Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το καλό είναι ότι θα δω λίγο το Χαβιέ, γιατί αν πάρει την άλλη θέση, θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50-50 ταξίδια το μήνα...

Πού σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να βρω γκόμενο...

Να σου πω, κοιτα να περασετε καλα στη παλιομυκονο γιατι πιο πιθανο ειναι να βρει αυτος γκομενα σε κανα ταξιδι... Οχι, όχι δεν εχω ζηλεψει καθολου...

A, α, α. α. α, κρουαζιέρα θα σε πάω

A, α, α. α. α, γιατί σε νοιάζομαι και σ' αγαπάω

A, α, α. α. α, Mύκονο και Σαντορίνη

A, α, α. α. α, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι

:D

Τι???? Θα πανε και Σαντορινη?????? Γκρρρρρρρρρ

Τι κανετε τσουπρες παλιες και νέες? (γουελκάμ με την ευκαιρια)

Εγω γραφειο, εχω δουλεια, αλλα βαριεμαι, το μυαλο μου τριγυρνάει σε ταξιδια, εκδρομες και διακοπές... Φαντασου να ειχε και καλοκαιρινο καιρο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανα εδω! γεια σας

ενταξει με καθησυχασαν οτι ολα ειναι καλα με το γαλα αν και προσπαθω να της δωσω και ξενο.

πωπω κοριτσια πελαγωσα χτες παρολο που ειμαι τοσο ανετη και "περα βρεχει"

αφου διαβαζα τα θεματα και δεν εβρισκα αυτα που θελω απο τη συγχυση μου.

ευχαριστω για το καλοσορισμα.

πεθεροπληκτες!(σε σας τις 2 αναφερομαι χε χε σας διαβαζω στο διπλανο)

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

Kαλωσορίζω τις καινούργιες μαμάδες του φόρουμ! Ήρθατε στο σωστό σημείο!:D

Ελένη αχ ταξιδάκι χωρίς παιδιά!!! τι τέλεια...η μύκονος δεν μου λέει κάτι αλλά αυτό το χωρίς παιδιά, πολλά! Όνειρο δικό μου είναι ΠΣΚ στο Λονδίνο χωρίς παιδιά! Όταν ορθοποδήσει η οικονομία μας (εδώ γελάμε) και έχουμε και κανά φράγκο για ψώνια στο οξφορντ στριτ...αχ βαχ

προς το παρόν πήγα σήμερα για καφέ στο κέντρο και στάνιαρα, δεν θυμάμαι και εγώ πόσο καιρό είχα να το κάνω...τι όμορφη που είναι η Αθήνα στο κέντρο, γύρω από συνταγμα, κολονάκι, πανεπιστημίου κλπ! Την είχα ξεχάσει!

Πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να καθαρίσεις... όταν καθήσεις μπροστα στον υπολογιστή και δεις κάτι να αιωρείται... ε ναι λοιπόν είναι αραχνουλα που έχει ρίξει τα πρώτα μπετα για το αυθαιρετό της!

Διαφημίσεις

Πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να καθαρίσεις... όταν καθήσεις μπροστα στον υπολογιστή και δεις κάτι να αιωρείται... ε ναι λοιπόν είναι αραχνουλα που έχει ρίξει τα πρώτα μπετα για το αυθαιρετό της!

Κλαϊν..δεν ειναι απο το ταβανι..από τα μαλλια ειναι..λουσιμο θες ..ασε το σπίτι ησυχο :tongue:

Βικακι εγω τις καμπυλες που ειδα μια γρηγορη ματια ειδα πως ακολουθει την καμπυλη που κατεκτησε δηλαδη λιγο κατω από την 75η αλλα οντως στην τελευταια ζυγιση παει ελαφρα να πεσει..τουτεστιν κατα τη γνωμη μου κ με μια επιφυλαξη επειδη δεν το ειδα καλα καλα..φρόντισε να της προσφερεις συχνα για να μην ξεχνιεται επειδη σε αυτη την ηλικια ανοιγει το ματι τους κ θελουν περιπετειες κ δεν θελουν να καθονται πολυ ωρα στο βζ..

