.

αλλιως θα εκανα αυτη:http://www.sintagespareas.gr/sintages/oneiremeni-lemonopita.html

οπου στανταρ κανεις τροποποιηση στη βαση μπισκοτου (κοιτας βεβαια τα μπισκοτα να μην εινα χειροτερα απο το βιταμ σχετικα με τα λαδια τους!:tongue:)

Καλησπέρα σε όλες σας!

Μετά από μια φασινα ξεγυρισμένη, τώρα κάθομαι και πάλι. Ουφ!! Καλύτερα η μπεμπα να θηλάζει ολημερίς.

Σήμερα είχαμε άλλο ένα κατόρθωμα: Μου είπε "Μπα"....ενώ μέχρι χτες είχαμε μείνει στο "μπ" χωρίς το α...και φυσικά το ¨"Ο" το έχουμε εμπεδώσει πλέον...

Εχω χαζέψει εντελώς λέμε. Και όταν την επιβραβεύω που κάνει αυτά τα κατορθώματα, ξεκαρδίζεται στα γέλια το καλό μου.

Βιάζομαι να αρχίσει να λεει λεξουλες και να μεγαλώσει κάπως για να παίζουμε καλύτερα...Προς το παρόν η μαμά..παίζει τα περισσότερα παιχνίδια της και τη βρίσκει μάλιστα πολύ:rolleyes::rolleyes:!!

Α, αποφάσισα να κάνω απόπειρα να φτιάξω γλυκό (με χαλάσατε μάλλον εδώ ε;) ..για να μην πάθω το ¨"σοκ της ματαίωσης" πείτε μου ένα εύκολο για αρχή ....ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

age.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός πιέζει την έξοδο αρκετά, καλά καλά δεν μπορώ να περπατήσω αλλά πόνοι γέννας γιοκ!

Εσένα τουλάχιστον σε πιέζει, το καταλαβαίνεις τι να πω κι...εγώ γέννησα επειδή είχα συσπάσεις, και μάλιστα μεγάλες αλλά δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. Πήγαμε για ένα καρδιοτοκογράφημα και τελικά φύγαμε με τη μπεμπα μας!!! :cool:

age.png

Επαναλαμβάνομαι εεε?

Σόρρυ αλλά μου κάνει διάφορα κουλά...

Άυλα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχεις ακόμα για να ακούσεις λεξούλες! Πάντως είναι καλό που σου αρέσουν τα μπεμπεδοπαιχνίδια και δεν βαριέσαι... Εμένα ο 1ος χρόνος των μωρών μου φαίνεται ότι δεν περνάει ποτέ και πολύ βαρετός...

Επαναλαμβάνομαι εεε?

Άυλα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχεις ακόμα για να ακούσεις λεξούλες! Πάντως είναι καλό που σου αρέσουν τα μπεμπεδοπαιχνίδια και δεν βαριέσαι... Εμένα ο 1ος χρόνος των μωρών μου φαίνεται ότι δεν περνάει ποτέ και πολύ βαρετός...

Γιατί βρε είναι βαρετός;;;

Εγώ τη βλέπω να προσπαθεί πραγματικά να μιλήσει..τη βλέπω που προσπαθεί και κουνάει χεράκια ποδαράκια, με κοιτάει κατάματα και βγάζει ήχους....αχ τι να θέλει να μου πει;;;;:rolleyes::rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Προσπαθεί να επικοινωνήσει δεν αμφιβάλλω... όντως κοιτάζουν τα μάτια τους και κάνουν διάφορους ήχους. Εκείνα ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Προσπαθεί να επικοινωνήσει δεν αμφιβάλλω... όντως κοιτάζουν τα μάτια τους και κάνουν διάφορους ήχους. Εκείνα ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Πάντως έχουν πολλή πλάκα! Αν και μερικές φορές με πιάνει αγωνία...ότι θέλει κάτι και εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι!

age.png

Όντως,μεγάλες,ωραίες και πολλές αλλαγές!!!Μπράβο,Ευάκι,να'σαι καλά να τις χαρείς στο έπακρο!!!Τί διδάσκεις στους φοιτητάς σου?????

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!

Φτου φτου φτου! δεν διαμαρτύρομαι, όλα καλά πάνε.

mamma mia είμαι ωρομίσθια στα ΤΕΙ των Σερρών και διδάσκω Οικοδομική/Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και Autocad 2D + 3D

899667.png226174.png

Επαναλαμβάνομαι εεε?

γιατι καλε???και εγω θα συμφωνησω με την ayla ειναι πολυ γλυκα τα ζουζουνια οταν προσπαθουν να επικοινωνησουν....:D:D:D

αλλα και γενικοτερα ο πρωτος χρονος για μενα νομιζω πως εφυγε (σχεδον) πολυ γρηγορα και μου λειπει (σε εισαγωγικα)το θησαυρακι μου οταν ηταν μωρουλακι, τη βλεπω να μεγαλωνει και χαιρομαι αλλα νοσταλγω κιολας τον πρωτο καιρο. ααααχ αν μπορουσαμε (απο οικονομικης πλευρας) θα σκεφτομουν πολυ αμεσα να κανουμε και αλλο!!!!;);)να εχουμε παντα και ενα μωρουλι - μωρουλι στο σπιτι....LOL

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...