Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ξεχασαααα! Μια ευκολη λυση για εξω ειναι μια πανα στην τσαντα! Αν δεν βρουμε τουαλετα την κανουμε για... φορητη! Την κραταω εγω και δεν την κουμπωνω γιατι δεν δεχετε αλλιος!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκατοκατασταση........:tongue:

Καμμια λύση για να μην μου κατουράει τα σεντόνια το βράδυ???

Ιδεα δεν εχω... εμενα απλα σταματησε πριν βγαλει την πανα τη μερα...

Αυτο που σκεφτομουν πριν γινει ηταν να μην της δινω υγρα το βραδυ και πριν παμε για υπνο, παμε παντα για πιπι, εχει δεν εχει... Τελικα δεν χριαστικε, αλλα ισως βοηθισει εσενα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ρε κοριτσια, θα τρελαθω, για πειτε οι εμπειρες...πηγα στα κεπ σημερα να ζητησω πιστοποιητικο γεννησης και οικ καταστασης για τις αιτησεις σε παιδικους κλπ...

Και δεν μου εδιναν λεει γιατι ειναι υποχρεωμενη καθε δημοσια υπηρεσια, νηπιο κλπ να το βρει μονη της το πιστοποιητικο, αυταπαγγελτη αναζητηση.

Μα καλη μου κυρια της λεω μου το ζηταει σαν δικαιολογητικο μαζι με αλλα, τι θα της πω παρε αυτα τωρα και το αλλο βρες το....

Και επεμενε τελικα δεν μου το εδωσε και ειπε οτι αν μου το ζητησουν να κανω καταγγελια.

οιμε οιμε.... ελπιζω να μην εχω θεμα....Σοφουκα και λοιπες τσουπρες για πειτε...

Αληθεια οι αιτησεις 1-15 ιουνιου θα ειναι προνηπια? Στον παιδικο σταθμο(που ευχομαι να μας ξαναπαρουν) τελος του μηνα βγαινει η ανακοινωση λεει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Σκατοκατασταση........:tongue:

Καμμια λύση για να μην μου κατουράει τα σεντόνια το βράδυ???

να μη βαζεις σεντόνια :P

Αυτή είναι η πιο σίγουρη :tongue:

Η αμέσως επόμενη να την σηκώνεις για πιπι πριν κοιμηθείς εσύ. Στο νυχτερινό έχω καταλήξει -πικρή πείρα- ότι άλλα παιδιά κατουριούνται και άλλα όχι...τελεία. Δεν παίζει εκπαίδευση, δυστυχώς.

Ο Κωστής φορούσε βραδυνή πάνα μέχρι τα 4 και ακόμα και τώρα κατουριέται αν είναι πολυ κουρασμένος. Η Σοφία την έβγαλε στα 2 και κάτι σχεδόν μαζί με την πρωινή και συνολικά από τότε να έχει κατουρηθεί 5-6 φορές σε 1 χρόνο....

DPYUp2.png EYukp3.png

Αλο αλο!!

Συμφωνω με Ελιζα 100%!! Εμενα ο Μητσος απο λιγων μηνων ξυπναγε εντελως στεγνος κ μετα περναγε ωρα για να κανει τα τσισα του.Μπορει κ απο 3 μηνων.Απο 1 ετους ελεγε τα κακα κ τα τσισα αλλα οταν τα εκανε .2 χρονων εκοψε με την μια νυχτερινη κ ημερισια πανασε μια βδομαδα ολα αυτα .Στη αρχη πηγαινε στο γιο γιο κ μετα στην τουαλετα με το στεφανακι.Σεντονια,κρεββατι δεν εχει κατουρησει ποτε μα ποτε.Στην βδομαδα που εκοβε τα ημερησια κατουρηθηκε μια φορα στην παιδικη χαρα κ αυτο επειδη επαιζε κ ξεχαστηκε.. Τωρα με τον μικρο απο του χρονου θα δουμε...Αν κ αυτος σε ολα ειναι πολυ ζεν με το πασο του ....

Σημερα εκανε κ την πρωτη του επισημη ζημια,εσπασε μια καρεκλα της κουζινας....Αα κ ο Μητσος την αλλαξιερα...τι πρωτοτυπο

Καλημέρα!!!

Αθηνά γιατί δεν πας στο δήμο να πάρεις το πιστοποιητικό; Εγώ που είμαι στο δήμο Αθηναίων εκεί πήγα και τα πήρα...(όπου διαπίστωσα ότι δεν είχα δηλώσει το όνομα του Μάριου στην οικογενειακή μερίδα και έκανα ένα πολύ ευχάριστο τουρ σε όλα τα γραφεία και τις θυρίδες....)