Παντως μια φιλη μου από την πολη σου που θηλαζε με επιτυχια κ το 2ο παιδι της ο φοβερος κ τρομερος παιδιατρος την εβαλε να παει σε μαστολογο επιδη λεει δεν ειχε πολυ γαλα κ μαλλον επρεπε να δει τον ...μαστικο αδενα της:shock::shock::shock:..

Σχετικα με αυτο που ειπε η σοφη σοφουκα μας για το να υπογραψουν χαρτι..εχει πολύ δικιο...

τον αυγουστο που γεννησα εγω κ ενω με εραβαν στο χειρουργειο ειπαν στο στεφανι οτι το νεογενητο ειχε ζαχαρο στα κατω ορια κ επρεπε να δωσουν ξενο...κ εννοειται οτι θα του ειχαν δωσει του μωρου χωρις να ενημερωσουν αλλα λίγο πριν να του δωσουν τους ειπε εκεινος να μην δωσουν γαλα στο παιδι επειδη εχουμε ιστορικο με αλλεργια στο γαλα (ειχε η πρωτη κορη μου)...Οταν με πηρε να με ενημερωσει του ειπα να μην δωσουν κ βγαινω εγω να την θηλασω αμεσα..οπως κ εγινε...στη συνεχεια ηρθαν να μου την παρουν για να την εχουν εκεινοι κ να την σιτιζουν κ να μου την δινουν μετα το 3ωρο να τη θηλαζω:shock: αφου την εχουν σιτισει κ μετρησει το ζαχαρό της...

Οταν τους ειπαμε οτι θα εχω εγω το παιδι θα το θηλαζω κ θα το παιρνουν εκεινοι στο 3ωρο να το μετραν μου ειπαν να υπογραψουμε για αυτο. εμεις τοτε τους ειπαμε να υπογραψουν εκεινοι για την ευθυνη του να παρουσιασει κατι το παιδι με τη χορηγηση του ξενου...Κ μετα απο αυτο φυσικα κ δεν υπεγραψαν κ συμφωνησαν κ μου την εδωσαν!!Φυσικα το παιδι το ειχα πανω μου κ θηλαζε κ στο 3ωρο το μετρουσαν κ το σαχαρο αυξανοταν οπως επρεπε!!!

Δεν μπηκα στην παγιδα να πατησω να δω αν εχω σταγονες...εμπιστευτηκα τη φυση κ οτι θα ειχα τις ελαχιστες σταγονες που απαιτουνται.

Την 2η μερα μου ξαναειπαν να δωσουν υποαλλεργικο αυτη τη φορα επειδη το παιδι ειχε ικτερο...τους ειπα οτι δεν θα δωσω ξενο κ οτι θα αντλω κ θα του δινω το δικο μου με μπιμπερο για να πινει την μεγαλυτερη ποσοτητα που χρειαζεται για την αντιμετωπιση του ικτερου..εγω το δικο μου το πετουσα αφου ειχα κατεβασει παρα πολυ οπότε απλα αντι να το πεταω της το εδινα με μπιμπερο.

Θελω να πω με ολο αυτο το κατεβατο οτι το ξενο το εχουν δια πασα νοσο κ μαλακια....μην μασατε..ενημερωθειτε, εχετε προχειρα τα τηλεφωνα ανθρωπων που γνωριζουν απο θηλασμο κ ειναι κ ειδικοι..πχ παιδιατροι-συμβουλοι ή απλοι συμβουλοι κ αν αντιμετωπισετε καποια δυσκολια επικοινωνηστε μαζι τους απο το μαιευτηριο.

edit:πω πωωωωωω γερακινα οντως κοντευεις!!!

Λεγκουλιν θα ερχομασταν στο σκοπευτηριο αλλα εχουμε να παμε σε γενεθλια την Παρασκευη.

