Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, μαλλον την βρισκουν,ε? Και μενα ετσι ουρλιαζουν και γελανε κιολας.... Το ποσες φορες μου ερχεται να τους απαντησω "φάτα" δεν λεγεται, αλλα παντα θυμαμαι την αριστοκρατική μου καταγωγή και δεν απαντώ!

Καλε η αραχνουλα ειναι τυχη!!! Εγω χαιρομαι καθε φορα που βλεπω! Μαλιστα η μανα μου καθε φορα που εβλεπε αραχνη στο σπιτι ελεγε οτι θα εχουμε μουσαφιραίους....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα Ουουουου ρεεεε... λες και δεν έχετε έρθει σπίτι μου όλες οι γωνίες έχουν αράχνες... οπως έχουμε και άπειρα μυρμήγκια και κατσαρίδες στο μπάνιο (δεν αναφέρω για το συγγενή του βαγγέλη στον κήπο)... και εννοείται πως τις αράχνες δεν τις σκοτώνουμε γιατί της αγαπάω ιδιαιτέρως (κάτι που δεν ισχυει για τις κατσαρίδες)... αλλά είναι σαν να δουλεύεις στην πολεοδομία και να σε έχουν λαδώσει και να κάνεις τα στραβά μάτια αν όμως έρθει ο κύριος-κυρια και σου ρίξει το αυθαίρετο μπροστά στην πολεοδομία εε συγνώμη θα του κόψεις τα οπίσθια... όχι ρε φίλε και μπροστά στη μούρη μου, τράβα παραπέρα! :mrgreen:

Λοιπόν έγινε κουβέντα τζιζ στις κουνιες για μετανάστες και ένας παππούς που χώθηκε στο τέλος αφού μου είπε για το χωριο του που κόλησε όοοολο υπατιτιδα β γιατί δεν πλένονται οι μετανάστες, μου είπε ότι δεν έχουν καν διαβατήρια και θα έπρεπε να έχουν διαβατήρια και εντάξει εγώ μπορεί να έχω διαβατήριο... έχω διαβατήριο; Ναι έχω, του απαντάω, ελληνικό... Αααα μπαααα έβγαλες ελληνικό; χαχαχαχαα Ευτυχώς δεν μου ζήτησε βιβλιαριο υγείας να δει αν έχω εμβολιαστεί...

Κατσαφάδου ετοιμάσου ερχεται η σειρά σουουουουουουου:tongue:

:lol::lol::lol::lol: Mα ακριβώς τα ίδια και η Ευτυχία!

Καλημέρα σας! Καλό χειμώνα!:rolleyes:

Εμείς έχουμε το ΤΕΕΕΕΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(απάντηση: ΣΚΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ )

Σοφούκι, είμαστε στο μεταβατικό στάδιο, που σκουπίζεται μόνη της αλλά με επίβλεψη και ίσως βοήθεια στα κακά. Στα τσίσα το χουμε, το κατέουμε.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Στην σκατοσυζήτηση δεν μπορώ να κρατηθώ...θα παρέμβω!

Εγώ τους έμαθα αυτοπροσώπως να φωνάζουν "Μαμάκα, τά 'κανααααα" και ακόμα γελάω σχεδόν ακάθε φορά -'οπως και όποιος άλλος το ακούει. Η πλάκα είναι ότι το 'μαμάκα' γίνεται ενοιωτε 'μπαμπάκα' 'η γιαγιάκα'...και αλίμονό σου αν πας και είσαι άλλος :lol:

Όσο για το σκούπισμα...η μεν Σοφία το προσπαθεί -μερικές φορές- και με διώχνει αν πάω να βοηθήσω, ο δε Κωστής ούτε ατά διάνοια...σιχαίνεται:rolleyes:

...είπε και ξαναχώθηκε στο autocad....

DPYUp2.png EYukp3.png

για σκατα ακούω..η ειδικότης μου!!!

Εμένα σκουπίζεται μονη της αφού ολο το χειμωνα ετρωγε πόρτα αφού συνηθως θηλαζα. στο τέλος αφού εχει ξεπαστρεψει το χαρτί κ οοοολα τα μωρομαντηλα έρχεται κ μου σκυβει κ ανοιγει τα οπίσθια να δω αν εχει μεινει κανενα σημαδακι........:rolleyes::rolleyes:

Αυριο πάω για το ΜΜR......:rolleyes::rolleyes:..για τη Λ εννοειται....το εχω ενα αγχος...