Α, θα συνδράμω στην σκατοσυζήτηση: Κι ο Μάριος έβγαλε τις πάνες αλλά ομολογώ ότι τις έχω ήδη νοσταλγίσει γιατί κατουράει από δω κι από κει και τις περισσότερες φορές κάνει και τα κακά του στο βρακί! Υπέροχα!

Το Σάββατο είχα δυο φιλαράκια της Λήδας στο σπίτι και κοιμήθηκαν εκεί! Πλάκα είχε...ο Μάριος και το άλλο αγοράκι σε κάποια φάση πήγαν στα κρεββατάκια τους και κοιμήθηκαν. Οι τσούπρες μπούρου μπούρου και μυστικές αποστολές μέχρι τη μία παρακαλώ! Και στις εφτά όλοι εγερτήριο! Εντωμεταξύ την Κυριακή έτρεχαν πάνω κάτω στο βομβαρδισμένο σπίτι, το οποίο φιλοτέχνησε ο Μάριος και με ένα γκράφιτι, και κάθε λίγο κάποιο γλύστραγε και έπεφτε οπότε και καταλαβαίναμε ότι ο Μάριος είχε πάλι κατουρηθεί! Κομμάτια με έκανε το ΣΚ!

Φιλιά σε όλες και καλωσήρθατε καινούρια μέλη!!!!

Καλημέραααααα

Μισώ τις Δευτέρες αλλά μην το κάνουμε και θέμα...

Καλά αθηνά σπέρνει το Ρηνάκι... πεσμου την αλήθεια (για να δω την πνευματική σου κατάσταση μετα τη γέννα) πόση ώρα σου πήρε να καταλάβεις τι έλεγε;

Εγώ τα πιστοποιητικά τα πήρα σε πέντε λεπτά απ'το δήμο.

Τι ωραία που ήταν το πσκ αλλά τι γρήγορα που περνάει! Την παρασκευή πήγαμε τελικά στο σκοπευτήριο και ήταν τέλεια ήρθε και το Σοφάκι με τις κουκλες της και τον ένα παιδαρο της και χάρηκα πάρα πολύ... Τι φάτσα είναι και η μικρή δεν λέγεται. Έκαναν και θεατρικό παιχνίδι. Άσε που στη διαδρομη ο θοδωρής και ο νικόλας ήταν υποδειγμα, κρατιόντουσαν χεράκι χεράκι και φτάσαμε χωρις απωλειες καισαριανή :wink:

Εγώ για την βραδινή πάνα είμαι της άποψης ότι άμα κοπεί η πρωινή μετά όταν είναι έτοιμη ψυχολογικά αλλα και υλικά (πολλά σελτεδάκια) η μαμά, την κόβει. Απο κει και πέρα υπάρχουν παιδάκια που έχουν κατα καιρους ατυχήματα και άλλα που δεν έχουν αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το κόψιμο της βραδινής πάνας. Ο θοδωρίκος οταν είναι στεναχωρημένος πολύ και το κρατάει μέσα του συνήθως κατουριέται ή όταν είναι παααρα πολύ κουρασμένος, την πάνα όμως τη βραδινή την έκοψε λίγο μετά τα δύο χρονια παρόλο που δεν ξύπναγε με στεγνή πάνα.

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Μυρτώ με τα πιτζάμα πάρτυ σου! Τέλεια θα περάσανε τα σκατούλια...

Και μένα ο σκατός έβγαλε την πάνα μια και θέλει βρακί αλλά ενώ τα κακά πάει κουνιστός λυγιστός και τα κάνει στην τουαλέτα, τα τσίσα συχνά πυκνα βαριέται... και μου τη δίνει αυτή η φάση με τη σφουγγαρίστρα:rolleyes:

Εμας το σκ κυρίως ενήλικες είχε και πολλές λάσπες... δεν ξέρω ποσες φορές τα πλείναμε μέσα στο σκ με τα λασποπασαλήματα, λέπια βγάλανε.

Πάω να συνεχίσω το μάζεμα και την κατάθεση χαρτιών:tongue:

Λοιπόν φιλενάδα μια και είπες για χαρτιά...το θέμα ΕΣΠΑ άκυρο, ο δήμος Αθηναίων δε συνεργάζεται ούτε ο παιδικός μας σταθμός. Θα έπρεπε να πάμε σε άλλη περιοχή παιδικό....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...