Στο αλσος νεας σμυρνης εχει παραστασεις καραγκιοζη αυτη την εβδομαδα (η χτεσινη ηταν μουφα...)

Είσαι τρελήήήήήήή?????? μη φέρεις τις μπουλντόζες, οι αράχνες τρώνε τα κουνούπια και τις μύγες..αν τις διώξεις, θα ανοίξεις κι άλλες δουλειές!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Είσαι τρελήήήήήήή?????? μη φέρεις τις μπουλντόζες, οι αράχνες τρώνε τα κουνούπια και τις μύγες..αν τις διώξεις, θα ανοίξεις κι άλλες δουλειές!

Aαααυτό! Καλά, Λέγκω, δεν σε αναγνωρίζω... τι άγχη είναι αυτά ξαφνικά που σε πιάσανε; Και δεν ήξερες εσύ πόσο ωφέλιμες είναι οι αράχνες σε ένα σπίτι;:tongue:

Ντουντούκι, καλέ τι ξεσκατίζει το τετράχρονο ο μπαμπάς σας;

(καλά, εμένα δεν ασχολείται καν με το σπορ, 5 παιδιά και δεν έχει ξεσκατίσει ποτέ! Γι' αυτό τα γράφω, για να μην την πατήσουν και τα κορίτσια έτσι!:rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Κλαϊν..δεν ειναι απο το ταβανι..από τα μαλλια ειναι..λουσιμο θες ..ασε το σπίτι ησυχο :tongue:

Βικακι εγω τις καμπυλες που ειδα μια γρηγορη ματια ειδα πως ακολουθει την καμπυλη που κατεκτησε δηλαδη λιγο κατω από την 75η αλλα οντως στην τελευταια ζυγιση παει ελαφρα να πεσει..τουτεστιν κατα τη γνωμη μου κ με μια επιφυλαξη επειδη δεν το ειδα καλα καλα..φρόντισε να της προσφερεις συχνα για να μην ξεχνιεται επειδη σε αυτη την ηλικια ανοιγει το ματι τους κ θελουν περιπετειες κ δεν θελουν να καθονται πολυ ωρα στο βζ..

Παντως μια φιλη μου από την πολη σου που θηλαζε με επιτυχια κ το 2ο παιδι της ο φοβερος κ τρομερος παιδιατρος την εβαλε να παει σε μαστολογο επιδη λεει δεν ειχε πολυ γαλα κ μαλλον επρεπε να δει τον ...μαστικο αδενα της:shock::shock::shock:..

Σχετικα με αυτο που ειπε η σοφη σοφουκα μας για το να υπογραψουν χαρτι..εχει πολύ δικιο...

τον αυγουστο που γεννησα εγω κ ενω με εραβαν στο χειρουργειο ειπαν στο στεφανι οτι το νεογενητο ειχε ζαχαρο στα κατω ορια κ επρεπε να δωσουν ξενο...κ εννοειται οτι θα του ειχαν δωσει του μωρου χωρις να ενημερωσουν αλλα λίγο πριν να του δωσουν τους ειπε εκεινος να μην δωσουν γαλα στο παιδι επειδη εχουμε ιστορικο με αλλεργια στο γαλα (ειχε η πρωτη κορη μου)...Οταν με πηρε να με ενημερωσει του ειπα να μην δωσουν κ βγαινω εγω να την θηλασω αμεσα..οπως κ εγινε...στη συνεχεια ηρθαν να μου την παρουν για να την εχουν εκεινοι κ να την σιτιζουν κ να μου την δινουν μετα το 3ωρο να τη θηλαζω:shock: αφου την εχουν σιτισει κ μετρησει το ζαχαρό της...

Οταν τους ειπαμε οτι θα εχω εγω το παιδι θα το θηλαζω κ θα το παιρνουν εκεινοι στο 3ωρο να το μετραν μου ειπαν να υπογραψουμε για αυτο. εμεις τοτε τους ειπαμε να υπογραψουν εκεινοι για την ευθυνη του να παρουσιασει κατι το παιδι με τη χορηγηση του ξενου...Κ μετα απο αυτο φυσικα κ δεν υπεγραψαν κ συμφωνησαν κ μου την εδωσαν!!Φυσικα το παιδι το ειχα πανω μου κ θηλαζε κ στο 3ωρο το μετρουσαν κ το σαχαρο αυξανοταν οπως επρεπε!!!