Ταυτοτητες -διαβατηρια-βιβλιαρια υγειας την ιπομενη (που λεει κ η Λ) φορά που θα συναντηθούμε....

Χα χα ειδα σημερα μια τεμπελα της Χρ. Αυγ. που λεει ''ψηφιστε ΧΑ να ξεβρωμισει ο τοπος (γουαου).. κ καποιος ειχε σβησει το ξε κ φαινοταν να βρωμισει ο τοπος...χε χε

Α!!Πήρα κατι ρουχαλακια από λιντλ για τη Λ (ναι ναι των γερμανικων συμφερόντων) πολύ σπέσιαλ!!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(Χα δεν ξυπνησε σημερα η λιλιπουτ..πάω να τσεκαρω αν ειναι καλα:tongue:)

χαχαχαχαχ κατα το Μητσο ΑΚΡΙΒΩΣ κι εμείς με τα κακα....χαχαχαχα και σας εχω και βαριεσιον.

Μια φορα ειχα τη φαεινη ιδεα να παω σαν το τρενακι με τσαφ τσουφ τα μωρομαντηλα και απο τοτε εχουμε "ελα σαν τρενακι" "ελα σαν ρομποτ" "ελα πιγκουινος" κλπ χαχαχαχαχαχαχα ευτυχως οχι συχνα!

Εμενα σκουπιζεται μονη στα τσίσα και θελει και στα κακα, αλλα δεν την αφηνω δεν σκουπιζεται καλα....

Και μιας και πιασαμε θκατοσυζητηση, να πω οτι ο μικιος μου εκανε 2 φορες κακα στο γιογιο χαχαχαχαχαχα κουκουβαααααααα καλα καμια σχεση με εκπαιδευγη απλα 2 φορες που τον προλαβα στο ζορισμα εκατσε (καλα για να τον κρατησω καθιστο στο γιογιο συνχεια του διαβαζα βιβλια....)και μετα ειχε πολυ πλακα η φατσα του οταν τα ειδε...ειχε γουρλωσει ματια....

πολυ γελιο.... αχ πως τη βαριεμαι τη διαδικασια γιογιο ξανα....μηπως να παμε κατευθειαν στο μπανιο με τη κουλουρίτσα???

Α Λεγκω.....συμπασχω για μυρμηγκια (αλλα και αραχνουλες ενιοτε χαχαχαχ) ευτυχως δεν εχω δει ακομα ποτε κατσαριδα δεν θα το αντεξω κι αυτο....

εχω στοκαρει ολο το σπιτι και το φαγαν το στοκο.....δεν μπορεις να καταλαβεις απο που μπαινουν και που εχουν φωλιες.... μια μερα ειδα ενα που εμπαινει σε ενα πλακακι στη μπανιερα!!!! στον αρμο μια μικρηηηηη γραμμουλα σαν τριχα.....

τελικα σημερα περασα με μια σιλικονη-κολλα παντου σε ολα τα κενα, κουφωματα κλπ ειχει πολλα κενα τελικα χαχααχαχαχα, ε και με κατι εντελως φυσικα σπρευ ( απο φλουδα πορτοκαλιου το παιρνω απο νετ, εχει και ο σκλαβενιτης ενα της φλεριανα που ομως μυριζει καπως εντονα, σαν λεβαντα) και μια παγιδα(δεν αντεξα πηρα μια με φυστικοβουτυρο) επιτελους τους εσπασα τον τσαμπουκα....χαχαχαχαχχα

στο μπανιο τουλαχιστον για το σαλονι δεν το πολυ παλευω γιατι μονιμως υπαρχουν ψιχουλα....

ειναι ενοχλητικα, τα εχω εδω και 2-3 χρονια και παραγινε το κακο....