Δεν μπηκα στην παγιδα να πατησω να δω αν εχω σταγονες...εμπιστευτηκα τη φυση κ οτι θα ειχα τις ελαχιστες σταγονες που απαιτουνται.

Την 2η μερα μου ξαναειπαν να δωσουν υποαλλεργικο αυτη τη φορα επειδη το παιδι ειχε ικτερο...τους ειπα οτι δεν θα δωσω ξενο κ οτι θα αντλω κ θα του δινω το δικο μου με μπιμπερο για να πινει την μεγαλυτερη ποσοτητα που χρειαζεται για την αντιμετωπιση του ικτερου..εγω το δικο μου το πετουσα αφου ειχα κατεβασει παρα πολυ οπότε απλα αντι να το πεταω της το εδινα με μπιμπερο.

Θελω να πω με ολο αυτο το κατεβατο οτι το ξενο το εχουν δια πασα νοσο κ μαλακια....μην μασατε..ενημερωθειτε, εχετε προχειρα τα τηλεφωνα ανθρωπων που γνωριζουν απο θηλασμο κ ειναι κ ειδικοι..πχ παιδιατροι-συμβουλοι ή απλοι συμβουλοι κ αν αντιμετωπισετε καποια δυσκολια επικοινωνηστε μαζι τους απο το μαιευτηριο.

edit:πω πωωωωωω γερακινα οντως κοντευεις!!!

Λεγκουλιν θα ερχομασταν στο σκοπευτηριο αλλα εχουμε να παμε σε γενεθλια την Παρασκευη.

Στο αλσος νεας σμυρνης εχει παραστασεις καραγκιοζη αυτη την εβδομαδα (η χτεσινη ηταν μουφα...)

Φοβερή η ιστορία σου,θα την έχουμε υπόψιν!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημερα καλημερα!!!

Λεγκω ασε τα ζωντανα στην ησυχια τους,ισα ισα θα εχετε κ παρεουλα σπιτι!!

Παλι σκ@τοκουβεντα πιασαμε ε?Παντος κ εμενα ο Μητσος με φωναζει για σκουπισμα κ ενημερωνεται κ ολη η γειτονια γιατι εχουμε το παραθυρο της τουαλετας ( για ευνοητους λογους ) παντα ανοιχτο ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κ περιμενει...αν στα 2 δευτερολεπτα δεν πεις ερχομαιιιιιιιιιιιι αρχιζει παλι ΕΕΕΕΕΕΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λεμεεεεεεεε κ παει λεγοντας ... βεβαια ξερει κ σκουπιζεται μονος του αλλα εχει ψυχολογικο γιατι κανα δυο φορες η κοπελα στον παιδικο δεν τον σκουπισε καλα κ συγκαηκε κ καθε φορα που τον σκουπιζω μου λεει προσεξε μαμα μην με συγκαεις ε?

καλο χειμωνα ειπα δεν ειπα.... θα μας τρελανει ο καιρος φετος...

ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κ περιμενει...αν στα 2 δευτερολεπτα δεν πεις ερχομαιιιιιιιιιιιι αρχιζει παλι ΕΕΕΕΕΕΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...

:lol::lol::lol::lol: Mα ακριβώς τα ίδια και η Ευτυχία!

Καλημέρα σας! Καλό χειμώνα!:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μα τους το μαθαίνουν στο σχολείο αυτό το ΕΕΕΕΚΑΝΑΑΑΑΑ!

Κι εμένα και τα 2! και αν δεν είσαι εκεί την πάτησες... Ιδίως με τη Φίφη η οποία σηκώνεται και κόβει βόλτες να δει πού είσαι, κάθεται στους καναπέδες και άλλα ωραία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...