θα ψεκασω καλα και στο μπαλκονι, θα κλεισω κατι κενα ακόμα....ειδικη στο σπατουλαρισμα εχω γινει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πιάσατε πονεμένο θέμα με τα σκ@τ@ γιατί εμείς έχουμε ένα θεματάκι, ο Στέφανος αρνείται πεισματικά να τα κάνει στο γιογιό, θέλει μόνο πάνα, και έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν...:(

Διαφημίσεις

Τζεν, και η Λήδα θυμάμαι το χε αυτό... Ρώτα τη Μυρτώ να σου πει πώς το ξεπέρασαν.

Αθηνά εγώ δεν είχα ποτέ γιογιό, αμέσως στην τουαλέτα... Το σιχαίνομαι! Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως πέρσι στο κάμπινγκ τιμήσαμε δεόντως το γιογιό της Άφρος !! Αλί σε όποιον τύχαινε να το πάει για πλύσιμο μετά από ομαδικό χέσιμο!!!

Σας έφτιαξα εεε;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερααα

Πωπω μη ακουω για γιογιο βγαζω καντηλες.. η χειροτερη μου μπλιαχχχχ το απολυτο σιχαμα...

Κ ο Μητσακος ξερει να σκουπιζεται αλλα δεν το κανει κ πολυ καλα ολες τις φορες γι αυτο φωναζει για double check!!!!Αφηστε που μεχρι πριν κανα μηνα αν τολμουσες κ του παατγες το καζανακι ουρλιαζε μετα για 1-2 ωρες τρελη πορωση μιλαμε.Επρεπε να τα δει κ να τραβηξει μονος του το καζανακι κ περιμενε εκει απο πανω μεχρι να εξαφανιστουν.Ωσπου εσπασε 2 -3 φορες το καζανακι γιατι δυσκολευοταν να το πατησει κ σηκωνε το καπακι κ επειδη ειναια πο πορσελανη νομιζω λεγεται το υλικο του εσπασε οπως σας εγραψα.Ε την τριτη φορα του φωναξε ο μπαμπας κ το παταει σιγα η αν δει οτι δυσκολευεται φωναζει γι αβοηθεια η τα παραταει ετσι ....

εκτος αυτου σημερα το πρωι το τι νευρα μου εβαλε δεν λεγεται.

Πηγα να πλυθω κ διαπιστωσα οτι μου πεταξε τους φακους επαφης μου..... Αδεια η θηκουλα ....να σας θυμισω οτι πριν 2-3 μηνες μου ειχε σπασει τα γυαλια 300 ευρω απο εκει κ τωρα θελω τουλαχιστον 150-160 ευρω γιατι εχω αστιγματισμο κ μυωπια μαζι κ δεν εχω κ ιδιους βαθμους σε καθε ματι κ θελω 2 κουτακια... χ@σ@ μεσα δηλαδη... Κ παιζει να μην τους εχω κ μεχρι την βαφτιση το αλλο Σαββατο,Κ αν γινει αυτο σιγα μην ειμαι με τις γυαλουμπες πρεπει να παρω ημερισιους αλλα 2 κουτακια απο εκει αλλα λεφτα....

Εκτος αυτου επειδη ολα γινονται ολα οποτε δεν τα θες απο χτες το απογευμα ο Μητσος εχει πυρετο... αν κολλησει κ ο μικρος την βαψαμε ... πανω στην βαφτιση ρε γμτ .....

τι αλλο μπορει να μου τυχει βρε κοριτσια?? το μονο που εχει μεινει ειναι να φυγει ο παππους που ειναι στα τελευταια του ..... ολα ολα αναποδα καθε μερα κ κατι θα συμβει ....

Τζενη μια χαρα θα ειναι ο μικρός! Αν υπαρχει δυνατοτητα κρατα και λιγο τον Μητσο σπίτι και πλακωσε τον στις πορτοκαλαδες.

Για τους φακούς...αστα το εχω παθει κι εγω.

Σκεφτομαι κι εγω να παραλειψω το γιογιο, αλλα οταν εισαι στο σαλόνι πχ πανε μονα τους ή αν δεν προλαβαινουν κλπ βολευει(ειμαι τεμπελα δηλαδη να τα πηγαινοφερνω μπανιο χαχαχαχαχαχαχαχΑ) απο την άλλη δεν ειναι οτι καλύτερο να παει να ανακουφιστει οταν εχεις επισκεπτες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Στην ΕΙρηνη ειχα κατι ενδιαμεσο γιατι φοβοταν πολυ την κουλουρα στον καμπινε...

θα δοκιμασω σε λιγο καιρο να δω αντιδρασεις της κουλουρας και βλεπουμε.

Παντως με βλεπει παντα εμενα χαχαχαχα και χθες μου ειπε , οχι πάνα πιπί, μπανιο πιπί, μαμα πιπί.

ντονγκ!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

να γραψω και καμια ατακα του Ρηνιου, δεν ειανι πολυ επιτυχημενη, τι καλες τις ξεχναω ρε γμτ

Λεγαμε για αλογο-φοραδα-πουλαρι και αγελαδα-ταύρο-μοσχαρι.

Οπότε, ερχεται ενας φιλος του Βαγγελη σπιτι. Χαίρω πολύ μου λεει, Στάυρος!

Ειρηνη: Α εσυ εισαι που εχεις παιδί μοσχάρι, ε?!

χαχαχαχαχαχαχα(Σταυρος-Ταυρος σιγα τη διαφορα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

να γραψω και καμια ατακα του Ρηνιου, δεν ειανι πολυ επιτυχημενη, τι καλες τις ξεχναω ρε γμτ

Λεγαμε για αλογο-φοραδα-πουλαρι και αγελαδα-ταύρο-μοσχαρι.

Οπότε, ερχεται ενας φιλος του Βαγγελη σπιτι. Χαίρω πολύ μου λεει, Στάυρος!

Ειρηνη: Α εσυ εισαι που εχεις παιδί μοσχάρι, ε?!

χαχαχαχαχαχαχα(Σταυρος-Ταυρος σιγα τη διαφορα)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ απιστευτη!

Η δικια μου ουτε να το δει το γιογιο! Πιο πολλες φορες εβαζε παιχνιδια μεσα παρα εκανε πιπι! Νυχτα δεν κατουριοταν απο 1,5 κι ελεγα οτι θα την κοψει νωρις, κουνια που με κουναγε! Σπιτι απ τα 2 ολη μερα ξεβρακωτη ηταν και φωναζε πιπι για να την παω στην τουαλετα με το καλυμα! Εκτος σπιτιου... απλα κατουριοταν! Μεχρι μια μερα περνει το καλιμα και παει να το κανει... κολιε! Το πεταξα στα σκουπιδια και απο τοτε, οποτε εχει πιπι φωναζει "σκαμποοοο" και τρεχει πανικοβλητη να το βρει! 1 φορα βρηκαμε "τουρκικη τουαλετα εξω (φορουσαμε πανα) τα καναμε εκει και απο τοτε τις ψαχνει και δεν ξαναβαλε πανα εξω! Με ειχαν μισοξαπλα λογο αποκολισεων και αυτη οταν εβλεπε το σημα της τουαλετας φωναζε πιπι (να δει αν εχει τουρκικη και να κανει 1-2 σταγονες) και ειμασταν μηνες χωρις πανα! Βγεναμε 1 τη βδομαδα γιατι δεν ειχα καποιον να την παει εξω και τη λυπομουν! Αντε σηκωνε αγγαλια μαμα και κρατα την ορθια να τα κανει... Οσπου μια μερα πετρωσε η κοιλια (παλι) και τη μαλωσε ο μπαμπας και τωρα σοβαρεψαμε! Με τα κακα εχουμε αλλο τρελο! Δεν κανει απλα κακα, αναλογα με το μεγεθος ειναι: μαμα, μπαμπας, παιδια, μωρα, καμια φορα τους δινει και ονοματα και μολις τελιωσει με φωναζει για σκουπισμα και για να δω την οικογενια! Αυτη δεν τα κοιταει! Αν αργισουν λιγο να βγουνε με θελει και κοντα με δηλωση "μαμα ειναι σκληρα ελα να κανουμε μαγικα να βγουν! μην ανισιχεις σε 20 ωρες θα εχω τελιωσει!". Αν ειναι σπιτι ο μπαμπας φωναζει αυτον και αν ειναι 3ο προσωπο θελει τον ξενο ΧΑΧΑΧΑ ουτε λογος να παει αλλος!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...